نکات مهم دفترچه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد

کارشناسی ارشد 97

جهت مشاوره در زمینه نکات مهم دفترچه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

این مقالهٔ آموزشی از سری مباحث راهنمای دفترچه کنکور می‌باشد و به موضوع نکات مهم دفترچه ثبت‌نام کنکور کارشناسی ارشد خواهد پرداخت.

کارشناسی ارشد 1401

پيرو اطلاعيه مورخ 1401/09/09 به اطلاع داوطلبان ثبت‌نام و شرکت در آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1402 در تمامي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و غيردولتي و همچنين دانشگاه آزاد اسلامي و بيست و هشتمين المپياد علمي- دانشجويي كشور مي‌رساند با توجه به نكات ذيل و همچنين در نظر داشتن شرايط عمومي و اختصاصي مندرج در دفترچه راهنماي شركت در آزمون، مي‌توانند در آزمون مذكور ثبت‌نام و شركت نمايند.

شرايط ثبت‌نام‌:

ثبت‌نام براي آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1402 از روز چهار‌شنبه مورخ 1401/09/16 آغاز و در روز سه‌شنبه مورخ 1401/09/22 پايان مي‌پذيرد. ثبت‌نام منحصراً به صورت اينترنتي و از طريق درگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org انجام می‌شود.

دفترچه راهنماي ثبت نام، همزمان با شروع ثبت نام، در درگاه اطلاع رساني اين سازمان در دسترس خواهد بود. این دفترچه حاوی شرايط عمومي و اختصاصي، مقررات وظيفه عمومي، مقررات مربوط به ضوابط ثبت‌نام اتباع غيرايراني و توضيحات مربوط به سهميه رزمندگان و ايثارگران (مندرج در دفترچه راهنماي شركت در آزمون) است. داوطلبان در صورتي كه داراي شرايط مذكور باشند، مي‌توانند حداكثر در دو رشته امتحاني (طبق ضوابط از رشته‌‌هاي امتحاني مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام) متقاضي ثبت‌نام در اين آزمون شوند.

مراحلي كه داوطلب بايد براي ثبت نام اقدام كند:

1- مراجعه به درگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني فوق براي خريد كارت اعتباري ثبت‌نام (سريال 12 رقمي) و دريافت دفترچه راهنماي ثبت‌نام (دفترچه شماره 1).

2- تهيه فايل عكس اسكن شده متقاضی بر اساس توضيحات مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام.

3- آماده نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز جهت ثبت‌نام.

4- خريد كارت اعتباري ثبت‌نام به مبلغ 2/300/000 ريال (دو میلیون و سيصد هزار) ریال از سامانه خرید کارت اعتباری در درگاه اطلاع‌رساني این سازمان.

5- با توجه به اينكه مقرر شده است در مراحل مختلف فرآيند اين آزمون، خدماتي از طريق ارسال پيام كوتاه ارائه شود، مبلغ 30/000 (سی هزار) ريال به عنوان هزينه استفاده از خدمات پيام كوتاه دريافت مي‌شود.

6- داوطلباني كه علاوه بر رشته‌ انتخابي‌ يا امتحاني‌ اصلي (رشته‌ اول‌) علاقه‌مند به‌ شركت در رشته‌ امتحاني‌ دوم هستند، ضرورت‌ دارد كه‌ كدرشته‌ امتحاني دوم را نيز در بند مربوط در تقاضانامه درج ‌نمايند. اين دسته از داوطلبان مي‌بايست براي رشته امتحاني‌ دوم يك‌ كارت اعتباري ديگر، به مبلغ 2/300/000ريال (دو میلیون و سيصدهزار) ريال علاوه بر كارت اعتباري اول خريداري نمايند.

7- در رابطه با نحوه اعلام علاقه‌مندي به رشته‌هاي دانشگاه‌هاي پیام نور و غیرانتفاعی، به اطلاع مي‌رساند داوطلبان در صورتي که مجاز به انتخاب رشته باشند، مي توانند در مرحله اعلامنتایج اولیه و انتخاب رشته (دهه دوم خرداد ماه سال 1402) در این خصوص اقدام نمایند.

دستورالعمل و نحوه تكميل تقاضانامه ثبت نام اينترنتي:

به داوطلبان توصيه مي‌شود كه مطابق دستورالعمل مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام، ابتدا فرم پيش نويس تقاضانامه مندرج در دفترچه مذكور را تكميل نموده و سپس براساس فرم پيش‌نويس با مراجعه به درگاه اطلاع رساني اين سازمان، اطلاعات لازم را براساس بندهاي برنامه ‌نرم‌افزاري ثبت‌نام وارد نمايند. ضمناً متقاضیان لازم است در درج اطلاعات ثبت‌نام دقت نمايند. بديهي است در صورت مشاهده هرگونه مغايرت در موارد قيد شده در تقاضانامه ثبت‌نام با مدارك داوطلب در صورت پذيرفته‌شدن در آزمون، قبولي وي لغو و از ادامه تحصيل متقاضی جلوگيري خواهد شد.

زمان توزيع كارت اينترنتي و محل آزمون:

براساس برنامه زماني پيش‌بيني شده آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1402 در روزهاي پنجشنبه و جمعه مورخ 11 و 1401/12/12 برگزار خواهد شد و داوطلبان لازم است از روز دوشنبه مورخ 1401/12/08 لغايت روز چهار‌شنبه مورخ 1401/12/10 با مراجعه به درگاه اطلاع رساني اين سازمان نسبت به تهيه پرينت كارت شركت در آزمون و برگ راهنماي شركت در آزمون اقدام نمايند. محل آزمون متقاضیان براساس استان و شهرستان مندرج در بند 38 تقاضانامه تعيين مي‌گردد. لذا مقتضي است داوطلبان با مراجعه به جدول شماره 2 دفترچه راهنماي ثبت‌نام و درج كد مربوط به استان و شهر مورد نظر در تقاضانامه ثبت نام اقدام نمايند.

برگزاري‌ المپياد علمي‌- دانشجويي‌ كشور:

داوطلبان علاقه‌مند مي‌توانند همزمان ‌با برگزاري‌ امتحانات‌ آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1402، در اولين ‌مرحله دوره بيست و هشتمين آزمون المپياد علمي- دانشجويي‌ كشور بر اساس شرايط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام در آزمون شركت نمايند.

توصيه‌هاي‌ مهم‌:

1- متقاضیان براي اطلاع از مقررات وظيفه عمومي، شرايط و ضوابط استفاده از سهميه ايثارگران و همچنين شرايط و ضوابط اتباع خارجي به دفترچه راهنماي ثبت‌نام ‌مراجعه نمايند.

2- داوطلبان لازم است در انتخاب كدرشته‌هاي امتحاني (اول و دوم) و همچنين شهرستان محل حوزه امتحاني خود، دقت نمایند؛ لذا پس از دريافت كد پيگيري 16 رقمي، در اين خصوص به درخواست‌هاي داوطلبان مبني بر اصلاح و يا جابجايي، ترتيب اثر داده نخواهد شد.

3- متقاضیان پس از تكميل تقاضانامه، دريافت شماره پرونده 7 رقمي و كدپيگيري 16 رقمي يك نسخه پرينت از تقاضانامه تهيه و نزد خود نگهداري نمايند.

4- هر ساله تعداد قابل توجهي از داوطلبان در درج معدل خود در زمان ثبت‌نام دقت لازم را بعمل نياورده و پس از قبولي در دانشگاه به دليل مغايرت معدل قبولي آنها لغو شده و باعث سردرگمي آنها مي‌گردد. لذا به داوطلبان تاکید مي‌شود در درج معدل خود دقت لازم را بعمل آورند و حتي اگر ثبت‌نام آنها توسط خودشان انجام نمي‌پذيرد با مشاهده پرينت تقاضانامه نسبت به كنترل دقيق موارد درج شده در آن اقدام نموده و در مراحل بعدي كه امكان ويرايش اطلاعات (در زمان پرینت کارت شرکت در آزمون و یا انتخاب رشته) براي آنها وجود دارد نسبت به اصلاح اطلاعات خود اقدام نمايند.

5- با توجه به مشكلات بوجود آمده در آزمون هاي قبلي، در خصوص اشتباه در ارسال عكس داوطلبان، كه اين موضوع اكثراً براي داوطلباني كه ثبت نام آنان از سوي ديگران انجام مي شود رخ داده است، تاكيد مي‌گردد كه علاوه بر كنترل اطلاعات ثبت‌نامي، حتماً نسبت به كنترل عكس ارسالي خود دقت نماييد تا اشتباهاً عكس داوطلب ديگري به جاي عكس شما ارسال نگردد. بديهي است كه در صورت ارسال عكس اشتباهي از طرف متقاضي، فرد به عنوان متخلف تلقي شده و مطابق مقررات با وي رفتار خواهد شد.

