
جهت مشاوره در زمینه پرستاری یا بینایی سنجی ؟ بازار کدامیک بهتر است ؟
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
پرستاری یا بینایی سنجی ؟ در اینجا می خواهیم تفاوت بین دو رشته پرستاری و بینایی سنجی را از نظر بازار کار و تحصیل در دانشگاه به صورت دقیق مورد بررسی قرار دهیم . توصیه می کنیم جهت افزایش آگاهی در زمینه انتخاب رشته با مشاور گروپ همراه شوید…
سر فصل ها
- مقایسه پرستاری و بینایی سنجی از نظر تحصیل و بازار کار
- رشته پرستاری در کنکور سراسری چه مقطعی دانشجو می پذیرد؟ رشته بینایی سنجی چطور؟
- رشته پرستاری در کنکور سراسری چقدر ظرفیت پذیرش دارد؟
- نقش های پرستار :
- رشته پرستاری در خارج از کشور :
- توانمنديهاي لازم براي موفقيت رشتهي بینایی سنجی چيست؟
- رشته بینایی سنجی در کنکور سراسری چقدر ظرفیت پذیرش دارد؟
- آیا با مدرک پرستاری می توان استاد دانشگاه شد؟ با مدرک بینایی سنجی چطور؟
- آینده شغلی رشته پرستاری چطور است؟
- آینده شغلی رشته بینایی سنجی چطور است؟
مقایسه پرستاری و بینایی سنجی از نظر تحصیل و بازار کار
پرستاری یا بینایی سنجی؟ با اطلاع از ویژگی های اصلی این رشته ها متوجه خواهید شد که کدامیک از این رشته ها برای شما مناسب تر است. ممکن است یکی از شما به پرستاری علاقه بیشتری داشته باشد و دیگری با ویژگی های شغل و رشته بینایی سنجی انطباق بیشتری داشته باشد. مهم این است که شما با آگاهی کافی رشته خود را انتخاب کنید.
رشته پرستاری در کنکور سراسری چه مقطعی دانشجو می پذیرد؟ رشته بینایی سنجی چطور؟
پرستاری یا بینایی سنجی ? در دانشگاه های کشور رشته های پرستاری و بینایی سنجی در مقطع کارشناسی پذیرش دانشجو دارند. اما در هردو رشته امکان ادامه تحصیل تا سطح دکترا هم وجود دارد. بنابراین فارغ التحصیلان کارشناسی پرستاری یا بینایی سنجی با شرکت در آزمون می توانند در مقطع ارشد ودکترا ادامه تحصیل دهند. البته معمولا بسیاری از افرادی که وارد این دو رشته می شوند تا مقطع کارشناسی تحصیل کرده و وارد بازارکار می شوند.
پرستاری یا بینایی سنجی ? پرستاری یکی از شاخه های علوم پزشکی است. اصلی ترین وظیفه ی پرستار در این راستا مراقبت از بیماران است . البته امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی ، پرستاری نیازمند مدرک معتبراست و وظیفه ی یک پرستار تنها محدود به مراقبت از بیماران نمی شود . پرستار یکی از اعضای اصلی و کلیدی در گروه مراقبت های بهداشتی و درمانی است و نقش برجسته اش در پذیرش ،آماده سازی ،مراقبت ها و حمایت های جسمی و اجتماعی ، کاملا مشخص و مورد قبول همه واقع شده است . در تقسیم بندی های علمی ، امروزه ارزش یک پرستار خوب هم تراز یک پزشک خوب قرار می گیرد.
رشته پرستاری در کنکور سراسری چقدر ظرفیت پذیرش دارد؟
پرستاری یا بینایی سنجی ? در سال ۹۵ حدود ۵ هزار نفر در دانشگاه های دولتی و پردیس ها در رشته پرستاری پذیرفته شده اند. از این تعداد تقریبا نیمی مرد و نیم دیگر زن بوده اند.
از بین دانشگاه های مختلف، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علوم پزشکی ارومیه و دانشگاه علوم پزشکی مازندران با ظرفیت پذیرش بیش از ۲۰۰ نفر بیشترین تعداد دانشجوی پرستاری را جذب کرده اند و دانشگاه های علوم پزشکی بم، پردیس خودگردان علوم پزشکی جندی شاپور و علوم پزشکی اصفهان با کمتر از ۲۰ نفر دارای کمترین آمار جذب دانشجو در این رشته بوده اند.
نقش های پرستار :
مراقبت کننده : نخستین و اصلی ترین نقش پرستار است که مراقبت کردن از فرد موردنظر (بیمار) می باشد.
تعلیم دهنده : آموزش ، اجرا و ارزیابی طرح های آموزشی برای فرد و خانواده وی جهت رفع نیاز های یادگیری آنان
مشاور : جمع آوری اطلاعات برای تحصیل در حل مشکل و تصمیم گیری
رهبر : محقق و حمایت کننده از مددجو و خانواده
نقش درمانی
نقش حفاظتی
نقش هماهنگ کننده
رشته پرستاری در خارج از کشور :
دانش پژوهان بعد از اخذ مدارک تحصیلی خود اعم از دیپلم ، پیش دانشگاهی ، لیسانس و فوق لیسانس ، می تواند تحصیلات تکمیلی خود را در دانشگاه های خارج از کشور ادامه دهد ، اما روند اقدام به پذیرش دانشگاه های بین المللی متفاوت است . پرستاران مهمترین عنصر هر سیستم پزشکی محسوب می شوند و بنابراین در سراسر جهان مورد نیاز هستند .پرستاری یا بینایی سنجی ?
البته هنوزهم پیشنهاد ادامه تحصیل در این رشته در خارج از کشور ، دانشجویان را شگفت زده می کند . برترین دانشگاه جهان برای ادامه تحصیل در این رشته دانشگاه پنسیلوانیا در کشور آمریکاست اما قبول شدن در این دانشگاه به همین راحتی ها نیست و یکی از دانشگاه هایی که مورد تایید آمریکاست(تاحدودی البته )،دانشگاه های موجود در کاناداست که اکثر پرستاران ایران تمایل زیادی به ادامه تحصیل و مهاجرت به این کشور را دارند.پرستاری یا بینایی سنجی ?
بیشتر بخوانید : آخرین رتبه لازم قبولی پرستاری کنکور |
توانمنديهاي لازم براي موفقيت رشتهي بینایی سنجی چيست؟
پرستاری یا بینایی سنجی ? از نظر جسماني لازم است که از چشمها و دست هايي سالم برخوردار باشيد. در ضمن اين رشته صبر و حوصله زياد ميخواهد چرا که تعيين نمره عينک يکي ازسخت ترين کارها در علوم بينايي است و نياز به صبر و حوصله زياد دارد و نحوه کار نيز براي سنين مختلف متفاوت ميباشد. يعني تعيين نمره عينک براي کودک با يک فرد مسن فرق ميکند. براي همين بسياري از چشمپزشکان ترجيح ميدهند که در اين زمينه فعاليت نکنند.
دانشجوي اين رشته بايد در طي تحصيل اطلاعات عمومي خوبي در زمينه پزشکي کسب کند چون وقتي بيمار به بيناييسنج مراجعه ميکند از مشکل خود اطلاع دقيقي ندارد.
دانشجوي اين رشته اگر بخواهد متخصص خوبي بشود و کارخوبي ارائه بدهد بايد روابط عمومي خوبي داشته باشد تابتواند اعتماد بيمار را جلب کند و به ياري بيمار در جهت مداوا قدم بردارد.پرستاری یا بینایی سنجی ?
رشته بینایی سنجی در کنکور سراسری چقدر ظرفیت پذیرش دارد؟
در سال ۹۵ حدود ۱۰۰ نفر در دانشگاه های دولتی و پردیس ها در رشته بینایی سنجی پذیرفته شده اند. از بین دانشگاه های مختلف، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ظرفیت پذیرش بیش از ۲۲ نفر بیشترین تعداد دانشجوی بینایی سنجی را جذب کرده اند و پردیسهای خودگردان علوم پزشکی شهید بهشتی و زاهدان با کمتر از ۸ نفر دارای کمترین آمار جذب دانشجو در این رشته بوده اند.پرستاری یا بینایی سنجی ?
تعداد واحد درسی بینایی سنجی ۱۴۶ واحد می باشد که حدود ۸ ترم طول می کشد. تعداد واحدهای رشته پرستاری ۱۳۰ واحد می باشد که حدود ۷ یا ۸ ترم طول می کشد. همچنین این دو رشته تفاوتهایی از نظر تعداد و عنوان واحدهای کارآموزی و نیز واحدهای تخصصی دارند. واحدهای کارآموزی رشته پرستاری حدود ۳۹ واحد ولی واحدهای کارآموزی رشته بینایی سنجی کمتر از ۸ واحد می باشد که می توانید جزئیات را برای رشته بینایی سنجی و پرستاری با کلیک بر روی نام هر کدام از آنها مشاهده کنید.پرستاری یا بینایی سنجی ?
تحصیل مجدد در رشته پزشکی با مدرک کارشناسی پرستاری امکان پذیر است ؟ در مورد کارشناسی بینایی سنجی چطور؟
برای علاقه مندان رشته پزشکی که به هر دلیلی موفق به قبولی و تحصیل در رشته پزشکی نشده اند و به جای آن در رشته کارشناسی پرستاری یا بینایی سنجی تحصیل می کنند، امکان جالبی وجود دارد. این امکان، کارشناسی به پزشکی ( لیسانس به پزشکی ) نام دارد.
در این روش، علاقه مندان پزشکی می توانند پس از پایان تحصیلات کارشناسی و گذراندن طرح (اگر که رشته آنها طرح داشته باشد)، به شرط داشتن شرایط لازم و در صورت قبولی در آزمون کارشناسی به پزشکی، به ادامه تحصیل در رشته پزشکی بپردازند. در حال حاضر این طرح در یکی از بهترین دانشکده های پزشکی (علوم پزشکی تهران) اجرا می شود .
برای هر دو رشته پرستاری به پزشکی و رشته بینایی سنجی به پزشکی هم این امکان وجود دارد و شما می توانید پس از تحصیلات دوره کارشناسی، شانس خود را برای ورود به رشته پزشکی امتحان کنید.
آیا با مدرک پرستاری می توان استاد دانشگاه شد؟ با مدرک بینایی سنجی چطور؟
اگر تا بحال به شغل استاد دانشگاه فکر کرده اید، خوبست بدانید که از هر دوی رشته پرستاری و بینایی سنجی می توانید به شغل جذاب و پردرآمد استاد دانشگاه برسید. بنابراین اگر می خواهید استاد دانشگاه شوید، ابتدا باید تا مقطع دکترای تخصصی این رشته ها ادامه تحصیل بدهید و سپس در فراخوان جذب هیات علمی وزارت بهداشت شرکت کنید.پرستاری یا بینایی سنجی ?
آینده شغلی رشته پرستاری چطور است؟
پرستاران معمولا در محیط های درمانی و بیمارستانی کار می کنند. انجام وظایف پرستاری دارای نکات و ویژگی های خاصی است که ممکن است برای شما بسیار ناخوشایند و شاید هم جذاب و چالشی باشد. تنوع محیط کار پرستاران زیاد است و علاوه بر محیط های درمانی، شما می توانید آنها را در مراکز امدادی (نظیر اورژانس و هلال احمر)، حمایتی( نظیر شیرخوارگاه ها، مراکز بهزیستی، مددکاری،سرای سالمندان) مراکز تادیبی و امنیتی ( نظیر زندانها و مراکز بازپروری معتادان)، مراکز آموزشی(مهد کودک ها) و… بیابید.پرستاری یا بینایی سنجی ?
آینده شغلی رشته بینایی سنجی چطور است؟
پرستاری یا بینایی سنجی ? محل کار بینایی سنج در بیمارستان ها، کلینیک ها و یا دفتر کار شخصی می باشد. مسلم است اگر بینایی سنج در دفتر کار شخصی خود فعالیت کند، تعیین میزان ساعت کاری بر عهده خودش می باشد.
اپتومتریست یا بینایی سنج به عنوان یکی از مراقبین اولیه بهداشت با کمک ابزارها و دستگاه های موجود به بررسی و شناسایی مشکلات بینایی افراد می پردازد. پس از تشخیص نوع و میزان مشکلات بینایی مراجعان، از طریق تجویز وسایل کمک بینایی مانند عینک، لنزهای تماسی و انجام یک سری تمرینات و ورزش های چشمی و دادن توصیه ها و دستورات بهداشتی لازم (درمان های غیر داروئی وغیر جراحی لازم) به کارایی بیشتر سیستم بینایی آن ها کمک می نماید. اپتومتریست ها تنها گروهی هستند که کار ساخت عینک را در دانشگاه فرا می گیرند.
پرستاری یا بینایی سنجی ? در حال حاضر یک بیناییسنج موقعیت کاری خوبی دارد و بیشتر فارغالتحصیلان آن جذب بازار کار میشوند؛ چون علاوه بر این که میتوانند به طور مستقل مطب باز کنند و در زمینه تخصص خود فعالیت نمایند، تنها افرادی هستند که در زمینه ارائه عینکهای مربوط به رفع عیوب انکساری به طور علمی و دانشگاهی تخصص دیدهاند. در ضمن یک بیناییسنج میتواند به عنوان مشاور در مورد بهداشت چشم و مشکلات بینایی در محیطهای آموزشی، خدماتی و صنایع با سازمانهای دولتی و صنایع همکاری کند، یا مسؤول سنجش بینایی جهت امور استخدامی و نظامی و اخذ گواهینامه رانندگی و خلبانی باشد .
خدمات تخصصی مشاور گروپ
مشاوره کنکور تلفنی (مشاوره کنکور سراسری)
مشاوره معرفی رشته های دانشگاهی
مشاوره پذیرش دانشگاه بدون کنکور
جهت مشاوره در زمینه پرستاری یا بینایی سنجی ؟ بازار کدامیک بهتر است ؟
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل