
جهت مشاوره در زمینه ثبت نام کنکور دکتری
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۴_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
در این مقاله به بیان توضیحات کامل و جامعی پیرامون شرایط ثبت نام کنکور دکتری پرداخته ایم. کلیه داوطلبانی که دوره کارشناسی ارشد خود را در هر یک از دانشگاه های ایران گذرانده اند، می توانند در آزمون دکتری ثبت نام کنند. بنابراین تمامی دانشجویانی که در دانشگاه های غیر انتفاعی، دانشگاه آزاد، سراسری، دانشگاه پیام نور و علمی کاربردی می توانند در آزمون دکتری شرکت کنند. شرایط و مدارک لازم برای ثبت نام داوطلبان در ادامه مقاله بیان شده است. با ما همراه باشید.
سر فصل ها
- ثبت نام کنکور دکتری
- زمان ثبت نام کنکور دکتری 1400
- اطلاعيه سازمان سنجش در خصوص اعلام رشته ها و مواد امتحانی آزمون ورودی دکتری 1400
- مواد آزمون متمركز دکتری (Ph.D) سال 1400
- شرايط عمومی و اختصاصی ثبت نام کنکور دکتری
- شرایط اختصاصی ثبت نام کنکور دکتری
- شرایط و مقررات وظیفه عمومی برای ثبت نام کنکور دکتری
- تاثیر سهمیه ها در ثبت نام کنکور دکتری
- نحوه ثبت نام کنکور دکتری
- اطلاعات لازم برای تکمیل فرم تقاضانامه اینترنتی ثبت نام آزمون دکتری
- نکات مهم پیرامون ثبت نام کنکور دکتری
- سوالات متداول داوطلبان کنکور دکتری
ثبت نام کنکور دکتری
دوره دکتری، بالاترين دوره تحصيلی آموزش عالی است كه به اعطای مدرک تحصيلی می انجامد و رسالت آن تربيت افرادی است كه بـا نـوآوری درزمينه های مختلف علوم و فناوری در رفع نيازهای كشور و گسترش مرزهای دانش مؤثر باشند.
آزمون دكتری، براساس قانون سنجش و پذيرش دانشجو در دوره های تحصيلات تكميلی در دانشگاه ها و مراكز آموزش عالی كشور، در قالب دو مرحله، سنجش علمی (آزمون متمركز) و مصاحبه علمی و سنجش عملی و ارزيابی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری برگزار می شود. لذا شرايط و ضوابط ثبت نام و شركت داوطلبان در آزمون مذكور، در ادامه اعلام می گردد.
زمان ثبت نام کنکور دکتری 1400
ثبت نام کنکور دکتری 1400 ، از تاریخ 2 آذر ماه آغاز شده و تا تاریخ 9 آذر ماه 1399 ادامه خواهد داشت. لذا داوطلبان باید در بازه زمانی بیان شده با مراجعه به سایت سازمان سنجش کشور، فرآیند ثبت نام خود را به صورت اینترنتی انجام دهند.
بر اساس دفترچه ثبت نام، زمان برگزاری کنکور دکتری، جمعه 15 اسفند ماه 1399، بیان شده است.
