جهت مشاوره در زمینه چرا با وجود ساعات مطالعه بالا ؛ درصدهایم کم است ؟ از زبان دانشجوی داروسازی همدان
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
درصدهای کم : بسیاری از دانشآموزان علیرغم داشتن ساعت مطالعهی بالا پیشرفت نمیکنند. این دانشآموزان اگر به عملکرد خود بیشتر دقت کنند متوجه میشوند یکی از دلایل نرسیدن به نتیجهی مطلوب، نداشتن تمرکز است…
نداشتن تمرکز در مطالعه و تست زنی ؛ علت اصلی درصدهای کم است
درصدهای کم : بسیاری از دانشآموزان علیرغم داشتن ساعت مطالعهی بالا پیشرفت نمیکنند. این دانشآموزان اگر به عملکرد خود بیشتر دقت کنند متوجه میشوند یکی از دلایل نرسیدن به نتیجهی مطلوب، نداشتن تمرکز است بنابراین انرژی و زمان زیادی مصرف میکنند اما بازده مطالعاتی آنها همچنان پایین است.
درصدهای کم : ممکنه این شرایط برای هر دانش آموزی پیش بیاد. یعنی شما در یک بازه ی زمانی، با این که زمان زیادی را برای درس خواندن صرف کرده اید و با دقت و کیفیت خوبی هم مطالعه کرده اید و فکر می کنید که خیلی خوب پبش میروید، با دیدن نتیجه آزمون آزمایشی تان و یا آزمونی که خودتان برگزار کرده اید، کاملا از خودتان و درس خواندتان نا امید بشوید و نتیجه شما آنقدر ضعیف باشد که شما را کلافه کند و پیش خود بگویید با این که تمام حواس خود را برای درس گذاشته ام و حتی دیدن تلویزیون را هم کنار گذاشته ام، چرا رتبه ام بهتر نمیشود؟ چرا ترازم بالا نمی آید؟ مشکل از کجاست؟
برای پیشرفت در آزمون و افزایش دردصدها با دقت ،ایرادات خود را بررسی کنید
درصدهای کم : شما باید بعد از امتحان و آزمون ،تک تک پرسشهایی را که پاسخ نداده اید و یا غلط داشته اید را بررسی کنید. هر چند این کار سخت است و حوصله می خواهد ولی شما باید برای پیشرفتتان این سختی ها را تحمل کنید . وقتی آزمون ها را بررسی می کنید، شما با ۴ نوع ایراد و آسیب خود رو به رو می شوید : ۱- کمبود معلومات ۲- فراموشی ۳- بی دقتی ۴- کمبود وقت. در صورتی که متوجه شوید ایراد از کجاست راحت تر می توانید آن را رفع کنید.
در ادامه به راهکارهایی برای تمرکز و افزایش دردصدها میپردازیم…
1⃣اول از همه باید به تغذیهی خود توجه کافی داشته باشید. گلوکز به بهتر تمرکز کردن شما کمک میکند.
2⃣هنگام مطالعه تلفن همراه خود را خاموش کنید یا حداقل در اتاق مطالعهی خود قرار ندهید؛ چون بسیاری از تماسها ضروری نیستند.
3⃣اگر عادت دارید بر روی میز و صندلی مطالعه کنید باید یک صندلی خوب انتخاب کنید و همچنین روی میز را خیلی شلوغ نکنید و فقط کتابی را که میخواهید مطالعه کنید بر روی میز قرار دهید.
4⃣لیستی از کارهایی که باید در طول روز علاوه بر درس خواندن انجام دهید تهیه کرده و آنها را اولویتبندی کنید. برای انجام کارهایتان زمان مشخص کنید و بر روی آنها تمرکز ویژه داشته باشید.
5⃣تصویری از هدفهای کوتاهمدت، میانمدت، بلندمدت را مقابل دیدتان قرار دهید و هر روز صبح آن را ببینید و برای رسیدن به آن یک لحظه از وقتتان را هدر ندهید.درصدهای کم /
اگر موفق شدید تمرکزکنید، حتماً به خودتان جایزه دهید
خود را با دیگران مقایسه نکنید
یکی از دلایل توقف رشد، مقایسه است.
سعی کنید همیشه خود را با هدفهای خود مقایسه کنید، نه با دوستان و همقطاران؛ زیرا همیشه میتوان افرادی را یافت که در سطحی پایینتر از شما باشند، یا ببینید که قابلیتهایتان چیست و خواستههایتان کدام است، نه اینکه دیگران چه کردهاند و میکنند.درصدهای کم /
همیشه کسانی هستند که بیشتر از شما دارند و کسانی هم هستند که کمتر از شما دارند. هیچیک از اینها ملاک نیست، خود را فقط با اهداف خود مقایسه کنید.
مطمئنترین و راحتترین راه برای شکست ” رضایت ” از خود است.
❌مقايسه نكنيد❌
آرش ساکی- دانشجوی داروسازی بوعلی همدان
خدمات تخصصی مشاور گروپ
مشاوره کنکور تلفنی (مشاوره کنکور سراسری)
مشاوره معرفی رشته های دانشگاهی
مشاوره پذیرش دانشگاه بدون کنکور
جهت مشاوره در زمینه چرا با وجود ساعات مطالعه بالا ؛ درصدهایم کم است ؟ از زبان دانشجوی داروسازی همدان
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل