چرا در آزمون های آزمایشی پیشرفت نمیکنم ؟ ویژه داوطلبان ضعیف تا متوسط

پیشرفت در آزمون

جهت مشاوره در زمینه چرا در آزمون های آزمایشی پیشرفت نمیکنم ؟ ویژه داوطلبان ضعیف تا متوسط

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

پیشرفت در آزمون : خب همونطور که میدونید هر ساله در کنکور دانش آموزان بسیاری با پایه های علمی مختلفی شرکت میکنند و دانش آموزانی که گاهأ حتی دارای معدل های کتبی نهایی ۲۰ هستند.

پیشرفت در آزمون

پیشرفت در آزمون :  اما چه میشود که این معدل های بالا در سال کنکور نتیجه ی خوبی گاهأ کسب نمیکنند و از پس عبور از سد کنکور برنمی آیند؟ و حتی ممکن است که برعکس این موضوع هم صادق باشد یعنی دانش آموزانی که پایه و معدل کتبی پایینی دارند ولی در کنکور نتیجه ی خوبی رو میتوانند کسب کنند؟

از سال های قبل زمزمه های اینکه کنکور رو حذف کنند بود و مسئولین محترم سعی در حذف کنکور داشتند ولی به دلیل اماده نبودن زیر ساخت های لازم و نبودن سیستم جایگزین برای غربال گری بهتر دانش آموزان هنوز این سیستم مهمترین راه برای رسیدن به موفقیت در قبولی دانشگاه ها محسوب میشود. پس اگر دانش آموزی حتی اگر معدل خوبی هم داشته باشد ملاک آخر نتیجه ی کنکور دانش آموز هستش و به معدل تأثیر قابل توجهی تا به این لحظه در نتیجه ی قبولی نمیزاره.

پیشرفت در آزمون :   امروز یکسری نکاتی رو خدمتتون عرض میکنیم در ارتباط با دلایل کاهش تراز در آزمون های آزمایشی و دلایل عدم نتیجه گرفتن در کنکور… و دقت به این موضوع داشته باشید که توصیه های ما در ارتباط با همه هست و هم مطلب برای دانش آموز قوی مفید هست هم برای دانش آموز ضعیف.


حتما بخوانید : 

  قبولی پزشکی دولتی با چه ترازی و چند از 10

 قبولی پزشکی کنکور 97 با معدل پایین . چگونه؟

توصیه هایی برای  پیشرفت دانش آموزان ضعیف و متوسط در آزمون ها :

پیشرفت در آزمون :   این دسته از دانش آموزان بهتر است در ابتدا برنامه ریزی برای کنکور رو شورع کنند تا به مطالعه تمامی درس ها برسند و بتوانند در تمامی درس ها به تسلط کافی برسند و این خیلی خیلی اهمیت داره…

اینطور نباشه که دانش آموز زمانی که از بهمن میاد برای گرفتن برنامه وقتی بهش میگیم خب شما تا حالا چقدر مطالعه کردید؟ بگن که آقای مشاور شما فرض کنید که من صفر هستم و من که مشاور هستم باید برنامه رو دوباره از صفر بدم به دلیل اینکه به قدری این دانش آموز مطالب رو به صورت پراکنده مطالعه کرده و روی هیچ قسمتی به اون تسلط نرسیده یا اگر هم رسیده باشه به دلیل اینکه فقط به فکر جمع کردن درسها بوده غافل از این موضوع شده است که باید مطالب رو دوره و مرور هم انجام بده و به دلیل عدم دوره کردن های به موقع باعث شده که تمامی زحماتش از بین برود.

پیشرفت در آزمون :   اینو یادتون باشه که کنکور فقط درس خوندن خالی نیستش در کنار این درس خوندن ما باید یکسری تکنیک ها و روش هایی رو ازشون استفاده کنیم که این موضوع خیلی خیلی مهم هستش مثلأ اینکه به چه شکلی درس ها رو جمع بندی کنیم یا مثلأ به چه شکلی و یا چه زمانی این درس ها رو دوره کنیم . و یادتون باشه که این موضوعات بسیار مهم هستند.

داوطلبان متوسط و ضعیف در ابتدا باید بیان روش های مطالعه ی خودشون رو تغییر بدن…چونکه تا زمانی که ما با همون روش ها بریم جلو همون نتیجه ی سابق رو کسب میکنیم و زمانی که از یک روش نتیجه ی مد نظر رو نگرفتیم باید روش مطالعمون رو عوض کنیم. از جمله در ارتباز با تست زنی ، دوره و مرور، مطالعه درس های مختلف.

حتما بخوانید :


هدف آزمون دادن و علت عدم نتیجه در آزمون ها

خب حرفامو با این جمله شروع میکنم که کنکور مهمترین و اصلیترین آزمون آزمایشی است… اول میخوام ازتون بپرسم شما برا چی ازمون ازمایشی میدید؟ لازمه یا نه اصلا؟

خب در مورد فضایل آزمون دادن! قبلا هم گفتم دیدتون به آزمون فقط یک نگاه سنجش و رقابت نباشه . شما ازمون میدید که نقاط ضعفتون رو به نقاط مثبت و قوت تبدیل کنید . اشتباهات و اشکالاتتون رو بفهمید و رفع کنید .

خب این جملات رو زیاد میشنویم که من و دوستم به اندازه هم خوندیم و تلاش کردیم حتی من بیشتر ولی رتبه اون تو ازمون بهتر شد .من خیلی خوب درس میخونم ولی درصدهام تو ازمون پائینه. من تو خونه خیلی خوب تست میزنم ولی سر جلسه خراب میکنم .
این دسته از دانش آموزا بدون توجه به اینکه بشنینن مشکلشون رو شناسایی کنن و به حل اون بپردازن میان ساعت مطالعشون رو افزایش میدن که نتیجه دلخواهو بگیرن . اما زهی خیال باطل که باز هم نتیجه دلخواه رو نخواهند گرفت . چون مشکل از یه جای دیگس.


رتبه های برتر


 اگه الان به هر دلیلی از تابستونت جا موندی حالا وقتشه?

1⃣برنامه فوق تخصصی و حل مشکلات کند خوانی✅
2⃣از صفر شما رو به یه حد فوق العاده میرسونه
3⃣اموزش تکنیک های نوین تست زنی
4⃣اموزش روش های خلاصه نویسی و حاشیه نویسی
5⃣گرفتن گزارش کار روزانه
6⃣افزایش ساعت مطالعه در دوره
7⃣اموزش صحیح مطالعه دروس
8⃣تنظیم ساعات مطالعه و خواب
9⃣فرم گزارش کار حرفه ای
0⃣1اموزش تکنیک حرفه ای?Snapline?


هزینه تهیه این برنامه ریزی و شرکت در این دوره حرفه ای که زیر نظر دانشجویان برتر رشته های علوم پزشکی می باشد ، فقط و فقط یک تماس از خط تلفن ثابت برای تمام داوطلبان کنکوری در سراسر ایران است …


مشاور گروپ

بچه هایی که تو آزمون نتیجه دلخواه رو نمیگیرن رو دو دسته تقسیم میکنم :

دسته اول

دانش آموزایی که نه تو خونه و نه سر جلسه تو مجموعه تستی گزینه دو که میزنن نتیجه ای دلخواهو رو نمیگیرن

دسته دوم

دانش آموزایی که تو خونه خوب تست میزنن ولی سر جلسه ازمون خراب میکنن ببینین

علت عدم نتیجه در آزمون های آزمایشی

پیشرفت در آزمون :   کلا چه دسته اول چه دسته دوم واسه اینکه بفهمید مشکل کجاست باید تک تک مراحل از شروع مطالعه تا پایان جلسه ازمون رو آنالیز کنید . فرصت کافی هم دارید . الان تا کنکور وقت زیاده پس عجله نکنید و نگران حل مشکلتون نباشید فقط کافیه بفهمید مشکل از کجاست.همین .

خب دسته اول : اینها چون تو خونه هم نتیجه مورد دلخواه رو نمیگیرن . باید مشکلشون رو تو نحوه مطالعه و میزان ساعت مطالعه و نحوه تست زنی جستجو کنن . یعنی اول خود بحث مطالعه رو انالیز کنن که مطالعشون تا چه حد مفیده،میزان ساعت مطالعشون کافیه واسه انتظاری که دارن یا نه، مطالعشون با تمرکزه یا نه ، محیط فیزیکی و جو روانی واسه مطالعشون خوبه یا نه ، مطالعشون مفهمومیه یا نه ، اگه احساس میکنید مطالعتون خوبه و به اندازه کافی بر موضوع تسلط دارید میرید سراغ بحث بعدی یعنی تست زنی .

خب میاین خود بحث تست زنی رو انالیز میکنین . اینکه سرعتتون تو تست زنی خوبه یا نه ، میزان دقتتون بالاست یا نه ، مدیریت زمان دارید سر تست ها یا نه و کلا مباحث مربوط به تست زنی . بهترین روش فهمیدن این موضوع هم انالیز مجموعه تستی که میزنیده . یعنی شما یه مجموعه تست ۱۰۰ تا سوالی میزنید . انتظارتون از این میزان مطالعه ۸۰ درصده ولی بیشتر از ۴۰ درصد سوالات رو نتونستین جواب بدین . میاین این ۴۰ درصد نزده رو بررسی میکنین که برای چی بوده ؟ عدم تسلط ، وقت کم اوردید ، عدم دقت یا …حالا میریم سراغ دسته دوم : بچه هایی که تو خونه نتیجه میگیرن ولی سر ازمون نه.

خب اول اینکه ببینین ازمونی که میدید یه موسسه معتبری باشه(ترجیحا کانون، گزینه دو، سنجش، گاج)

این دسته سر نحوه مطالعه و تسلط کافی بر موضوع (که خیلی مهمه بعضی از بچه ها مطلب رو میخونن و ادعا میکنن که خوندن در حد همون ۴۰.۵۰ درصد ولی انتظار ۸۰ درصد رو دارن)و میزان ساعت مطالعه و تست زدن مشکلی ندارن. اگه از این دسته افرادید باید خود جلسه آزمون و حواشی اون رو انالیز کنین . هم بحث جسمیش هم بحث روانیش.پیشرفت در آزمون /

بیشتر بدانید :

بهترین آزمون آزمایشی کنکور کدام است

مشکلاتی که باعث میشن ازمون رو خراب کن (مخدوش کننده ها)

 پیشرفت در آزمون :  خب همینجوری که میدونین مشکلاتی که باعث میشن ازمون رو خراب کنید زیادن . و میخوام تو یه پست جداگونه توضیح بدم ولی به صورت مختصر نام میبرم . از جمله مشکلات مثل اضطراب و استرس ازمون ، دقت پائین در خواندن سوالات، دقت پائین در محاسبات، دقت پائین در وارد کردن جواب در پاسخنامه ، کم آوردن وقت سر جلسه ، ضعف در محاسبات و سرعت پائین تست زنی ، عوض کردن غیر منطقی ترتیب سوالات دفترچه ، فضای فیزیکی محلی که آزمون میدید ، خواب شب قبل از آزمون ، صبحانه نخوردن و کاهش قند خون سر جلسه ، ناتوانی در تقسیم انرژی در طول مدت آزمون ، و. … خب اینها مشکلات شایعی هستن که باعث میشن خیلی از بچه ها سر جلسه دچارش میشن ومتاسفانه نمیان این مشکل رو شناسایی و برطرف کنن . به محض اینکه یه آزمونی رو خراب میکنن بهم میریزن و شروع به سرزنش کردن خودشون میکنن، ازمون بعد رو هم تحت تاثیر قرار میده و … همینطوری ادامه پیدا میکنه .

پیشرفت در آزمون :   میخوام بازهم در مورد اهمیت این مطلب بگم واستون . من خودم شخصا وقتی سر ازمونی یه اشتباهی رو میکردم نه تنها ناراحت نمیشدم بلکه خوشحال بودم که این مشکل رو سر یه آزمون آزمایشی مرتکب شدم پس نباید اون رو تو کنکور تکرار کنم . بچه ها شما پول میدید وقت میذارید میرید آزمون میدید که اشتباه کنید ، که اشکالاتتون رو پیدا کنید ، که پیشرفت کنید و در نهایت اینکه آزمون اصلی کنکورتون بدون اشتباه ترین آزمون عمرتون باشه .

البته اینم من خدمتتون عرض کنم که دانش آموزانی که به هر دلیلی کم کاری میکنند و هنوز شروع نکردند انقدر درگیر این نباشن که چگونه و به چه شکلی و با کدوم منابع استارت بزنن.اینو یادشون باشه تا زمانی که کار نکنی و نخوای استارت بزنی این ابزار ها به کارت نمیاد و تو باید شروع کنی و بعد از شروع کردن اونوقت بخوای دنبال بهتر کردن شرایط خودت باشی و بخوای بیشتر رشد کنی…پیشرفت در آزمون /

 
کم تسلطی:

پیشرفت در آزمون :   یکی از دلایل عدم موفقیت در آزمون ها کم تسلطی در درس ها هستش…سعی کنیم قسمت هایی که میخونیم با عمق خوبی باشه و برای تست زدن در اون قسمت ها در منزل وقت بزاریم و بخوایم بیایم حتی اگر قسمت های کمی رو مطالعه کردیم ولی اون قسمت ها رو با کیفیت بالایی مطالعه کنیم برای بالا آوردن درصد فیزیک از ۱۰ به ۳۰ درصد نیاز نیست ما بر روی کل فصل مسلط بشیم…یادمون باشه که باید کم کم رشد کنیم امکان این موضوع وجود نداره که مثلأ از تراز ۴۰۰۰ در عرض یک ازمون برسیم به تراز ۶۰۰۰ … این کاملأ واضح هستش… پس سعی کنیم قسمت هایی که مطالعه میکنیم هر چند کم باشه ولی با کیفیت باشه.

این موضوع رو هم بهتون بگم که اگر شما با تراز ۵۰۰۰ هستید و در آزمون ها وقت کم میارید پس شما مطالب بسیاری دارد که در اون قسمت ها هنوز به تسلط کافی نرسیدید و وقتی وارد تست میشوید میاید و با تست بازی میکنید و میخواید از روش های غیر معمول و یا به هر طریقی که هست تست رو حل کنید چون قبلأ یک قسمت های اندکی رو خوندید و این تصور بلد بودنه باعث اتلاف وقت بیشتر شما میشود.


حتما بخوانید :


نوع برنامه ریزی

پیشرفت در آزمون :   در واقع اینطور خدمتتون عرض کنم که نوع برنامه ریزی در طول دو هفته بسیار مهم هستش…سعی کنیم در طول فاصله ی دو یا سه هفته ای بخوایم به تمامی درس ها تایم مورد نیاز خودشون رو قرار بدیم.اینطور نباشه که بخوایم به خودمون روز های اول شروع برنامه فرجه بدیم…دانش آموز در روز های ابتدایی برنامه به دلیل اینکه احساس میکنه وقت زیاد داره کم کاری میکنه و همین کم کاری در انتهای هفته باعث عقب موندگی در درس های مختلفش میشه که این یک موضوع بسیار بسیار بدی هستش.

و یک نکته ی دیگه که خیلی مهم هستش این هستش که نخوایم قطبی درس بخونیم یعنی اینکه نخوایم هفته ی اول اختصاصی بخونیم یا هفته ی دوم عمومی یا هفته ی اول پیش بخونیم یا هفته ی دوم پایه… سعی کنیم در ابتدای هفته ی اول از درس هایی شروع کنیم که سنگین تر هستند و میدونیم که ممکنه مارو در طول هفته اذیت کنند. و بخوایم تمامی تنوع درسی هارو در بازه زمانی یک هفته بهشون توجه کنیم .یعنی در طول یک هفته به تمامی درس هامون اهمیت قائل بشیم و به آنها تایم مورد نیازشون رو قرار بدیم.

 بخاطر همین خیلی خودمو سرزنش کردم و حرص خوردم و بدتر از اون اینکه سوالات صفحه اخر از بخشی بود که من خیلی توپ خونده بودمش . وقتی اینو پیش بچه ها گفتم . بعضی از بچه ها گفتن وایییی منم یادم رفت… یکی گفت من خیلی خوش شانسم چون یه بار همین مشکل سر یکی از آزمونهای ازمایشی برام پیش اومد … ببینید حالا به اهمیت این مطلبی که نووشتم پی ببرید.

پس همیشه یادتون باشه شما سر ازمون حق دارید اشتباه کنید ولی عبرت بگیرید و تا خود کنکور تمام مشکلات و اشتباهاهتتون رو رفع کنید . نگین اینکه شب قبل زود بخوابم مهم نیست یا وقتی نصفه سوال رو خوندین برید سراغ جوابها اشکالی نداره اینها همش میشه عادت و نمیتونین یهو اینها رو ترک کنید . پس مشکل خودتون رو شناسایی کنید و به مرور اون رو برطرف کنید.

و مطلبم رو با یه جمله زیبا تموم میکنم

اگه همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام میدادید ، همان نتیجه ای را میگیرید که همیشه میگرفتید .

اکه در مورد مطلب علت عدم نتیجه در آزمون ها پیشنهاد یا انتقادی دارین بنویسین حتما.

4.2/5 - (11 امتیاز)

جهت مشاوره در زمینه چرا در آزمون های آزمایشی پیشرفت نمیکنم ؟ ویژه داوطلبان ضعیف تا متوسط

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

دیدگاه ها
  1. Samaneh

    سلام عالی بود من کلی انگیزه گرفتم ازمون بعد سعی میکنم پیشرفت کنم

    پاسخ
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به مجموعه مشاور گروپ میباشد.

ثبت نام تیزهوشان 1403
نصب اپ دانش آموزی