جهت مشاوره در زمینه چگونه با 100 زدن عمومی ها به قبولی پزشکی برسیم
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
قبولی پزشکی با 100 زدن عمومی ها یکی از مهم ترین سوالات بچه های کنکوری این هستش که چقدر به دروس عمومی اهمیت بدهند و چقدر به دروس تخصصی.مشاور گروپ در اینجا از اهمیت بسیار زیاد دروس عمومی بر قبولی رشته های زیر گروه یک تجربی برای شما عزیزان گفته است.
قبولی پزشکی با 100 زدن عمومی ها
قبولی پزشکی : این مساله رشته تا رشته فرق داره مثلا توی رشته ی هنر و زبان عمومی ها اهمیتشون از تخصصی ها بیشتره (بخاطر تراز نه بخاطر ضریب) ولی در رشته های تجربی و ریاضی و انسانی مسلما دروس تخصصی تاثیر بیشتری دارند.
قبولی پزشکی : به طور کلی چیزی که پیشنهاد میشه اینه که از اول سال تا اخر به نسبت اول بیشتر از تخصصی بخونید و این نسبت رو تا کنکور کمتر و کمتر کنید تا این که در دوران جمع بندی تقریبا به اندازه ی هم بخونید تخصصی و عمومی رو.
قبولی پزشکی : مساله ی مهم دیگه در دروس عمومی تکرار هستش شما وقتی یک مبحث ریاضی رو بخونید و یاد بگیرید تقریبا تا همیشه تو ذهنتون میمونه ولی دروس عمومی ماهیتشون اینه که کاملا فرار هستند پس تکرار و مرور اهمیت خیلی بالایی دارند بعضی از بچه ها به اشتباه دروس عمومی رو میذارن برای بعد از عید بخونن ولی چون زمان کافی برای مرور و تکرار نخواهند داشت نمیتونن درصد های خوبی در این درس ها بدست بیارن.
قبولی پزشکی : این تکرار و تمرین باعث میشه شما در نزدیکی کنکور و دوران جمع بندی خیلی راحت بتونید تورق کنید به طور مثال شما برای اولین بار وقتی درس ۳ دین و زندگی پیش رو خوندید مطمئنا زمان بیشتری براتون برده تا بار پنجم. اگر شما در طول سال مرور و تکرار کافی داشته باشید به راحتی میتونید در دوران جمع بندی دروس عمومی رو راحت ببندید.
بیشتر بخوانید: آخرین رتبه قبولی پزشکی کنکور |
زبان فارسی و آرایههای ادبی:
این دو بخش ادبیات تا حدی از نظر مطالعه شبیه هم میباشند. به همین دلیل آنها را در یک دسته آوردم. هر دو شامل یکسری قواعد میباشند که تنها حفظ کردن آن قواعد، کمک چندانی در پاسخ دادن به سوالات نمیکند. بهطور مثال شاید همه بدانند تعریف «تشبیه» چیست یا به چه چیزهایی واژه میگویند.
اما نکات ریز و کاربردها و مثالهای این موارد از تعاریف مهمتر است. ابتدا در مورد آرایههای ادبی کارهایی که خودم انجام دادم را میگویم.
(1) همیشه سعی میکردم هر آرایهای که دبیر در مورد جملهای از کتاب میگفت، یا بهطور خودآموز یاد میگرفتم را با رنگ مختص به آرایهها در کتاب مشخص کنم.
(2) در مورد جملهها و ادبیات دشوار، حتما سعی میکردم با پرسیدن از دبیر یا نگاه کردن در کتابهای کمکآموزشی تمامی آرایههای آن را بررسی کنم و حتیالامکان یاد بگیرم و در کتاب درسی هم وارد کنم.
اگر این 2 کار را انجام دهید، آن وقت خواهید توانست سوالات آرایهی کنکور را نیز خودتان استنباط کنید و پاسخ دهید، فقط کمی تمرین میخواهد. اگر لازم دیدید میتوانید نکتههای مهم برخی از ابیات در زمینهی آرایه را نیز در خلاصهی خود وارد کنید. در مورد زبان فارسی نیز اوضاع همین گونه است. ابتدا حتما کلیات مباحث و تعاریف را با مطالعهی کتاب یاد بگیرید و بعد از آن تا میتوانید تست (البته تست استاندارد) بزنید تا با نکتههای ریز زبان فارسی نیز آشنا شوید.
بهطور مثال مبحث تعداد تکواژه، مبحث سنگین و وقتگیری است اما هرگز آن را رها نکنید. تا میتوانید تست بزنید و تمامی نکتههایش را یاد بگیرید چون ممکن است مثلا در کنکور 90 از این مبحث تست آسانی بدهند پس الکی یک تست را از دست ندهید.
عربی:
تذکر:توصیهای من بیشتر مخصوص کسانی است که میخواهند خودشان مطالعه کنند. اگر معلم دارید و درسها را از او خوب یاد میگیرید، به توصیههای او عمل کنید. فقط یادتان باشد در کلاس خوبِ خوب گوش دهید تا یاد بگیرید و آرامآْرام نکتهها را حفظ شوید و پس از تستزنی زیاد به تسلط برسید.
از نظر من مطالعهی صحیح عربی چند مرحله دارد:
تذکر مهم:شاید به نظرتان این مراحل وقتگیر باشند، اما اگر یک بار وقت بگذارید و یاد بگیرید، بهتر از این است که چندین بار وقت بگذارید ولی بهدرستی یاد نگیرید.
حتماً به این موارد عمل کنید:
مرحلهی اول:در قدم اول، یک بار کل قواعد درس را از روی جزوه، کتاب درسی یا کتاب کمکآموزشی بخوانید. سعی کنید قواعد را کامل یاد بگیرید و نکتههای مهم و ریز را در برگهای وارد کنید (خلاصهبرداری قواعد مهم).
در قسمت خلاصهنویسی شیوهی آن توضیح داده شده است.
مرحلهی دوم:پس از یادگیری و حفظ و نوشتن قواعد در برگهی خلاصه، یک بار از ابتدا تا انتهای درس به همراه تمرینها و مثالها را ترجمه کنید و از لغتهای انتهای کتاب نیز استفاده کنید.
مرحلهی سوم: قواعدی را که در مرحلهی اول یاد گرفتید، روی متن پیاده کنید؛ یعنی درواقع متن درس را صرف و نحو کنید. مثلا اگر درس استثنا هستید «مستثنی» و «مستثنیمنه»ها را در متن درس پیدا کنید و ترکیب کنید. آن قدر این کار را انجام دهید تا با قواعد آن درس کاملا آشنا شوید.
مرحلهی چهارم: بعد از یادگیری قواعد و ترجمه، نوبت به تمرینها میرسد. سعی کنید تمرینهای کتاب را خودتان بدون نگاه کردن به جزوه حل کنید. حتی میتوانید کمی آنها را تغییر داده و باز هم حل کنید. بهطور مثال در مبحث اعلال، فعل معتل ناقص را تبدیل به اجوف کنید و بار دیگر در ذهنتان به سوال پاسخ دهید.
مرحلهی پنجم: شاید ۴ مرحلهی قبل، برای دانشآموزان سال دوم و سوم هم یکسان است. اما شما کنکوریها باید یک مرحلهی دیگر هم انجام دهید و آن هم زدن تستهای کنکور است. یک کتاب تست خوب تهیه کنید و هر زمان که ۴ مرحلهی قبل را بهخوبی انجام دادید، بعد از ۲، ۳ روز وقفه به سراغ تستهای آن بروید.
اگر در تستها به نکتهی جدیدی برخوردید (که احتمالش زیاد است) آن را به خلاصهای که در مرحلهی اول تهیه کردهاید اضافه کنید. میتوانید اگر احساس ضعف میکنید بار دیگر قواعد جزوه و کتاب یا کتابهای کمکآموزشی را مطالعه کنید و نکتههای مهم را به خلاصه بیفزایید.
چگونگی تاثیر دروس عمومی و اختصاصی در زیرگروه یک گروه آزمایشی ریاضی و تجربی
دروس عمومي
ادبيات :25 سوال با ضريب 4 و نمره خام 100
عربي : 25 سوال با ضريب 2 و نمره خام 50
معارف اسلامي : 25 سوال با ضريب 3 و نمره خام 75
زبان خارجه : 25 سوال با ضريب 2 و نمره خام 50
كل نمره خام دروس عمومي در زيرگروه يك 275
دروس اختصاصي رشته ریاضی
رياضي : 55 سوال با ضريب 4 و ضريب كلي 12و نمره خام 660
فيزيك: 45 سوال با ضريب 3 وضريب كلي 9و نمره خام 405
شيمي: 35 سوال با ضريب 2 وضريب كلي6 و نمره خام 210
كل نمره خام دروس اختصاصي در زيرگروه يك 1275
* با توجه به موارد بالا اهميت دروس رياضي و فيزيك در زير گروه 1 بسيار مهم مي باشد
دروس اختصاصي رشته تجربی
زمين شناسي :25 سوال با ضريب 0 و نمره خام 0
رياضي : 30 سوال با ضريب 2 و ضريب كلي 6و نمره خام 180
زيست شناسي : 50 سوال با ضريب 4 و ضريب كلي 12 و نمره خام 600
فيزيك: 30 سوال با ضريب 2 وضريب كلي6 و نمره خام 180
شيمي: 35 سوال با ضريب 3 وضريب كلي9 و نمره خام 315
كل نمره خام دروس اختصاصي در زيرگروه يك 1275
* با توجه به موارد بالا اهميت دروس زيست شناسي و شيمي در زير گروه 1 بسيار مهم مي باشد.
توصیه ی مشاور :
خيلى ساده! جلو پاتون رو نگاه نكنين! چه جورى؟ اينجوري:
١- “اين آزمونو خراب كردم ! واااي! ديگه قبول نميشم.”
اين جمله باعث دلسردي در درس خوندن ميشه و اين دقيقاً يعني كج رفتن مسير…((جلوى پاتو نگاه نكن!))
در عوض ميشه نشست و بررسي آزمون انجام داد و رشد كرد.
٢-“هرچه قدر رياضى ميخونم نميتونم درصد خوبى بزنم آزمون! من رياضيم ديگه خيلي ضعيفه و نميشه كاريش كرد!!”
با يه بار يا دو بار مطالعه به اين نتيجه رسيدي!!!!؟؟؟؟ اصن يه بار نشستى ريشه يابى كني ببيني چرا رياضيت ضعيفه؟؟ كجاش ميلنگه؟؟ با اين جمله فقط مسيرتو كج ميكني همين. ((جلوى پاتو نگاه نكن!))
.
.
.
هزاران مثال اينجورى وجود داره…
همرازان عزيز و تلاشگر! اصلاً نبايد جلوي پاتونو نگاه كنيد…اگه نگاهتونو متمركز كنين روى هدف نهايي به جاى تكرار جملات نا اميد كننده، به سمت حل مشكل حركت ميكنين…و اين يعنى رسيدن به موفقيت و هدف نهايي…
جلوى پاتو نگاه نكن …
آیا می خواهید در مدت زمان باقیمانده با یک برنامه ریزی اصولی ، عمومی ها را به درصدهای بالای 80 برسانید ؟
آیا مباحث کلیدی و تاثیرگذار عمومی ها را در کنکور رشته ی خود می دانید ؟
آیا روش های درست تست زنی دروس عمومی را می دانید ؟
دوست داری تا روز کنکور با یک قبولی دانشگاه تهران ، قدم به قدم پیش بروی و پیشرفت درصد داشته باشید ؟
این روزها سردرگمی و استرس دارید ؟
و…
پاسخ تمامی سوالات و اشکالات شما عزیزان از طریق شماره تماس زیر:
مشاوره تلفنی با تیم مشاورین پزشکی ، دندانپزشکی و داروسازی دپارتمان تخصصی کنکور تجربی
از طریق شماره تماس زیر
پاسخگویی همه روزه حتی ایام تعطیل
8 صبح تا 12 شب
جهت مشاوره در زمینه چگونه با 100 زدن عمومی ها به قبولی پزشکی برسیم
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
سلام چن تا سوال بزنیم ک پزشکی آزاد قبول شیم
سلام خسته نباشید درصد اختصاصی هام
زیست ۵۰
شیمی ۴۷
ریاضی ۴۰
فیزیک ۴۵
عربی ۸۵
معارف ۱۰۰
انگلیسی ۴۵
فارسی ۸۰
آیا میتونم با این درصدا پزشکی سراسری قبول بشم
سلام من سعی دارم جوری درس بخونم ک پزشکی در زمینه زنان قبول بشم اما نمیدونم بازدن درصد بالای چه درسهایی ب نتیجه دلخواهم میرسم …باید روی چه درسایی تمرکز کنم و بیشتر مطالعه کنم ؟؟؟
سلام.خسته نباشید.ببخشید من ده سال پیش دیپلم تجربی گرفتم حدوداً با معدل ۱۵.کارشناسی روزانه مترجمی زبان قبول شدم اما به دلیل یسری مشکلات انصراف دادم و اینکه توان پرداخت جریمه دانشگاه رو نداشتم اخراج شدم اما پیگیر نشدم.البته از قبل دانشگاه دیگه کاردانی زبان رو دارم.باتوجه به این شرایط و فاصله ده سال از کتابهای تجربی و تغییرات و…اگه کتابارو بگیرم تا خرداد بخونم البته بدون ریاضی و فیزیک و زمین و اینکه دروس عمومی رو ۸۰بزنم میتونم احتمالا چقده تو پزشکی و زیر شاخه هاش حتی پرستاری و مامایی قبول شم اینکه چه دروسی رو چند درصد جواب بدم میتونم قبول شم دولتی روزانه.لطف بفرماییداز ایمیلم و اینجا نباشه. ممنون میشم.خیلی برام مهمه تنها راهمه