20 تکنیک حرفه ای برای موفقیت همزمان در امتحانات دی و آزمون های آزمایشی

موفقیت همزمان در امتحانات و آزمون های آزمایشی

جهت مشاوره در زمینه 20 تکنیک حرفه ای برای موفقیت همزمان در امتحانات دی و آزمون های آزمایشی

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

موفقیت همزمان در امتحانات و آزمون های آزمایشی : اگر حق انتخاب دارید، مکان مناسبی را برای نشستن انتخاب کنید. نیمکتی را انتخاب کنید که بر روی آن فضای کافی برای کار داشته باشید. به پشتی نیمکت تکیه دهید و راحت باشید.

موفقیت همزمان در امتحانات و آزمون های آزمایشی

توصیه‌های مهم در ایام امتحانات

 موفقیت همزمان در امتحانات و آزمون های آزمایشی »  اگر حق انتخاب دارید، مکان مناسبی را برای نشستن انتخاب کنید. نیمکتی را انتخاب کنید که بر روی آن فضای کافی برای کار داشته باشید. به پشتی نیمکت تکیه دهید و راحت باشید.

 موفقیت همزمان در امتحانات و آزمون های آزمایشی »  خیلی از داوطلبان در طول سال تحصیلی از این امر شکایت داشته اند که بیشترین زمان خود را صرف رفت و آمد به مدرسه می کنند این دست از داوطلبان باید توجه داشته باشند در این فرصت آن ها فقط برای امتحان دادن به مدرسه می روند و مابقی وقت خود را در منزل هستند در این فرجه ای که از تقریبا ۲ دی ماه تا ۲۵ دی ماه دارید می توانید برای اولین مرور جامع خود استفاده کنید و خود را برای دادن امتحان جامع جمع بندی پیش دانشگاهی آماده کنید. موفقیت همزمان در امتحانات و آزمون های آزمایشی/

تستی یا تشریحی: چیزی که مشخص است این است که داوطلبان می بایست در امتحانت تشریحی مدارس شرکت کنند اما توصیه ما براین است که داوطلبان به خوبی کل مطالب پیش یک را مطالعه کنند تا هم از پس آزمون تشریحی بربیایند هم برای کنور آمادگی خود را حفظ کنند.

چه دروسی مطالعه شود؟ در این زمان تقریبا سه هفته ای توصیه ما بر مطالعه دروس پیش یک است و نیازی بر مطالعه دروس دیگر از جمله پایه ای که در این مدت همراه با دروس پیش یک مطالعه می کردند وجود ندارد. چرا که اکثر موسساتی که آزمن های آزمایشی برگزار می کنند بعد از برگزاری آزمون جامع پیش یک به سراغ جمع بندی دروس پایه ای می روند که داوطلبان در نیم سال اول مطالعه کرده اند. موفقیت همزمان در امتحانات و آزمون های آزمایشی /

دفتر برنامه ریزی: در ابتدا باید به این امر تاکید کرد داوطلبان برحسب قدرتمند و یا ضعیف بودنشان در این مسئله که چقدر می توانند در ۲۴ ساعت روز های تعطیل مطالعه کنند چیزی در حدود ۹ تا ۱۳ ساعت می توانند مطالعه مفید داشته باشند. حتما در این زمان دفتر برنامه ریزی خود را ورق بزنید و با علم بر این موضوع که چه درسی را کمتر مطالعه کرده اید و با مدنظر قرار دادن نتایج خود در آزمون هایی آزمایشی برای درس هایی که نتایج ضعیف تری کسب کرده اید وقت بیشتری بگذارید.

علاوه بر ساعت های مطالعه تعداد تست هایی را که برای هر درس زده اید را نیز بررسی کنید تا در صورت ضعف و کمک کاری در درسی از دروس پیش یک در این زمان آن را جبران کنید و خود را به حد نصاب لازم برای موفقیت در آن درس برسانید.

خلاصه برداری مجدد: داوطلبان معمولا در طول سال تحصیلی بعد از مطالعه دروس در اخرین مراحل تکمیل مطالعه خود اقدام به خلاصه نویسی از مباحثی که خوانده اند نیز می کنند بهتر است در این زمان به تکمیل خلاصه های خود نیز بپردازید و مطالبی را که فکر می کنید نیاز دارید به خلاصه های خود اضافه کنید و از مرور این خلاصه ها غافل نشوید که یکی ز روز اصلی موفقیت در کنکور سراسری تکرار و مرور هر چه بیشتر مطالب است.

