بازار کار رشته علوم آزمایشگاهی

بازار کار رشته علوم آزمایشگاهی در حال حاضر چطوره

جهت مشاوره در زمینه بازار کار رشته علوم آزمایشگاهی

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

رشته علوم آزمایشگاهی شاخه ای از علوم پزشکی است که در ارتباط با آنالیز آزمایشگاهی خون مایعات و انساج بدن انسان به منظور تشخیص بیماری پیگیری درمان و حفظ سلامت افراد جامعه می باشد.

رشته علوم آزمایشگاهی

رشته علوم آزمایشگاهی به موازات پیشرفت علوم پزشکی و گسترش دامنه روشهای تشخیصی تجهیزات آزمایشگاهی نیز بسیار پیشرفت کرده بطوری که امروزه شاغلین این رشته از دستگاههای الکترونیکی و اتوماتیک بسیار دقیق و حساس برای انجام آزمایشات مختلف بهره میگیرند.

درامد رشته علوم آزمایشگاهی

ماموریت اصلی رشته علوم آزمایشگاهی تربیت افرادی است که بتوانند در آزمایشگاهای بالینی بیمارستانها و آزمایشگاههای مراکز بهداشتی با دانش اختصاصی که آموخته اند و با بکارگیری دستگاههای الکترونیکی پیچیده و روشهای متعدد آزمایشات مختلف را روی خون و یا دیگر مایعات و انساج بدن انجام دهند.

رشته علوم آزمایشگاهی : اطلاعات و نتایج به دست آمده از این آزمایشات پزشک را در تشخیص بیماری روند درمان و حفظ سلامت جامعه یاری می دهد . نظر به اینکه این رشته دائما در حال تغییر و توسعه است فارغ التحصیلان این رشته باید به نحوی آموزش ببینند که دانش و مهارت کافی برای تطبیق خود با تکنولوژی جدید را داشته باشند.

رشته علوم آزمایشگاهی : دانش آموختگان دوره کارشناسی رشته علوم آزمایشگاهی علاوه بر رشد شخصیتی و تفکر علمی که طی دوره آموزش کسب نموده اند قادر خواهند بود آزمایشات بالینی تحقیقاتی و خدمات وابسته را در مراکز زیر بعنوان کارشناس انجام دهند.

1- آزمایشگاهای بالینی بیمارستانهای دولتی و خصوصی

2- آزمایشگاههای مراکز بهداشتی

3- آزمایشگاههای تشخیص طبی خصوصی

4- انستیتوها و مراکز تحقیقاتی و آموزشی

5- کارخانجات تولید وسایل و مواد آزمایشگاهی

6- شرکتهای پخش فراورده های بیولوژیک و آزمایشگاهی

7- آزمایشگاههای پزشکی قانونی

8- آزمایشگاههای سازمان انتقال خون.

وظایف حرفه ای دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی

کارشناسان علوم آزمایشگاهی برای انجام خدمات آزمایشگاهی از انواع تجهیزات و روشهای مختلف آزمایشگاهی بهره مند خواهند شد این روشها شامل مطالعات میکروسکوپی روشهای تشخیص مولکولی روشهای مختلف تجزیه شیمیایی و ایمونولوژیکی و شناسایی باکتریولوژیکی می باشند.

این افراد نه فقط آزمایشات مختلف را انجام می دهند بلکه از اهمیت و اعتبار داده های بدست آمده با تکرار آزمایشات و بکارگیری روشهای مختلف کنترل کیفی و مشاوره با پزشکان و دیگر پرسنل بهداشتی درمانی نیز باید اطمینان حاصل نماید. سرپرستی کاردانهای علوم آزمایشگاهی بر عهده این افراد می باشد.

آینده تحصیلی رشته علوم آزمایشگاهی

فارغ التحصیلان دوره کارشناسی علوم آزمایشگاهی می توانند در هریک از شاخه های مرتبط با رشته مانند بیوشیمی – خون شناسی – ایمنی شناسی – باکتری شناسی – میکروب شناسی – انگل شناسی – ویروس شناسی – قارچ شناسی – سم شناسی – بیو تکنولوژی و… در مقطع کارشناسی ارشد و سپس دکترای تخصصی (Ph.D ) ادامه تحصیل دهند.

طول دوره رشته علوم آزمایشگاهی و ساختار آن

متوسط طول دوره کارشناسی پیوسته علوم آزمایشگاهی 4 سال و نظام آموزشی آن مطابق آیین نامه آموزشی کاردانی کارشناسی پیوسته و نا پیوسته مصوب شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی است.

تعداد واحدهای درسی رشته علوم آزمایشگاهی

دروس عمومی: 22 واحد
دروس پایه: 31 واحد
دروس اختصاصی: 61 واحد
کارآموزی در عرصه: 16 واحد
جمع واحد: 130 واحد

توانايي‌هاي‌ لازم برای تحصیل در رشته علوم آزمایشگاهی :

رشته‌ علوم‌آزمايشگاهي‌ به‌ ويژه‌ در مقطع‌ كارداني‌ يك‌ رشته‌ عملي‌ است‌ و جواناني‌ كه‌ علاقه‌مند به‌ كار عملي‌ هستند و نسبت‌ به‌ بو يا آزمايش‌ با ادرار و مدفوع‌ حساس‌ نيستند، در اين‌ رشته‌ موفق‌ مي‌شوند . در ضمن‌ لازم‌ است‌ كه‌ دانشجو به‌ دروس‌ شيمي‌ و زيست‌شناسي‌ علاقه‌مند باشد. گفتني‌ است‌ كه‌ رشته‌ علوم‌آزمايشگاهي‌ در كشور ما تا مقطع‌ دكترا به‌ صورت‌ ناپيوسته‌ دانشجو مي‌پذيرد. از جمله توانایی های لازم برای ادامه تحصیل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • علاقه به دروس شیمی و زیست
  • نداشتن حسایت به مواد شیمیایی و آزمایشگاهی
  • صبر و حوصله زیاد
  • توانایی کار در محیط آزمایشگاهی

موقعيت‌ شغلي‌ رشته علوم آزمایشگاهی در ايران :

رشته‌ علوم‌ آزمايشگاهي‌ از جمله‌ رشته‌هايي‌ است‌ كه‌ بازار كار نسبتاً خوبي‌ دارد . زيرا امروزه‌ جامعه‌ ما به‌ امر بهداشت‌ و سلامتي‌ پي‌ برده‌ است‌ و بي‌ شك‌ بدون‌ استفاده‌ از آزمايشگاه‌هاي‌ تشخيص‌ طبي‌ حفظ‌ سلامت‌ جامعه‌ و جلوگيري‌ از شيوع‌ بيماري‌هاي‌ عفوني‌ و آلرژي‌ها يا مبارزه‌ با بيماري‌هاي‌ ژنتيكي‌ امكان‌پذير نيست‌.

فارغ التحصیلان کارشناسی علوم آزمایشگاهی می توانند در رشته های زیر در مقطع ارشد ادامه تحصیل دهند :

رشته انگل شناسی

رشته مهندسی پزشکی (بیوالکتریک)

رشته مهندسی پزشکی (زیست مواد)

رشته اپیدمیولوژی

رشته ارزیابی فناوری سلامت

رشته اقتصاد بهداشت

رشته انفورماتیک پزشکی

رشته آمار زیستی

رشته ایمنی شناسی پزشکی

رشته بیوشیمی بالینی

رشته علوم تغذیه

رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی

رشته حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین

رشته خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون (هماتولوژی)

رشته ژنتیک انسانی

رشته سم شناسی

رشته علوم تشریحی

رشته فیزیولوژی

رشته قارچ شناسی پزشکی

رشته میکروب شناسی

رشته میکروب شناسی مواد غذایی

رشته ویروس شناسی پزشکی

رشته فناوری اطلاعات سلامت

رشته کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی

رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی

رشته نانوتکنولوژی پزشکی

رشته زیست فناوری پزشکی

رشته فیزیک پزشکی

رشته رفاه اجتماعی

کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی

بهداشت محیط – سم شناسی محیط

شیمی دارویی

تاریخ علوم پزشکی

آموزش پزشکی

برنامه ریزی یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی

نانوتکنولوژی پزشکی

ترکیبات طبیعی و دارویی دریایی

علوم تغذیه در بحران و حدادث غیر مترقبه

ژورنالیسم پزشکی

سم شناسی

بهداشت و ایمنی مواد غذایی

وضعیت استخدامی رشته کارشناسی علوم آزمایشگاهی

مشاغل زیر به طور مستقیم به این رشته تحصیلی ارتباط دارد و دانش آموختگان در صورت فعالیت در این شغل بیشترین ارتباط را بین رشته تحصیلی و شغل خود برقرار خواهند کرد :

کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی

همچنین مشاغل زیر از جمله مهمترین مشاغل موجود در دستگاه های دولتی است که با این رشته تحصیلی ارتباط دارد:

کارشناس آزمایشگاه غذا، دارو و بهداشتی کارشناس آزمایشگاه واکسن و سرم

بازار کار رشته علوم آزمایشگاهی در ایران

این رشته از نظر کاربرد و بازارکار، یکی از رشته‌های خوب گروه پزشکی است. زیرا با توجه به توسعه و اهمیت امر بهداشت و زمینه مناسب کاری، اغلب فارغ‌التحصیلان این رشته به راحتی وارد بازارکار می‌شوند.

دانش آموختگان می‌توانند در مراکز زیر مشغول به کار شوند:

آزمایشگاه‌های بالینی بیمارستانهای دولتی و خصوصی
آزمایشگاه‌های مراکز بهداشتی
آزمایشگاه‌های تشخیص طبی خصوصی
انستیتوها و مراکز تحقیقاتی و آموزشی
کارخانه‌های تولید وسایل و مواد آزمایشگاهی
شرکتهای پخش فراورده‌های بیولوژیک و آزمایشگاهی
آزمایشگاه‌های پزشکی قانونی
آزمایشگاه‌های سازمان انتقال خون

در حال حاضر تلاش های زیادی برای راه اندازی مجدد دوره دکتری حرفه ای علوم آزمایشگاهی در جریان است.

حقوق رشته علوم آزمایشگاهی :

میزان درآمد کارشناسان علوم آزمایشگاهی در ایران در حال حاضر(1396) بسته به محل کار معمولاً بین 2 تا 3 میلیون تومان در ماه است.

امکان تاسیس آزمایشگاه

رشته علوم آزمایشگاهی : فارغ التحصیلان مقطع دکترا امکان راه اندازی آزمایشگاه در گرایش خود را دارند. درباره تأسیس آزمایشگاه تشخیص پزشکی گفتنی است که درحال حاضر بر اساس مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کسانی حق تأسیس آزمایشگاه تشخیص پزشکی دارند که در یکی از رشته‌های پاتولوژی یا علوم آزمایشگاهی دارای درجه دکترای حرفه‌ای باشند.

کسانی که دارای تخصص پاتولوژی هستند افرادی هستند که دارای درجه دکترای حرفه‌ای پزشکی هستند و افراد دیگر که دارای درجه دکترای حرفه‌ای علوم آزمایشگاهی یا آزمایشگاه بالینی هستند، افرادی هستند که در رشته علوم آزمایشگاهی مدرک دکترای حرفه‌ای گرفته‌اند.

البته دارندگان مدرک phd در هر کدام از رشته های تخصصی آزمایشگاه اجازه تاسیس آزمایشگاه در حیطه تخصصی خود را دارند.

مشکلات دانش آموختگان علوم آزمایشگاهی در ایران

رشته علوم آزمایشگاهی : دانش آموختگان این رشته در ایران همواره از شغل خود به عنوان شغلی مورد ستم یاد می‌کنند. استفاده از افرادی با رشته‌های تحصیلی غیرمرتبط در آزمایشگاه و حتی کسانی که صرفاً دوره‌های کوتاه مدت دیده‌اند.

پایین بودن درآمد نسبت به سختی دروس گذرانده شده و کارهای عملی آزمایشگاه لغو حق تأسیس آزمایشگاه برای پزشکان پاتولوژیست برخی از موارد اعتراضی دانش آموختگان و کارکنان این رشته هستند.

رشته علوم آزمایشگاهی رشته ای بسیار خاص ، حساس و بسیار جالبی است از هر لحاظ که بگوییم برای فرد جذابیت دارد چون با روحیات بسیاری از افراد سازگار است و مهمترین علت ان را می توان در حس نوع دوستی و کمک به هم نوع دانست چون نعمتی بزرگتر از سلامتی نیست و ارزشش از هزار مکنت و مال برای هر انسانی با ارزش است .

معایب و مزایای رشته علوم آزمایشگاهی :

رشته علوم آزمایشگاهی : در مورد معایب این رشته بگم که : شما بعد از اتمام درستون تا ۶ ماه باید خودتون را به نیروی انسانی معرفی کنید و ۲ سال طرح خود را در مرکزهای بهداشتی بگزرانید. بعد اینکه این رشته مانند پزشکان دارای مرجع خاصی برای رسیدگی به مشکلات ندارد و همیشه در برابر هر بیدی می لرزد هر چند که کم کم این مشکل هم برطرف می شود .

بعد اینکه هیچ وقت مطمئن نباشید که چون لباس سفید پوشید مانند پزشکان با شما برخورد می شود چون بی عدالتی در این مورد هم است و همیشه علوم آزمایشگاهیان و پیزاپزشکان بیشتر مورد اذیت قرار می گیرند .

بعد مشکل بسیار بزرگ این است که دکترای علوم آزمایشگاهی نمی تواند آزمایشگاه تاسیس کند و باید ۳ نفر دکترا از سه گرایش با هم جمع شوند و آزمایشگاه تاسیس کنند و یا تحت نظر یک پاتولوژیست آزمایشگاه تاسیس کنند که این نکته آخر بسیار بسیار بسیاررررر مورد اعتراض علوم آزمایشگاهیان است و باعث دشمنی با این افراد شده است.

در کل نتیجه گیری اینجوری باشه که :

علوم آزمایشگاهی رشته ای است جذاب اما نه برای هر کسی و علاوه بر استعداد فرد با روحیات خاصی داشته باشد و اخلاق و صبر و از همه مهتر دقت کافی در مدت زمان بسیار کم را داشته باشد و بتواند در یک کار تیمی نهایت تلاش و با هوشی خود را نشان دهد و تنها و تنها نیتش راضی کردن خدای بالای سرش باشد . اگر چنین روحیاتی دارید بسم ا… در غیر این صورت خودتون را زیاد اذیت نکنید .

بازه ی درآمد رشته علوم آزمایشگاهی :

میزان درآمد کارشناسان علوم آزمایشگاهی در ایران در حال حاضر بسته به محل کار معمولاً بین 2 تا 3 میلیون تومان در ماه است. لازم به ذکر است، هرچه میزان تحصیلات در این رشته بیشتر باشد، زمینه های شغلی بیشتری فراهم شده و به مراتب درآمد افراد بیشتر خواهد شد.

میزان درآمد فارغ التحصیلان این رشته در آمریکا، حدود 61 هزار دلار بیان شده است.

سوالات متداول رشته علوم آزمایشگاهی

امکان ادامه تحصیل در رشته علوم آزمایشگاهی تا چه مقطعی وجود دارد؟

رشته علوم آزمایشگاهی در کشور ایران تا مقطع دکترا به صورت ناپیوسته دانشجو می پذیرد.

فارغ التحصیلان علوم آزمایشگاهی در مقطع ارشد در چه رشته هایی می توانند ادامه تحصیل دهند؟

دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی در مقطع کارشناسی ارشد می توانند در رشته های تحصیلی انگل شناسی، علوم تغذیه، سم شناسی، فیزیک پزشکی و … ادامه تحصیل دهند.

آیا رشته علوم آزمایشگاهی از بازارکار خوبی برخوردار است؟

در این مقاله توضیحات لازم در رابطه با بازارکار و میزان درآمد رشته علوم آزمایشگاهی ارائه داده شده است.

4.1/5 - (10 امتیاز)

جهت مشاوره در زمینه بازار کار رشته علوم آزمایشگاهی

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

دیدگاه ها
  1. ممد

    سلام وقت بخیر.من رشته میکرو بیولوژی رو دوس دارم بنظر شما رشته خوبیه؟

    پاسخ
  2. نفس خانم

    من علوم آزمایشگاهی کرمان قبول شدم

    موقع انتخاب رشته خیلی تحقیق کردم بین این رشته و هوشبری

    گفتن علوم آزمایشگاهی خیلی بهتره حالا هم قبول شدم

    کامنت ها رو خوندم خیلی ها ناراضی بودن!!

    پاسخ
  3. Rhw

    والا آشنامون تو آزمایشگاه به صورت آزاد کار میکنه ۴ تومن حقوقشه ، دخترشم طرحه ۷ تومن میگیره ، دقیقا کجا ۲-۳‌تومن ؟! هر کی درست حسابی بخونه مطمئنن نتیجه میگیره اینقدر نفوس بد آه ناله نکنین

    پاسخ
  4. ن

    برخلاف دیدگاهی ک همه معتقد هستند رشته های پیرا پزشکی خوبن وهمه سرکارن .من چنین اعتقادی ندارم.پرستاری ، مامایی ، اتاق عمل ، فوریت پزشکی .در ازای سختی کار واینکه باجونت بازی میکنی .اصلا درآمد خوبی نداره

    پاسخ
  5. پریا

    بزرگترین اشتباه من تو کل عمرم انتخاب رشته ی علوم آزمایشگاهی بود. درساش خیلی سخته با توجه به کاری که میکنیم حقوق ناچیز عدالتی وجود نداره . امکان آلودگی بسیار بالا . به خودتون ظلم نکنید . من دوباره قصد دارم شروع کنم درس بخونم کنکور بدم

    پاسخ
  6. مصطفی

    مثلا من تو کامنت های رشته دامپزشکی میخوندم که خیلی ها میگفتن عمرتون رو با خوندن این رشته تلف میکنید.
    در صورتی که برادر من پارسال تخصص جراحی دامپزشکی گرفت و الان حدود 30 تا 50 میلیون درآمد داره!

    پاسخ
  7. مصطفی

    دوستان اینکه بعضی ها میگن این رشته بازار کار نداره، بهتره بدونید افرادی که درست درس خوندن و دنبال در رفتن از کلاس نبودن، تو هر رشته ای که باشن موفقن و درآمد های بسیار بالایی دارن. همین امسال در سال 99 ما حدود 11 هزار پزشک بیکار داشتیم! پس بدونید ربطی به رشته نداره. شما هر چی علاقه و توانش رو دارید بخونید، اما با جون و دل بخونید. مطمئن باشید حتما موفق میشوید.

    پاسخ
  8. mahi

    رشته بسیار سخت وبادرسای بسیار سخت معادل پزشکی هست اما در مقابل بازار کار در ازمایشگاههی خصوصی داره که با حقوق خیلی خیلی ناچیز کارهای خیلی سختی میخان ارزش نداره اصلا من کارشناس هستم بعد از طرحم بیکار موندم استخدامی هم برای سهمیه دارها خوب هست فقط.

    پاسخ
  9. علیرضا

    سلام
    بی خودی این رشته آزمایشگاه را نخوانید،بازار کارش بستگی به هر شهر داره،اما در کل خوب نیست..

    پاسخ
  10. فوق لیسانس آزمایشگاه

    آقایون ..خانوما…من خودم لیسانس علوم آز مایشگاهی خوندم…ارشد هم گرفتم‌..هردوهم علوم پزشکی شیرازبودم..جزو رتبه های تاپ کنکور هم بودم…تجربه که من دارم از این کار…اینه که الان کار پیدا کردن خیلی خیلی خیلی سخت شده…همه کسایی که میبینید تو مراکز مختلف کار میکنن رسمی هستن و درآمد دارن ویاغیره اینا اکثرا دوره های قدیم جذب شدن..حداقل از ۳سال پیش تا قبلتر..الان برا کسی تقریبا از سال ۹۲..۹۳ به بعد بازار کار ودر آمدش نسبت به وقت و سختی رشتش خیلی خیلی کمه……..آزمایشگاه های خصوصی الان بیشتر تو بورسن …مراکزی هم که در تاپیک بالا نوشته الان حتی نیرو طرحیم نمیگیره….برا کار که ۹۹درصد دنبال خانومن برا اینکه قرار دادهای کوتاه مدت ببندن و حقوق کم بدن و بعد یه مدتی کوتاهم تعدیل نیرو کنن…و خیلی چیزای دیگه………….. خلاصه نسبت به سختی هاش هیچ ارزشی براخوندن نداره….ما که جوونیمون رو دادیم براش شما ارزشی برامون نداشت…..تصمیم درست بگیرید

    پاسخ
  11. علی

    آقایون ..خانوما…من خودم لیسانس علوم آز مایشگاهی خوندم…ارشد هم گرفتم‌..هردوهم علوم پزشکی شیرازبودم..جزو رتبه های تاپ کنکور هم بودم…تجربه که من دارم از این کار…اینه که الان کار پیدا کردن خیلی خیلی خیلی سخت شده…همه کسایی که میبینید تو مراکز مختلف کار میکنن رسمی هستن و درآمد دارن ویاغیره اینا اکثرا دوره های قدیم جذب شدن..حداقل از ۳سال پیش تا قبلتر..الان برا کسی تقریبا از سال ۹۲..۹۳ به بعد بازار کار ودر آمدش نسبت به وقت و سختی رشتش خیلی خیلی کمه……..آزمایشگاه های خصوصی الان بیشتر تو بورسن …مراکزی هم که در تاپیک بالا نوشته الان حتی نیرو طرحیم نمیگیره….برا کار که ۹۹درصد دنبال خانومن برا اینکه قرار دادهای کوتاه مدت ببندن و حقوق کم بدن و بعد یه مدتی کوتاهم تعدیل نیرو کنن…و خیلی چیزای دیگه………….. خلاصه نسبت به سختی هاش هیچ ارزشی براخوندن نداره….ما که جوونیمون رو دادیم براش شما ارزشی برامون نداشت…..تصمیم درست بگیرید

    پاسخ
  12. شورا

    کسی ک علوم آزمایشگاهی بخونه میتونه خودش آزمایشگاه بزنه؟یا ن؟

    پاسخ
  13. شورا

    برای قبولی در رشته ی پروتز دندان و علوم آزمایشگاهی در یک دانشگاه خوب مثل تهران و مشهد و شیراز و اصفهان چه رتبه ای لازمه؟ ؟ ؟ ؟ چ آزاد چ دولتی ؟ منطقه ۲ ام و اینکه اگ میشه جدا جدا بگید،

    پاسخ
  14. شورا

    بین رشته ی علوم آزمایشگاهی و پروتز دندان کدوم بهتره و آینده شغلی بهتری دازه؟ زمان تحصیل هر کدوم چقدره؟ درآمدشان چطوره؟ تا چ مقطعی میشه کدومشون داد؟ و آیا میشه در خارج هم کدومشون داد یا ن؟

    پاسخ
  15. Sayeh

    سلام..ببخشید خواستم بدونم کسی ک مدرک علوم آزمایشگاهی داره خودش میتونه آزمایشگاه دایر کنه؟اگر میشه حدودا میشه بگین درآمدش ماهانه چقده؟

    پاسخ
  16. بدبخت

    بخدا هر رشته ای میرید برید اما سمت علوم آزمایشگاه نرید دارم داد میزنم نرید نرید نرید.دو دستی خودتونو بیچاره میکنید.سخت ترین دروس ممکن و با بدبختی پاس میکنی، سختی توو دانشگاه میکشی همه بیچارگی سرت میاد اما بعد دانشگاه تازه مشکلات شرو میشن.تا عمر داری استخدام نمیشی و رنگ استخدامی و نمیبینی.اگه بخوای کار هم بکنی نهایتش یک ملیون حقوقته.من کارشناس علوم آزمایشگاهیم که دوسالم کار کردم و سابقه کار دارم.اینقد بیکاری کشیدم الان سی چهل گوسفند خریدم باهاشون خرجمو درمیارم.این عاقبت کسیه که بره علوم آزمایشگاه.با رتبه برتر و اون همه درس خوندن واسه کنکور.دیگه خودتون میدونید.اینا حقایق علوم آزمایشگاهن.کسایی که میگن برید علوم آزمایشگاه نامرد ترین آدمای دنیان به جرات اینو میگم.چون خودمم قربانی یکی از همین نامردا هستم.من نه ساله وارد این رشته شدم تازه بعد نه سال برگشتم به نقطه صفر که کنکوری بودم.یعنی هرچی دانشگاه رفتم و سگ دو زدم هییییییچچچچ

    پاسخ
  17. تهمینه

    تو رو خدا بگید بازار کار علوم آزمایشگاهی چطوره دارم دیونه میشم اونایی ک این رشته رو خوندن میگن بده شما میگید بازار کارش خوبه

    پاسخ
  18. سارا

    من الان هم علوم آزمایشگاهی آزاد تهران و آوردم و هم شیمی کاربردی خوارزمی تهران شما بودین کدومو می رفتین؟؟؟؟

    پاسخ
    1. زیست شناس

      برو علوم آزمایشگاهی. علوم پایه مثل زیست و شیمی آینده کاری نداره متاسفانه

      پاسخ
    2. شیما

      هیچکدومو?منم اونارو اوردم ولی نمیرم و بازم کنکور میدم

      پاسخ
    3. هومن

      به نظرشما رشته تغذیه بخونم یا علوم ازمایشگاهی

      پاسخ
  19. sara

    سلام به نظر شما تحصیل در رشته مامایی بهتر است یا علوم آزمایشگاهی؟؟؟؟ بازار کار کدوم یک بهتره؟؟
    و به نظرتون تحصیل برای رشته علوم تغذیه از طریق رشته مامایی بهتره یا علوم آزمایشگاه؟؟؟
    خواهش میکنم جواب بدید

    پاسخ
  20. انا

    ی جا گفته۱تا ۲تومن ی جا گفته ۲ تا ۶

    پاسخ
    1. مشاور گروپ

      بله درسته. بستگی داره به جایی که شما مشغول به کار میشی!
      دولتی باشه یا خصوصی، در مراکز دولتی در صورت استخدام رسمی از مزایای بالاتر و حقوق بیشتری هم برخوردار می شوید.

      پاسخ
    2. بابو

      الان ۱۰ میلیون میگیرند

      پاسخ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به مجموعه مشاور گروپ میباشد.

ثبت نام تیزهوشان 1403
نصب اپ دانش آموزی