جهت مشاوره در زمینه شرایط اخذ مجوز تاسیس مرکز مشاوره ۱۴۰۱
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
مشاور گروپ در این مقاله، شرایط اخذ مجوز تاسیس مرکز مشاوره ۱۴۰۱ را برگرفته از مبحث سوم آیین نامه اجرایی قانون حمایت خانواده را برای شما عزیزان گردآوری نموده، در صورت نیاز به دریافت مشاوره اختصاصی جهت اخذ مجوز تاسیس مرکز مشاوره ۱۴۰۱ هم اکنون با کارشناسان اختصاصی مرکز امور مشاوران در مجموعه مشاور گروپ با شماره تماس 9099071613 بدون نیاز به پیش شماره (فقط از تلفن ثابت) تماس بگیرید.
شرایط اخذ مجوز تاسیس مرکز مشاوره
شرایط اخذ مجوز تاسیس مرکز مشاوره ۱۴۰۱ طبق ماده ۳۴ قانون حمایت خانواده برای متقاضیان اخذ مجوز تاسیس مرکز مشاوره خانواده و اعضاء مرکز مشاوره خانواده در مراکز مذکور به شرح ذیل می باشد:
- تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران.
- تاهل و داشتن حداقل ۴۰ سال سن و ۵ سال سابقه کار یا ۳۵ سال سن و حداقل ۸ سال سابقه کار مرتبط.
- داشتن حداقل مدرک کارشناسی از دانشکدههای معتبر داخلی یا خارجی (در مورد اخیر، به شرط تایید وزارت علوم و فناوری) یا معادل حوزوی آن در رشتههای مطالعات خانواده، مشاوره، روانپزشکی، روانشناسی، مددکاری اجتماعی، حقوق، فقه و مبانی حقوق اسلامی و همچنین رشتههای همسان با تشخیص مرکز امور مشاوران.
- انجام خدمت وظیفه عمومی یا معافیت دائم برای آقایان.
- عدم سوء پیشینه کیفری و عدم محرومیت از حقوق اجتماعی.
- عدم اعتیاد به مواد مخدر و سکرآور به تایید سازمان پزشکی قانونی
- نداشتن سوء شهرت و عدم تجاهر به فسق.
- داشتن وثاقت و تعهد به اصل نظام جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی.
- عدم محکومیت به انفصال دایم از خدمات دولتی یا عمومی یا سلب صلاحیت.
ماده ۳۵
نقاطی که احتیاج به مرکز مشاوره دارد با تعیین تعداد مورد نیاز برای هر محل، نحوه اطلاع به متقاضیان و مدارک لازم برای تقاضا به موجب دستورالعملی است که توسط رئیس مرکز امور مشاوران تهیه و به تصویب رئیس قوهقضاییه میرسد.
ماده ۳۶
از کلیه داوطلبان واجد شرایط اخذ مجوز تاسیس مرکز مشاوره به ترتیب مقرر در مواد آتی امتحان کتبی به عمل خواهد آمد.
زمان و مکان برگزاری امتحان از طریق روزنامههای کثیرالانتشار اعلام میگردد.
ماده ۳۷
مرکز امور مشاوران میتواند بررسی صلاحیت متقاضیان پذیرفتهشده در آزمون کتبی را از هسته گزینش قوهقضاییه یا هسته گزینش قوهقضاییه در استانها درخواست نماید. هسته گزینش مربوط مکلف است اقدامات لازم را انجام و نتیجه بررسی را ظرف مهلت مقرر اعلام نماید.
ماده ۳۸
درخواست متقاضیان به ترتیب وصول در «سامانه الکترونیکی دفترکل» ثبت و برای هر متقاضی پرونده جداگانهای تشکیل میشود. مرجع برگزارکننده آزمون، سوابق متقاضیان پذیرفتهشده آزمون را از مراجع محل اقامت و اشتغال یا محل تحصیل فعلی و گذشته و از موسسه آموزش عالی مربوطه استعلام و درباره صلاحیت وی به نحو مقتضی تحقیق و نتیجه را در پرونده منعکس مینماید.
ماده ۳۹
چگونگی و نحوه انجام امتحان و مواد امتحانی براساس رشته تحصیلی و امور مربوط به آن از جمله انجام مصاحبه پس از قبولی در آزمون کتبی مطابق دستورالعمل اعلامی موجود در شرایط اخذ مجوز تاسیس مرکز مشاوره است.
ماده ۴۰
قضات بازنشسته و همچنین اعضای هیاتعلمی رسمی دانشگاههای معتبر در رشتههای مذکور در بند ج ماده ۳۴ آییننامه جهت تصدی مرکز مشاوره خانواده یا پروانه عضویت در مرکز مذکور در اولویت بوده و از شرکت در آزمون معاف میباشند.