زنگ خالی: در این مدت که به مرور دروس پیش یک می پردازید بهتر است زمانی از روز را در حدود ۷۰ تا۹۰ دقیقه را به دروسی که در آن ها ضعف دارید اختصاص دهید و یا دروسی که با خود شرط کرده اید که برای عملکرد بهتر در آن درس به دلایل مختلف از جمله اهمیت درس مربوطه در گروه شما هرشب زمانی را به مطالعه آن اختصاص دهید.

تست زنی در فرجه دی ماه: هر چند که سوالات امتحانات مدرسه تشریحی است اما همان طور که بالا خدمتتان عرض کردیم هدف کل شما موفقیت در آزمون سراسری است که سوالات آن به صورت چهار گزینه ای طرح می شود و اتفاقا انتظار می رود تعداد تست هایی که در این مدت بررسی می کنید افزایش یابد. نظر ما این است که در این زمان نیز حتما اقدام به زدن تست های آموزشی بکنید خصوصا تست هایی که در طول سال در کتاب های کمک آموزشی و یا آزمون های آزمایشی موفق به پاسخ گویی آن ها نشده اید و یا اشتباه پاسخ داده اید را مجددا پاسخ دهید. موفقیت همزمان در امتحانات و آزمون های آزمایشی/

دید کلی تا پایان سال: داوطلبان در ادامه مسیر خود در دی ماه و هم زمان با امتحانات مدرسه به جمع بندی دروس پیش یک می پردازد که معمولا تا ۲۴ یا ۲۵ دی ماه طول می کشد و در آزمون جامع جمع بندی دروس پیش یک شرکت می کنند.

داوطلبان تا ۹ یا ۱۰ بهمن ماه نیز به جمع بندی مطالب دروس پایه ای می پردازند که در نیم سال اول اقدام به مطالعه آن ها کرده اند و در این زمان نیز در آزمون جامع جمع بندی پایه (سال دوم یا سوم دیرستان) شرکت می کنند.

از اواسط بهمن ماه تا انتهای سال داوطلبان تقریبا نیم بیشتری از دروس پیش دو را نیز تمام می کنند و در کنار دروس پیش دو مباحث پایه ی دیگری از دبیرستان را نیز به جلو می برند.

توصیه‌های مهم در ایام امتحانات

۱- با آمادگی کامل و به‌موقع در جلسه‌ی امتحان حاضر شوید. وسایل مورد نیاز مثل مداد، خودکار، ماشین حساب، لغت‌نامه و ساعت را به همراه داشته باشید. با این کار همه چیز در دسترس شما خواهد بود و نیازی به قرض گرفتن وسایلِ دیگران پیدا نخواهید کرد.

۲- با اطمینان خاطر و آرامش کامل در امتحان شرکت کنید. مثبت‌اندیشی کنید. همواره این جملات را در ذهن خود تکرار کنید: “من برای امتحان کاملا آماده‌ام و به خوبی از عهده‌ی آن برمی‌آیم.” نگرانی را از خود دور کنید. هرگاه احساس نگرانی کردید، چند نفس عمیق بکشید تا آرام شوید. قبل از امتحان با دوستانتان راجع به اضطراب و دلشوره صحبت نکنید. بهتر است بدانید که نگرانی همچون یک بیماری مسری قابل سرایت به دیگران است.

۳- آرام ولی هوشیار باشید. اگر حق انتخاب دارید، مکان مناسبی را برای نشستن انتخاب کنید. نیمکتی را انتخاب کنید که بر روی آن فضای کافی برای کار داشته باشید. به پشتی نیمکت تکیه دهید و راحت باشید.

۴- در ابتدا نگاهی گذرا به سؤالات بیندازید. حدودا ۱۰% از وقت خود را برای این کار صرف کنید. کلمات کلیدی ( در سؤالات ) را مشخص کنید و برای پاسخ دادن به سؤالات زمانبندی کنید. در حالیکه سؤالات را می‌‌خوانید، نکاتی که به ذهنتان می‌‌رسد و می‌‌تواند مفید باشد را در کنار آن‌ها یادداشت کنید.

۵- برای پاسخ‌گویی به سؤالات از یک برنامه‌ی منظم پیروی کنید. ابتدا به سؤالات ساده‌تر پاسخ دهید و بعد به آن‌ها که نمره‌ی بیش‌تری دارند توجه کنید. سپس به ترتیب به سوالاتی پاسخ دهید که:

– مشکل‌تر هستند.

– جواب دادن به آن‌ها وقت بیش‌تری می‌‌گیرد.

– نمره‌ی کمتری دارند.

6-کتاب‌های پرتکرار برای افزایش معدل کمک زیادی به شما می‌کند. توصیه می‌کنم حتما مطالعه و تمرین نمایید. ضمنا کتاب خودآموز خود را قبل از امتحان حتما مرور نمایید.

7- در امتحانات تستی برای انتخاب پاسخ درست دقت کنید.

– ابتدا پاسخ‌هایی را که می‌‌دانید اشتباه است، کنار بگذارید.

– اگر تست نمره‌ی منفی ندارد، از بین پاسخ‌های باقی مانده، پاسخ صحیح را انتخاب نمایید و یا حدس بزنید.

– اگر امتحان نمره‌ی منفی دارد و شما دلیل خاصی برای انتخاب پاسخ خود ندارید، حدس نزنید.

– شک نکنید، معمولا اولین گزینه‌ای که انتخاب می‌‌کنید، پاسخ صحیح است. پس پاسخ خود را تغییر ندهید، مگر این‌که واقعا به نتیجه‌ی قطعی رسیده باشید.

8- در امتحانات تشریحی، قبل از پاسخ دادن به سؤالات خوب فکر کنید.

– ابتدا نکات مهمی را که راجع به سؤالات به دهنتان می‌‌رسد، یادداشت کنید.

– این نکات را به ترتیب شماره‌گذاری کنید.

– سپس آن‌ها را تنظیم کرده و بنویسید.

9- در پاسخ به سؤالات تشریحی، به اصل موضوع بپردازید و حاشیه نروید.

– در جمله‌ی اول موضوع اصلی را بیان کنید.

– مقدمه‌ای برای آن بنویسید.

– سپس موضوع را با جزئیات بیش‌تری شرح دهید.

– به سؤال توجه کنید و فقط به آن‌چه از شما خواسته شده پاسخ دهید. از توضیحات غیرضروری و مثال‌های اضافی بپرهیزید.

10- ۱۰% از وقت امتحان را برای مرور مطالب کنار بگذارید.

– برای ترک کردن جلسه‌ی امتحان عجله نکنید.

– در انتها تمام سؤالات را مرور کنید.

– مطمئن شوید که به تمام سؤالات پاسخ داده‌اید.

– پاسخ‌ها را یک‌بارِ دیگر بخوانید و در صورت لزوم جمله‌بندی، املای کلمات و … را تصحیح کنید.

۱1- وقتی نتیجه‌ی امتحان را گرفتید، آن را بررسی کنید.

– به اشکالات خود توجه کرده و سعی کنید در آن زمینه بیش‌تر مطالعه کنید.

– برای امتحانات، سؤالات امتحانات کلاسی را دوره کنید تا اشتباهات گذشته را تکرار نکنید.

– بهترین روش یادگیری را که برای شما مؤثر بوده، انتخاب کنید.

– روش‌هایی که برای شما کارآیی لازم را نداشته، کنار بگذارید.

– سعی کنید بهترین روش را پیدا کرده و بر روی آن تمرین کنید تا به نتیجه‌ی مطلوب برسید.

نخستین جمع بندی با روش بازیابی

جمع بندی اول با کتاب های جمع بندی

 موفقیت همزمان در امتحانات و آزمون های آزمایشی »  حدود بیست سال است که در یک ماه و نیم پایان سال تحصیلی ، از اواخر اردیبهشت و خرداد جمع بندی به روش سه روز یک بار را اجرا می کنیم .

این روش هم اکنون فراگیر شده است و به جز دانش آموزان کانون بسیاری از مشاوران و دانش آموزان هم که کانونی نیستند این روش را اجرا می کنند. منطق این روش ، منطق بازیابی است . در آغاز هر دوره ی سه روزه ( و برای برخی دانش آموزان در آغاز هر دو روز) یک مجموعه از کنکورهای گذشته را امتحان می دهید و سپس در روز های بعد هر نیم روز را به دو درس اختصاص می دهید و مطابق نیازهای خود که با توجه به نتیجه ی آزمون تشخیص داده اید مطالعه می کنید و سپس در سه روز بعد یک مجموعه ی دیگر را امتحان می دهید و باز هم مطابق نیازهایتان در هر نیم روز دو درس را مطالعه می کنید . این الگو به طور ساده و خلاصه شروع جمع بندی با امتحان دادن است . موفقیت همزمان در امتحانات و آزمون های آزمایشی/

 موفقیت همزمان در امتحانات و آزمون های آزمایشی »  اما دوران جمع بندی فقط مربوط به پایان سال نیست . در برنامه ی راهبردی آزمون ها ، چند ایستگاه جبرانی و آزمون جامع دیگر هم وجود دارد . آزمون های جامع ، ایستگاه جبرانی هم هستند و علاوه بر این دوره ی جمع بندی هم محسوب می شوند . بیشترین قدرت پیش بینی را هم همین آزمون ها دارند .ضمنا در برنامه ی راهبردی آزمون های کانون ، بعضی از آزمون های جامع سکوی مقایسه هم هستند .

اولین دوران جمع بندی ، در پایان دی ماه و آغاز بهمن ماه ، با آزمون های جامع 21 دی و 5 بهمن برگزار می شود . اگر در دوران جمع بندی پایانی ، منابع آمادگی و مطالعه ی شما کتاب های زرد اختصاصی است ، در دوران جمع بندی اول ( جمع بندی نیم سال اول در 21 دی و اولین جمع بندی پایه در 5 بهمن ) منبع آمادگی و آزمون برای شما کتاب های جمع بندی است .

کتاب های جمع بندی ، شامل سه کتاب است : کتاب جمع بندی پایه ، کتاب جمع بندی دوازدهم و کتاب جمع بندی عمومی . ویژ گی این کتاب های جمع بندی این است که ، سوال ها به صورت آزمون جامع ارائه شده اند و دانش آموزان ، با آزمون های جمع بندی ، تمرین می کنند . تست ها به صورت جمع بندی و نه به صورت مبحثی ارائه می شوند. کتاب های جمع بندی ابزارهایی هستند که برای دوران جمع بندی آماده شده اند و متناسب با روش بازیابی که مناسب ترین روش آمادگی و مطالعه در دوره های جمع بندی است تدوین شده اند . موفقیت همزمان در امتحانات و آزمون های آزمایشی /

دومین دوران جمع بندی ، دوره ی طلایی نوروز است . آزمون های 7 فروردین و 16 فروردین نیز به صورت آزمون های جامع ( جمع بندی ) برگزار می شوند : آزمون 7 فروردین ، دومین جمع بندی پایه در طول سال تحصیلی است .نتایح این آزمون را می توانید با نتایج آزمون 5 بهمن مقایسه کنید و از میزان پیشرفت خود طی دو ماه آگاه شوید .

 موفقیت همزمان در امتحانات و آزمون های آزمایشی »   آزمون 16 فروردین دومین جمع بندی نیم سال اول است و شما می توانید نتایج این آزمون را با نتایج آزمون 21 دی مقایسه کنید و از میزان پیشرفت خود طی سه ماه آگاه شوید . این آزمون های جمع بندی شما را برای دوران جمع بندی پایانی آماده می کند .اگر می بینید که دانش آموزان کانونی در اقصا نقاط کشور در روستاها و شهرهای کوچک و متوسط با آرامش و بدون اضطراب در آزمون اصلی شرکت می کنند به خاطر این است که در طول سال با یک برنامه ی راهبردی منظم و موثر مطالعه می کنند و حجم زیاد مباحث و کتاب ها را در این برنامه مسلط می شوند و در هر دو یا سه ماه و در هر پروژه با آگاهی بیشتر مسیر خود را تصحیح می کنند و به پیش می روند .

