سهمیه متاهلین در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴

امتیاز تاهل در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

جهت مشاوره در زمینه سهمیه متاهلین در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

این مقاله آموزشی از مشاورگروپ سعی دارد به‌ صورت کامل به مبحث معرفی  امتیاز  تاهل در آزمون استخدامی آموزش و پرورش بپردازد. شما می‌توانید در سایت مشاور گروپ تمامی نکات مهم در رابطه با نحوه استفاده و سوالات متداول امتیاز حق تاهل بانوان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش را مشاهده نمایید. در صورت وجود هرگونه سوال می‌توانید با کارشناسان مشاور گروپ تماس حاصل کنید. با ما همراه باشید.

سهمیه متاهلین در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

به گفته ی مشاور رئیس سازمان سنجش کشور، با استناد به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و بر اساس مندرجات صفحه ۵ دفترچه راهنمای ثبت نام نهمین دوره آزمون استخدامی و به تبع آن آزمون استخدامی اردیبهشت ۱۴۰۱ وزارت آموزش و پرورش و آزمون های بعدی، مقرر شده است امتیاز تاهل در آزمون استخدامی آموزش و پرورش به ازای تاهل و نیز هر فرزند ۲ درصد و مجموعا حداکثر تا ۱۰ درصد به امتیاز مکتسبه آزمون کتبی داوطلب اضافه شود. اختصاص امتیاز حق تاهل در آزمون استخدامی آموزش و پرورش مشروط به این مسئله است که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه داوطلب یا فرزند وی، بالای دو و نیم درصد نباشد.

نظر به اینکه تا کنون چگونگی احتساب این امتیازات و نرخ باروری شهرستان‌ها به سازمان سنجش اعلام نشده لذا این سازمان در طی یک ماه گذشته مکاتبات و مذاکراتی با سازمان اداری و استخدامی و وزارت آموزش و پرورش داشته است،

‌به گفته کریمیان ،حسب پیگیری به عمل آمده اخیرا سازمان ثبت احوال کشور نرخ باروری شهرستان‌ها را برای سازمان اداری و استخدامی ارسال کرده است.

او گفت: به محض تائید این گزارش از طرف سازمان اداری و استخدامی و ارسال رسمی آن به سازمان سنجش در کوتاه‌ترین زمان ممکن نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش نهایی و منتشر می‌شود.

پیگیری امتیاز حق تاهل بانوان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

قول مساعد معاون رئیس‌جمهور برای اعمال امتیاز حق تاهل بانوان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: اعتراضات و تماس‌های زیادی از شهرهای مختلف به دست ما رسید که امتیاز حق تاهل آقایان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش در نظر گرفتند و برای خانم‌ها لحاظ نکردند که طبق پیگیری‌های انجام شده از معاون امور اداری و استخدامی رئیس‌جمهور، قرار شد وی موضوع را امروز دنبال کند تا این مورد برای خانم‌ها در آزمون استخدامی لحاظ شود.

امیرحسین بانکی‌پور، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: اعتراضات شدید و تماس‌های زیادی از شهرهای مختلف به دست ما رسید که در آزمون استخدامی آموزش و پرورش امتیاز حق تأهل را برای آقایان در نظر گرفتند و امتیاز حق تاهل بانوان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش لحاظ نکردند؛ این در حالی است که طبق قانون جمعیت به ازای تأهل، یک سال به سن استخدام اضافه می‌شود و به ازای هر فرزند هم یک سال که این برای خانم‌ها در نظر گرفته نشده است.

وی افزود: طبق پیگیری‌های انجام شده از معاون امور اداری و استخدامی رئیس‌جمهور، قرار شد وی موضوع امتیاز حق تاهل بانوان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش را امروز دنبال کند تا این مورد برای خانم‌ها در آزمون استخدامی لحاظ شود؛ بنابراین خانم‌هایی که در کل کشور در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردند و قبول شدند و فقط همین مشکل را دارند، در جریان باشند که این مشکل حل خواهد شد.


لذا داوطلبان دارای شرایط (جنسیت زن) لازم است ضمن مشاهده مجدد کارنامه اعلام نتایج، درصورتی که در ردیف معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت برای شرکت در مرحله بررسی اسناد و مدارک خوداظهاری و مصاحبه استخدامی وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته اند درخصوص تهیه مدارک و مراجعه برای انجام مراحل فوق براساس مندرجات اطلاعیه مورخ اعلامی سازمان سنجش اقدام نمایند.

