جهت مشاوره در زمینه تکنیک های طلایی جمعبندی بیشترین مباحث در کمترین زمان
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
تکنیک های طلایی جمعبندی بیشترین مباحث در کمترین زمان : در کمترین زمان، بیشترین حجم درسی را بخوانیم ، تا به حال به این موضوع دقت کردهاید که چقدر در طول روز انرژی ذهنی و جسمیتان بالا و پایین میشود؟
سر فصل ها
استفاده از حداکثر توان
تکنیک های طلایی جمعبندی بیشترین مباحث در کمترین زمان : در کمترین زمان، بیشترین حجم درسی را بخوانیم ، تا به حال به این موضوع دقت کردهاید که چقدر در طول روز انرژی ذهنی و جسمیتان بالا و پایین میشود؟ هر کدام از ما در بعضی ساعات فعال تر و پر انرژی تر هستیم، این ساعتها بهترین زمان برای انجام کارهای مهم و ارزشمند است. در عین حال در بعضی ساعات انرژی کمتری داریم و نمیتوانیم روی کارها به خوبی تمرکز کنیم.تکنیک های طلایی جمعبندی بیشترین مباحث در کمترین زمان /
تکنیک های طلایی جمعبندی بیشترین مباحث در کمترین زمان : بهترین راهکار برای اینکه بازدهی زیادی از مطالعه داشته باشید این است که درسهایی که سخت هستند و تمرکز زیادی میخواهند را در زمان اوج انرژی بخوانید.
در زمان افت انرژی برای تجدید قوا زمانی را اختصاص دهید. آب بنوشید، کمی قدم بزنید و یا اینکه چرت کوتاهی بزنید، البته تعجب نکنید! چرت زدن عملکرد ذهنی را بهبود میدهد. حتماً به اندازه کافی استراحت کنید تا بتوانید بیشترین بازدهی را از مطالعه داشته باشید.تکنیک های طلایی جمعبندی بیشترین مباحث در کمترین زمان /
یادداشت کردن کارها
تکنیک های طلایی جمعبندی بیشترین مباحث در کمترین زمان : تصور کنید صبح که از خواب پا میشوید برنامهای برای روز خود ندارید. سردرگم هستید و نمیدانید چه درسی را مطالعه کنید. یک ساعت طول میکشد تا تصمیم بگیرید چه درسی را بخوانید. ساعتها طول میکشد تا یک مبحث را تمام کنید چرا که بازه زمانی خاصی را برای خواندنش در نظر نگرفتهاید. به این ترتیب یک روز ارزشمند خود را از دست میدهید. اینجاست که با یادداشت کردن کارها میتوانید حداکثر استفاده را از روزهایتان ببرید.
تکنیک های طلایی جمعبندی بیشترین مباحث در کمترین زمان : آدمهای موفق همیشه از شب قبل میدانند فردا چه کاری را باید انجام دهند؛ بنابراین کارهای خود را از شب قبل یادداشت میکنند و بر اساس اهمیت اولویتبندی میکنند. با انجام همین کار ساده میتوانید تحولی در استفاده از روزهایتان ایجاد کنید چرا که مغز شما بهتر متوجه میشود چه زمانی باید روی چه چیزی تمرکز کند.
اول صبح، مهمترین کارها
برایان تریسی در کتاب قورباغه را قورت بده میگوید «اول صبح مهمترین کارها را انجام دهید»
تکنیک های طلایی جمعبندی بیشترین مباحث در کمترین زمان : هر روز صبح که از خواب بیدار میشوید مهمترین و سختترین کار را انجام دهید. به طور مثال برای دانشآموزی تمایل به خواندن درس ریاضی ندارد و آن را سختترین درس ممکن میداند. پس بهترین راهکار این است که ریاضی را اول صبح مطالعه کند چرا که معمولاً هنگام صبح مغز انسان در بهترین حالت آمادگی قرار دارد. هیچ وقت برای انجام همه کارها وقت کافی وجود ندارد، اما همیشه برای انجام مهمترین کارها وقت کافی هست.
تمرکز، تمرکز و تمرکز
تکنیک های طلایی جمعبندی بیشترین مباحث در کمترین زمان : برای اینکه ساعت مطالعه شما بازدهی مناسبی داشته باشد، نیازمند تمرکز بالایی هنگام درس خواندن هستید. ایجاد تمرکز یک شبه اتفاق نمیافتد بلکه باید تکنیکهای تمرکز حواس که قبلا در سایت محصل ایرانی توضیح دادهایم را بارها تمرین کنید تا به نتیجه مطلوبی برسید. هر وقت هنگام مطالعه حواستان پرت شد با خودتان بگویید «ایست! برگردیم سر درس»
مقابله با وسوسهها
تکنیک های طلایی جمعبندی بیشترین مباحث در کمترین زمان : شاید وسط درس خواندن وسوسه استفاده از موبایل به سراغتان بیاید و قصد داشته باشید چند دقیقه موبایلتان را چک کنید. دقیقاً مشکل از همین جا شروع میشود که شما درس خواندن را رها میکنید و در شبکههای اجتماعی پرسه میزنید. بهترین راهکار برای مقابله با این وسوسهها خاموش کردن گوشی یا حداقل به حال پرواز (Air plan) در آوردن آن است.
فکر بزرگ، عمل کوچک
از قدیم گفتند سنگ بزرگ نشانه نزدن است! وقتی برای خودتان برنامه روزانه برای خودتان تنظیم میکنید حتماً میزان تواناییتان را در نظر بگیرید و به قول معروف لقمه برگتر از دهانتان بر ندارید. کارهای بزرگ در نظر بگیرید و آن را به چند کار کوچک تقسیم کنید تا به راحتی از عهده انجام دادنش بر بیایید.
درسها را در همان روز مرور کنید
ممکن است هر روز مباحث جدیدی بخوانید بنابراین نکات مهم هر مبحث را همان روز مرور کنید. به دلیل اینکه چند روز بعد، نیاز به تلاش بیشتری برای یادآوری مطالب دارید یک مرور سریع در انتهای روز، باعث تثبیت مطالب خوانده شده و یادآوری آسان تر خواهد شد. با مرور کردن روزانه مطالب درسی در زمانتان صرفهجویی کنید.
روش جمع بندی دروس به روش نفر اول کنکور سراسری تجربی 97
من فرض رو بر این میذارم که شما همه روش هایی مثه سه روز یه بارو این چیزا رو بلدین. فقط اینارو اضافه کنم که:
1) دقت داشته باشین که در این مدت حتما علاوه بر رفع اشکال درساتون باید یکی دوتا از درسایی که توشون ضعیف ترید رو مرور کنید .
2) اگر هم تا حالا دفتر بررسی آزمون نداشتین حداقل از الان برای آزمونای جمع بندیتون یه دفتر قرار بدین که نکات جالب و مهم و حتی تجربه هایی که در آزمون دادن به دست میاریدو توش یادداشت کنید.
3) حتما برای این مدت هم برنامه ریزی داشته باشید که در هر روز چه آزمونایی میدید و کی میخواین برای مرور کدوم درس وقت بذارید.
4) در این مدت همش فکرای خوب خوب بکنید … به چیزایی که دوس دارید فک کنید. :دی
5) اگر دانش آموز قوی ای هستین بتون پیشنهاد می کنم که در این مدت با سبک سوالات مختلف آشنا سین تا سر جلسه اگر با سبک خاصی از سوال بر خوردین شوکه نشین . مثلا سال 84 که فیزیک سخت بود. یعنی فقط بر سوالات کنکور های سال های پیش تکیه نکنید. اما برای سایر دوستان در درجه ی اول کار کردن کنکور های موجود (چه داخلی و چه خارجی) رو توصیه می کنم. البته ترجیحا بهتره به جای خودشون از شبیه ساز ها استفاده کنید چون احتمالا در آزمون های مختلف یا سر بعضی کلاساتون با بعضی سوالات روبرو شدین.
6)این جاس که خیلی از شما میتونید از بقیه جلو بزنید. هنوز وقت زیاده بچه ها. یه ماه هم یه ماهه. به شرطی که درست و عاقلانه عمل کنید. حداقل سه تا از دوستامو میشناسم که تو این مدت ترکوندن و به خاطر این کنکورو خفن دادن. :دی
7)برای آزموناتون شرایط دقیق جلسه رو ایجاد کنید. شکلات آب همهی ابزار مورد نیاز و …
من از مدرسه ی جفت خونمون (با هزار بدبختی) یکی از این صندلی های کنکوری قرض گرفتم که تو این مدت روش کار کنم. ( خداوند متعال ابزاری به همه ی انسان ها داده به اسم زبان. شما میتونید ازش استفاده کنید و با یکم زبون ریزی این کارو انجام بدین. خرجی هم نداره … :دی )
8) اگر امتحانیو خوب دادین مغرور نشین و اگر بد دادین ناراحت نشین. مهم آزمون اصلیه که اگر خیلی عادی باش رفتار کنید میترکونید. قول.
9) اعتماد به نفس از مهم ترین نیاز مندی های این دورانتونه. زیاد با دوستاتون در مورد درس صحبت نکنید. (ترجیحا اصلا صحبت نکنید.) چون در طی یک تماس بالاخره یه نفر از اون یکی جلو تره. این جوری فرد هقب تر ممکنه اذیت شه و اعتماد به نفسشو از دست بده.
10) در رفع اشکال از تست هایی که علامت زدید می تونید استفاده کنید. (منظورم بعد از هر آزمونه) اگر هم که علامت نزدید همهم نیس. هر کتابی احتمالا تست های نکته دارشو علامت زده. در ضمن از منابعی که در بازار هس برای تست های مجموعه ای هم میتونید استفاده کنید. (برای این که تبلیغ نشه اسم نگفتم … :پی)
حالا یه کم خودمونی باشیم:
بچه ها … شاید الان کنکور تنها چیزی باشه که شما میبینید و بش فکر می کنید. ولی جدا کنکور در مقابل اون چیزایی که بعدا باش روبرو میشید چیزی نیست. ایشالا در آینده با مسائل خیلی مهم تری روبرو میشید که کنکور براتون در مقابلش هیچه. کنور تازه اول کارای بزرگتونه… اول جوونی. :دی
الان همه ی شما پر از انرژی و امید به آینده اید. از این انرژی نهایت استفاده رو بکنید
قبل از هر چیز از تمامی توان خود استفاده کنید.
تکنیک های طلایی جمعبندی بیشترین مباحث در کمترین زمان : بهطور حتم، تا بهحال مسابقههای دومیدانی را دیدهاید. لحظههای آخر که دوندهها، بهخط پایان نزدیک میشوند را تجسم کنید. آنان تلاش میکنند به هر روش ممکن (البته اخلاقی) خود را سریعتر از دیگران به خط پایان برسانند و تمامی انرژی خود را خرج میکنند؛ چراکه بعد از خط پایان، دیگر انرژی نیاز ندارند. درکنکور، ماه آخر یعنی نزدیکشدن به خط پایان؛ همهی انرژی خود را خرج کنید. البته منظورم این نیست که استراحت نکنید، اما تا جایی که میتوانید تلاش کنید.
روشهای جمعبندی (روش غلط- روش درست)
تکنیک های طلایی جمعبندی بیشترین مباحث در کمترین زمان : قبل از اینکه روش صحیح و اصولی را توضیح دهیم، قصد داریم روش غلط (اما متداول) در بین داوطلبان را بیان کنیم. در این روش، داوطلب، تمامی درسهای خود را از روی مطلبهای خلاصهنویسی شده و یا جزوههای خود، طبق یک برنامهی جامع مطالعه میکند و شاید تا روز کنکور، اینکار را چندین بار انجام دهد؛ اما داوطلبان سالهای گذشته که از این روش استفاده کردهاند، براین باورند که اگر وقت داشتند، بازهم مرور میکردند، چراکه هیچگاه احساس نکردند تسلط کافی روی مطلبها دارند. در این روش، دو اشکال عمده وجود دارد: اول اینکه شما مطلبهای غیرضروری را نیز مطالعه خواهید کرد و دوم اینکه هیچگاه احساس تسلط نمیکنید و درحقیقت دوست داریددوباره مرور کنید.
روش صحیح جمعبندی
این روش شامل 3مرحله میباشد:
الف) آزمون (8 صبح تا 12 ظهر)
در این روش، شما زمان خود را بهدورههای 2 یا 3 روزه تقسیم میکنید و صبح روز اول را آزمون میدهید. البته این آزمون باید یک کنکور جامع باشد که بهتر است و شرایط کنکور نیز بهطور کامل شبیهسازی شود.
ب) تحلیل آزمون؛ برنامهریزی (16 تا 18 بعدازظهر)
پس از یک استراحت کوتاه، آزمون خود را سؤال به سؤال تحلیل کنید (در هر درس) و در یک برگه، مبحثهایی از هر درس را که غلط جواب دادهاید یا نتوانستهاید پاسخ دهید، یادداشت کنید.
