نکات مهم برنامه ریزی خرداد تا کنکور 98

نکات مهم برنامه ریزی خرداد

جهت مشاوره در زمینه نکات مهم برنامه ریزی خرداد تا کنکور 98

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

نکات مهم برنامه ریزی خرداد : اگر آمارها را نگاه کنید متوجه خواهید شد که در اردیبهشت ماه افت زیادی در ساعت مطالعه اکثر داوطلبان وجود دارد.

 نکات مهم برنامه ریزی خرداد

مهم ترین نکات برنامه ریزی خرداد تا کنکور 98

نکات مهم برنامه ریزی خرداد : در این مقاله در قالب ۱۵ نکته مهم به بایدها و نبایدهایی اشاره می کنیم که می‌تواند سرنوشت شما را در کنکور سراسری 97 به شدت تحت تاثیر قرار دهد. توجه داشته باشید که این نکات در طی سالیان اخیر و از روند مطالعاتی داوطلبان گردآوری شده است. سعی کنید تا با دقت این متن را بخوانید و در جهت کسب موفقیت هر چه بیشتر از آن‌ها استفاده کنید.

۱ـ فرصت مطالعه مباحث جدید

نکات مهم برنامه ریزی خرداد :  داوطبان کنکوری باید توجه داشته باشند که نهایتا تا آخر اردیبهشت ماه فرصت مطالعه مباحث جدید از هر درس را دارید و ما مطالعه مبحث جدید را برای اردیبهشت به بعد توصیه نمی‌کنیم چرا که شما فرصت اینکه روند مطالعاتی یک مبحث را تا انتها سپری کنید نخواهید داشت؛ بنابراین درس‌های خود را با دقت بررسی کنید در صورتی که نیاز می‌بینید مبحث جدیدی را که تا این زمان آن را به خوبی مطالعه نکرده‌اید در همین اردیبهشت ماه شروع به مطالعه‌ی آن کنید.

ایام اردیبشهت ماه زمانی است که شما می‌توانید مباحثی را که در ماه‌های گذشته مطالعه کرده‌اید ولی در بعضی قسمت‌های آن حس می‌کنید ضعف دارید برای بار مجدد مطالعه کنید و روند مطالعاتی آن را تکمیل کنید.

۲ـ ساعت مطالعه خود را ثبت کنید

همان طور که در تابستان زمانی که قصد شروع برای مطالعه کنکور را داشتید توصیه اکید داشتیم که حتما اقدام به ثبت امور مطالعاتی خود کنید در این زمان هم بر این موضوع تاکید می‌کنیم. نحوه استفاده شما از این ایام تاثیر به سزایی در رتبه شما خواهد داشت. سعی کنید هر روز بهتر از روز قبل خودتان باشید.

۳ـ خودتان را با دیگران مقایسه نکنید

لطفا فقط و فقط به روند مطالعاتی خودتان بپردازید و به هیچ وجه خودتان را با دیگران مقایسه نکنید. هر شخص در کنکور سراسری برای صندلی و رتبه دلخواه خودش تلاش می‌کند؛ بنابراین لزومی به مقایسه وجود ندارد و این کار تنها استرس شما را در این ایام سرنوشت ساز دست خوش تغییرات خواهد ساخت.

۴ـ از خلاصه هایتان بهره ببرید

در ایام مختلف شما را به نوشتن خلاصه تشویق کردیم و از اهمیت این خلاصه‌ها در ماه‌های انتهایی سال گفتیم. در زمان حال حاضر بهترین منبعی که می‌توانید برای مرور مباحث مختلف از هر درسی استفاده کنید همان خلاصه‌ها و یادداشت‌هایی هستند که در حین مطالعه در طول سال تحصیلی برداشته‌اید.

۵ـ تمام نکردن مطالعه دروس پیش ۲

نکات مهم برنامه ریزی خرداد  :  ممکن است در بین شما باشند داوطلبانی که دروس را هم چنان تمام نکرده‌اند و بعضی از مباحث پیش دانشگاهی ۲ برای آن‌ها باقی‌مانده است. بهترین کار این است که پا به پای دبیر خود مطالب را مطالعه کنید و استرس بابت این موضوع نداشته باشید. از طرفی اکثر مدارس کار تدریس مباحث دروس را قبل از عید و تا انتهای فروردین تمام کرده‌اند این داوطلبان در این زمان باقی‌مانده باید مرور و تکرار فراوان دروس خوانده شده را داشته باشند. با برنامه ریزی عالی میتوانید به ثبیت هر چه بیشتر مباحث در ذهنتان کمک کنید.

برنامه ریزی جمعبندی کنکور

۶ـ دروس عمومی را جدی بگیرید

روند مطلوب برای مطالعه دروس عمومی در زمان‌ باقی‌مانده به این صورت است که در درجه اول نسبت مطالعه دروس اختصاصی و عمومی بهتر است به یک میزان باشد و شما نباید از اهمیت مطالعه این دروس در زمان نزدیک کنکور غافل باشید (رقابت اصلی برای کسب درصدهای عالی در دروس عمومی در این ماه‌های انتهایی در اوج خودش قرار دارد).نکات مهم برنامه ریزی خرداد/

علاوه بر مطالعه روزانه دروس عمومی حتماً اقدام به زدن تست های زمان دار کنید. بررسی آزمون‌های زمان دار برای دروس عمومی سرعت عمل شما را افزایش می‌دهد و باعث افزایش دقت شما در مواجهه با تست های دروس عمومی در کنکور سراسری می‌شود. از طرفی اگر در آزمون‌های زمان دار برای درس‌های عمومی در مبحث خاصی مثل قرابت معنایی ادبیات و یا ترجمه عربی و یا هر موضوع دیگری در چند آزمون احساس ضعف کردید می‌توانید سریعاً اقدام به رفع کردن مشکل خودتان در آن مبحث خاص کنید.

۷ـ دروس محاسباتی و آزمون زمان دار

دروس اختصاصی از جمله ریاضی و فیزیک که بیشتر جنبه حل کردنی دارند، بهتر است به این صورت کار شوند که از خودتان آزمون‌ زمان دار بگیرید. پیشنهاد می‌کنیم تعداد سوالات و هم چنین میزان زمانی که برای پاسخ دهی به سوالات اختصاص می‌دهید مطابق با کنکور سراسری باشد . هم چنین توصیه می‌شود که آزمون‌ها جامع باشد و تمامی مباحث یک درس مشخص را شامل شود. بعد از پاسخ دهی به سوالات و در حین تحلیل پاسخ‌ها ممکن است که چندین سوال را پاسخ نداده و یا اشتباه پاسخ داده باشید. در این صورت می‌توانید به کتاب و خلاصه‌های خودتان رجوع کنید و نکات را برای بار مجدد نگاهی بیندازید.

۸ـ سوالات کنکور را در اولویت خود بذارید

در این زمان باقی‌مانده سراغ تست های تالیفی نروید و اولویت اول شما تست های ۵ سال اخیر و اولویت دوم شما تست های ۱۰ سال اخیر باشد. بهترین کار این است با توجه به اینکه سبک سوالات در تمامی دروس مانند سال‌های گذشته است تمام تمرکز خودتان را بر روی سوالات کنکور سراسری بذارید.

۹ـ انجام کارهای کوچک و کسب نتایج حیرت انگیز

در این دو ماه باقی‌مانده انجام کارهای کوچک ولی مداوم می‌تواند نتایج حیرت انگیزی برای شما داشته باشد . به عنوان مثال داوطلبی می‌گوید که در مبحث آرایه‌های ادبی و یا قرابت معنایی احساس ضعف می‌کند و قادر به پاسخ گویی به سوالات این مباحث نیست توصیه ما به این داوطلبان این است که برای این طور مباحث روزی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان اختصاص دهید و تست های کنکورهای سال‌های گذشته را با دقت بررسی کنید. بدون شک از نتیجه ای که به دست می‌آید شگفت زده خواهید.نکات مهم برنامه ریزی خرداد/

۱۰ـ معضل فراموشی مطالب

خیلی از داوطلبان دچار این تفکر می‌شوند که نکند فلان مبحث از فلان درس را از یاد برده باشم. این تفکر به علت نزدیکی به کنکور سراسری در ذهن اکثر قریب به اتفاق داوطلبان وجود دارد و فقط از کارایی داوطلب کاسته و به استرس او اضافه می‌کند. این حس باعث می‌شود داوطلب دچار وسواس در مطالعه شود و تمامی مباحث را مجدد مطالعه کند، این کار وقت او را به شدت خواهد گرفت. مطمئن باشید اگر این زمان باقی‌مانده را با دقت و با برنامه اصولی مطالعه و جمع بندی کنید با نهایت آمادگی ممکن در سر جلسه آزمون حاضر خواهید شد.نکات مهم برنامه ریزی خرداد/

۱۱ـ به نحوه خواب و خوراکتان توجه کنید

روند خواب و خوراک خود را به گونه ای تنظیم کنید که بهترین نتیجه ممکن را در آزمون سراسری بگیرید. به همین جهت بهتر است که از هم اکنون زمان خواب و بیدار شدن خودتان را به گونه ای تنظیم کنید که در سر جلسه کنکور مشکل خاصی از این بابت نداشته باشید.

۱۲ـ شرکت در آزمون‌های جامع

در این ماه‌های انتهایی به کنکور موسسات مختلف در برنامه خود آزمون‌های جامع قرار داده‌اند. این آزمون‌های جامع فرصت بسیار مناسبی برای شما به وجود آورده که خودتان را از نظر علمی به طور جدی محک بزنید. به هیچ عنوان فرصت حضور در این آزمون‌های جامع را از دست ندهید.

۱۳ـ سوالات نشان دار را دوباره کار کنید

در طول سال تحصیلی در حین تست زنی در منزل و یا در آزمون‌های آزمایشی قادر به پاسخ گویی به بعضی از تست ها نبودید و با توجه با توصیه ای که داشتیم آن‌ها را علامت گذاری کرده‌اید. در این زمان باقی‌مانده می‌بایست مجدد به پاسخ گویی به آن تست ها اقدام کنید.

۱۴ـ آزمون‌های سه روز یکبار

در خرداد ماه و در زمان جمع بندی شما می بایست آزمون‌های سراسری ۷ سال اخیر را به صورت ۳ روز در میان در قالب آزمون رسمی از خود امتحان بگرید. دقت داشته باشید که در این آزمون‌ها شما باید خود را در سر جلسه کنکور سراسری تصور کنید و با لباس رسمی به آزمون پاسخ دهید. شما بعد از برگزاری آزمون باید با دقت دو چندان جواب هایش را بررسی کنید و در دو روز و نیم باقی‌مانده تا آزمون بعدی به مطالعه ضعف های خود در آزمونی که برگزار کردید بپردازید.

۱۵ـ دفترچه سوالات عمومی سایر گروه‌های آزمایشی را بررسی کنید

شما در این حین می توانید برای اینکه در دروس عمومی جهش بزرگی داشته باشید سوالات عمومی گروه های دیگر را از خود آزمون بگیرید. به عنوان مثال داوطلب گروه ریاضی می تواند سوالات عمومی رشته های تجربی و انسانی و هنر و زبان را نیز بررسی کند.نکات مهم برنامه ریزی خرداد/

چاله های برنامه ریزی در یک ماه آخر

در این یک ماه آخر، بعضی از داوطلبان، دو اشتباه زیر را مرتکب می شوند و آناختصاص دادن این فرصت باقی مانده به مطالعه دروس جدید وتست زنی انحصاری در یک یا چند درس خاص که ضعف کمتری در آنها احساس می کنند، است،و این همان چاله‌هایی است که شما باید بخوبی مواظب آنها باشید؛ زیرا همان طور که دیدید، «جامعیت» و «اولویت بندی» در مرور دروس مختلف، از مهم ترین نکاتی است که باید در برنامه ریزی تان در نظر بگیرید .

توجه به تست‌های کلی

نکات مهم برنامه ریزی خرداد :  در دوران جمع بندی، دیگر تست‌های موضوعی را مطالعه نکنید . اگر می‌خواهید آنچه را که خوانده‌اید، به بهترین شیوه مرور شود (بویژه در دروس اختصاصی) به سراغ تست‌های کلی برویدو در میان مجموعه‌های موجود از تست‌های کلی هم، فقط و فقط وقتتان را رویتست‌های چند سال اخیر آزمون‌های سراسری و آزاد بگذارید .

هر چند که دفترچه‌ای زدن تست‌ها (اول عمومی‌ها و بعدش همدروس اختصاصی به همان ترتیب دفترچه)، جلسه کنکور را بیشتر برایتان شبیه سازی می‌کند،اما حقیقت این است که چندان فرق نمی‌کند که این “تست های کلی” را درس به درس بزنید یادفترچه‌ای؛ مهم این است که وقت پیشنهادی برای هر درس را رعایت کنید و تا آنجا که برایتان ممکن است، خودتان را در وضعیتی قرار بدهید که جلسه کنکور در ذهنتان تداعی شود؛ مثلاً در یک اتاق خلوت روی صندلی بنشینید و همان طور رسمی (یا اسپرت) لباس بپوشید که قرار است روز امتحان بپوشید، و بعدش هم وقت بگیرید و شروع به تست زدن کنید . تکرار و تمرین مداوم این کار ، روز کنکورتان را بمراتب کم استرس تر و قابل تحملتر می کند .

مشاور گروپ

سهم عمومی ها را زیاد کنید

هرچه به کنکور نزدیک تر می شویم، وقت دروس  عمومی  را (که ماهیتاً حفظی ترند و احتمال فراموشی شان بیشتر است) باید در برنامه درسی تان بیشترو بیشتر کنید؛ البته این حرف به آن معنی نیست که عمومی ها را بیشتر از اختصاصی‌ها بخوانید؛ بلکه منظور ما این است که اگر به عنوان مثال تا همین یک ماه گذشته، نسبت ساعات مطالعه دروس اختصاصی به عمومی در برنامه درسی شما 80 به 20 بود، این نسبت را بایددر یک ماه آخر به 70 به 30 یا حتی 60 به 40 برسانید. بازیابی ذهنی مطالب حفظی دراین روزهای پایانی، سطح تست زنی تان را در کنکور به وضوح افزایش می دهد.نکات مهم برنامه ریزی خرداد/

بترتیب یا بی ترتیب؟

مشاوران، عموماً دو شیوه تست زنی را به داوطلبان پیشنهاد می کنند:

در شیوه اول، داوطلبان باید پاسخگویی به سؤالات را از ابتدایدفترچه، یعنی از سؤالات زبان و ادبیات فارسی آغاز کنند و پس از خواندن کامل و دقیق هر سؤال و چهار گزینه مربوط به آن، پاسخ صحیح را انتخاب کنند .

اگر داوطلبی با سؤالی که قدرت پاسخگویی به آن را ندارد ، برخورد کرد، باید کنار آن سؤال، علامتی بزند تا در فرصت باقی مانده پس از اتمام پاسخگویی به سؤالات، مجدداً به آنها پاسخ دهد؛اما روش دومی هم هست که کارایی و نتیجه‌اش معمولاً مطلوب‌تراز روش اول است:

در این روش پیشنهادی، داوطلب می‌تواند پاسخگویی به سؤالات را از دروسی که در آنها توانمندتر و قوی‌تر است، شروع کند؛ چرا که در این صورت، پاسخگویی به سؤالات باعث تشویق و امیدوار شدن داوطلب خواهد شد؛ البته در این روش، داوطلب باید در زمان پاسخگویی به سؤالاتدقت داشته باشد تا شماره سؤال با شماره آن در پاسخنامه تطبیق داشته باشد.نکات مهم برنامه ریزی خرداد/

تو تنها نیستی !

 نکات مهم برنامه ریزی خرداد : این ماه آخر و روزهای پایانی ، هیچ وقت و برای هیچ کدام از داوطلبان کنکور ، روزهای خوب و خوشایندی نبوده و نیست. همه کنکوری ها، حتی آنهایی که قرار است رتبه بیاورند و در رشته دلخواهشان قبول شوند ، هیچ وقت از این روزهای پایانی خوششان نیامده و نمی‌آید؛ پس نگران نباشید و خیال نکنید فقط خودتان هستید که در چنین شرایطی قرار دارید. همچنین خیال نکنید فقط خودتان هستید که احساس می کنید هرچه خوانده اید از یادتان رفته است؛ نه، به هیچ وجه این طور نیست و این را مطمین باشید که با دیدن سؤالات در جلسه آزمون می توانید آنچه را که خوانده اید به یاد بیاورید و به آن پاسخ مثبت دهید.

در واقع، دانستن همین نکته ساده که شما در چنین احساسات عجیب و غریبی تنها نیستید و رقبای دیگرتان هم باشما هم درد و هم داستانند، به شما کمک می‌کند که با این قبیل احساسات منفی، راحتتر کنار بیایید و بر اعصابتان مسلط باشید. یک ضرب المثل در زبان عربی هست که می‌گوید: «البلیه اذا عمت طابت». شما که می خواهید عربی را 100درصد بزنید، حتماً می‌دانید که معنی این ضرب المثل چیست.

جمع بندی دروس اختصاصی

دوره های جمع بندی از مهمترین دوره های درس خوندن هستند که باید مطالبی که تا حالا مثلا توی سه ماه خوندید رو بازیابی کنید. نکته ای که باید در مورد جمع بندی بدونید اینه که تو ایام جمع بندی یادگیری نکات جدید توصیه نمیشه بلکه شما باید سعی کنید همون مطالبی که قبلا یادگرفتید رو بازیابی کنید و به سطح قبلیتون توی اون مبحث برسید.

برای نحوه ی جمع بندی درسهای اختصاصی اونها رو به سه دسته تقسیم میکنیم:

یادگرفتنی(ریاضی و فیزیک)
حفظی و یادگرفتنی(شیمی)
حفظی مفهومی (زیست)

برای جمع بندی درسهای یادگرفتنی ریاضی و فیزیک اول خلاصه هایی که قبلا موقع مطالعه از روی درسنامه ها و یا جزوات نوشتید رو نگاه بندازید و بعد برید سراغ تست .بیشتر جمع بندی با زدن تسته. تست ازمونهای جمع بندی ای که مثلا اخر هر فصل کتاب کمک درسی هست. این مراحل رو برای یک فصل به صورت کامل انجام بدید و سپس برید سراغ فصل بعد.

جمع بندی درس شیمی هم مثل درس ریاضی و فیزیکه فقط اینجا این نکته بهش اضافه میشه که جنبه ی حفظی شیمی هم بالاست و باید متن کتاب و خلاصه های مربوط به نکات حفظی رو خیلی با دقت مرور کنید و مسائل رو با زدن تست جمع بندی کنید.

جمع بندی زیست (به جز مسائل ژنتیک) کاملا با اون سه درس قبلی متفاوته چون متن کتاب درسی و نکات حفظی اهمیت بسیار زیادی دارند و با زدن تست جمع بندی به اندازه کافی به مطالب مسلط نمیشید . روشی که من در مورد زیست پیشنهاد میکنم اینه که با توجه به وقتی که دارید روش تورق سریع رو انجام بدید .

یعنی کتاب درسی رو بذارید جلوتون و ورق بزنید و قسمتهایی که فک میکنید کاملا بهش مسلط هستید رو رد کنید و برای قسمت هایی که فک میکنید کمی فراموشتون شده بیشتر وقت بذارید . بازم هم میگم که این روش با توجه به وقت شماست .(ممکنه اینقد زیاد وقت داشته باشید که بتونید همه مطالب رو یک دور کامل بخونید و حتی قسمتهای لازم رو دو دور بخونید). بعد از تورق سریع برای یک فصل تستهای جمع بندی اون فصل رو بزنید و بعد برید سراغ فصل بعد.نکات مهم برنامه ریزی خرداد/

جمع‌بندی دروس، یعنی نزد‌یک ‌شد‌ن به خط‌ پایان، یعنی همه‌ انرژی خود‌ را خرج کنید‌.
البته منظورمان این نیست که اصلا استراحت نکنید‌، اما لطفا تا جایی که می‌توانید تلاش کنید.‌

روش‌ غلط جمع‌ بند‌ی

قبل از آنکه روش صحیح و اصولی را توضیح دهیم، قصد‌ د‌اریم روش غلط (اما متد‌اول) د‌ر ‌بین د‌اوطلبان را بگوییم!!
د‌ر این روش، د‌اوطلب:

تمامی د‌رس‌های خود‌ را از روی مطلب‌های خلاصه‌نویسی شد‌ه و یا جزوه‌های خود‌، طبق یک برنامه‌ جامع مطالعه می‌کند.
و شاید‌ تا روز کنکور، این ‌کار را چند‌ین بار انجام دهد!
اما د‌اوطلبان سال‌های گذشته که از این روش استفاد‌ه کرد‌ه‌اند‌، براین باور هستند که اگر وقت د‌اشتند‌:
باز هم مرور می‌کرد‌ند‌، چون هیچ‌گاه احساس نکرد‌ند تسلط کافی روی مطالب را د‌ارند‌.

د‌ر این روش، دو اشکال عمد‌ه وجود‌ د‌ارد:
اول این‌که شما مطالب غیر‌ضروری را نیز مطالعه می‌کنید!!
د‌وم این‌که هیچ‌گاه احساس تسلط نمی‌کنید و د‌ر‌حقیقت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ د‌وست د‌ارید که ‌د‌وباره مرور کنید.‌

نکات مهمی که در روزهای پایانی مانده به «کنکور» باید بدانید :

برخلاف تصور بسیاری از داوطلبان برای موفقیت در کنکور تنها آمادگی علمی راهگشا نیست بلکه باید با عملکردی هوشمندانه مسیر دستیابی به نتیجه مطلوب را طی کرد.

در واپسین روز‌های نزدیک به کنکور سراسری علاوه بر آمادگی تحصیلی برای دستیابی به نتیجه‌ای مطلوب هنر چگونه آزمون دادن و مدیریت شرایط از اهمیت بسزایی برخوردار است و می‌توان آن را حلقه‌ای مفقوده در کسب موفقیت دانست بنابراین داوطلبان باید با آمادگی کامل در جلسه کنکور شرکت کنند.

در آزمون‏‌های سراسری ۲ عامل IQ (هوش تحصیلی) و EQ (هوش هیجانی) مورد سنجش قرار می‌گیرد که IQ ثابت و منتقل شده توسط ژن‏‌های وارثتی و EQ با تمرین قابل افزایش است که می‌توان با به کارگیری روش‌هایی تقویت EQ و چگونگی استفاده از آن را در آزمون سراسری مورد توجه قرار داد.نکات مهم برنامه ریزی خرداد/

آزمون سراسری، محلی برای سنجش هوش هیجانی

نکات مهم برنامه ریزی خرداد : توانایی کنترل انواع هیجانات اعم از شادی، امیدواری، غم، نا امیدی و مواردی از این قبیل همچنین اجرای بهترین تصمیم در شرایط مختلف نشان از هوش هیجانی بالا در افراد مختلف است در واقع اگر منطقی و عقلانی رفتار کنیم عملکردی هوشمندانه داشته ایم که نشان از شرایط رضایت بخش هوش هیجانی محسوب می‌شود.

محمدرضا پور دستمالچی مشاور تحصیلی در خصوص ضرورت هوش هیجانی در آزمون سراسری با بیان اینکه هوش هیجانی به شکل‏‌های مختلف در آزمون سراسری سنجیده می‌شود، مطرح کرد: با تغییر نگرش خود می‌توان هوش هیجانی را برای آزمون سراسری تقویت کنیم.

کنترل هیجان ناامیدی، کنترل هیجان ایده آل گرایی، کنترل هیجان اضطراب و مقایسه، کنترل هیجان بی خیالی، کنترل هیجان بی تفاوتی و مواردی از این قبیل می‌تواند مسیر موفقیت در آزمون سراسری برای داوطلبان را هموار کند.

عملکردی هوشمندانه در جلسه کنکور داشته باشیم

  این مساله موجب می‌شود تا در جلسه آزمون رفتار هوشمندانه داشته باشد، با نگاهی منطقی آزمون‌ها را تحلیل کرده و رفتار خود را اصلاح کند، رفتار دیگران تأثیری در عملکرد او نداشته باشد و با تمام توان برای رسیدن به هدفش تلاش کند.

  به عنوان مثال مهم نیست که به همه سؤالات پاسخ داده شود و برخلاف شایعه‌های موجود، درصد ۱۰۰ نسبت به سایر درصد‌ها هیچ برتری و امتیازی ندارد.

در واقع تمامی سؤالات در آزمون سراسری برای سنجش علمی داوطلبان نیست برخی سؤالات برای سنجش هوش هیجانی است و داوطلبانی که روی این سؤالات (سؤالات مبهم) مکث می‌کنند درصد کمتری کسب کرده بنابراین هوش هیجانی کمتری دارند که با تمرین و یادآوری این مهارت (هنر آزمون دادن) در آزمون‏‌های آزمایشی می‌توان هوش هیجانی را تقویت کرد.نکات مهم برنامه ریزی خرداد/

هنر چگونه آزمون دادن، کلیدی طلایی برای موفقیت در کنکور

موفقیت در آزمون سراسری تنها با بالا بودن اطلاعات میسر نیست و نیازمند به کارگیری هنر آزمون دادن است که این مساله باید در آزمون‌های پایانی مورد توجه و تمرین دانش آموزان قرار گیرد تا میزان تسلط بر آن افزایش یافته و شکلی عملیاتی در جلسه کنکور پیدا کند.

پور دستمالچی در این باره با بیان اینکه هنر آزمون دادن شامل ۱۰ تکنیک است، اظهار کرد: این حق را برای خود قائل شویم که به تعدادی از سؤالات پاسخ ندهیم، در مرحله اول فقط سؤالاتی که مطمئن هستیم را پاسخ دهیم، وقت هر درس را فقط به همان درس اختصاص داده و از زمان پاسخ‌گویی به هر درس را کاهش داده تا در انتها زمان برای مرور ایجاد شود.

زمان شروع پاسخگویی به هر درس را در ابتدای همان درس بنویسیم، هر ۱۰ سوال یک بار زمان و شماره پاسخ برگ را کنترل کنیم، اگر زمان پاسخ گویی به سؤالات یک درس به اتمام رسید و برخی سؤالات آن هنوز باقی‌مانده بود تست های مربوطه را ر‌ها کنیم، در زمان مرور ابتدا سؤالات را نخوانده و بعد به سؤالات علامت دار جواب دهیم، هر زمان که دچار آشفتگی ذهنی شدیم با مصرف مواد قندی، تنفس عمیق، کشش عضلانی، رعایت وضعیت نشستن و ایجاد افکار مثبت حدود انرژی اولیه را در خود ایجاد کنیم و فراموش نکنیم دیگران هیچ تأثیری روی نتیجه ما نخواهند داشت و کافی است ما به درصد دلخواه خود دست یابیم.نکات مهم برنامه ریزی خرداد/

چگونه آزمون سراسری را در خانه یا کتابخانه شبیه سازی کنیم؟

توجه به هنر آزمون دادن و دستیابی به این مهارت نیاز به تمرین دارد تا در جلسه کنکور به طور کامل قابلیت اجرایی پیدا کند بنابراین در این روز‌های باقی مانده باید خود را با این شرایط هماهنگ کرد تا مسیر حرکت به سمت رشته و دانشگاه دلخواه فراهم شود که این کار نیاز به شبیه سازی شرایط کنکور و پیاده کردن مهارت‌های یادشده دارد.

درست اون نقطه از زندگی که رنگش رو به سیاهی میره و اوضاع واست خیلی سخت تر میشه، حس میکنی که دیگر باید رها کنی، باید بیخیال هر چی که هست و نیست بشی، اما دوست من این رو بدون سیاهترین نقطه نوید روشنی رو میده. وقتی داره بهت سخت میگذره نباید مسیری که با هزار امید و آرزو شروع کردی رو رها کنی بلکه باید قوی تر بشی و با تمام توانت رو به جلو حرکت کنی. چون تو در یک قدمی روزهای خوب زندگیت هستی.

اجازه نده گذر زمان ارزشمند ترین دارایی تو رو ازت بگیره، و به جایی برسونتت که جز حسرت چیزی برات باقی نمونه! شیرینی روزهای خوب نصیب کسایی میشه که تا آخر پای اهدافشون وایسن.
اگر هزار و یک دلیل واسه باختن داری، یک دلیل پیدا کن برای برنده شدن
دست از تلاش برندار موفقیت نزدیکه….

امتیاز شما به این مقاله

جهت مشاوره در زمینه نکات مهم برنامه ریزی خرداد تا کنکور 98

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به مجموعه مشاور گروپ میباشد.

نصب اپ دانش آموزی