ماده ۴۱
متقاضیان عضو مرکز مشاوره خانواده پس از قبولی در آزمون و احراز صلاحیت و گزینش، باید دوره کارآموزی علمی و عملی را طی نمایند. دوره کارآموزی ۳ماه میباشد.
تبصره ـ هر کارآموز دارای کارنامه مخصوصی خواهد بود. در این کارنامه، حسن اخلاق کارآموز و عملکرد دوره کارآموزی وی ثبت و ارزیابی خواهد شد و دوره کارآموزی کارآموزانی که قادر به کسب نصاب قبولی از کارآموزی علمی و عملی نباشند برای یک نوبت، تجدید خواهد شد.
شرایط اخذ مجوز تاسیس مرکز مشاوره توسط کارشناس ارشد آموزش بهداشت
تاسیس مرکز مشاوره توسط کارشناس ارشد آموزش بهداشت فراهم شد. طبق اخبار واصله و رسانه ای شدن چند نامه، مشخص شد که معاونت بهداشت وزارت با صدور مجوز به کارشناسان ارشد آموزش بهداشت جهت تاسیس مراکز مشاوره موافقت نموده است. در این چند نامه معاونت بهداشت وزارت با صدور مجوز به کارشناسان ارشد آموزش بهداشت جهت تاسیس مراکز مشاوره مشروط به ارائه گواهی 10 سال سابقه کار موافقت نموده است.
جهت مشاوره در زمینه شرایط اخذ مجوز تاسیس مرکز مشاوره ۱۴۰۱
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
با سلام و وقت بخیر
لطفاً در مورد دامنه کاری مرکز مشاوره راهنمایی بفرمایید.
آیا فقط مراجعین طلاق ارجاعی از دادگاه را باید پذیرفت یا مراجعین آزاد به جز طلاق هم میتوان پذیرفت ؟
ممنونم
سلام با لیسانس مطالعات خانواده و ۵ سال سابقه مرتبط میشود مجوز تاسیس دفتر مشاوره اخذ کرد؟
سلام و درود آیا تنها با داشتن کارشناسی ارشد مشاوره می شه کلینیک زد؟
مدرک کارشناسی ام در زمینه ی متفاوتی است.
سلام. وقت بخیر. آیا با مدرک ارشد روانشناسی عمومی می توانم مجوز تاسیس کلینیک را دریافت کنم.
سلام میخواستم بدون من ک مدرک کارشناسی روانشناسی دارم و ارشدم مشاوره خانوادس میتونم مطب مشاوره خانواده بزنم
سلام عزیزان
1.ایا در صورت دانشجوی دکترا بودن در دانشگاه ازاد میتوان برای ارشد پیام نور ثبت نام گرد؟
2.و اینکه برای گرفتن مجوز سازمان نظام روان شناسی دو مقطع همسان باید پشت سرهم باشه یا میتونه کارشناسی و دکترا باشه ؟
ممنون از پاسخگوییتون. سپاسگزارم.
سلام با مدرک کارشناسی علوم تربیتی آموزش و پرورش ابتدایی باید برای کارشناسی ارشد چه رشته ای رو انتخاب کنم ک بتونم بعد تموم شدن دوره تحصیلم مطب مشاوره کودک بزنم
سلام.آیا من با داشتن مدرک کارشناسی ارشد علوم اجتماعی گرایش پژوهشگری می توام مرکز مشاوره تاسیس کنم؟
نه
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم کانال های مشاوره ی تحصیلی تلگرامی و اینستاگرامی چطوری تونستن مجوز اخذ کنن؟صاحبین اکثرشون دانشجو های سال های اخیر هستند که رشته هاشونم زیر شاخه های علوم پزشکی یا مهندسیه یعنی هم سن کمی دارند و هم مدرک و رشته تحصیلیشون با چیزایی که عنوان کردید مطابقت نداره
با سلام برای دریافت اطلاعات درست به سایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران مراجعه نمایید.
بنده با۳۳سال کار در آموزش و پرورش و ارشد تحقیقات آموزشی و اعطای یک مدرک بالاتر توسط دولت هستم ایا شرایط بدون. آزمون همانند دیگر اعضای هییت علمی را دارم. ضمنا ۳۳سال در دوره متوسطه بوده و کار مشاوره ای تحصیلی را به نحو عالی و چه بسا بسیار بهتر از مراکزی که فقط شعاری بودند انجاممی دهیم در عمل مستقیم با هنرجو در ارتباطم.