اکنون باید برای مدتزمان باقیمانده، یک برنامهی جامع بنویسید. برای اینکار، ابتدا در هر درس، یک اولویت مهم را معین کنید و در برنامهریزی خود قرار دهید.
دو نکتهی مهم:
1) شما باید درطول دو روز و نیم مطالعه، بهطور تقریبی 25 ساعت مطالعه کنید. و اگر یک روز و نیم فرصت دارید، باید 15 ساعت مطالعه کنید. توصیه میکنم حدود 30٪ زمان را بهمطالعهی درسهای عمومی و 60٪ زمان بهرفع اشکال درسهای اختصاصی بپردازید.
2) برنامهریزی را دقیق انجام دهید.
(از چه ساعت تا چه ساعت، چهمبحثی، کدام منبع و …)
ج) اجرای برنامه: اکنون وقت اجرای دقیق برنامهی تهیه شده است. نگران ضعف و دورهی مطالب نباشید؛ چون هر ضعفی که داشته باشید، بهطور حتم در آزمونهای بعدمعین خواهد شد.
مزیتهای روش صحیح جمعبندی
این روش، مزیتهای بسیار زیادی دارد که به چندمورد آن اشاره خواهیم کرد:
■ مرور همهی مطالب:
در یک کنکور استاندارد، اغلب از تمامی مبحثها، دستکم یک سؤال وجود خواهد داشت و اگر چنین هم نباشد، در 5 آزمون، بهطور قطع شما از هر مبحث، دست کم به یک سؤال پاسخ خواهید داد. این کار سبب میشود اطلاعات شما در تمامی مبحثهای اختصاصی سنجیده شود.
■ رفع اشکال عمده و عدم اتلاف وقت:
در این روش، هر بار که آزمون میدهید، بخشی از اشکالهای شما برطرف میشود و هر بار نسبت به دفعهی گذشته، آمادگی شما بالاتر میرود.
درضمن، چون مطالبی را که میدانید، درست پاسخ خواهید داد؛ دیگر وقتی برای مطالعهی آنها سپری نخواهید کرد. بنابراین وقتتان تلف نمیشود.
■ تمرین مهارتهای آزمون دادن:
تکنیک های طلایی جمعبندی بیشترین مباحث در کمترین زمان : بهطورحتم تا امروز تجربه کردهاید که داشتن اطلاعات کافی برای پاسخگویی بهسؤال کافی نیست و باید با مهارتهای آزمون دادن، آشنا بوده و آنها را بهکار ببندید.
این مهارتها، نیازمند تمرین هستند و تنها راه آموختن آنها، تجربهکردن است. در این روش، شما این مهارتها را هر سه روز یکبار تمرین میکنید.
12 نکتهی ماه دوازدهم کنکور
1- بهدلیل اینکه فقط یکماه زمان تا کنکور باقیمانده است، برخی فکر میکنند که نمیتوانند نتیجهی خوبی بگیرند و درسخواندن را رها میکنند و برخی هم با بیمیلی، اینکار را انجام میدهند. بنابراین، کسانی که درست و منطقی از فرصتها استفاده میکنند، خیلی سریع، نتیجههایشان تغییر میکند.
2- بهدلیل اینکه بیشتر روزها را تعطیل هستید، فرصت بسیار مناسبی برای مطالعه خواهید داشت و این میتواند در نتیجهی شما تغییر زیادی ایجاد کند. اما اینکه در ماه جمعبندی، بهطور دقیق چهکاری انجام دهیم، اهمیت بسیار زیادی دارد؛ چراکه اگر درست اقدام نکنیم، نتیجهی مطلوبی نخواهیم گرفت.
3- سعی کنید دستکم در روز 11 ساعت و درنهایت 13 ساعت درس بخوانید. اگر نمیتوانید اینکار را انجام دهید، علتش این است که وقت تلف میکنید، نه اینکه وقت ندارید. پس باید برای خودتان برنامهی زمانی دقیقی از قبل معین کنید و خود را مقید کنید تا آن را انجام دهید.
4- اگر تا بهحال مبحثی از درسهای اختصاصی را هرگز نخواندهاید، بهتر است آن را با مشورت مشاور خود رها کنید. اما اگر آن یک درس عمومی است، میتوانید آن را بخوانید؛ ولی سعی نکنید تسلط شما خیلی زیاد شود؛ چون اینکار به زمان زیادی احتیاج دارد که شما فرصت آن را ندارید و سعی کنید با خواندن مطلبهای اصلی، درصدخود را افزایش دهید.
