آخرین رتبه لازم قبولی مهندسی شهرسازی ۱۴۰۲ | کارنامه + تراز قبولی

رشته مهندسی شهرسازی

جهت مشاوره در زمینه آخرین رتبه لازم قبولی مهندسی شهرسازی ۱۴۰۲ | کارنامه + تراز قبولی

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

رشته مهندسی شهرسازی  : شهرسازی، مداخله در شهر از طریق تفکر، برنامه ریزی، طراحی و ساخت و ساز معبر، بنا و تنظیم فضا و فعالیت به منظور بهبود کیفیت زندگی ساکنان آن است.

رشته مهندسی شهرسازی

آنچه که به طور معمول در شهرسازی صورت می‌گیرد، طراحی، تقویت و تنظیم فضا به منظور ایجاد توسعه‌ای موزون است. شهرسازی از طریق ابزار و روش‌های خود می‌کوشد تا با طراحی و تفکر به شبکه معابر، کاربری اراضی، تراکم (نفر در واحد سطح)، محدوده‌ها و حریم‌ها نظم بخشد.
واژه شهرسازی به عنوان یک علم و رشته اولین بار در ۱۹۱۰ و به دنبال مشکلات ناشی از انقلاب صنعتی مطرح شد،هر چند تاریخ شهرسازی به گذشته‌های بسیار دورتر و شکل گیری اولین تمدنهای بشری در هند، بین النهرین و مصر بر می‌گردد.

آخرین رتبه قبولی مهندسی شهرسازی دانشگاه دولتی روزانه ۱۴۰۲

یکی از مهم‌ترین مسئله‌های کنکور، آخرین رتبه قبولی سال گذشته، کارنامه و تراز است. به این ترتیب بیشتر افرادی که قصد شرکت در کنکور ریاضی را دارند، بایستی از آخرین رتبه قبولی مهندسی شهرسازی مطلع شوند زیرا از اهمیت خاصی برخوردار است. داوطلبان کنکور ریاضی باید از اینکه می‌خواهند در یکی از بهترین دانشگاه‌های دولتی درس بخوانند، اطمینان حاصل نمایند. زیرا درصد پذیرش دانشگاه‌ها بر اساس تراز قبولی و کارنامه با یکدیگر فرق می‌کند. مسلما میزان ظرفیت دانشگاه آزاد با میزان ظرفیت دانشگاه دولتی مهندسی شهرسازی یکسان نیست! به این ترتیب در ادامه قصد داریم به آخرین رتبه لازم قبولی مهندسی شهرسازی ۱۴۰۲ بپردازیم.

رتبه های قبولی مهندسی شهرسازی دانشگاه دولتی روزانه ۱۴۰۲

به طور کلی دغدغه اصلی کنکوری‌های ریاضی، رتبه است. میزان اهمیت این مسئله باعث شده که پس از برگزاری آزمون سراسری ریاضی، سازمان سنجش کشور دفترچه سوالات کنکور به علاوه پاسخنامه و همچنین در آخر رتبه های قبولی مهندسی شهرسازی را اعلام کند. افراد برای شرکت در کنکور بایستی با میزان درصد های لازم برای قبولی مهندسی شهرسازی، ظرفیت دانشگاه‌های دولتی شهر تهران و تراز قبولی داوطلبان اطلاعات کسب کنند.

آخرین رتبه لازم قبولی دانشگاه دولتی روزانه ۱۴۰۲ به یکی از طلایی‌ترین سوالات کنکوری‌های 1403 تبدیل شده است. در هر حال داوطلبان رشته مهندسی شهرسازی بایستی از حداقل و حداکثر قبولی کنکور ریاضی اطلاع داشته باشند تا با نهایت تلاش و کوشش، کلیه کتاب تست‌های زیست و شیمی و فیزیک را انجام دهند. به این ترتیب برای راهنمایی بهتر و درک بیشتر این مطلب، قصد داریم رتبه های قبولی مهندسی شهرسازی دانشگاه دولتی روزانه(منطقه ۱ و ۲ و ۳) را در جدول زیر شرح دهیم:

اگر سوالی درباره جزئیات موضوع آخرین رتبه قبولی مهندسی شهرسازی ۱۴۰۲  | کارنامه + تراز قبولی دارید، می‌توانید با مشاوره از پشتیبانان مجرب مشاور گروپ به شماره 9099071613 ارتباط برقرار کنید. هر روز هفته حتی در ایام تعطیل از سراسر کشور با تلفن ثابت بدون نیاز به پیش شماره از ساعت 8 صبح الی 12 شب با شماره 9099071613 تماس حاصل فرمایید.

کارنامه قبولی مهندسی شهرسازی دانشگاه دولتی روزانه ۱۴۰۲

داوطلبان کنکور سراسری ریاضی با مشاهده کارنامه قبولی مهندسی شهرسازی کنکور دانشگاه دولتی روزانه، می‌توانند از تراز قبولی، رتبه لازم قبولی دولتی روزانه ۱۴۰۲ را در کارنامه پیدا می‌کنند. یکی از سوالات اساسی افراد برای ورود به دانشگاه‌های مهندسی شهرسازی دولتی، رتبه و تراز و کارنامه است که در بندهای پیشین به صورت مفصل درباره آخرین رتبه قبولی مهندسی شهرسازی دانشگاه دولتی روزانه به ترتیب منطقه ۱ و ۲ و ۳ و رتبه های قبولی مهندسی شهرسازی دانشگاه دولتی روزانه صحبت کردیم. اکنون می‌خواهیم برای اینکه بدون استرس و اضطراب در آزمون مهندسی شهرسازی شرکت کنید، کارنامه قبولی مهندسی شهرسازی دانشگاه دولتی روزانه را به واسطه آخرین رتبه بیاوریم:

شهرهایی که رشته مهندسی شهرسازی را پذیرش میکنند

رشته مهندسی شهرسازی از رشته‌های معروف و معتبر ریاضی است که تقاضای ورود به آن هر سال بیشتر از سال گذشته می‌شود. بنابراین داوطلبان برای ورود به این رشته بایستی به آخرین رتبه لازم قبولی مهندسی شهرسازی ۱۴۰۲ | کارنامه + تراز قبولی توجه داشته باشند. همچنین لیست شهرهایی که رشته مهندسی شهرسازی را پذیرش می‌کند را دربیاورند تا با توجه به هزینه، مسافت رفت و آمد، گرفتن خوابگاه و یا خانه‌های دانشجویی رشته مورد نظر مهندسی شهرسازی را با در نظر گرفتن موارد گفته شده انتخاب کرده و یکی از دانشگاه‌های دولتی روزانه را انتخاب نمایند. به این ترتیب داوطلب باید تراز و کارنامه سال‌های گذشته را که در بندهای پیشین به آن پرداختیم، بررسی و تحلیل کند و نسبت به تراز قبولی دانشگاه دولتی روزانه در هر شهر برای انتخاب رشته تصمیمی نهایی بگیرد. در ادامه لیست شهرهایی که رشته مهندسی شهرسازی را برای پذیرش دارند را خواهیم آورد:

تراز قبولی دانشگاه دولتی روزانه

دانشگاه دولتی به عنوان یکی از معتبرترین و بهترین دانشگاه‌های جهان شناخته شده است که هر سال به میزان ظرفیت محدودی دانشجوی مهندسی شهرسازی، پذیرش می‌کند. افرادی که نبوغ فراوانی در این رشته دارند و نیز سرشار از استعداد و یادگیری می‌باشند، بایستی به تراز قبولی و معدل لازم برای مهندسی شهرسازی دانشگاه دولتی روزانه در سال‌های گذشته، کارنامه و آخرین رتبه لازم قبولی مهندسی شهرسازی 1402 توجه کنند.

کلیه داوطلبان کنکور ریاضی برای ورود به یکی از معتبرترین دانشگاه‌های دولتی، ضروری است که با تلاش بیشتر دروس تخصصی با ضریب بالا را مطالعه کنند و از کتاب تست‌های معروف و موثق برای قبولی در آزمون مهندسی شهرسازی، استفاده نمایند. تراز قبولی دانشگاه دولتی همانند سایر موضوعات قبلی که درباره آن‌ها مفصل بحث کردیم، حائز اهمیت است.

تعریف رشته مهندسی شهرسازی

■ مجموعه روش‌ها و تدابیری که متخصصین امور شهری به وسیله آن شهرها را بهتر می سازند، به شهرسازی یا علم تنسیق شهرها شهرت دارد.
■ شهرسازی عبارت است از مطالعهٔ طرح ریزی و توسعهٔ شهرها با در نظر گرفتن احتیاجات اجتماعی و اقتصادی با توجه به حداقل رساندن مشکلات شهری و پاسخ گویی به نیازهای عمومی جمعیت شهری.

مهندسی شهرسازی یکی از رشته های پر اهمیت و جذاب در مجموعه رشته های آزمون سراسری است که داوطلب در گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی می تواند آن را انتخاب کند. در نیم قرن اخیر توجه بسیاری به رشته مهندسی شهرسازی شده است و دانشکده و کالجهای معروف بسیاری به آن روی آورده اند. این رشته، امروزه، کمک شایانی به حل معضلات در سطح شهر و کل جوامع کرده است و توانسته جایگاه ویژه ای برای خود کسب کند.
در کشور ما نیز نیاز بسیاری به متخصص و کارشناس در این رشته احساس شده و می شود و دانشگاههای مختلفی، سعی بر تاسیس و ایجاد این رشته نموده اند. در سطح مدیران کشور نیز کم کم، نیاز به رشته ای همچون شهرسازی احساس شده است و بسیاری از مدیران شهری سعی در فرا گرفتن این دانش، بصورت دانشگاهی و غیره داشته اند. به عنوان نمونه، در حالی که تا چند سال پیش، معدودی از شهرداران در سطح کشور، دارای تحصیلات در زمینه شهرسازی بودند، اما امروزه، این تعداد به شدت افزایش یافته و کم کم سایر مدیران نیز نیاز به کسب این دانش را احساس نموده اند.

علاوه بر انجام عملیات شهرسازیی، محاسبات سازه، بحثهای معماری و … که اکثرا بر روی تک بنا و یا یک محدوده مشخص متمرکز هستند، نیاز بسیار زیادی به رشته ای همچون شهرسازی احساس می شود تا بتواند علاوه بر این مباحث، در سطحی کلان تر وارد صحنه شده و بتواند مباحثی همچون اقتصاد، روان شناسی، آمار، سوانح طبیعی (زلزله و …)، مدیریت، حمل و نقل، ترافیک و … را با مسائل فوق ترکیب کرده و نتیجه ای بهینه را سبب شود.
رشته شهرسازی، در واقع مفصلی بین علوم گوناگون است، از علوم انسانی گرفته، تا علوم فنی و مهندسی، همانند شهرسازی، تاسیسات، ترافیک، حمل و نقل و و هنر، همانند طراحی، معماری و… .

بازار کار رشته مهندسی شهرسازی

این رشته هم اکنون در سطح جهانی دارای بازار کار فراوانی است و به علت نوپا بودن و همچنین به علت آن که دارای زمینه های کاری متفاوت و متنوعی است، هنوز بازار کار آن اشباع نشده است. به عنوان نمونه، کشور کانادا، بالاترین امتیاز را برای اشخاصی که دارای مدرک شهرسازی هستند، جهت مهاجرت و یا ادامه تحصیل، قائل است. توجه به این نکته حائز اهمیت است که تا ۵ سال پیش، این رشته تنها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری وجود داشته است و به تازگی در مقطع کارشناسی نیز فعالیتهایی صورت گرفته است، بنابراین با بازار کار اشباع از نیروی کار مواجه نیستیم.

از آن جا که این فارغ التحصیلان علاوه بر تواناییهای یک مهندس شهرساز، از نظر علمی و نظری وپژوهشی در یک زمینه خاص، معلومات بیشتری دارند، بدین جهت کارایی بیشتری نیز دارند و از مطالب فراگرفته شده می توانند در زمینه های طراحی و محاسباتی دقیق و تخصصی تر و همچنین پژوهشی ، استفاده نمایند. این گونه فارغ التحصیلان ضمن آن که می توانند در تمام محلیهای جذب فارغ التحصیلان کارشناسی مشغول به کار گردند، مسوولیتهای بالاتر و سنگین تر علمی،پژوهشی و اجرایی را به عهده می گیرند. پس از پایان دوره دکترای تخصصی ، امکان همکاری در دانشگاهها و سایر مراکز علمی و پژوهشی به عنوان عضو هیات علمی برایشان میسر می گردد.

زمینه های کاری رشته شهرسازی در ایران بسیار متفاوت و متنوع است، در بخش دولتی، در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، شهرداریها، وزارت کشور، استانداریها و سایر ارگانهای وابسته به وزارت کشور، وزارت مسکن و شهرسازی و… و در بخش خصوصی، در شرکتهای مهندسین مشاور شهرسازی، معماری، برنامه ریزی منطقه ای و … . در ذیل به برخی از زمینه های کاری اشاره می شود:

۱-تهیه طرحهای شهری و منطقه ای(جامع، تفصیلی، ساختاری، شهرستان، هادی)
۲-مشاوره در امور شهری و منطقه ای به مدیران و مسئولان رده بالا.
۳-فعالیت در شهرداریها.
۴-فعالیت در استانداریها.
۵-فعالیت در وزارتخانه های مربوطه(مسکن و شهرسازی، راه و ترابری، کشور)
۶-نظارت بر ساختمانهایی با ارتفاع بیش از ۸ طبقه بر طبق قانون.
۷-انجام پروژه های محوطه سازی، تفکیک زمین، طراحی محله و ..
۸-برنامه ریزی و طراحی شهرکهای گوناگون (مسکونی، صنعتی، تجاری)
۹-برنامه ریزی و طراحی شهرهای جدید.
۱۰-مکان یابی عناصر و کاربریهای گوناگون شهری.
۱۱-توانایی راه اندازی و استفاده از سیستم جی آی اس.
۱۲-فعالیت گروهی با سایر تخصصها در پروژه های گوناگون.
۱۳-فعالیت در مشاوران خصوصی و نیمه خصوصی شهرسازی، معماری، راه و ساختمان، طراحی شهری، برنامه ریزی منطقه ای و…
۱۴-تدریس دانشگاهی (که امروزه به علت افزایش تعداد دانشگاهها و پذیرفته شدگان در این رشته، به شدت با کمبود استاد مواجه هستیم
۱۵-استفاده از تخصص رشته های دیگر و این رشته بصورت توام و در نتیجه افزایش کارآیی و تاثیرگذاری (همانند استفاده مشترک از رشته شهرسازی و شهرسازی که می تواند علاوه بر مسائل سازه و شهرسازیی، زمینه کاری در مباحثی همچون، مطالعه طرحهای بالادست، محوطه سازی، مسائل طراحی و … را فراهم آورد)

موقعیت‌ شغلی‌ رشته مهندسی شهرسازی در ایران‌

کشور ما برای‌ توسعه‌ شهری‌ و منطقه‌ای‌ نیاز به‌ ۵۰ هزار برنامه‌ریز شهری‌ و منطقه‌ای‌ دارد؛ یعنی اگر ما بخواهیم‌ به‌ قافله‌ توسعه‌ جهانی‌ نزدیک‌ شویم‌ باید بحث‌ برنامه‌ریزی‌ را باور داشته‌ و در این‌ زمینه‌ سرمایه‌گذاری‌ نماییم‌ تا بتوانیم‌ مثل‌ کشور کره‌ با استفاده‌ از منابع‌ برنامه‌ریزی‌، عقب‌ماندگی‌ خود را جبران‌ کنیم‌. اما متأسفانه‌ در حال‌ حاضر توانایی‌های‌ متخصصان‌ این‌ رشته‌ در فرهنگ‌ عمومی‌ جامعه‌ شناخته‌ شده‌ نیست‌ و مسؤولان‌ بین‌ معماری‌ و شهرسازی‌ تمایزی‌ قائل‌ نمی‌شوند. در حالی‌ که‌ دانش‌ معماران‌ در حد بنا است‌ و آنها در مقیاس‌ کلان‌ مداخله‌ نمی‌کنند؛ یعنی‌ یک‌ شهر یا یک‌ منطقه‌ را با تمامی‌ ویژگی‌ها و خصوصیات‌ اجتماعی‌، انسانی‌، اقتصادی‌، فرهنگی‌ و فیزیکی‌ آن‌ مطالعه‌ نمی‌کنند و به‌ همین‌ دلیل‌ نمی‌توانند در برنامه‌ریزی‌ یا طراحی‌ شهری‌ موفق‌ باشند.

میزان استخدام مهندس شهرسازی در برخی از کشورهای جهان

آمریکا – پیش بینی ها نشان می دهد بین سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰، میزان استخدام مهندس شهرسازی رشد ۱۶ درصدی خواهد داشت. در حالی که این عدد برای متوسط مشاغل ۱۴ درصد خواهد بود.

استرالیا – در بازه زمانی ۵ سال گذشته میزان استخدام مهندس شهرسازی رشد ۲۶.۱ درصدی داشته است. در حالی که میزان این رشد برای متوسط مشاغل ۷.۸ درصد بوده است. برای سال های آتی نیز رشد متوسطی در میزان استخدام مهندسان شهرسازی پیش بینی شده است.

درآمد رشته مهندسی شهرسازی

مهندس شهرسازی که در بخش دولتی استخدام شود، مطابق با قانون مدیریت خدمات کشوری حقوق دریافت می کند. در بخش خصوصی شرایط کمی متفاوت بوده و این مهندسان درآمدهای مختلفی کسب می کنند. تخصص، تجربه و مهارت از عوامل مهمی است که در بخش خصوصی بسیار مدنظر کارفرماها قرار می گیرد. با توجه به میزان تفاوت مهندسان شهرسازی در این موارد، درآمدهای آنها نیز با هم فرق دارد. بدیهی است هرچه فرد توانمندتر، متخصص تر و فعال تر باشد، درآمد بهتر و بالاتری کسب خواهد کرد.

مهندس شهرسازی که به صورت مستقل شرکت مهندسی مشاور تاسیس می کند، با توجه به کیفیت خدمات، تعداد مشتریان و میزان فعالیتی که دارد، درآمد کسب خواهد کرد.

میزان درآمد مهندس شهرسازی در برخی از کشورهای جهان

آمریکا – متوسط درآمد سالیانه مهندس شهرسازی در سال ۲۰۱۳، حدود ۵۳.۰۰۰ دلار می باشد.

استرالیا – متوسط درآمد سالیانه مهندس شهرسازی در سال ۲۰۱۳، معادل ۵۶.۲۰۰ دلار آمریکا می باشد.

انگلستان – متوسط درآمد سالیانه مهندسان شهرسازی در سال ۲۰۱۳، معادل ۴۳.۵۰۰ دلار آمریکا می باشد. کسب تجربه در موفقیت شغلی و کسب درآمد بالاتر مهندس شهرسازی در این کشور بسیار موثر است.

کانادا – درآمد متوسط سالانه مهندس شهرسازی در سال ۲۰۱۳، معادل ۵۶.۸۰۰ دلار آمریکا می باشد.

شروع مطالعه از تابستان

رتبه لازم برای قبولی رشته مهندسی شهرسازی

نام دانشگاه : دانشگاه تهران
ظرفیت رشته : 30
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 1934
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 1443
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 1041

نام دانشگاه : دانشگاه هنر تهران (محل تحصیل كرج)
ظرفیت رشته : 12
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 2534
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه هنر تهران (محل تحصیل كرج) -نوبت دوم
ظرفیت رشته : 6
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 3020
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه فردوسی – مشهد
ظرفیت رشته : 20
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 4376
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 2503
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) – قزوین
ظرفیت رشته : 30
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 5679
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 3967
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه هنر اصفهان
ظرفیت رشته : 20
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 5433
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 2407
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 3136

نام دانشگاه : دانشگاه یزد
ظرفیت رشته : 20
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 7660
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 5076
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه شیراز
ظرفیت رشته : 24
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 6481
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 5669
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه گیلان – رشت
ظرفیت رشته : 30
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 9937
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 7143
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه سمنان شبانه
ظرفیت رشته : 5
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 12108
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه سمنان
ظرفیت رشته : 25
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 11754
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 9231
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 2624

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی معماری وهنرپارس-تهران
ظرفیت رشته : 60
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 9680
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 12907
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه مازندران – بابلسر
ظرفیت رشته : 15
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 6911
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه غیرانتفاعی سوره – تهران
ظرفیت رشته : 60
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 12382
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 16811
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه مازندران – بابلسر شبانه
ظرفیت رشته : 15
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 10549
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه هنر اسلامی تبریز
ظرفیت رشته : 25
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 13536
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 15978
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 7922

نام دانشگاه : دانشگاه ارومیه
ظرفیت رشته : 50
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 15190
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 5948

نام دانشگاه : دانشگاه كردستان – سنندج
ظرفیت رشته : 40
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 17459
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 16220
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 6687

نام دانشگاه : مركز آموزش عالی فنی و مهندسی بویین زهرا
ظرفیت رشته : 60
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 17833
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 14892
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 4106

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور البرز – مرکز كرج
ظرفیت رشته : 40
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 21537
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 17156
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی رسام – كرج
ظرفیت رشته : 60
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 17229
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 19673
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه لرستان – خرم آباد
ظرفیت رشته : 30
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 16624
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 18102
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 7558

نام دانشگاه : دانشگاه بجنورد
ظرفیت رشته : 40
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 17091
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 7051

نام دانشگاه : مرکز آموزش عالی لار
ظرفیت رشته : 30
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 21898
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 7828

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور تهران – تهران شرق
ظرفیت رشته : 40
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 26808
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور خراسان رضوی – مرکز مشهد
ظرفیت رشته : 40
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 36937
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه سلمان فارسی – كازرون
ظرفیت رشته : 30
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 18974
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 17450
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه تهران (محل تحصیل كیش) پرديس خودگردان
ظرفیت رشته : 30
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 22951
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 50735
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 25000

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور استان مرکزی – مرکز اراك
ظرفیت رشته : 40
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 55823
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : مركز آموزش عالی فنی و مهندسی بویین زهرا شبانه
ظرفیت رشته : 50
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 18841
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 34249
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 17974

نام دانشگاه :دانشگاه غیرانتفاعی خیام – مشهد
ظرفیت رشته : 60
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 22458
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 26692

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی – مرکز تبریز
ظرفیت رشته : 40
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 30111
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی بینالود – مشهد
ظرفیت رشته : 60
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 42941
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه غیرانتفاعی شیخ بهایی – اصفهان
ظرفیت رشته : 60
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 26594
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 36538
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه زابل
ظرفیت رشته : 35
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 25106
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور اردبیل – مرکز اردبیل
ظرفیت رشته : 40
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 31908
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی غیاث الدین جمشید کاشانی – آبیک
ظرفیت رشته : 60
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 36526
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 39755
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 16731

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی مولانا – آبیک
ظرفیت رشته : 60
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 41595
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 48399
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 21566

نام دانشگاه : دانشگاه غیرانتفاعی شمال – آمل
ظرفیت رشته : 60
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 47757
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 51911
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 15843

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی دانش پژوهان پیشرو – اصفهان
ظرفیت رشته : 60
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 49631
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 37875
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 23602

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور هرمزگان – مرکز بندرعباس
ظرفیت رشته : 40
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 48565
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور كردستان – مرکز سنندج
ظرفیت رشته : 40
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 26676

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی علامه دهخدا – قزوین
ظرفیت رشته : 60
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 40962
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 47563
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 24397

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی – مرکز ارومیه
ظرفیت رشته : 50
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 36032
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور اصفهان – مرکز اصفهان
ظرفیت رشته : 40
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 30321
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی خاوران – مشهد
ظرفیت رشته : 60
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 36949
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور گیلان – مرکز رشت
ظرفیت رشته : 40
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 37629
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 : 17654

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور همدان – مرکز همدان
ظرفیت رشته : 40
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 43158
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی اقبال لاهوری – مشهد
ظرفیت رشته : 60
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 46172
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور كرمانشاه – مرکز كرمانشاه
ظرفیت رشته : 40
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 44608
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور قم – مرکز قم (محل تحصیل خواهران «پردیسان» و برادران «ساختمان شماره 2»)
ظرفیت رشته : 40
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 43643
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور چهارمحال و بختیاری – مرکز شهركرد
ظرفیت رشته : 40
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 49378
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی میرعماد – قزوین
ظرفیت رشته : 60
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 47979
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 58090
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی غزالی – قزوین
ظرفیت رشته : 60
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 45249
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 54317
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور فارس – مرکز شیراز
ظرفیت رشته : 40
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 29473
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی سراج – تبریز
ظرفیت رشته : 60
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 : 46121
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : موسسه غیرانتفاعی آپادانا – شیراز
ظرفیت رشته : 60
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

نام دانشگاه : دانشگاه پیام نور زنجان – مرکز زنجان
ظرفیت رشته : 40
آخرین رتبه قبولی منطقه 1 :
آخرین رتبه قبولی منطقه 2 : 33555
آخرین رتبه قبولی منطقه 3 :

خدمات مرکز مشاوره تلفنی مشاور گروپ در زمینه مشاوره تحصیلی کنکور

مرکز مشاوره تلفنی و حضوری مشاور گروپ در زمینه های نتایج کنکور ، ثبت نام کنکور انسانی ، منابع کنکور انسانی ، تغییر رشته ، کارنامه اولیه کنکور ، انتخاب رشته انسانی ، انتخاب رشته کنکور انسانی ، دفترچه کنکور انسانی ، دفترچه ثبت نام کنکور ، مشاوره درسی کنکور ریاضی ، مشاوره درسی کنکور ، مشاوره تحصیلی ، ثبت نام بدون کنکور سراسری ، ثبت نام بدون کنکور آزاد ، ثبت نام دانشگاه آزاد ، ثبت نام علمی کاربردی ، ثبت نام بدون کنکور علمی کاربردی ، رشته مدیریت دولتی بدون کنکور ، رشته مدیریت دولتی بدون کنکور آزاد ، رشته مدیریت دولتی بدون کنکور سراسری ، تکمیل ظرفیت ، تکمیل ظرفیت سراسری ، برنامه ریزی تحصیلی کنکور ، برنامه ریزی تحصیلی کنکور انسانی و ریاضی  آماده ارائه مشاوره تحصیلی به داوطلبان عزیز است.

مشاور گروپ

خدمات حرفه ای مشاوره تلفنی مشاور گروپ در زمینه مشاوره کنکور سراسری

مشاوره کنکور تجربی تلفنی

مشاوره کنکور انسانی تلفنی

مشاوره کنکور ریاضی تلفنی

مشاوره کنکور هنر تلفنی

مشاوره کنکور زبان تلفنی

مشاور گروپ

خدمات مشاوره تلفنی مشاور گروپ در زمینه مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره برنامه ریزی درسی

مشاوره برنامه ریزی کنکور

مشاوره کنکور تلفنی (مشاوره کنکور سراسری)

مشاوره تحصیلی تلفنی

مشاوره انتخاب رشته تلفنی

مشاوره تحصیل در خارج از کشور

مشاوره معافیت تحصیلی

مشاوره معرفی رشته های دانشگاهی

مشاوره معرفی دانشگاه های کشور

مشاوره پذیرش دانشگاه بدون کنکور

مشاوره کنکور کارشناسی ارشد

مشاوره کنکور دکتری تلفنی

مشاوره انتخاب رشته ارشد

مشاوره انتخاب رشته دکتری

مشاوره ثبت نام کنکور

مشاوره انتخاب رشته

نتیجه گیری:

داوطلبان کنکور ریاضی برای ورود به دانشگاه معتبر و معروف دولتی، باید شبانه روز برای رسیدن به چنین جایگاهی تلاش کنند و با مشاهده آخرین رتبه لازم قبولی مهندسی شهرسازی ۱۴۰۲ | کارنامه + تراز قبولی، شانس خود را برای قبول شدن در آزمون سراسری کنکور ریاضی و ورود به دانشگاه دولتی، افزایش دهند. در این مقاله ما به موضوعاتی نظیر آخرین رتبه قبولی مهندسی شهرسازی دانشگاه دولتی روزانه، رتبه های قبولی مهندسی شهرسازی دانشگاه دولتی روزانه، کارنامه قبولی مهندسی شهرسازی دانشگاه دولتی روزانه و همچنین تراز قبولی به صورت مفصل پرداختیم. اما چنانچه سوالی درباره قبولی کنکور مهندسی شهرسازی در دانشگاه سراسری، کارنامه و رتبه دارید، می‌توانید از کارشناسان مجرب مجموعه مشاور گروپ به شماره تماس 9099071613 مشاوره دریافت کنید.

امتیاز شما به این مقاله

جهت مشاوره در زمینه آخرین رتبه لازم قبولی مهندسی شهرسازی ۱۴۰۲ | کارنامه + تراز قبولی

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به مجموعه مشاور گروپ میباشد.

ثبت نام کنکور 1403