شرایط و مدارک بومی بودن در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی

شرایط بومی بودن در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی

جهت مشاوره در زمینه شرایط و مدارک بومی بودن در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

این مقالهٔ آموزشی سعی دارد به‌صورت کامل به مبحث شرایط بومی بودن در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی و  همچنین ثبت نام آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی بپردازد. شما می‌توانید نکات مهم ثبت نام آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی و شرایط استخدام دستگاههای اجرایی را در این مقاله مشاهده کنید. در صورت وجود هرگونه سؤال تنها کافی است با کارشناسان مشاور گروپ تماس گرفته و مشکل خود را رفع نمایید.با ما همراه باشید.

بومی در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی

طبق اطلاعیه سازمان سنجش داوطلبان می توانند همزمان با انتشار کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی بند مربوط به وضعیت بومی خود را نیز ویرایش کنند .

پیرو اطلاعیه مورخ 99/09/26 بدين وسيله به اطلاع متقاضیان شرکت در آزمون استخدامي متمرکز دستگاه هاي اجرايي کشور در سال مي‌رساند که با توجه به تصميمات متخذه و مساعدت با متقاضیانی که در بازه زماني مقرر نسبت به اعلام وضعيت بومي خود اقدام ننموده‌اند، ترتيبي اتخاذ گرديده است كه اين دسته از متقاضیان بتوانند در زمان پرينت کارت شرکت در آزمون، بر اساس توضيحات مندرج در بند «ب» اطلاعيه مذکور نسبت به ويرايش منحصراً بند بومي نيز اقدام نمايند. لازم به توضيح است امکان تغيير رشته شغل محل برای هیچ متقاضی وجود نخواهد داشت.

نحوه اعمال اولویت برای متقاضیان بومی در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی

پیرو اطلاعیه، بنا بر اعلام سازمان اداری و استخدامی کشور و با توجه به ماده واحده قانون اصلاح ماده (۴۴) قانون مدیریت خدمات کشوری (مصوبه مورخ 1399/06/16 مجلس شورای اسلامی‏) و مصوبه شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی درخصوص تعیین اولویت برای متقاضیان بومی شهرستانی (به استثنای شهرستان تهران و مراکز استان‌ها) در آزمون های مشترک دستگاه‌های اجرایی کشور موضوع بخشنامه شماره 369488 مورخ 99/07/27 سازمان اداری و استخدامی کشور (تصویر مصوبه مندرج در ذیل این اطلاعیه) به اطلاع تمامی متقاضیان ثبت نام کننده در آزمون مشترک دستگاه‌های اجرایی کشور می‌رساند:

متقاضیان مذکور در سهمیه‌های قانونی مختلف اعم از آزاد، ایثارگران و معلولین، می‌توانند در صورت نیاز به ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود، با در نظر گرفتن موارد ذیل ، به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org، مراجعه نمایند.

تمامی متقاضیان ثبت نام کننده در آزمون یاد شده با در نظر گرفتن مفاد بخشنامه مذکور، لازم است نسبت به تعیین وضعیت خود بر اساس یکی از موارد ذیل اقدام نمایند:

  •  افراد بومی شهرستانی متقاضی بهره‌مندی از اولویت بومی، می‌بایست در زمان ویرایش اطلاعات، پس از انتخاب گزینه، «من متقاضی استفاده از اولویت بومی هستم»، شغل محل انتخابی خود را تأیید و در صورت نیاز به تغییر شغل محل انتخابی، می‌توانند نسبت به تعیین شغل محل جدید بر اساس مفاد دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون مشترک دستگاه‌های اجرایی کشور اقدام نمایند.

  •  متقاضیان غیر بومی در صورت تمایل می‌توانند نسبت به اصلاح و تغییر اطلاعات شغل محل جدید بر اساس مفاد دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون مشترک دستگاه‌های اجرایی کشور اقدام نمایند.
  •  متقاضیان انصراف از آزمون، می‌توانند از قسمت ارسال درخواست در سیستم پاسخگویی اینترنتی مندرج در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور، نسبت به اعلام انصراف خود از ثبت‌نام و شرکت در آزمون فوق‌الذکر اقدام نمایند. ضمناً پس از پایان زمان ویرایش اطلاعات، مبالغ ثبت‌نامی این دسته از افراد مسترد خواهد شد.