5- به بودجهبندی سؤالهای کنکور (از هر درس در سالهای قبل، چند سؤال در کنکور مطرح شده) توجه کنید و اگر به مبحثی که سؤال کمی از آن مطرح میشود، تسلط کمی دارید، بهآن کمتر توجه کنید.
6- شرایط یک آزمون را در آزمونهای 3 روز یکبار یا 2 روز یکبار خود (که روش آن را توضیح دادیم) رعایت کنید یعنی سعی کنید همان شرایطی را که قرار است از نظر روحی و جسمی برای شما در آزمون سراسری ایجاد شود، در خود ایجاد کنید تا نتیجهی آزمونتان واقعی شود.
7- بعد از برگزاری آزمون، آن را تصحیح کنید و درصد و نتیجههای خود را بهطور دقیق استخراج کنید و با استفاده از روش تحلیل آزمون، آن را تحلیل کنید. برای اینکار، در هردرس، سؤالهایی را که به آنها پاسخ نداده یا پاسخ صحیح ندادهاید، معین کنید و علت آن را بیابید. معلومات کم، بیدقتی و کمبود وقت میتواند دلیلهای این موضوع باشد و سپس مبحثی را که در آن، این اتفاق افتاده است، بیابید.
8- اگر شما داوطلب خوبی هستید و نتیجهی خوبی را که در آزمونها کسب کرده اید، میتوانید هر 2 روز یکبار آزمون بدهید و درحقیقت، یک روز و نیم را برای رفع اشکال بگذارید. ولی اگر نتیجههایتان رضایتبخش نیست، اینکار را 3 روز یکبار انجام دهید و 2 روز و نیم برای اشکالها وقت بگذارید. در این وقتها، شما باید در هردرس، یک تصمیم مهم بگیرید و آن را عملی کنید. برای نمونه، در درس «فیزیک» بگویید تست فصل 2 فیزیک پیشدانشگاهی (بهتعداد 100 تست) و سعی کنید تا فاصلهی آزمون بعد، آن را برطرف کنید.
9- اگر در هر آزمون، فکر کنید که آزمون بعدی، کنکور واقعی شماست، در این صورت، در هر آزمون، اشکال عمدهی خود را برطرف خواهید کرد و به اینترتیب، هر آزمون نسبت به آزمون قبلی بهتر خواهد شد.
10- ساعت خواب خود را در دوران جمعبندی اصلاح کنید. تحقیقها نشانداده که دستکم 7 ساعت خواب در شبانهروز برای ذهنی آماده، لازم است. بنابراین، سعی کنیددرطول این یکماه بهصورت تدریجی، طوری خواب خود را تنظیم کنید که در درجهی اول، دستکم 7 ساعت در شبانهروز بخوابید و در درجهی دوم، ساعت خواب و بیداری شما منظم باشد یعنی برای نمونه، هر روز بین ساعت 23 تا 24 بخوابید و بین ساعت 6 تا 7 صبح بیدار شوید. اگر عادت بهخواب بعدازظهر دارید، آن را طوری تنظیم کنید که بیشتر از 75 دقیقه نباشد زیرا بعد از این زمان، خواب وارد مرحلهی عمیق شده و فرآیند بیداری، دشوار خواهد شد.
11- هر روز دستکم 1 ساعت را بهورزش اختصاص دهید. البته اگر شما در این 1 ساعت درحدود 20 دقیقه هم ورزش کنید و بقیه را برای آمادهشدن و … اختصاص دهید، حسنهای بسیار زیادی خواهد داشت:
الف) ترشح «آندروفین» سبب میشود نشاط و شادابی شما افزایش یابد و بتوانید با روحیهای عالی مطالعه کنید.
ب) اگر ورزش شما هوازی باشد مانند دویدن، طنابزدن و … سبب میشود که اکسیژن بیشتری بهمغزتان برسد و آمادگی ذهنی شما افزایش یابد.
بههر حال، یادتان باشد مهم این است تمام تلاش خود را انجام دهید و نتیجه را واگذار کنید. مطمئن باشید که اگر در این یکماه باقیمانده، خوب درس بخوانید، نتیجهی شما تغییر زیادی خواهد کرد.
جهت مشاوره در زمینه تکنیک های طلایی جمعبندی بیشترین مباحث در کمترین زمان
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل