
جهت مشاوره در زمینه وادافا
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
در این مقاله به بیان توضیحاتی در رابطه با سامانه وادافا پرداخته ایم. دانشجویان برای ورود به سامانه وادافا پیش دفاع دکتری ، باید به نشانی اینترنتی vadafa.iauec.ac.ir مراجعه نمایند. ورود به سامانه vadafa از طریق درج نام کاربری و رمزعبور امکانپذیر است. به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان، راهنمای ورود به سامانه پیش دفاع دانشجویان دکتری ، در این مقاله ارائه داده شده است. با ما همراه باشید.
سر فصل ها
- سامانه وادافا
- vadafa.iauec.ac.ir
- زمان ثبت درخواست در سامانه وادافا
- ورود به سایت وادافا iauec
- راهنمای تصویری ورود به سامانه وادافا vadafa iauec ac ir
- نحوه هماهنگی جلسه پیش دفاع در سامانه vadafa
- سوالات متداول سامانه وادافا
- نشانی سامانه وادافا چیست؟
- اطلاعات لازم برای ورود به سامانه پیش دفاع دکتری چیست؟
- نحوه ثبت درخواست در سامانه چگونه است؟
- نتیجه پیش دفاع در وادافا باید مشاهده کرد؟
سامانه وادافا
برگزاری جلسات پیش دفاع دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی، به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه وادافا انجام می پذیرد. شیوه برگزاری این دوره از جلسات، به صورت غیرحضوری و در قالب سامانه وادافا به نشانی اینترنتی https://vadafa.iauec.ac.ir می باشد.
بیشتر بخوانید: سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد |
vadafa.iauec.ac.ir
دانشجویان دوره دکتری دانشگاه آزاد، برای ورود به سامانه وادافا – سامانه پیش دفاع دانشجویان دکتری ، باید سایت vadafa.iauec.ac.ir مراجعه نمایند. براساس اطلاعیه منتشر شده، دومین دوره جلسات پیش دفاع دانشجویان دکتری از روز شنبه ۲۵ اردیبهشت و بصورت متمرکز آغاز خواهد شد.
در صورت بروز هرگونه مشکل برای ورود به سامانه وادافا ، (vadafa.iauec.ac.ir) می توانید با کارشناسان مجموعه به شماره 9099071613 تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.
زمان ثبت درخواست در سامانه وادافا
زمان ثبت نام 1402 در سامانه وادافا vadafa.iauec.ac.ir در ادامه بیان شده است. دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی تا ۳۱ فروردین ماه فرصت دارند در مرحله ۹ سامانه پژوهشیار قرار بگیرند. ثبت درخواست برای شرکت در دومین دوره جلسات پیشدفاع دکتری پس از ساعت ۱۵:۳۰ روز سه شنبه ۳۱ فروردین ماه امکانپذیر نخواهد بود.
دانشجویان دکتری واجد شرایط در سراسر کشور، از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت فرصت دارند تا با مراجعه به سامانه وادافا vadafa.iauec.ac.ir، با رزرو روز و ساعت جلسه و با هماهنگی اساتید خود، نسبت به ثبت زمان جلسه پیش دفاع متمرکز خود اقدام کنند.
بیشتر بخوانید: سایت منادا |
ورود به سایت وادافا iauec
برای ورود به سامانه وادافا و یا سامانه پیش دفاع دانشجویان دکتری ، لازم است در بازه زمانی بیان شده به سایت وادافا به نشانی vadafa.iauec.ac.ir مراجعه نمایید. پس از ورود به سامانه نام کاربری و رمزعبور خود را درج کنید. برای ورود به سامانه بر روی گزینه “ورود به سامانه” کلیک کنید. توجه داشته باشید، نام کاربری شما شماره تلفن همراه و رمزعبور،شماره دانشجویی شما در سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد می باشد.
لینک ورود به سامانه پیش دفاع دکتری
راهنمای تصویری ورود به سامانه وادافا vadafa iauec ac ir
دانشجویان برای ورود به سامانه پیش دفاع دکتری ، لازم است به نشانی اینترنتی : vadafa.iauec.ac.ir مراجعه نمایند. ورود به سامانه از طریق به همراه داشتن نام کاربری و رمزعبور امکانپذیر است. راهنمای ورود به سامانه وادافا به صورت زیر است:
***نام کاربری، شماره تلفن همراه و کلمه عبور، شماره دانشجویی شما در سامانه پژوهشیار میباشد.
- ورود به سامانه پیش دفاع دانشجویان دکتری به آدرس vadafa.iauec.ac.ir
- درج نام کاربری و رمزعبور سامانه
- کلیک بر روی گزینه ورود به سامانه
**لطفا به آزاد بودن زمان مورد نظر در جدولی که بر روی صفحه نمایش داده می شود دقت نمایید.
✅ در این بخش بعد از مشاهده وضیت »درحال برگزاری«، روی دکمه »جلسه پیش دفاع« کلیک و وارد جلسه شوید.
**در صورت عدم مشاهده وضعیت در حال برگزاری، روی گزینه بروزرسانی کلیک نمایید.
*** حداقل 30 دقیقه قبل از شروع جلسه، در محل حضور یابید و از حضور فیزیکی نماینده فنی واحد در محل جلسه جهت آماده سازی تجهیزات و شرایط فنی، اطمینان حاصل نمایید.
***دانشجویان دانشگاه آزاد برای انتخاب موضوع پایان نامه ارشد و رساله دکتری پس از مشورت با اساتید گروه آموزشی باید به سایت پایش دانشگاه آزاد مرجعه نموده و در این سامانه ثبت نام نمایند پایش دانشگاه آزاد مخفف “پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه ای دانشگاه آزاد اسلامی ” می باشد پایش آزاد، یک نظام جامع پژوهشی است که به عنوان گام اول استقرار برنامه های علمی در سطح دانشگاه آزاد اسلامی اجرایی شده و بر اساس آن نظام پژوهش دانشگاه با اولویت پژوهش های تحصیلات تکمیلی مورد باز مهندسی و ارتقا، قرار خواهد گرفت.
بیشتر بخوانید: سامانه ساجد دانشگاه آزاد |
مشاور گروپ مرجع پیشدفاع دکتری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی
کاربران جهت ثبت نام در سامانه پایش دانشگاه آزاد باید به نشانی اینترنتی irn.iau.ac.ir مراجعه نمایند جهت ورود به سامانه پایش می توانید از طریق جستجو کلمه کلیدی “سامانه پایش” در گوگل اقدام کرده و سپس در نتایج جستجو بر “سامانه پایش دانشگاه آزاد” کلیک نمایید و یا مستقیما آدرس irn.iau.ac.ir را در کادر آدرس تایپ نمایید.
iau.ir ، نشانی اینترنتی پورتال جدید دانشگاه آزاد می باشد. این پورتال دارای بخش های گوناگونی از جمله، سامانه آموزشیار، سامانه پژوهشیار، سامانه نقل و انتقالات دانشجویی (منادا)، سامانه استعلام دانشنامه و … می باشد. کاربران پس از ورود به پورتال جدید دانشگاه آزاد می توانند به بخش موردنظر خود مراجعه نمایند و از خدمات ارائه شده استفاده نمایند.
لازم به ذکر است، دانشجویان دانشگاه آزاد، به منظور ثبت درخواست، اعتراض، سوال و یا ارسال مدارک و مستندات، می توانند به سامانه درخواست الکترونیکی دانشگاه آزاد (ساپ) به آدرس اینترنتی sede.iau.ac.ir مراجعه نمایند و درخواست خود را ثبت نمایند.
بیشتر بخوانید: سایت آموزشیار |
سوالات متداول سامانه وادافا
نشانی سامانه وادافا چیست؟
دانشجویان دانشگاه آزاد برای ثبت درخواست خود در سامانه پیش دفاع دکتری باید به سایت vadafa.iauec.ac.ir مراجعه نمایند.
اطلاعات لازم برای ورود به سامانه پیش دفاع دکتری چیست؟
کاربران برای ورود به سامانه باید دارای نام کاربری و رمزعبور باشند.
نحوه ثبت درخواست در سامانه چگونه است؟
راهنمای تصویری ثبت درخواست دانشجویان در سامانه در این مقاله ارائه داده شده است.
نتیجه پیش دفاع در وادافا باید مشاهده کرد؟
بله برای مشاهده پیش دفاع می توانید به سایت وادافا مراجعه کنید.
جهت مشاوره در زمینه وادافا
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
سلام وقت بخیر. نحوه ورود به سامانه توسط استاد راهنما به چه صورت هست و در کدام ادرس و سامانه. ایتاد بنده در این خصوص اطلاعات نداذند
سلام ،وقت بخیر.
بنده رزور جلسه پیش دفاع رو انجام دادم در تاریخ مشخص شده ولی هنوز به تایید دبیرخانه نرسیده ،من چی کار باید بکنم؟
سلام نتایج اصلی کفایت با اصلاحات بعد از بارگذاری چه وقت می باشد
سلام وقت بخیر.بنده هم همچین مشکلی دارم.لطفا مراحلی که رفتید به منم راهنمایی کنید.ممنونم.
سلام و وقت بخیر
من دانشجوی دکتری کرج هستم اصلاحات مربوط به رساله را انجام داده و فایل را در وادافا بارگذاری کردم و استاد راهنما هم تایید کردن. چقدر زمان میبره که سامانه کفایت رو اعلام کنه؟
ایا باید از وادافا پیگیر کفایت باشم یا پژوهشیار؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام من محمد رضا هستم دانشجوی روانشناسی تربیتی از دانشگاه اردبیل در تاریخ1401/6/26 وقت دفاع داشتم که متاسفانه استاد راهنمای من به علت مشکلات مالی که با دانشگاه داشت در جلسه دفاع حاضر نشدند علی رغم تماس تلفنی از محل بر گزاری جلسه با ایشان حاضر به شرکت در جلسه پیش دفاع نشدند لذا جلسه پیش دفاع لغو شد، اکنون مرا راهنمایی کنید در ادامه کار په باید انجام دهم؟
درود بر بزرگواران
خورشید بر شما تابان
امروز دوازدهم است عزیزان
از دیشب قصد ورود به وادافا را دارم
جهت رزرو وقت برای پیش دفاع
وارد مرحله ی نهم شده ام
درخواستم از شما ستارگان این است که
بفرمایید باید چه کار کنم ؟
سامانه چه موقع باز می شود ؟
و تا کِی وقت داریم برای رزرو ؟
اُمید که از رزرو جا نمانیم
مهرتان پایدار
سلام من دانشجوي دكترا حقرقي خصوصي دانشگاه ازاد شيراز هستم متاسفانه بدليل بروز مشكل براي بنده نتوانستم درموعد مقرر در سامانه وادافا تعيين نوبت كنم ايا امكان داره برايم محدد باز شود وتعيين نوبت پيش دفاع انجام بدهم ممنون ميشم همكاري كنيد
با سلام
دانشجوی دکتری تجزیه واحد تهران جنوب هستم تاریخ پیش دفاعی که در سامانه برای من درج شده 1400/7/4است باتوجه به اینکه استاد راهنمای من در این تاریخ نمی تواند در جلسه شرکت کند لطفا راهنمایی بفرمایید برای تغییر روز پیش دفاع چه باید بکنم
سلام من فاطمه امینیان دهکردی هستم پیش دفاع دکتری روانشناسی عمومی قبول شدم ووارد مرحله 11 سامانه پژوهشیار گردیدم الان که می خواهم نتیجه پیش دفاع را اپلود کنم برای معاونت پژوهشی دانشگاه بفرستم نتیجه را در سامانه وادافا برداشتند من چکار کنم
با سلام و خسته نباشید
ندا بهوندی دانشجوی روانشناسی دانشگاه آزاد اصفهان با شماره دانشجویی 940509127 هستم
با توجه به اینکه دفاع بنده 12 مرداد 1400 می باشد و باید از تهران به اصفهان برای پیش دفاع بروم و امکان اینکه در شرایط کرونا یک روز قبل از جلسه دفاع دانشگاه باشم مشکل است آیا می توانم جلسه پیش دفاع آنلاین آزمایشی را در منزل از طریق یکی از دو نرم افزار ذکر شده یا وب سایت اعلام شده انجام بدهم .لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
با سلام و خسته نباشید
ندا بهوندی دانشجوی روانشناسی دانشگاه اصفهان هستم
تاریخ ۱۴ مرداد ساعت ۱۵ ظرفیت خالی شد برای پیش دفاع که استاد راهنما قبول ندارند
برای تغییر تاریخ پیش دفاع لطفا راهنمایی بفرمایید