یادآوری مهم 1: در صورت عدم مراجعه افراد ثبت‌نام کننده در آزمون مذکور به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور در زمان مقرر جهت تعیین استفاده از اولویت بومی و یا اصلاح و تغییر شغل محل انتخابی، این امر به منزله عدم درخواست بهره‌مندی از اولویت بومی شهرستانی و تأیید اطلاعات ثبت‌نامی آن‌ها از نظر شغل محل انتخابی خواهد بود.

یادآوری مهم 2: مدت زمان ویرایش و اصلاح اطلاعات تمدید نخواهد شد.

به منظور ایجاد فرصت مناسب برای آمادگی تمامی متقاضی ثبت‌نام کننده در این آزمون که متقاضی ویرایش و اصلاح شغل محل انتخابی خود می‌باشند، ممکن است زمان برگزاری آزمون مشترک دستگاه‌های اجرایی کشور تغییر یابد.

دانلود دستورالعمل بومی‌گزینی در آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های اجرایی


تعریف بومی بودن در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی کشور

همانطور که در دفترچه ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی کشور ذکر شده است شرایط بومی بودن در آزمون استخدامی در این ثبت نام این است که افراد حداقل دارای یکی از ویژگی هایی که در ادامه بیان می شود، باشند.

بخشنامه شرایط بومی بودن در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی

شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در جلسه مورخ 1399/07/21 بنا به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و به استناد قانون اصلاح ماده(44) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب مورخ 1396/06/16
مجلس شورای اسلامی با ایجاد اولویت برای داوطلبان بومی شهرستان ها (به استثنای شهرستان تهران و مراکز استانها) در امتحانات مشترک فراگیردستگاههای اجرایی کشور به شرح ذیل موافقت نمود :

  • ماده 1- با توجه به تعریف داوطلبان بومی شهرستانی مورد اشاره در ماده واحده قانون فوقالذکر، که داوطلب باید متولد یا ساکن با سابقه ده سال سکونت در همان شهرستان باشد، بومی بودن افراد از طریق ذیل احراز میگردد؛1- 1 شهرستان محل تولد مندرج در شناسنامه داوطلب با شهرستان مورد تقاضا یکی باشد.
    تذکر: با توجه به تغییرات تقسیمات کشوری در سالهای مختلف، در صورت اختلاف نظر یا ابهام در خصوص شهرستان محل تولد، ملاک عمل نظر اداره کل ثبت احوال استان مربوطه خواهد بود.1 – 2  استفاده از اولویت بومی از طریق سکونت به موجب تایید ساکن بودن و حداقل ده سال سکونت با ارائه استشهاد محلی (براساس فرم پیوست) ممهور به مهر نیروی انتظامی (پاسگاه یا کلانتری محل) در شهرستان مورد تقاضا خواهد بود.تبصره : داشتن گواهی تحصیل در مقاطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی یا دبیرستان در شهرستان محل مورد تقاضا با تایید اداره آموزش و پرورش شهرستان مربوطه میتواند به عنوان تمام یا قسمتی از سابقه ده سال سکونت به شرط ارائه استشهاد محلی مبنی بر تایید ساکن بودن فعلی فرد در شهرستان محل مورد تقاضا ملاک محاسبه قرار گیرد.1 – 3 مبنای شهرستان برای تعیین بومی بودن، تقسیمات کشوری در اولین روز ثبت نام برای آزمون می باشد.
  • ماده 2- بر اساس مفاد ماده واحده قانون فوقالذکر، داوطلبان بومی شهرستانی نسبت به سایر داوطلبان غیر بومی دارای اولویت می باشند. اولویت بومی به شرح ذیل اعمال خواهد شد:

نمره مکتسبه داوطلب بومی شهرستانی در آزمون کتبی (مجموع وزن چهل درصد (40 %) برای حیطه عمومی و شصت درصد % 60 ( برای حیطه تخصصی) با ضریب (یک و چهار دهم 1/4) محاسبه و ملاک عمل قرار میگیرد.

  • ماده 3 – حد نصاب آزمون، کسب حداقل پنجاه درصد (50 %) نمره مکتسبه نفر اول با ارزش وزنی چهل درصد (40 %) برای حیطه عمومی و شصت درصد (60 %) برای حیطه تخصصی در هر شغل- شهرستان در هر یک از دستگاههای اجرایی می باشد.