اطلاعيه سازمان سنجش در خصوص اعلام رشته ها و مواد امتحانی آزمون ورودی دکتری 1400
داوطلبان آزمون دکتری سال 1400 به اطلاع می رساند، ميزان تاثير هريک از مولفه ها در سنجش و پذيرش دانشجو در مقطع دکتری ناپيوسته در بند الف و ب مربوط به دکتری آموزشی – پژوهشی و دکتری پژوهش محور به شرح زیر است:
- دکتری آموزشی – پژوهشی: سنجش و پذيرش برای ورود به دوره دکتری ناپيوسته آموزشی – پژوهشی بر اساس معيار های زير صورت می گيرد:
- آزمون متمرکز (50 درصد)
- سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری (20 درصد)
- مصاحبه علمی و سنجش عملی (30 درصد)
- دکتری پژوهش محور: سنجش و پذیرش برای دوره دکتری ناپیوسته پژوهش محور بر اساس معیار های زیر صورت می گیرد:
- آزمون متمرکز (30 درصد)
- سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری (20 درصد)
- مصاحبه علمی و بخش عملی (30 درصد)
- تهیه طرح واره (20 درصد)
مواد آزمون متمركز دکتری (Ph.D) سال 1400
- آزمون زبان : با ضریب (1)
- آزمون استعداد تحصیلی : با ضریب (1)
- آزمون دروس تخصصی در سطح کارشناسی یا کارشناسی ارشد : با ضریب (4)
مجموعه های امتحانی آزمون ورودی نيمه متمركز 1400
شرايط عمومی و اختصاصی ثبت نام کنکور دکتری
داوطلبانی که قصد ثبت نام در آزمون دکتری را دارند، باید دارای یکسری شرایط عمومی و اختصاصی به شرح زیر باشند. لازم است داوطلبان، از لحاظ مقررات وظيفه عمومی منعی نداشته باشند.
شرایط عمومی ثبت نام
- اعتقاد به اسلام يا يكی از اديان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ايران.
- انجام دادن واجبات و پرهيز كردن از محرمات
- عدم احراز عناد نسبت به نظام جمهوری اسلامی ايران
- نداشتن سابقه عضويت در ساواک وفراماسونری و اعقاب آنها
- عدم احراز فساد اخلاقی
- عدم اشتهار به ارتكاب اعمال خلاف شئون شغلی و تحصيلی در طول تحصيل يا زمان اشتغال
شرایط اختصاصی ثبت نام کنکور دکتری
- داشتن كارشناسی ارشد يا دكترای عمومی يا اشتغال به تحصيل در سال آخر مقطع كارشناسی ارشد يا دكترای عمومی كه مدرک مذكور مورد تاييد باشد.
- با توجه به این كه ادامه تحصيل در مقطع دكتری به صورت تمام وقت می باشد، داوطلبان شاغل در وزارتخانه ها، سازمان ها و نهاد های دولتی بايد قبل از ثبت نام موافقت محل كار خود را مبنی بر ادامه تحصيل دريافت و آن را نزد خود نگه دارند.
- ادامه تحصيل افرادی كه دارای مدارک استخدامی، داخلی و يا با عنوان “معادل” می باشند، منـوط به تاييد دفتر آموزش عالی غيردولتی وزارت علوم می باشد.
- دانشجويان شاغل به تحصيل در مقطع دكتری تخصصی در صورت عدم انصراف تا پايان مهلت ثبت نام، مجاز به ثبت نام و شركت مجدد در اين آزمون نمی باشـند.
- پذيرفته شدگان نهايی دوره های روزانـه در آزمون دكتری نيمه متمركز سال گذشته، حتی در صورت عدم ثبت نام و يا انصراف قطعی از رشته قبولی، مجاز به ثبت نام و شركت در آزمـون دكتـري تخصصـی 1400 نخواهند بود.
- داوطلبانی كه فارغ التحصيل شده اند، لازم است معدل دوره كارشناسی و كارشناسی ارشد يا دكترای عمومی خـود را در رديف هـای مربوطـه تقاضـانامه درج نمايند.
- دانشجويان سال آخر و يا فارغ التحصيلان مقطع كارشناسی ارشد و دكتراي حرفه ای (به جز فارغ التحصيلان كارشناسی ارشد پيوسته، دكترای عمـومی دامپزشكی و دكترای پزشكی)، كه معدل آنان كمتر از 14 می باشد، حق ثبت نام و شركت در اين آزمون را ندارند.
- پذيرفته شدگان با توجه به تعهدات آموزش رايگان بايد برابر طول مدت تحصيل دوره دكتری، در موقع ثبت نام تعهد بسپارند تا در صورت نيـاز در محلـی كـه وزارت علوم تعيين می كند به خدمت اشتغال ورزند.
شرایط و مقررات وظیفه عمومی برای ثبت نام کنکور دکتری
- مشمولان غايب مجاز به ادامه تحصيل نمی باشند و در صورت شركت در آزمون و قبولی در دانشگاه معافيت تحصـيلی بـرای آنـان صـادر نگرديـده و دانشگاه ها مجاز به ثبت نام از آنان نمی باشند.
- فارغ التحصيلان دوره دكتری تخصصی ناپيوسته مجاز به شركت مجدد در اين آزمون نمی باشند.
- دانشجويان اخراجی دانشگاه ها تا پايان خدمت دوره ضرورت و يا اخذ معافيت دائم، مجاز به ادامه تحصيل نمی باشند.
- سنوات تحصيلی مجاز در مقطع دكتری تخصصی ناپيوسته، حداكثر شش سال می باشد.
تاثیر سهمیه ها در ثبت نام کنکور دکتری
- بيست و پنج درصد (25 %) ظرفيت هر كد رشته محل به “همسر و فرزندان شهدا و مفقودالاثر”، “آزادگان و همسر وفرزندان آنان”، “جانبـازان 25 % و بالاتر و همسر و فرزندان آنان” اختصاص دارد. (سهميه ايثارگران 25 %ظرفيت)
- پنج درصد (5%) ظرفيت هر كد رشته محل نيز به “جانبازان زير 25 % و همسر و فرزندان آنان” و “همسر و فرزندان رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه” اختصاص دارد. (سهميه ايثارگران 5 %ظرفيت)
- نکته 1: بر اساس قوانين مذكور حدنصاب نمره ايثارگران (اعم از ايثارگران مشمول ظرفيت 25 درصدي و يا 5 درصدی) 70% نمره آخرين فـرد پذيرفتـه شـده در گـزينش آزاد در هر كد رشته محل و حدنصاب نمره رزمندگان، 80% نمره آخرين فرد پذيرفته شده در گزينش آزاد در هر كد رشته محل می باشد.
- نکته 2: داوطلبانی كـه بـا اسـتفاده از سـهميه رزمندگان و ايثارگران يک بار در دوره روزانه آزمون دكتری پذيرفته شده باشند، حق استفاده مجدد از سهميه ايثارگران و رزمندگان در آزمون هـای سـال های بعد در همان مقطع را نخواهند داشت.
- نکته 3 : داوطلبان سنوات قبل كـه بـا اسـتفاده از سهميه های شاهد و ايثارگر در رديف پذيرفته شدگان رشته های تحصيلی دوره های شبانه و نيمه حضـوری دانشـگاه ها و موسسـات آمـوزش عـالی، دانشـگاه پيـام نور، موسسات غيردولتی و غيرانتفاعی و دوره های مجازی و پرديس خودگردان قرار گرفته اند، در صورت انصراف از رشته قبولی خـود فقـط يـک بـار ديگـر، مجاز به استفاده مجدد از سهميه های مربوط خواهند بود.
نحوه ثبت نام کنکور دکتری
هر داوطلب بر اساس علاقه فقط می تواند در يک كد رشته امتحانی و متناسب با مدرک فارغ التحصيلی، ثبت نام و در آزمون مربوط شركت نمايد. تمامی مراحل ثبت نام به صورت اینترنتی و از طریق سایت سازمان سنجش کشور، صورت می پذیرد. مراحل و نحوه ثبت نام کنکور دکتری به شرح زیر است:
- مراجعه به سايت اينترنتی سازمان سنجش آموزش كشور به نشانی : sanjesh.org
- دريافت دفترچه راهنمای ثبت نام
- آماده نمودن مدارک و اطلاعات مورد نياز جهت ثبت نام
- پرداخت هزینه ثبت نام به صورت اینترنتی
- دریافت کد پیگیری ثبت نام کنکور دکتری
- در پايان مراحل ثبت نام به داوطلبان يک شماره پرونده (6 رقمی) و يک كد پيگيری (16 رقمی)، داده خواهد شـد كه اين موضوع منحصرا نشانگر پايان مراحل ثبت نام يک داوطلب است.
