سختی های ناگفته ی رشته پزشکی از زبان دانشجوی پزشکی شهید بهشتی

سختی های ناگفته ی رشته پزشکی

جهت مشاوره در زمینه سختی های ناگفته ی رشته پزشکی از زبان دانشجوی پزشکی شهید بهشتی

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

سختی های ناگفته ی رشته پزشکی  : سلام بر کنکوری های عزیز و سلام بر اونایی که عاشق پزشکی هستن . من دانشجوی پزشکی هستم. بنا به درخواست تعدادی از کنکوری ها,خلاصه ای از رشته پزشکی وسختی های آن را برای شما نوشته ام تا موقع انتخاب رشته با آگاهی کامل عمل کنید.

 سختی های ناگفته ی رشته پزشکی

در ابتدا میخواهم به شرح کلی رشته پزشکی و سپس به سختی های این رشته بپردازم:

دیباچه پزشکی

در حال حاضر، نظام آموزش پزشکی عمومی‌، شامل 4 دوره علوم پایه، فیزیوپاتولوژی، کارآموزی بالینی و کارورزی بالینی است .دوره علوم پایه دوره علوم پایه پزشکی 5 ترم تحصیلی است که با اتمام آن،‌ دانشجویان مجاز به ورود به دوره بعدی(فیزیوپاتولوژی) هستند و پیش از ورود به دوره بعدی،‌ امتحان جامع علوم پایه پزشکی از تمام دانشجویان به طور سراسری و همزمان، توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی به عمل می‌آید و قبول‌شدگان،‌مجاز به ورود به دوره فیزیوپاتولوژی خواهند بود. این امتحان، در بردارنده‌ی مباحث تدریس شده در دوره علوم پایه است.

درس‌های این رشته در طول تحصیل

دروس علوم پایه

بیوشیمی، بافت‌شناسی،، تشریح (نظری- عملی)، تشریح (آناتومی) (نظری ـ عملی)، فیزیولوژی(نظری ـ عملی)، ایمونولوژی(نظری)،اپیدمیولوژی، روانشناسی، جنین‌شناسی، تغذیه، ژنتیک، زبان تخصصی، آسیب‌شناسی عمومی، انگل‌شناسی، میکروب‌شناسی دوره فیزیوپاتولوژی این دوره شامل 31 واحد درسی است که دو ترم تحصیلی طول خواهد کشید. در پایان این دوره معدل دانشجو از دروس فیزیوپاتولوژی، باید دست‌کم 12 باشد، در غیر این صورت دانشجو باید درس‌هایی را که در آنها نمره کمتر از 12 آورده است،‌ مجدداً بخواند.

حداکثر مدت مجاز،‌در مراحل اول و دوم (علوم پایه و فیزیوپاتولوژی) 5 سال است. در پایان این دو دوره دانشجویانی که همه‌ی واحدها را با موفقیت بگذرانند، به دوره‌ی کارآموزی بالینی راه می‌یابند. باید توجه داشت که ملاک قبولی در امتحانات این مرحله، کسب حداقل نمره 12 از 20 است؛ در حالی که در دروس پایه، ملاک کسب نمره 10 از 20 می‌باشد.

دروس فیزیوپاتولوژی

آسیب‌شناسی اختصاصی، فارماکولوژی، سیمیولوژی، دوره‌های فیزیوپاتولوژی ارگان‌ها .دوره ‌کارآموزی بالینی دانشجویان پزشکی در این مرحله قادر هستند تا آموخته‌های خود را از دروس مختلف با یافته‌های بالینی از بیماران بستری در بیمارستان‌ها تطبیق داده و با بهره‌گیری مناسب از روش‌های تشخیص آزمایشگاهی، بیماری را تشخیص دهند و اقدامات مناسب درمانی را برای بیمار انجام دهند. این دوره شامل 97 واحد درسی است که در چهار بخش اصلی ارائه می‌گردد و عمدتاً مسائل رایج در پزشکی عمومی را شامل می‌شود که عبارتند از داخلی، جراحی، زنان و کودکان.

در سایر بخش‌ها که بخش‌های فرعی محسوب می‌شوند نیز بیماری‌های شایع در آنها آموزش داده می‌شود. با توجه به این مطلب، چهار رشته اصلی جراحی، داخلی، زنان و کودکان زمان بیشتری را به خود اختصاص می‌دهند.
در دوره کارآموزی، دانشجویان باید روش برخورد با بیمار، تهیه شرح حال بیمار و نحوه تشخیص و درمان را فرا بگیرند تا در دوره‌ بعدی – کارورزی- که خود تصمیم گیرنده خواهند بود، بتوانند به کمک بیماران بشتابند و تصمیمات لازم را اتّخاذ نمایند. در دوره کارآموزی نمره قبولی در دروس عملی و نظری 12 است و معدّل کلّ دوره کارآموزی باید بالای 14 باشد و چنانچه کمتر از 14 باشد، باید واحدهای با نمره کمتر از 14 تکرار شود تا معدل کل به 14 برسد.

در پایان این دوره، دانشجویان قبل از ورود به دوره کارورزی در امتحانی به نام امتحان جامع کارورزی شرکت می‌نمایند و پس از قبولی به دوره کارورزی وارد می‌شوند. چنانچه دانشجویی در امتحان مربوط قبول نگردد، حداکثر 4 مرتبه می‌تواند در این امتحان شرکت نماید.

دروس کارآموزی بالینی

بیماری‌های اعصاب، بیماری‌های عفونی، کارآموزی داخلی، بیماری‌های جراحی، بیماری‌های ارتوپدی، بیماری‌های عفونی، کارآموزی جراحی، تاریخ و اخلاق پزشکی، بیماری‌های کودکان، پزشکی قانونی و مسمومیت‌ها، فارماکولوژی بالینی،‌ کارآموزی چشم،‌ کارآموزی پوست، کارآموزی بهداشت، کارآموزی بخش کودکان،‌ بهداشت، کارآموزی گوش و حلق و بینی، کارآموزی ارتوپدی. بیماری‌های زنان و زایمان، کارآموزی رادیولوژی، بیماری‌های روانی، کارآموزی روانپزشکی.

دوره کارورزی بالینی این دوره آخرین مرحله آموزش پزشکی است و آن را دوره انترنی نیز می‌گویند. این دوره 64 واحد درسی است و 18 ماه به طول می‌انجامد. در دوره کارورزی،‌دانشجویان مسؤولیت معاینه‌ی بیماران و تشخیص و اقدامات درمانی را در بیمارستان بر عهده خواهند داشت و آموخته‌های خود را در دوره‌های قبل به طور عملی انجام خواهند داد تا آماده پذیرش شغل پزشکی در جامعه شوند و بتوانند به طور مستقل به درمان بیماران بپردازند. در پایان این دوره و قبل از فراغت از تحصیل، کارورزان باید درس پایان‌نامه را که 6 واحد درسی است، آغاز کنند

دروس کارورزی بالینی

کارورزی بخش جراحی، کارورزی بخش چشم، کارورزی بخش سوانح و سوختگی، کارورزی بخش ارتوپدی، کارورزی بخش ارولوژی، کارورزی بخش اطفال، کارورزی بخش بهداشت، کارورزی بخش گوش و حلق و بینی،‌ کارورزی بخش داخلی، کارورزی بخش زنان و زایمان، کارورزی بخش اورژانس، کارورزی بخش نفرولوژی، کارورزی بخش پوست، کارورزی بخش روانپزشکی.

توانایی‌های لازم برای تحصیل در رشته پزشکی

تصور بسیاری از داوطلبان ورود به دانشگاه به خصوص داوطلبان علاقه‌مند به رشته پزشکی این است که دانشگاه مثل یک قیف برعکس است که ورود به آن مشکل و خروج از آن بسیار ساده است. در حالی که به گفته‌ دانشجویان این رشته، یک دانشجوی پزشکی باید آمادگی مطالعه، تحقیق و پژوهش را در حد بسیار گسترده و فراگیر داشته باشد؛ یعنی اگر دانشجو بسیار کوشا و علاقه‌مند نباشد و تنها برای عنوان “دکتری” وارد این رشته شده باشد، حتی نمی‌تواند مدرک دکترای عمومی خود را به دست بیاورد. زیرا دوره پزشکی عمومی نسبت به رشته‌های دیگر، طولانی‌تر است و در طی این مدت دانشجو باید درس‌های متعدد، متنوع، حجیم و نسبتاً پیچیده و دشواری را مطالعه کند.

موقعیت شغلی رشته پزشکی  در ایران

امروزه از گوشه و کنار می‌شنویم که برای فارغ‌التحصیلان پزشکی بازار کار مناسبی وجود ندارد. در حالی که هنوز در بسیاری از شهرهای کوچک و مناطق محروم با کمبود پزشک مواجه هستیم. از سوی دیگر فارغ‌التحصیل پزشکی حتماً نباید در مطب بنشیند و نسخه بنویسد، بلکه در زمینه پزشکی شغل‌های مختلفی هست که می‌توان انجام داد. برای مثال زمینه‌های تحقیقی بسیاری در این رشته وجود دارد. امّا متأسفانه تعداد فارغ‌التحصیلانی که مایلند در این زمینه کار کنند، بسیار انگشت‌شمار است.

مشاور گروپ


? پزشكي …
با اينكه الان يك دانشجوي پزشكي هستم ولي هنوزم كه هنوزه با شنيدن اسم مقدسش دلم ميلرزه ❤️
رشته مقدسي كه با پوشيدن لباس سپيد ، ميشيم مايه آرامش هزاران هزار انسان دردمند …
رشته اي كه سختي و دشواري هاي خاص خودشو داره
ولي شب كه از سر كار برميگردي خونه ، با بند بند وجود خسته اي كه داري خدا رو صدا ميزني و شكرش ميكني كه در اين جايگاهي هستي كه مايه آرامش و تسكين بنده هاش هستي ?

✅ دوستاي عزيزم
اين رشته مقدس اينقدر ارزششو داره این چند ماه باقیمانده براش وقت بذاري و با يه برنامه درست و اصولي با تمام وجود تلاش كني مگه نه ؟! ?

رتبه های برتر




پزشک که باشی شاید در رویای بچه ها غول سفید پوشی هستی که مدام
می خواهی آمپولشان بزنی و به خیال بزرگترها جلادی که پولت را از گوشت
و خونشان در می آوری.

پزشک که باشی شاید هر مریضی که از مطبت
بیرون می رود فکرش این است که تو چطور بامنشی ات هر و کر
راه می اندازی و روزی با دیدن هفتاد-هشتاد مریض پول بی زبان است که
پارو می کنی.

پزشک که باشی شاید خیلی ها نداند که تو چقدر
گاهی دلت تنگ می شودبرای دیدن یک فیلم،برای خواندن یک کتاب،
برای خوردن یک آبگوشت کنار خانواده در یک پیکنیک ساده چند ساعته.

پزشک که باشی شاید کسی نداند که تو چقدر خندیدی با خنده های
بیمارت و چقدر اشک ریختی با اشک هایش.

شاید کسی نداند که چه شب ها
از فرط خواب وخستگی تلو تلو خوردی در راهروهای بیمارستان و چقدر چرت زدی
روی میز ایستگاه پرستاری. پزشک که باشی شاید خیلی ها خیلی چیزها را ندانند.

–من میخوام شما را با یه گوشه ای از این رشته و سختی هاش آشنا کنم…راستش من از بچگیم میخواستم پزشک بشم.دوره دبیرستان هم برای رسیدن به هدفم خیلی تلاش کردم. با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کردم سرجلسه کنکور بخاطر استرسی که داشتم آنگونه که خونده بودم نتونستم جواب بدم اما بالاخره همون سال اول که کنکور داده بودم پزشکی قبول شدم.

خیلیا وقتی منو میبینن میگن: خوش بحالت دیگه هیچ غم و غصه ای نداری!! غافل از اینکه حالا اول کارین. بقول همکلاسیام کنکور که چیزی نبود . بیاین ببینین پزشکی چیه…

حالا 7سال پزشکی عمومی(((2.5سال علوم پایه+آزمون علوم پایه+9ماه فیزیوپات+آزمون +اکسترنی+اینترنی)))+2سال طرح+بعد خیلی مطالعه وچندسال وقت تلف کردن…+قبولی در آزمون دستیاری+بسته به اینکه چه رشته ای قبول بشین حدودا4تا8سال رزیدنتی+2سال طرح(حالا شما بعد سالها یک متخصص شدین اگه بخواین فوق تخصص هم بگیرین…)

یکی دو روز اول دانشگاه که هنوز درسا سنگین نشده بودن,با خودمون میگفتیم پزشکی که چیزی نداره!

اما بعد 1ماه با اون حجم زیاد آناتومی ,بافت,بیوشیمی…نمیدونستیم کدومو بخونیم کدوم بمونه! وقتی آناتومی عملی داشتیم همه مان با سرعت هر چه تمام میرفتیم به طرف جسد!! تا بتونیم بهتر یاد بگیریم.

شاید برایتان خنده دار باشد اما منی که قبلا از مرده میترسیدم, حالا به این کاداور(جسد) چقد علاقه مند شده بودم تا بتونم از این آناتومی یه چیزی یاد بگیرم.خلاصه اینکه باید با این جسد انس و الفت بگیرین.!

امتحانهای پایان ترم فرارسیدن.منی که در دوران دبیرستان حتی 1بارهم شب تا صبح بیدار نمانده بودم حالا تعداد شب زنده داری هام از دستم در رفته… باتمام وجود درس میخوندم تا یه نمره ای بگیرم.من که در دوران مدرسه وقتی کمتر از 19میگرفتم یا در آزمونها که کمتر از 80درصد میزدم,خودمو میکشتم,حالا با16گرفتن هم خوشحال میشدم!!.یادمه گاهی استادامون در امتحان یه سوالایی میپرسیدن که جواب هاشو در هیچ کتاب و اینترنتی پیدا نمیکردیم.

چند روز پیش از بس که درس خونده بودم خیلی خسته بودم.باخودم گفتم میرم یه تفریحی میکنم ذهنم باز میشه . راستش هر چقد فک کردم هیچ سرگرمی به ذهنم نرسید!! واقعا یادم نیس آخرین فیلمی که کامل از اول تا آخرش رو نگاه کردم چی بود و چند سال پیش بود ! یادم نیس آخرین تفریحی که انجام دادم…

در دوران مدرسه همیشه در خونه,پدر و مادر همه چیز رو آماده میکردن تا تو بتونی خوب درس بخونی اما حالا مجبوری در خوابگاه بمونی یا خونه بگیری,مجبوری با اون همه آدم بسازی.بهشون بگی سروصدا نکنن تا تو بتونی خوب درس بخونی.مجبوری واسه خودت غذا بپزی و…رفته رفته تو باید شیفت شب بمونی…

با این همه سختی که کشیدی حالا یه پزشک عمومی هستی.بطور خلاصه:

اگر داری خود آزاری –از شب تا صبح بیداری-تفاوت میکنی با دوره خویش و مال عهد قاجاری-از تفریح و تفنن میگریزی نداری وقت بیکاری-سرای توست گر هر جای ایران شدی توریست اجباری-تو را پیک سلامت خوانند ولی یک جور چاپاری(اشاره به دوره طرح داره که ممکنه شما رو به هرجای ایران بدن!!) و چون دوران تبعیدت به سر شد تو یک بدبخت سرباری-ته درد دیگران را چاره سازی ,خودت انگار بیماری-ته گر ردکردی 50 و بدیدی نداری دلبری, یاری –خطوت چهره ات و دس خطتت دلم میگوید انگارت پزشکی!!!

حالا اگه از امتحان دستیاری(تخصص) قبول بشی{ک قبول شدن از این هم سختر از کنکور هس} صفحه روزگار تغییر میکنه. و میتونی با اون گوشی پزشکی رویایی ات جیب بیمار هارو نگاه کنی!!البته هدف از پزشکی کمک به بیماران هست نه اهداف مادی…

تصمیم با خودتان هست . اگه میخواین زندگی کنین و از دوران جوانی تان بهره مند بشین,دنبال چنین رشته هایی نرین چون همکلاسی هایی داشتیم به اجبار خانواده یا اهداف مادی دنبال این رشته اومدن اما چون عشق و علاقه کافی رو نداشتن نتونستن موفق بشن—اما اگه از درس خواندن لذت میبرید و فک میکنین که تا 20 سال دیگ بازم میتونین درس بخونین,شدیدا توصیه میکنم پزشکی رو بزنین .

دکتر مهیار محسنی اصل – پزشکی شهید بهشتی

4.4/5 - (148 امتیاز)

جهت مشاوره در زمینه سختی های ناگفته ی رشته پزشکی از زبان دانشجوی پزشکی شهید بهشتی

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

دیدگاه ها
  1. توانا

    اگر نیت شما پزشک شدن باشه به نیت این که بتونی به خلق خدا کمک کنی و دردها را کم کنی و کودکان بیمار را به آغوش پدرمادرشون برگردونی یا والدین بیمار را به آغوش خانواده برگردونی، اگر پزشکی را انتخاب کردی که مثل ابن سینا و دکتر شیخ و دکتر روحانی و دکتر سمیعی باشی و جهانی بشی و بر جامعه و مردمت اثرگذار باشی و نام نیکت بماند پایدار، بدان اشتباه نکردی و این راه هیچ سخت نیست، اگر تونستی وارد بشی پس می تونی تا انتها و فراتر از آن پیش بری. یک ملت دعاگوتون هستن، تو قهرمان سلامتی‌شون میشی و این که بعهدها دیگه پول برات ارزشی نخواهد داشت چون آنقدر داری که تا هفت نسلت استفادشو ببرند و اصلا تو احساس بی نیازی می کنی چون هدف و آرمان تو والاتر است.
    تو عالی هستی. موفق باشی پسرم و دخترم، همیشه دوستون دارم.

    پاسخ
  2. فائزه

    رشته پزشکی سخت نیست دوست من…
    شما به عنوان یک بچه 18 تا 20 ساله به رسش کامل نرسید، این واحد هایی که برای شما سخته برای یه 25 ساله سخت نیست چون مغزش به رسش کامل رسیده، تقصیر شما نیست

    پاسخ
  3. مریم

    واقعا متن جامع و کاملی بود .یه لحظه اشکم در اومد .همه به درآمد پزشکی فکر میکنند و حسرتشو دارن ولی از سختیهاش خبر ندارن که البته اون هم اگه علاقه داشته باشی آسون میشه.پسرم دانشجوی پزشکی هست من حرفهای شما رو درک میکنم .۸ سال حداقل باید از خانواده دور باشه و این خودش سخت‌ترین دغدغه برای یه مادر هست . انشالله همه جوونای مملکتم پیروز و سربلند باشند

    پاسخ
  4. مریم

    واقعا متن جامع و کاملی بود .یه لحظه اشکم در اومد .همه به درآمد پزشکی فکر میکنند و حسرتشو دارن ولی از سختیهاش خبر ندارن که البته اون هم اگه علاقه داشته باشی آسون میشه.پسرم دانشجوی پزشکی هست من حرفهای شما رو درک میکنم .۸ سال حداقل باید از خانواده دور باشه و این خودش سخت‌ترین دغدغه برای یه مادر هست . انشالله همه جوونای مملکتم دیروز و سربلند باشند

    پاسخ
  5. بی نام

    اینکه میگید رشته پزشکی سخته اره سخته درسته اما هر کسی توی هر رشته‌ایی باید بهترین باشه اگه ازت بپرسن چیکاره‌ایی بگی بیکارم بهتره یا اینکه بگی دستم تو جیب خودمه محتاج کسی هم نیستم اگه واقعا به پزشکی علاقه دارید برید به حرف دیگران هم توجه نکنید کسایی که وسط راه جا میزنن حتی اگه آسون ترین شغل دنیارم انتخاب کنن آخرش خسته میشن

    پاسخ
  6. علیرضا

    سلام دوستان
    ببینید با علاقه انتخاب رشته کنید
    من خودم اینترن هستم و پزشکی میخونم
    پزشکی سخته
    مهندسی برق سخته
    حسابداری سخته و…
    همه رشته ها سختی دارن و به قول اون دوستمون که میگه زندگی همیشه سختی داره و با شکلی دیگه اونو له ما اعمال میکنه
    کارگر یه جور سختی میکشه
    پزشک یه جور
    پرستار یه جور
    این همش به خود ما بستگی داره
    درسته پزشکی سخته اما حداقلش میدونی میخوای چکار کنی
    ولی یکی که کارگر هست چطور میتونه زندگی خودشو تضمین کنه
    من خودم تا اینجا که اینترن هستم هم تفریح خودم رو داشتم هم شب بیداری کشیدم و… و باید برنامه ریزی داشته باشید
    مگه نه شما بدون برنامه ریزی و چشم بسته برید هر رشته ایی به مشکل بر میخوربد

    پاسخ
  7. ali

    خطاب به دوست عزیزی که میگن مهندسی برق و مکانیک سختتره.
    هر رشته ای سختی های خودشو داره و بستگی به آدمش داره که چقدر به اون رشته علاقه و چقدر استعداد داره. یه رشته مشترک بین دونفر میتونه برای یکی سخت و برای یکی ساده باشه.
    پزشکی رشته ای هستش که علاوه بر اینکه سختی خودشو داره تعداد سال های زیادی رو باید وقفش کنی یعنی تقریبا همه جوونیتو صرف مطالعه و تلاش و شب بیداری ها میکنی و اینه که پزشکی رو از لحاظ سختی متمایز میکنه

    پاسخ
  8. راوی

    ای بابا اگه اینجوری بود که ما همه ساله این همه ورودی و خروجی پزشکی نداشتیم ، اتفاقا با توجه به خارج از کشور رفتن نزدیک به هفتاد درصد متخصصان پزشکی اصلا این رشته تمامی ندارد مخصوصا در ایران و خدمت شما عزیزان عرض کنم ما ایرانی ها عادت داریم همه چیز را مبالغه گویانه بزرگ جلوه بدیم ، هر رشته ای سختی خودش را دارد قطعا ، اما اگر علاقه و اشتیاق به میان باشد حتی سختی ها هم برایتان شیرین است ، من خودم مطالعه و یادگیری بخشی از زندگیم هست و قطعا هم گاهی دوست دارم بشینم یه سریال رو تموم کنم ! اما دیگه انقدر غصه اش رو نمیخورم که به خاطرش عجز و لابه کنم ! شما چه بخواهید چه نخواهید به سن 40 یا 50 سالگی خواهید رسید و این کجا که در آن سن دستاوردی مهم به ارمغان اورده باشید و آن کجا که صرفا به حرف چهار نفر آدم منفی نگر و دزد رویا توجه کرده باشید و تقریبا هیچ کاری برای خودتان نکرده باشید !
    نظر من اینه برای رفتن به رشته ای که دوست اش دارید اصلا از کسی سوال نکنید مگر کسی که راه و تخصص مورد علاقه شما را رفته باشد البته اون هم حتی باید در نظر گرفت که اون آدم ، آدم دلسوزی هست یا خیر …

    دنبال علاقه ات باش و اگر فکر میکنی سخته و همه میگن نه اینو بدون همه برای هر چیزی یه بهونه میارن مهم تویی که چی میخوای … ( اینم در پرانتز بگم زندگی سخت هست ، ما در سختی ها هستیم و متبلور خواهیم شد ، حتی اگر بیکار باشی و درس هم نخوانی و فقط گذران زندگی معمولی کنی هم سختی ها در قالب دیگری وارد می شوند پس انقدر عجیب جلوه اش ندید )

    پاسخ
  9. Sara

    من با۲۲سال میتونم بگم ک هر شخصی سختی خودشو داره حتی خانه داری وقتی روحت به جایی که نمیخای باشی تعلق نداشته باشه همه چیزش سخته ،بنظرم خودشناسی داشته باشیم خودمونو گول نزنیم ممنون

    پاسخ
  10. med

    دوستای خوبم کسایی ک از سختی های رشته ای براتون میگن لطفا حرف هاشون رو جدی بگیرید.رشته پزشکی در حال حاضر نه آینده ی آنچنان خوبی داره و نه درآمد خوبی و سختی های خیییلی زیاد .توصیه میکنم ک نرید.یک پزشک عمومی فارغ التحصیل از دانشگاه سراسری و تیپ ۱🤭

    پاسخ
  11. nia

    خداجونم کاش منم یروز بیام اینجا و بگم که پزشکی قبول شدم و بگم که بلخره تونستم 🙂

    پاسخ
  12. مهرداد

    سلام خیلی پزشکی رو گنده کردین بیاین دروس مهندسی برق رو ببینین اون موقع میبینین که یه من ماست چه قدر کره داره هه.

    پاسخ
  13. مریم

    مرررسی میخواستم ازش دست بکشم نظرمو برگردوندین🥲❤️

    پاسخ
  14. امیر

    دوست عزیز یه جوری از سختی دروس پزشکی حرف زدی که انگار طرف میخاد غول بکشه اگه خیلی ادعاتون میشه بیاید فقط یه ترم مهندسی برق ببینم چند چندید هر چند الان نون تو خونه ولی از لحاظ سختی شک نکنید سخترین دروس اول مهندسی برق بعدم مهندسی مکانیکه بقیه رشتها خندست

    پاسخ
  15. امیر رستمی

    یه اسمی باید به ترس از دانشگاه از یه ماه قبل بزارن وقتی تو یه همچین جایی میخونی تشریح کاداوار تو پزشکی عادیه آدم وحشت میکنه ولی وقتی که میری سالن تشریح و میبینی که جنازه ۲ ماهه که سرد خونه بوده و دیگه خون نداره میخندی و میگی همین؟ کلا این داستان هارو بزارین کنار اصل هدف یکیه اینا خیلی چیزای چرت و جانبی هستن حالا ۲ واحد آناتومی عملی باشه یا نباشه میخام اینو بگم کنکور تونستی قبول بشی و رتبشو آوردی همکلاسیاتم تقریبا همون رتبه رو آوردن به قول معروف نترسید نترسید ماهمه باهم هستیم رو هدفتون که احتمالا کنکوره تمرکز کنید با تشکر دانشجوی پزشکی

    پاسخ
  16. جستجو گر

    سلام یک سوال داشتم که خیلی هم براش سرچ زدم اما به نتیجه دقیقی نرسیدم
    آیا شرکت در کلاس های تابستان پزشکی اجباری هست یا اختیاری ؟
    میشه با شرکت در کلاس های تابستان پزشکی خودمون جلو تر بندازیم و این طول دوره 7 ساله رو کوتاه تر کنیم؟
    یه طور کلی میشه در باره این موضوع که چیکار کنیم طول دوره 7 ساله کوتاه تر شه و ترم تابستان پزشکی یه توضیحی بدین ممنون از پاسخ گوییتون

    پاسخ
  17. ...

    رزیدنتی چند بار امتحان بدیم قبول میشیم؟؟؟
    یعنی میدونم بعضی ها اول بار بعضی ها اصلا ولی تقریبا چقدر ؟؟!

    پاسخ
  18. شادی

    سلام دوست عزیز من بلاتکلیف جان
    کاش زودتر میدیدم کامنتتو. ایشالا کامنتمو میبینی
    من امسال کنکوریم:) راستش اصلا هم نخوندم و میخوام تلاش کنم تو این سه ماه
    من تو این مدت با آدم هایی که آشنا شدم که با وجود دوری چند ساله از درس و حتی مثلا یه آقایی بود که دوتا بچه داشت بازم خوند داروسازی قبول شد همه چیز به خود آدم بستگی داره برای هر کاری ( حالا چه کنکور و پزشکی چه برنامه نویسی یا اصلا هر چیزی که بخوای) اگه وقت بزاری و جدی هم بخوای میشه. اگه چیزی رو دوستش داری تلاش کن به دست بیارش.
    و اینکه من جای تو نیستم که علایقتو بدونم. امیدوارم موفق باشی حالا تو هرچیزی که میخوای

    پاسخ
  19. بلاتکلیف

    سلام بچه ها، به اسمم دقت نکنین
    از روحیه بدم نشأت گرفته که مهم نیست
    دوستان قبل از هر چیزی باید بگم ک خداقوت ، ایول به این همه شور و نشاط و انگیزه
    من واقعا بلاتکلیفم دوستان، ممکنه این کامنت طولانی شه، پیشاپیش معذرت میخوام
    بلاتکلیفم، من از سال دهم تا دوازدهم عشق پزشکی داشتم، هم برا پولش، هم پرستیژ هم نوع دوستی و کمک کردنش
    ولی متاسفانه اهل درس زیاد نبودم و اینکه از نظر مالی هم داغون، خانوادگی ام ک مشکلات بسیار فراوان
    خلاصه اینکه دو سال الکی کنکور دادم قبول نشدم و رتبه داغون شد، روش درس خوندن بلد نبودم هیچ ک تلاشم نکردم
    یه سالم غیبت سربازی خورد تو پرونده زندگیم
    الآنم 20 و نیم سالمه
    باید برم سربازی و بعد ک تموم شدم کنکور بدم.
    بنظر شما میشه بعد سربازی ام کنکور قبول شد ؟ انگیزه ای باقی میمونه؟
    علاقه ک علاقه دارم ولی بین برنامه نویسی و نظام و پزشکی گیر کردم!بدم گیر کردم
    شرایط مالی ام ک گفتم براتون
    بعد برنامه نویسی ام خیلی دوس دارم در کل به طراحی و اینجور چیزا علاقه دارم با اینکه شاید چندان استعداد نداشته باشم
    بعد پزشکی ام آره واقعا خوبه، علاقه دارم،از همه سختیاشم خبر دارم
    در کل بخاطر خونوادم دوس دارم یه عنی بشم بلکه نجات پیدا کنیم و داداش کوچیکم مث من نشه
    بچه ها بنظر شما بین برنامه نویسی و پزشکی و پلیسی کدومش بهتره؟ برا من

    پاسخ
  20. atena

    منم سال بعد میام و میگم بالاخره شد منتظرم باشید این اسمو یادتون باشه ✌🏻❤️

    پاسخ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به مجموعه مشاور گروپ میباشد.

ثبت نام تیزهوشان 1403
نصب اپ دانش آموزی