سهمیه و امتیاز متاهلین و فرزند در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار ایلنا، بعد از انتشار کارنامه آزمون فراگیر دستگاه‌های اجرایی و آموزش و پرورش ابهاماتی برای برخی از داوطلبان در خصوص تاثیر ۲ درصد امتیاز تاهل و دارابودن فرزند در نتیجه آزمون ایجاد شده بود و برخی فکر می‌کردند به جای ۲ درصد امتیاز، ۲ نمره به نمره نهایی داوطلبان متاهل اضافه شده است که براساس توضیحات یک مقام مسئول محاسبه این افراد درست نیست.


«حسن مروتی» معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره شبهه ایجاد شده درخصوص ۲ درصد امتیاز تاهل در آزمون فراگیر دستگاه‌های اجرایی و آموزش و پرورش و شیوه تاثیرگذاری آن در نتیجه نهایی توضیح داد:  نمره آزمون استخدام حداکثر ۱۰ هزار است و امتیاز مربوط به تاهل و قانون جوانی جمعیت نیز هزار نمره در کل به داوطلب مشمول اضافه می‌کند. حالا این نمره چطور اضافه و محاسبه می‌شود؟ ۲۰۰ نمره به ازای تاهل و ۲۰۰ نمره به ازای هر فرزند به نمره داوطلب مشمول این شرایط اضافه می‌کند البته این قانون برای مناطقی است که رشد جمعیت آن‌ها بیش از ۲.۵ درصد نباشد، بنابراین اگر کسی چهار فرزند داشته باشد، با احتساب تاهل، هزار نمره به هر نمره‌ای که گرفته باشد اضافه می‌شود و این مسئله هیچ ربطی به نمره مکتسبه داوطلب ندارد و فرد پس از احتساب این اعداد، در تراز مربوط به خودش قرار می‌گیرد. 


مروتی با ذکر یک مثال توضیح داد: فرض کنید فردی متاهل و بدون فرزند است و در این حالت به ازای تاهل ۲۰۰ نمره به نمره‌ای که در آزمون کتبی کسب کرده اضافه می‌شود. در این مثال فرضا اگر نمره آزمون کتبی فرد ۳۸.۵۲ باشد بعد از کسب آن ۲۰۰ نمره به خاطر تاهل، نمره کل نهایی اول او به ۴۰.۵۲ تبدیل می‌شود، یعنی نمره اول که ۳۸.۵۲ بود را اگر به ۱۰ هزار ببریم می‌شود ۳۸۵۲ و اگر ۲۰۰ امتیاز تاهل این فرد روی ۳۸۵۲ اضافه شود، به عدد نهایی ۴۰۵۲ یا همان ۴۰.۵۲ که در کارنامه فرد ذکر شده می‌رسیم. 


او در آخر تاکید کرد: البته این نکته را نیز اضافه می‌کنم که به ازای هر یک فرزند ۲۰۰ امتیاز به فرد داده می‌شود، اما حداکثر امتیاز هزار است و اگر فرد فرزندان بیشتری داشته باشد در این امتیاز تغییری ایجاد نمی‌شود. 

 

با توجه به توضیحات سرپرست معاونت امور آزمون‌های سازمان سنجش لازم به ذکر است که در ماده ۱۵ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت آمده است:

 

کلیه دستگاه‌های دولتی موظف هستند در به کارگیری، جذب و استخدام به ازای تاهل و نیز داشتن هر فرزند دو درصد (۲٪) مجموعا حداکثر تا ده درصد (۱۰٪) به امتیاز هر فرد اضافه کنند.

 

در صفحه پنجم دفترچه استخدامی دستگاه‌های دولتی نیز این قانون بدین صورت مطرح شده است:

 

به ازای تاهل و نیز هر فرزند دو (۲) درصد، مجموعاً حداکثر تا ده (۱۰) درصد به امتیاز مکتسبه آزمون کتبی داوطلب اضافه می‌شود. 

 

تذکر: امتیازات مطروحه در بند فوق الذکر، مشروط به آن است که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه داوطلب یا فرزند وی، بالای ۲.۵ درصد نباشد. 

 

مبنای تعیین نرخ باروری، آخرین اعلام رسمی وزارت کشور در زمان برگزاری امتحان مشترک است. 

 

البته داوطلبان زیادی به طورکلی نسبت به این قانون و امتیاز تاهل و فرزند برای داوطلبان آزمون استخدامی دستگاه‌های دولتی اعتراض دارند، چرا که به اعتقاد آن‌ها این قانون کمکی به جوانان مجرد و تشویق آن‌ها به تاهل نمی‌کند و جوانی که همچنان وضعیت شغلی او رسمی و قابل اطمینان نیست و در این آزمون امتیازی برای او درنظر گرفته نشده است، انگیزه‌های لازم برای تاهل را پیدا نمی‌کند و در نتیجه این قانون به هدف نهایی خود که افزایش جمعیت از طریق ازدواج و فرزندآوری است، نخواهد رسید.


سوالات متداول حق تاهل در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

 

✔️تاثیر حق تاهل در آزمون استخدامی آموزش و پرورش چقدر است؟

✔️حق تاهل در آزمون استخدامی آموزش و پرورش به ازای تاهل و نیز هر فرزند ۲ درصد و مجموعا حداکثر تا ۱۰ درصد به امتیاز مکتسبه آزمون کتبی داوطلب اضافه شود.

✔️شرط امتیاز حق تاهل در آزمون استخدامی چگونه است؟

✔️اختصاص امتیاز حق تاهل در آزمون استخدامی آموزش و پرورش مشروط به این مسئله است که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه داوطلب یا فرزند وی، بالای دو و نیم درصد نباشد.

✔️چرا حق تاهل بانوان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش در نظر گرفته نشده است؟

✔️اعتراضات شدید و تماس‌های زیادی از شهرهای مختلف به دست ما رسیده است که در آزمون استخدامی آموزش و پرورش امتیاز حق تأهل را برای آقایان در نظر گرفته شده، اما امتیاز حق تاهل بانوان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش لحاظ نگردیده؛ این در حالی است که طبق قانون جمعیت به ازای تأهل، یک سال به سن استخدام اضافه می‌شود و به ازای هر فرزند هم یک سال که این برای خانم‌ها در نظر گرفته نشده است.

4.3/5 - (9 امتیاز)

جهت مشاوره در زمینه سهمیه متاهلین در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

دیدگاه ها
  1. فرزانه

    اگر کسی مطلقه باشه وسه بچه ما اون چه طور حساب می کنند

    پاسخ
  2. فرزانه

    اگه کسی مطلقه باشه ودلری سه فرزند سهمیه اون چه طوری است

    پاسخ
  3. اقتداری

    من که بچه مو میبرم غیر انتفاعی تا دست آدمای بیسواد بچه دار بیوفته،آخه اینم شد کار بابا یارانشونا چندین برابر کنین،ولی نسل رو بیسواد بار نیارین،بعضی بازم میگم بعضی از این خانوما واقعا بیسوادن،توشهر ما که اینطوریه خیلی هم زیادن،اکثر میبرن غیر انتفاعی ،ببچاره قشر محروم

    پاسخ
  4. حجت

    بسیار قانون خوبی هستش تجربه نشون داده جوونهای امروزی مخصوصا خانم ها اگه استخدام بشن میلی به ازدواج ندارن ،کسی که با این شرایط اقتصادی ازدواج و فرزند داره باید در اولویت باشه،اگه این حمایتهای دولت نباشه به زودی دچار پیری جمعیت میشیم

    پاسخ
  5. شرکت کننده

    بی عدالتها…خدا بر پدر و مادر نمایندگان لعنت کنه که از سر سهمیه ها دست بکشند… سهمیه ایثارگری..تاهل..فرزند..خدا لعنتتان کنه به بزرگی خودش.. بلکه جونها هم نفس بکشمد کافیه اینهمه بی عدالتی بس اس به خدا بس است.

    پاسخ
  6. یاسمین

    آره راستم میگی مگه تو تو دانشگاه دولتی درس خوندی و میدونی تلاش چیه خبر مرگتون اون موقع که دنبال شوهر میگشتی درس میخوندی

    پاسخ
  7. مریم

    چرا لغو بشه میدونی یه متاهل با بچه اونم دوتا یا بیشتر با چه عذابی درس میخونه که کمک خرج خانواده بشه

    پاسخ
  8. بیکار تحصیل کرده

    دوستان در سایت کارزار به پویش لغو امتیاز تأهل و فرزندآوری رأی دهید.

    پاسخ
  9. da

    میگم اگه موقع ثبت نام ازمون بچه چند روز بعد دنیا بیاد.و امتیاز بچه رو لحاظ کنن .بعد شناسنامه بچه رو موقع تحویل مدارک نشون بدیم .قبول میکنن؟

    پاسخ
  10. Ali

    سلام اگه ی نفر موقع ثبت نام ازمون استخدامی خانمش نزدیک باشه ک بچه ب دنیا بیاد و امتیاز بچه رو لحاظ کنه .بعد موقع نتایج شناسنامشو ببره .قبول میکنن؟

    پاسخ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به مجموعه مشاور گروپ میباشد.

ثبت نام تیزهوشان 1403
نصب اپ دانش آموزی