6- هرگونه‌ تغييري‌ از طريق‌ نشريه پيك‌ سنجش‌ (هفته‌نامه خبري‌ و اطلاع‌رساني‌ سازمان ‌سنجش‌)، درگاه اطلاع رساني سازمان سنجش و در صورت لزوم ‌از طريق رسانه‌هاي جمعی ‌اعلام ‌خواهد شد.

نحوه ارسال درخواست و یا ارتباط غیرحضوری با سازمان سنجش آموزش کشور

درصورت لزوم مي توانيد سئوال يا سئوالات خود را با بخش پاسخگويي اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس https://request.sanjesh.org/ و یا در روزها و ساعات اداری با شماره تلفن 42163-021 در ميان بگذاريد.

اطلاعات دفترچه ثبت‌نام کنکور کارشناسی ارشد

این مقاله قسمتی از سری مطالب تکمیل دفترچه کنکور سراسری کارشناسی ارشد 1402 می باشد. برای مشاهده قسمت اول و دوم تکمیل دفترچه ثبت‌نام کارشناسی ارشد 1402 می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید.

قسمت اول – راهنمای ثبت‌نام و تکمیل فرم‌های کنکور کارشناسی ارشد

قسمت دوم – دفترچه ثبت‌نام کنکور سراسری کارشناسی ارشد

داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد 1402 بخوانند

در ردیف 23:

فارغ‌التحصیلان معدل کل اکتسابی را بر اساس معدل مندرج در مدرک فارغ‌التحصیلی و دانشجویان سال آخر مقطع کارشناسی میانگین واحـدهای گذرانده حداکثر تا تاریخ 1402/6/31 خود را بر مبنای 0 تا 20 و یا 0 تا 4 و تا دو رقم اعشار از چپ به راست در محل مربوط درج نمایند. به‌عنوان‌مثال: داوطلبی که معدل وی 2.85 می‌باشد در قسمت عدد صحیح 02 و در قسمت اعشار عدد 85 را درج نمایند.

تذکر مهم در رابطه با کارشناسی ارشد 1402:

آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ 1400/11/30 و یا 1402/6/31 در دوره کارشناسی فارغ‌التحصیل می‌شوند، در هنگـام ثبت‌نام می‌بایست میانگین نمرات واحدهای گذرانده شده خود تا تاریخ 1400/6/31 را در فرم تقاضانامه وارد نمایند، ولی در مرحلـه توزیـع اینترنتـی کـارت شرکت در آزمون، لازم است نسبت به تصحیح و یا درج معدل فارغ‌التحصیلی (برای فارغ‌التحصیلان 1400/11/30) و یا میانگین نمرات واحدهای درسی گذرانده شده (برای فارغ‌التحصیلان تا تاریخ 1402/6/31) خود تا تاریخ 1402/11/30 اقدام نمایند.

که در این صورت چنانچه جزو قبولین نهـایی قـرار گیرند، می‌بایست مدارک لازم را ارائه دهند.

تبصره 1:

آن دسته از حافظان قرآنی که در سال‌های گذشته و با استفاده تسهیلات مربوط به حافظان قرآن، موفق به اخذ مدرک کارشناسـی در رشـته علـوم قرآن و حدیث شده‌اند، موظف می‌باشند با مراجعه به معاونت فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور، نسبت به اخذ گواهی معـدل کارشناسـی خود اقدام نموده و معدل کارشناسی تأییدشده را در این بند درج نمایند.

تبصره 2:

آن دسته از حافظان قرآنی که دارای مدرک دیپلم و یا زیر دیپلم می‌باشند، لازم است معدل آخرین مدرک تحصیلی خود را در این بند درج نمایند.

در ردیف 24:

داوطلبانی که دانشجو و یا فارغ‌التحصیل دوره‌های کارشناسی ناپیوسته می‌باشند، باید دربند 24 معدل کل اکتسابی مقطع کاردانی خود را با توجـه به معدل مندرج در مدرک دوره کاردانی درج نمایند.