- توصيه می شود داوطلبان پس از تكميل تقاضانامه و دريافت شماره پرونده و كد پيگيری، يک نسخه پرينت از تقاضانامه تهيه و نزد خود نگهداری نمايند.
اطلاعات لازم برای تکمیل فرم تقاضانامه اینترنتی ثبت نام آزمون دکتری
- نام خانوادگی، نام و نام پدر
- شماره شناسنامه / سری و سريال شناسنامه / كد ملی / شهر محل صدور شناسنامه
- روز، ماه و سال تولد / شهر محل تولد
- کد رشته تحصيلی / كد رشته تحصيلی دوره كارشناسی ارشد
- محل اخذ مدرک تحصيلی كارشناسی ارشد
- كد و نام استان و كد و نام شهرستان محل اقامت
- آدرس دقيق پستی / كد پستی دقيق
- شماره تلفن ثابت
- شماره تلفن همراه
نکات مهم پیرامون ثبت نام کنکور دکتری
- دانشجويان شاغل به تحصيل در دوره های غير روزانه دکتری ( به شرط نداشتن مشکل نظام وظيفه برای برادران) می توانند بدون انصراف از تحصيل، در آزمون دکتری سال 1400 ثبت نام و شرکت نمايند.
- دانشجويان در حـال تحصـيل در مقطـع دكتری (به استثنای پذيرفته شدگان دوره های روزانه آزمون دكتری سال 1399 كه حق شركت در آزمون سال 1400 را ندارند)، در صورت تمايل به ثبت نام در کنکور دكتری سال 1400، می بايست تا پايان مهلـت مقـرر ثبت نـام آزمـون دكتری سال 1400، از تحصيل انصراف قطعی حاصل نمايند.
- دارندگان مدرک معادل دوره کارشناسی ارشد در صورتی که مشمول آئین نامه شماره 77633/2 مورخ 92/05/28 که توسط معاون آموزشی وزارت متبوع ابلاغ شده، باشند می توانند در آزمون شرکت نمایند.
- همه دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای می توانند در صورت دارا بودن شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی در آزمون ورودی شرکت نمایند.
برای کسب اطلاعات تکمیلی تر و آگاهی از زمان دقیق ثبت نام کنکور دکتری 1400، می توانید با کارشناسان مجرب مجموعه مشاور گروپ تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید. |
مطالب تکمیلی برای مطالعه
- کارنامه و رتبه قبولی دکتری مهندسی سیستمهای انرژی
- رتبه قبولی دکتری مهندسی نساجی – شیمی نساجی و علوم الیاف
- رتبه قبولی دکتری مهندسی نساجی تکنولوژی نساجی
- رتبه قبولی دکتری مهندسی هستهای راکتور
- رتبه قبولی دکتری مهندسی کامپیوتر معماری سیستمهای کامپیوتری
- رتبه قبولی دکتری مهندسی نفت
سوالات متداول داوطلبان کنکور دکتری
- ثبت نام کنکور دکتری از طریق چه سایتی می باشد؟
سايت اينترنتی سازمان سنجش آموزش كشور به نشانی : sanjesh.org
- آیا امکان ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور دکتری سال 99 در آزمون دکتری 1400 وجود دارد؟
پذیرفته شدگان قطعی (نهایی) روزانه سال 1399 چه در دانشگاه قبولي ثبت نام كرده و چه ثبت نام نكرده باشند اجازه شركت در آزمون سال 1400 را ندارند و يك سال محروم از آزمون هستند.
- شرایط ثبت نام آزمون دکتری چیست؟
شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان در این مقاله بیان شده است.
جهت مشاوره در زمینه ثبت نام کنکور دکتری
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۴_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل