جهت مشاوره در زمینه سامانه ثبت نام موسسه میانجیگری hrtc.ir
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
این مقالهٔ آموزشی سعی دارد به موضوع سامانه ثبت نام موسسه میانجیگری از طریق سایت hrtc.ir بپردازد. شما میتوانید نکات مهم ثبت نام موسسه میانجیگری و شرایط جذب و زمان برگزاری آزمون تاسیس موسسه میانجیگری را در این مقاله مشاهده کنید. در صورت وجود هرگونه سؤال تنها کافی است با کارشناسان مجرب مجموعه بزرگ مشاور گروپ تماس گرفته و از آخرین شرایط ثبت نام آزمون تاسیس موسسه میانجیگری 1400 اطلاع کامل کسب نمایید.
سر فصل ها
شرایط ثبت نام متقاضیان تاسیس موسسه میانجیگری در امور کیفری 1400
معاونت منابع انسانی قوه قضاییه اطلاعیه مربوط به شرایط ثبت نام متقاضیان تاسیس موسسه میانجیگری در امور کیفری سال ۱۴۰۰ از طریق سایت hrtc.ir را به شرح ذیل منتشر کرد.
دفتر میانجیگری در امور کیفری قوه قضائیه در اجرای ماده ۸۴ قانون آیین دادرسی کیفری و بر اساس آیین نامه میانجیگری در امور کیفری مصوب ۹۵/۸/۵ هیأت محترم وزیران از متقاضیان واجد شرایط برای تأسیس مؤسسه میانجیگری در امور کیفری دعوت به همکاری می نماید.
- وثاقت
- تابعیت جمهوری اسلامی ایران
- فقدان سابقه محکومیت مؤثر کیفری
- حداقل سن ۲۵ سال تمام شمسی
- دارا بودن مدرک دانشگاهی در یکی از رشتههای مددکاری اجتماعی، علوم تربیتی، روان شناسی ، جامعه شناسی، حقوق و فقه و مبانی حقوق
- کارکنان شاغل در قوه قضائیه اعم از قضایی و اداری و همچنین ضابطان دادگستری نمی توانند میانجیگر و یا متقاضی ایجاد مؤسسه میانجیگری شوند.
برای جلوگیری از اتلاف وقت، شما متقاضیان تاسیس موسسه میانجیگری در امور کیفری سال 1400 قادر خواهید بود برای ثبت نام در این سامانه ، به صورت تلفنی و اینترنتی از طریق تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۱۶۱۳ بدون گرفتن کد و پیش شماره ثبت نام خود را انجام دهید.
زمان ثبت نام موسسه میانجیگری – hrtc.ir
زمان ثبت نام متقاضیان تاسیس موسسه میانجیگری برای داوطلبان واجد شرایط از تاریخ 1400/08/18 لغایت 1400/08/29 از طریق سایت اینترنتی hrtc.ir و نیز برقراری ارتباط تلفنی با کارشناسان اختصاصی سامانه ثبت نام موسسه میانجیگری اقدام به ثبت نام خود نمایند.
نکته: بدیهی است نسبت به درخواستهای ارائه شده خارج از سامانه ثبت نام متقاضیان تاسیس موسسه میانجیگری و پس از اتمام مهلت ثبت نام متقاضیان تاسیس موسسه میانجیگری hrtc.ir ترتیب اثری داده نخواهد شد.
آیین نامه میانجیگری در امور کیفری
آیین نامه میانجیگری در امور کیفری که موضوع ماده 84 قانون آیین نامه دادرسی کیفری که در سال 1392 با هدف ضرورت کاهش تصدی گری حکومت در حوزه قضا با استفاده از نهادهای شبه قضایی(قضازدایی) ، احترام به کرامت و ارزش والای انسانی، افزایش مشارکت شهروندان و نهادهای مدنی در فرایند عدالت کیفری (سیاست جنایی مشارکتی) و کاهش پرونده های قضایی تصویب به تصویب رسیده به شرح ذیل می باشد.
ماده ۸۲- در جرایم تعزیری درجه شش، هفت و هشت که مجازات آنها قابل تعلیق است، مقام قضایی میتواند به درخواست متهم و موافقت بزهدیده یا مدعی خصوصی و با أخذ تأمین متناسب، حداکثر دو ماه مهلت به متهم بدهد تا برای تحصیل گذشت شاکی یا جبران خسارت ناشی از جرم اقدام کند. همچنین مقام قضایی میتواند برای حصول سازش بین طرفین، موضوع را با توافق آنان به شورای حل اختلاف یا شخص یا مؤسسهای برای میانجیگری ارجاع دهد. مدت میانجیگری بیش از سه ماه نیست. مهلتهای مذکور در این ماده در صورت اقتضاء فقط برای یکبار و به میزان مذکور قابل تمدید است. اگر شاکی گذشت کند و موضوع از جرایم قابل گذشت باشد، تعقیب موقوف میشود. در سایر موارد، اگر شاکی گذشت کند یا خسارت او جبران شود و یا راجع به پرداخت آن توافق حاصل شود و متهم فاقد سابقه محکومیت مؤثر کیفری باشد، مقام قضایی میتواند پس از أخذ موافقت متهم، تعقیب وی را از شش ماه تا دو سال معلق کند. در اینصورت، مقام قضایی متهم را با رعایت تبصرههای ماده (۸۱) این قانون حسب مورد، مکلف به اجرای برخی دستورهای موضوع ماده مذکور میکند. همچنین در صورت عدم اجرای تعهدات مورد توافق از سوی متهم بدون عذرموجه، بنا به درخواست شاکی یا مدعی خصوصی، قرار تعلیق تعقیب را لغو و تعقیب را ادامه میدهد.
تبصره – بازپرس میتواند تعلیق تعقیب یا ارجاع به میانجیگری را از دادستان تقاضا نماید.
ماده ۸۳- نتیجه میانجیگری به صورت مشروح و با ذکر ادله آن طی صورتمجلسی که به امضای میانجیگر و طرفین میرسد، برای بررسی و تأیید و اقدامات بعدی حسب مورد نزد مقام قضایی مربوط ارسال میشود. درصورت حصول توافق، ذکر تعهدات طرفین و چگونگی انجام آنها در صورتمجلس الزامی است.
ماده ۸۴- چگونگی انجام دادن کار در مؤسسات عامالمنفعه موضوع بند (ج) ماده (۸۱) این قانون و ترتیب میانجیگری و شخص یا اشخاصی که برای میانجیگری انتخاب میشوند، موضوع ماده (۸۲) این قانون به موجب آییننامهای است که ظرف سه ماه از تاریخ لازمالاجراء شدن این قانون توسط وزیر دادگستری تهیه میشود و پس از تأیید رییس قوه قضاییه به تصویب هیأتوزیران میرسد.
برای آگاهی از تمامی اخبار مربوط به سامانه ثبت نام موسسه میانجیگری – hrtc.ir ، همین حالا بدون اضافه کردن صفر و هرگونه پیش شماره ی دیگری از تلفن ثابت با 9099071613 تماس بگیرید.
معرفی موسسات میانجیگر
موسسات میانجی گری موسساتی هستند که طبق قوانین حاکم بر موسسات غیر تجاری به هدف میانجی گری تاسیس می شوند، بعضی از موسسات نیز در چارچوب قانون و اساسنامه، صلاحیت لازم برای میانجی گری را دارند و به تشخیص مقام قضایی ارجاع دهنده، برای همین هدف تعیین می شوند.
موسساتی می توانند به عنوان موسسات میانجی گری فعالیت کنند که:
- به صورت قانونی و با رعایت قانون ثبت شده باشند
- میانجی گری در زمره موضوع فعالیت موسسه مذکور باشد
- موسس یا این موسسه و میانجی گرها باید شرایط لازم را طبق قانون داشته باشند
میانجیگر کیست؟
فرد یا موسساتی که شرایط گفتگو در محیط مناسب را برای طرفین امر کیفری مدیریت و تسهیل می کند، میانجی گر معرفی می شوند.
میانجی گرها باید آموزش های لازم در مورد مفاهیم مربوط به جرم، مسئولیت کیفری، مسئولیت مدنی، انواع جرم، آثار جرم و بزه دیده، بزهکار و اجتماع، روش های میانجی گری و مهارت های لازم، وظایف و تکالیف میانجی گر، آیین رسیدگی به جرایم، چگونگی مدیریت جلسات رسیدگی به اختلافات طرفین در امور کیفری و … را فرا بگیرند.
آموزش به میانجی گرها زیر نظر قوه قضائیه با همکاری گروه های علمی و دانشگاهی ذیربط انجام خواهد شد.
فرایند میانجی گری
به مجموعه اقدامی که طی آن مدیریت میانجی گری با حضور بزه دیده و متهم و در صورت لازم دیگر اشخاص یا نهادهای موثر (مانند اعضای خانواده) برای ایجاد سازش و صلح به گفتگو و تبادل نظر می پردازند، میانجی گری گفته می شود.
اگر گفتگو به نتیجه ای رسید و سازش صورت گرفت، صورت مجلسی تنظیم شده و برای مقام قضایی ارسال خواهد شد.
در فرایند میانجی گری، میانجی گر با رعایت قانون و بدون زور اجبار و کاملا بی طرف باید شرایط گفتگو را فراهم کند و به طوری جلسه را مدیریت کند تا دوباره بزه دیدگی ایجاد نشود و طرفین بدون توسل به زور در فضایی آرام با هم صحبت کنند.
برای آگاهی از تمامی اخبار مربوط به سامانه ثبت نام موسسه میانجیگری – hrtc.ir ، همین حالا بدون اضافه کردن صفر و هرگونه پیش شماره ی دیگری از تلفن ثابت با 9099071613 تماس بگیرید.
به اطلاع کلیه متقاضیان دریافت مجوز میانجیگری میرساند با توجه به تعیین شرایط و امتیازات مربوط به صدور مجوز میانجیگری، بررسی سوابق داوطلبان محترم در حال انجام است و زمان اعلام نتایج آزمون میانجیگری 1400 – 1401 متعاقباً اعلام خواهد شد.
شایان ذکر است پذیرفتهشدگان مرحله اول آزمون میانجیگری، پس از انجام استعلامات و احراز وثاقت به اختبار دعوت خواهند شد.
جهت مشاوره در زمینه سامانه ثبت نام موسسه میانجیگری hrtc.ir
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ،،خود خطا بود آنچه میپنداشتیم????️حسینیه بای مادرید
آیا مجددا آزمون برگزار میشه و مجددا نیرو میگیرند یا نه منتظر نمونیم ؟
گفتند نتایج دوره دوم شهریور اعلام میشه ، پس چرا هنوز اعلام نشده
سلام
پس کی تماس میگیرن برا دعوت به مصاحبه میانجیگری؟
تقویمش تیرماه هست نصفش گذشت هیچ خبری نشد.
هیچچچچچچ منبع اطلاع رسانیم نیست متاسفانه….
مال مامردماه بود ازنیمه گذشت هیچچچچچچ منبع اطلاع رسانی نیست
سلام چند ماه از ثبت نام میانجی گری میگذره تاریخ دقیق اعلام نتایج کی هستش…کسی اگه میدونه خواهشاَ بگه…ممنون