sida.iau.ir

sida.iau.ir | سامانه سیدا | ورود به سامانه سیدا

جهت مشاوره در زمینه sida.iau.ir

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

در این مقالهٔ آموزشی سعی خواهیم کرد به راهنمایی در رابطه با ورود به سامانه سیدا دانشگاه آزاد بپردازیم. شما می‌توانید اطلاعات مربوط به انواع تسهیلات دانشجویی و شرایط بهره‌مندی از وام‌ها را در مقاله مربوطه مشاهده نمایید. با ما همراه باشید. در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی بیشتر، با کارشناسان مجموعه مشاور گروپ در ارتباط باشید.

ورود به سامانه سیدا sida.iau.ir | سامانه سیدا | ورود به سامانه سیدا

سامانه سیدا دانشگاه آزاد

سامانه سیدا دانشگاه آزاد  سامانه بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری دنیا می باشد. این سامانه همانند تمامی سامانه‌های جامع دانشگاهی از اواخر دهه 80 راه‌اندازی و مورد استفاده قرار گرفته شده است؛ هرچند که هنوز تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از این سامانه sida.iau.ir استفاده نمی‌کنند، اما اصلی‌ترین  و معروفترین سامانه دانشگاه آزاد اسلامی سامانه سیدا دانشگاه آزاد محسوب می‌شود. 

دانشگاه‌های استفاده‌کننده از سامانه سیدا دانشگاه آزاد: این سامانه نیز همانند سامانه هم‌آوا که مختص دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی می باشد، تنها مختص دانشگاه آزاد است و بسیاری از واحدهای این دانشگاه برای انجام فعالیت‌های آموزشی دانشجویان خود از سامانه سیدا دانشگاه آزاد بهره می‌گیرند؛ البته تعدادی از واحدها از سامانه‌های دیگری را برای انجام امور دانشگاهی خود  کمک می‌گیرند مانند دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز که از سامانه جامع دانشگاهی الماس استفاده میکند.

برنامه سیدا دانشگاه آزاد

ظرفیت کاربران سامانه سیدا دانشگاه آزاد  در دانشگاه آزاد که بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری در دنیا به حساب  می‌ آید؛ بیش از یک‌میلیون و 350هزار دانشجو دارد و علی‌رغم اینکه آمار دقیق کاربران سامانه سیدا دانشگاه آزاد  به طور دقیق مشخص نیست، اما به احتمال زیاد بیش از 500 هزار دانشجوی واحد های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی از این سامانه بهره‌مند می‌شوند.

از جمله معایب سامانه سیدا دانشگاه آزاد  سرعت پایین سامانه در ساعت اولیه انتخاب‌ واحد های هر ترم تحصیلی است. اما قابلیت دسترسی به آن از تمامی مرورگرهای اینترنتی  نقطه ی مثبت و  مزایت خوب این سامانه است.

نظر دانشجویان درباره سامانه سیدا دانشگاه آزاد: هرچند که این سامانه در تمامی مرورگرها قابلیت استفاده را دارد و نحوه کار با پنل‌های مختلف آن نیز به سادگی انجام می‌شود؛ با این حال در هنگام انتخاب‌واحد همانند دیگر سامانه‌های دانشگاهی با مشکل سرعت روبه‌رو است و اگر دانشجویی بخواهد در ساعات اولیه دست به انتخاب‌ واحد بزند، با مشکل کندی در عملکرد سایت سامانه سیدا دانشگاه آزاد روبه‌رو خواهد شد. مشکلی که دیگر در تمامی سامانه‌ها به طور تقریبی می توان گفت که نهادینه شده.

در کنار اینکه همه دانشگاه‌ها سامانه‌های آموزشی خاص به خود را دارند که هر کدام از معایب و مزایایی برخوردارند، اما نکته اصلی و قابل تامل درباره تمامی سامانه‌های آموزشی این است که تمام آنها در زمان انتخاب‌واحد نمی‌توانند عملکرد درستی را از خود نشان دهند، چه سامانه‌ای مانند گلستان که بالطبع کاربران بی‌شماری دارد و چه سامانه‌های موسسات آموزشی که تعداد کاربران‌شان نسبت به سامانه قبلی بسیار ناچیز است. عملکرد نامناسب این سامانه‌ها در مهم‌ترین مقطع تحصیلی برای هر دانشجو به حدی ضعیف و غیرقابل دفاع است که اکثر دانشجویان در زمان انتخاب‌واحد با استرس فراوانی همراه می‌شوند، علاوه‌بر آن سرعت پایین و بعضا طراحی پیچیده برای دسترسی به پنل برخی سامانه‌ها از دیگر معایب مشترک در میان آنها به شمار می‌رود، مشکلاتی که امید است در آینده نزدیک نسبت به رفع همیشگی آنها چاره‌اندیشی شود.

برای آگاهی از جدیدترین اخبار  sida.iau.ir | سامانه سیدا دانشگاه آزاد | ورود به سامانه سیدا دانشگاه آزاد با کارشناسان مشاور گروپ تماس حاصل  نمایید.

مشاور گروپ

چرا تا زمان آماده شدن کامل آموزشیار، سامانه سیدا به فعالیت خود ادامه نداد؟

ما برای اینکه داده‌ها را از سیستم قبلی به سیستم جدید منتقل کنیم، باید برای زمانی فعالیت سیستم قبلی را متوقف می‌کردیم تا داده‌ها به سیستم جدید منتقل می‌شد. یعنی اگر سیستم سیدا را متوقف نمی‌کردیم چون اطلاعات تازه‌ای به آن اضافه می‌شد، عملا سیستم انتقال داده دچار چالش می‌شد. با اطمینان به دانشجویان می‌گویم که تا آخرین لحظه برای اصلاح مواردی که ممکن است به اشتباه در سیستم جدید به ثبت رسیده باشد، موظف هستیم و باید همان اطلاعاتی که در سامانه سیدا به ثبت رسیده باید در سیستم آموزشیار نیز وجود داشته باشد. البته سیستم سیدا در واحدهای دانشگاهی دیگر فعال است اما صرفا در اختیار حوزه پرسنل دانشگاهی برای تطبیق اطلاعات دانشجویان قرار دارد و از آنجایی که کارشناس آموزشی به هر دو سیستم دسترسی دارد، دانشجو می‌تواند در صورت بروز مشکل به واحد دانشگاهی مراجعه کرده و مغایرت‌گیری اطلاعات را انجام دهد. البته به هیچ‌وجه امکان درج اطلاعات جدید در سامانه قبلی وجود ندارد.

تفاوت سامانه آموزشیار و سامانه سیدا در چیست؟

سامانه سیدا 4 و سیدا 7 تنها یک سامانه آموزش و شهریه بود اما در آموزشیار ما با پنجره خدمات الکترونیکی روبه‌رو هستیم که براساس آن خدمات به صورت الکترونیکی دراختیار دانشجو قرار می‌گیرد.
در اصل دانشجو با یک بار ورود به این سامانه هم می‌تواند کارهای آموزشی خود را انجام دهد و هم کارهای مربوط به امور مالی، اداری و پژوهشی را دنبال کند

️ امتحانات غیر حضوری دانشگاه آزاد از طریق کدام سامانه نجام می شود ؟

امتحانات این دانشگاه از طریق سامانه سیدا دانشگاه آزاد انجام می شود که نحوه ورود به این سامانه در این مقاله ارائه شده است .

5/5 - (1 امتیاز)

جهت مشاوره در زمینه sida.iau.ir

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

دیدگاه ها
  1. نیازجدگال

    سلام ،بنده ۴ترم کاردانی را در سامانه سیدا با موفقیت پاس کردم و ۲ ترم را در سامانه آموزشیار پاس کردم ، حالن اون ۴ترم را در سامانه آموزشیار نشون نمیده چکار باید بکنم

    پاسخ
  2. سید رضاموسوی مجد

    سلام من شماره دانشجو و کد ملی میزنم میزنه همچین چیزی نیست ممنون میشم جواب بدین

    پاسخ
  3. نرگس

    سلام ضمن عرض احترام با توجه به اینکه ابلاغ دفترداری نداریم لطفا این عنوان از کنار معاون اجرایی جذف شود

    پاسخ
  4. جلال

    سلام. رمز عبور را تغییر دادم برای بار اول وارد شد اما در سری های بعدی خطا میده و میگه یا نام کاربریت اشتباهه و یا رمز عبورت

    پاسخ
  5. عباس دائمی

    سلام من کدملی و شماره شناسنامه را وارد کردم ولی جستجو پاسخ نمی دهد.

    پاسخ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به مجموعه مشاور گروپ میباشد.

ثبت نام تیزهوشان 1403
نصب اپ دانش آموزی