دوره ی طلایی نوروز هم یک دوره ی جمع بندی است و کتاب نوروز که ابزار و منبع این دوره است به صورت آزمون های مبحثی آماده شده است . کتاب های نوروز به گونه ای تدوین شده اند که هم برای مطالعه ی مبحثی و هم برای اجرای روش بازیابی با آزمون دادن کاربرد دارند . موفقیت همزمان در امتحانات و آزمون های آزمایشی /

توجه کنید که انتخاب روش مطالعه در دوره های آمادگی برای امتحان و در دوره های جمع بندی ، جزء مهارت های فراشناختی شماست و شما هستید که باید تشخیص دهید کدام روش برای یادگیری شما مناسب تر است . ممکن است شما کماکان ترجیح دهید که ابتدا درس بخوانید و سپس آزمون بدهید اما بهتر است چند بار روش بازیابی را تمرین کنید و اگر دیدید راندمان مطالعه تان را افزایش می دهد خودتان تصمیم بگیرید که کدام روش برایتان موثرتر است . روش بازیابی ، روشی دشوارتر است . اما وقتی سخت تر یاد می گیرید بهتر و موثرتر یاد می گیرید و پیشرفتتان بیشتر می شود . موفقیت همزمان در امتحانات و آزمون های آزمایشی /

روش بازیابی را بشناسید . چند بار تمرین کنید و اگر برایتان موثر تر از روش دوباره خوانی و تکرار بود ابتدا در دوره های امتحانی و دوره های جمع بندی و سپس در طول دوران تحصیل خود اجرا کنید .

سخن پایانی با داوطلبان کنکور 98

رفقا تو دوران امتحانات قرار داریم …
ولی یادمون نره که آزمون های جمع بندی نوبت اول در پیشه !
کار سختی قرار نیست انجام بدیم
فقط کافیه درساتونو برای امتحان خوب و مفهومی بخونین و حتما برای هر فصل میانگین ۱۰ تست حل کنین تا برای آزمون جمع بندی هم آماده بشین ( سوال های این آزمونها نسبت به آزمونهای دیگه استانداردتر و ساده تر هستن و اگه برای امتحانا خوب بخونین راحت میتونین به سوالا جواب بدین )

? ممکنه تا آزمون نتونیم همه مباحثشو مرور کنیم ( مثلا چندتا امتحانمون بعد آزمون باشه ) ، در این حالت حتما شبی یک ساعت وقت بذارین و روی این درسها تمرکز کنید و به مرور قسمت ها مهمشون بپردازین تا هم تو آزمون سوالاشو سفید نذارین و از طرفی برای امتحانشون هم آماده تر میشین ?


موفق باشین عزیزای دل … اردتمند شما دکتر مهرداد سالمی نژاد


امتیاز شما به این مقاله

جهت مشاوره در زمینه 20 تکنیک حرفه ای برای موفقیت همزمان در امتحانات دی و آزمون های آزمایشی

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

دیدگاه ها
  1. سیما

    سلام من دانش آموز دوازدهم تجربی توی منطقه سه هستم مدرسه غیرانتفاعی درس میخونم و دبیرای خوبی دارم اما مدیر مدرسه مدام تهدیدمون میکنه و برامون حاشیه میسازه و تاثیر منفی روی روحیه من داره طوری که ذهنم رو خیلی درگیر میکنه مثلا پیش میاد که بعضی شبا تا صبح خوابم نمیبره اول سال بهتر بود تا الان ترازم میانگین ۵۷۷۰ هست ولی دوست دارم که حداقل به ۶۷۰۰ برسونم اما چطوری رو نمیدونم قبلا ۶۰۰۰ شدم چندبار اما ثابت نموندم بنظرتون من دیگه میتونم واقعا که به این تراز و به تبعش یه رتبه خوب برسم؟باید چیکار کنم مشاور هم امتحان کردم اما فایده نداشت با اینکه اون مشاور برا دوستام فایده داشت باعث شد ترازم افت کنه خودم درس بخونم راحتترم اما موندم که میتونم همین امسال به این تراز برسم یا باید به سال دیگه فکر بکنم؟

    پاسخ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به مجموعه مشاور گروپ میباشد.

ثبت نام تیزهوشان 1403
نصب اپ دانش آموزی