در ردیف 25

  • داوطلبانی که معدل آنان در مدرک تحصیلی برمبنای 0 تا 4 می‌باشد، گزینه معدل 0 تا 4 را علامت بزنند.
  • حافظان قرآن (دارندگان مدرک دیپلم و زیر دیپلم) که جهت دریافت مدرک کارشناسی علوم قرآنی و حدیث با استفاده از قانون اعطاء مدرک کارشناسی و بالاتر بـه حافظـان کـل قرآن مجید، در رشته علوم قرآن و حدیث این آزمون شرکت می‌کنند، گزینه حافظ قرآن – اخذ مدرک کارشناسی را علامـت بزننـد.

  • حافظـان قرآن که دارای مدرک کارشناسی علوم قرآنی هستند و از مزایای قانون اعطاء مدرک کارشناسی و بالاتر بـه حافظـان کـل قـرآن مجیـد، اسـتفاده نکرده‌اند، جهت تحصیل در کارشناسی ارشد علوم قرآنی با استفاده از قانون فوق در رشته علوم قرآن و حدیث این آزمون شرکت می‌کنند، گزینـه حافظ قرآن تحصیل در کارشناسی ارشد علوم قرآنی را علامت بزنند.

  • حافظان قرآن که در سال‌های گذشته مدرک کارشناسی خود را با استفاده از قانون اعطاء مدرک کارشناسی و بالاتر به حافظان کل قرآن مجید، دریافت نموده‌اند، جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، گزینه حـافظ قرآن متقاضی آزمون کارشناسی ارشد را علامت بزنند.

در ردیف 26:

داوطلب باید دایره مربوط به نام گروه امتحانی را که در آزمون آن شرکت خواهد کرد، با علامت‌گذاری مشخص نماید.

در ردیف 27:

داوطلب کد مربوط به رشته امتحانی اول (رشته اصلی) را که متقاضی شرکت در آزمون آن رشته می‌باشد را از جداول شماره 2 الـی 7(منـدرج در صفحات 13 الی 38) استخراج و در محل مربوط درج نماید. داوطلبانی که منحصراً متقاضی شرکت دریکی از کد رشته‌های امتحـانی شـناور جـدول مندرج در صفحه 6 همین دفترچه راهنما می‌باشند، لازم است کد رشته امتحانی مربوطه را دربند 27 فرم تقاضانامه ثبت‌نام اینترنتی وارد نمایند.

تبصره مهم در آزمون کارشناسی ارشد 1402:

در این مرحله از آزمون نیازی به تعیین و انتخاب گرایش نیست. بدیهی است سؤالات آزمون در قالب مجموعه گرایش‌ها تهیه و تنظیم می‌گردد و داوطلبان لازم است بنا به علاقه در جلسه آزمون به سؤالات گرایش یا گرایش‌های دلخواه پاسخ دهند.

در ردیف 28:

داوطلب باید زبان خارجی موردعلاقه در رشته امتحانی اول (رشته اصلی) را با علامت‌گذاری فقط یک دایره مشخص نماید.

در ردیف 29:

آن دسته از داوطلبانی که با توجه به مطالب مندرج در تبصره بند «الف» صفحه 6 علاوه بر رشته امتحانی اصلی (رشته امتحانی اول) متقاضی شرکت دریکی از کد رشته‌های امتحانی (که در جداول 2 تا 7 با علامت ستاره (*) مشخص‌شده‌اند به‌عنوان رشته امتحانی دوم) می‌باشند باید کد مربـوط بـه رشته امتحانی دوم (رشته شناور) را از جداول شماره 2 الی 7 (مندرج در صفحات 13 الی 38) استخراج و در محل مربـوط درج نمایـد.

بـرای ورود اطلاعات مربوط به رشته امتحانی دوم (رشته شناور) در ثبت‌نام اینترنتی می‌بایست یک کارت ثبت‌نام جداگانه تهیه‌شده باشد. یک کارت برای رشته امتحانی اول و کارت دوم برای رشته امتحانی دوم. لازم به توضیح است که آزمون این رشته‌ها (رشته‌های شناور) هیچ‌گونه تداخلی با آزمون رشـته امتحانی اصلی ندارد.


5/5 - (1 امتیاز)

جهت مشاوره در زمینه نکات مهم دفترچه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

تمامی حقوق این وبسایت محفوظ بوده و متعلق به مجموعه مشاور گروپ میباشد.

نصب اپ دانش آموزی