دانلود فرم شرایط بومی بودن در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی

برای آگاهی از جدیدترین اخبار ثبت نام آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی و همچنین شرایط بومی بودن در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی با کارشناسان مجرب

مشاور گروپ تماس حاصل نمایید.

مشاور گروپ

برای دریافت کارت ورود به جلسه کلیک کنید

سوالات متداول شرایط بومی گزینی آزمون استخدامی 99

جهت مشاوره در زمینه شرایط و مدارک بومی بودن در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

دیدگاه ها
  1. زهرا

    خواهش میکنم برای مراکز استان هم شرط بومی لحاظ کنین

    پاسخ
  2. مریم

    سلام حسته نباشید یه سوال داشتم من مدت هشت سال هست درشهرستان محل سکونت همسرم ساکن هستم آیا قانون بومی گزینی شاملم نمیشه؟؟

    پاسخ
  3. زهرا

    سلام وقتتون بخیر باشه.
    شرمنده شما اطلاعی ندارین در مورد اینکه،محل صدور شناسنامه مهمه یا محل تولد،برای استفاده از سهمیه بومی محل تولد؟؟
    من محل صدور شناسنامه ام با کدملیم برای بروجردعه که زندگی میکنم.
    ولی منتها فقط محل تولدم ی شهر دیگه اس.
    موقع ثبت نام ازمون استخدامی تیک بومی محل تولد و زدم،حالا این قضیه برای من مشکلی به وجود نمیاره؟

    پاسخ
  4. امین

    سلام وقتتون بخیر

    بومی بودن براساس استان هست یا شهرستان یا بخش
    آیا کسی که ساکن مشهد هست دبیری بخش تبادکان مشهد و بخش رخ تربت حیدریه براش بومی محسوب می گردد یا خیر ؟ ممنون

    پاسخ
  5. سمیه

    دربومی بودن ملاک شهرستان است یا بخش

    پاسخ
  6. لیلا

    سلام. من اززنجان بخوام برااداره مالیات تهران توازمون دستگاههایی اجرایی شرکت کنم بومی محسوب نمیشم بومی بیشترمدنظره؟

    پاسخ
  7. فاطمه صادقی

    سلام من بومی شهرستان مورد تقاضا نیستم آیا آزمون رو باید اونجا بدم یا در شهر خودم برگزار میشه؟

    پاسخ
  8. هایدی

    سلام من بومی تهران نیستم اما به دلیل جابجایی میخام برای قبولی در تهران در آزمون شرکت کنم ؟ میتونم یا ن؟

    پاسخ
  9. امیرحسین

    سلام، من که ساکن و متولد اردبیل هستم می تونم تو ازمون استخدامی های دستگاههای اجرایی تهران شرکت کنم؟

    پاسخ
  10. محمد

    سلام وقتتون بخیر

    بومی بودن براساس استان هست یا شهرستان یا بخش
    آیا کسی که ساکن مشهد هست دبیری بخش تبادکان مشهد و بخش رخ تربت حیدریه براش بومی محسوب می گردد یا خیر ؟ ممنون

    پاسخ
  11. حوریا

    سلام.من شهر محل تولدو بخش محل تولد ت شناسنامه یه شهر هست در حالیکه محل صدور شناسنامه یه شهر دیگه(شهری که ساکن هستم)..الان من بومی محل تولد ت شناسنامه حساب میشم!؟
    محل صدور یا محل تولد! کدوم رو برای بومی گزینی مدنظر می‌گیرند!؟

    پاسخ
  12. نیکزاد

    سوال ⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️
    لطفا راهنماییم کنید
    محل تولدم شهرستانه ولی تمام عمرم توی استان زندگی کردم — سوال اینجاست ایا حز بومی حساب میشوم؟❓❓❓❓❓❓

    پاسخ
  13. doctor

    آیا ضریب ۱/۴برای مصاحبه هم هست یا فقط برای ازمون علمیه؟لطفا راهنمایی کنید ممنون

    پاسخ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به مجموعه مشاور گروپ میباشد.

ثبت نام تیزهوشان 1403
نصب اپ دانش آموزی