جهت مشاوره در زمینه هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ موضوع اصلی این مقاله مشاور گروپ است. همانطور که می دانید علاقه مندان به شرکت در انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد اسلامی باید بعد از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری نسبت به خرید کارت اعتباری و پرداخت هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد 1402 – 1403 در زمان مقرر شده توسط این دانشگاه اقدام نمایند .
سر فصل ها
- هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد 1402
- سایت پرداخت هزینه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد
- هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳
- نحوه پرداخت هزینه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد 1402
- ✔️هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد چیست؟
- ✔️زمان پرداخت هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد کی است؟
- ✔️چطوری هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد را پرداخت کنم؟
هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد 1402
پرداخت هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد 1402 برای کلیه داوطلبان آزمون دکتری که مجاز به تعیین رشته شده اند امری ضروری است. بدین ترتیب پذیرفته شدگان اولیه باید در زمان مقرر شده توسط مرکز سنجش و پذیرش این دانشگاه، به سامانه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد phdcourse.azmoon.iau.ac.ir مراجعه نمایند. توجه داشته باشید که تا پیش از این سامانه www.azmoon.org مسئولیت انتشار دفترچه انتخاب رشته و همچنین دریافت هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد را بر عهده داشت.
همانطور که می دانید بعد از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری 1402 ، داوطلبان می بایست با توجه به ( نمره کل ) تراز کسب شده در کارنامه برای انتخاب رشته محل های مورد علاقه خود اقدام نمایند . بر خلاف مرحله ثبت نام دکتری ، انتخاب رشته دکتری سراسری و انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد به صورت مجزا برگزار می شود . از این رو داوطلبانی که علاقه مند به انتخاب رشته محل های مندرج در دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد 1402 هستند ، می توانند از طریق سایت این دانشگاه به نشانی azmoon.iau.ac.ir اقدام نمایند .
خبر فوری : داوطلبان دانشگاه آزاد که در آزمون سراسری دوره دکتری تخصصی سازمان سنجش آموزش کشور شرکت کرده اند، میتوانند از روز سه شنبه 29 فروردین ماه تا ساعت 24 روز چهارشنبه 6 اردیبهشت 1402 نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
به گزارش مشاور گروپ و به نقل از ایسنا، بر اساس اعلام مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد، داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور میتوانند متناسب با مجموعه امتحانی خود حداکثر تا ۸۰ رشته محل را در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند.
بیشتر بخوانید: راهنمای جامع انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد 1402 + راهنمای تصویری
سایت پرداخت هزینه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد
سایت پرداخت هزینه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد azmoon.iau.ac.ir است و داوطلبان می بایست با مراجعه به این سامانه دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت نمایند. متقاضیان دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی لازم است پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما در صورت دایر بودن رشته/ گرایش مورد تقاضا در دانشگاه آزاد اسلامی از طریق همین سامانه با پرداخت هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد 1402 – 1403 نسبت به خرید کارت اعتباری انتخاب رشته اقدام نمایند.
توجه داشته باشید که به منظور ورود به سامانه انتخاب رشته لازم است اطلاعات کارت اعتباری خریداری شده را به همراه شناسه انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور (کد دسترسی به انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد) را در اختیار داشته باشند.
جهت ورود به سامانه پرداخت هزینه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ کلیک نمایید. |
لینک خرید کارت اعتباری همزمان با آغاز زمان انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد بر روی سایت azmoon.iau.ac.ir فعال می شود . داوطلبان با ورود به سایت دانشگاه آزاد می توانند دو نوع کارت اعتباری خریداری نمایند . یکی برای شرکت در انتخاب رشته دکتری آزاد و یکی برای شرکت در انتخاب رشته دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد . هزینه خرید این کارت در دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد ذکر می شود.
هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳
مبلغ هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ چقدر است؟ مبلغ هزینه انتخاب رشته آزاد دکتری به مبلغ ۱/۹۰۰/۰۰۰ ریال معادل ۱۹۰ هزار تومان تعیین شده است. سال گذشته (1401) این هزینه بر اساس اطلاعات مندرج در دفترچه انتخاب رشته مبلغ ۱۱۶۰۰۰۰ ریال معادل ۱۱۶ هزار تومان تعیین شده بود. با انتشار اطلاعیه دانشگاه آزاد اسلامی هزینه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ نسبت به مشابه خود در سال گذشته، افزایش چشم گیری داشته است.
هزینه انتخاب رشته دکترا آزاد | |
هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد 1401 | 1/900/000 ریال معادل 190 هزار تومان |
هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد 1402 | 1/160/000 ریال معادل 116 هزار تومان |
در ادامه ، زمان ، نحوه پرداخت هزینه ، راهنمای تصویری و مقالات مفید برای متقاضیان انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد 1402 را ذکر کرده ایم .
نحوه پرداخت هزینه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد 1402
نحوه پرداخت هزینه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد 1402 – 1403 چگونه است؟ طبق روال سال های گذشته متقاضیان شرکت در انتخاب رشته دکتری آزاد ملزم به پرداخت مبلغی تحت عنوان هزینه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد همزمان با آغاز فرآیند انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد می باشند .
راهنمای پرداخت هزینه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد 1402
مراحل پرداخت هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد 1402 به شرح زیر است :
1. ورود به سایت دانشگاه آزاد به آدرس azmoon.iau.ac.ir (تا پیش از این azmoon.org مسئولیت این امر را بر عهده داشت)
2. انتخاب لینک انتخاب رشته دکتری تخصصی دانشگاه آزاد سال 1402
3. وارد کردن کد ملی و شناسه انتخاب رشته دکتری آزاد مندرج در کارنامه اولیه
4. انتخاب گزینه (( ثبت رشته )) از منوی سمت راست
5. هدایت به صفحه تائید و پرداخت هزینه انتخاب رشته به صورت اینترنتی
6. وارد کردن اطلاعات کارت بانکی برای پرداخت هزینه انتخاب رشته
7. انتخاب گزینه (( پرداخت )) و دریافت کد رهگیری
8. ورود به صفحه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد 1402
انتخاب رشته صحیح و اصولی در پذیرش نهایی داوطلبان موثر است از این رو مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی مشاور گروپ آماده اند تا تجارب خود را در اختیار متقاضیان قرار دهند . برای دریافت راهنمایی و مشاوره در این خصوص می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی مرکز مشاور گروپ استفاده نمایید .
شرایط پذیرش دکتری بدون آزمون در دانشگاه آزاد
دانشگاه آزاد در مقطع دکتری به دو صورت با آزمون و بدون آزمون دانشجو می پذیرد. این پذیرش فرصت بسیار مناسبی برای دانشجویانی است که موفق به شرکت در آزمون دکتری و کسب حدنصاب نمره در آزمون دکتری نشده اند.
داشتن حـداقل میـانگین نمـرات 18 در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته. برای رشته های علوم انسانی (به استثنای رشته های حسابداری و مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی).داشتن حداقل میانگین نمرات 17 برای دیگر رشته ها (از جملـه رشـته هـای حسابداری و مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی).
دارا بودن حداقل میانگین 17 جهـت فـارغ التحصـیلان مقطع کارشناسی ارشد پیوسته و دکتری حرفه ای یا عمومی. متقاضیان دوره بدون آزمـون می بایست فاقـد دروس معادلسازی شده باشند .متقاضیان براسـاس مقررات آموزشی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته می بایست حداکثر در 6 نیمسال فارغ التحصیل شده و حداقل نمره پایان نامـه آن ها 18.50 باشد.
توجه داشته باشید که رشته فارغ التحصـیلی در مقطـع کارشناسی ارشد می بایست با رشته انتخابی در مقطع دکتری تخصصی متجانس و همنام باشد.
تهیه و ارائه نسخه از فایل مقالات و تولیدات علمـی چـاپ شـده در مجـلات ISI یـا مجلات علمی پژوهشی فارسی زبان و غیر فارسی زبان داخلی یا خارجی یا ISC.
علاقمندان به پذیرش بدون آزمون دکتری دانشگاه آزاد ( استعداد درخشان ) در مقطع دکتری می بایست دارای شرایط خاصی باشند که در ادامه به شرح آن می پردازیم :
1. شرط معدل : برای گروه های آزمایشی مختلف حداقل نمره معدل تعریف شده است . حداقل معدل کلیه متقاضیان دکتری بدون کنکور دانشگاه آزاد در گروه آزمایشی دامپزشکی 17 ، علوم انسانی 18.5 و سایر گروه های آزمایشی 17.5 می باشد .
2. نمره پایان نامه : حداقل نمره پایان نامه داوطلبان ممتاز متقاضی در هر گروه آزمایشی باید 18.5 باشد .
3. همنام بودن رشته فارغ التحصیلی : رشته ای که متقاضی در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شده باید همنام و متجانس با نام رشته انتخابی در مقطع دکتری باشد .
4. دارا بودن مدارک در زمان مصاحبه : داوطلبانی که فرم ثبت نام دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد را تکمیل کردند ، در صورت کسب حدنصاب لازم برای دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد ، باید فایل مقالات ، تولیدات علمی و … را در روز مصاحبه همراه خود داشته باشند .
5. تعداد نیمسال های تحصیلی ارشد : متقاضیان باید حداکثر طی 6 ترم ( بدون احتساب ترم تابستان ) درس خود را در مقطع کارشناسی ارشد به اتمام رسانده باشند .
6. عدم وجود دروس معادل سازی شده : آن دسته از داوطلبانی که دروس معادل سازی شده داشته باشند نمیتوانند از این طریق برای تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه آزاد اقدام کنند .
مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد 1402
در مصاحبه دکتری افراد با توجه به انتخاب رشته دکتری که پیش تر انجام داده اند به قطب های مصاحبه ای دانشگاه آزاد یا دانشگاه های مربوطه دانشگاه دولتی دعوت می شوند. ابتدا از دانشجو خواسته می شود که خود را معرفی کرده و به طور مختصر در مورد گذشته تحصیلی خود توضیح دهد.
به عنوان مثال نام دانشگاه، محل تحصیل کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو پرسیده شده و در مورد پایین بودن بعضی نمرات توضیح خواسته می شود.
این نکته را به خاطر داشته باشید که:
هر دانشجو در طول تحصیل خود ممکن است به دلایل مختلف از قبیل بیماری، مشکلات شخصی و … نمرات پایین کسب کرده باشد که پاسخ صادقانه در مورد علت این امر میتواند سبب جلب اعتماد اساتید حاضر در جلسه مصاحبه شود.
در مصاحبه دکتری چه می پرسند؟
در مرحله دوم از شما خواسته می شود که در مورد پایان نامه خود توضیح دهید.
در این مرحله لازم است موضوع پایان نامه خود را به صورت واضح و در یک یا چند جمله با بیانی روشن معرفی کنید.
لازم نیست شما در مورد جزئیات کار خود توضیحی ارائه کنید ولی باید به کل پایا نامه خود مسلط باشید.
سؤالات متداول در مصاحبه دکتری
سؤال دیگری که روز مصاحبه از شما پرسیده می شود، زمینه کاری مورد علاقه شماست.
در پاسخ به این سؤال هرگز نباید روی موضوع به خصوصی تأکید کنید.
همچنین طوری پاسخ ندهید که گویی برایتان مهم نیست روی چه موضوعی کار کنید.
بهتر است با پاسخ خود نشان دهید که هر چند روی چند زمینه کاری مسلط هستید ولی توانایی کار کردن روی موضوعات دیگر را هم دارید (یعنی انعطاف پذیر هستید).
امیتازدهی مصاحبه دکتری چگونه است؟
امتیاز مصاحبه دکتری ۱۴۰۲ به چند بخش تقسیم میشود که شامل امتیاز پژوهشی داوطلب، امیتاز آموزشی و در نهایت امتیازی است که طی جلسه مصاحبه بدست می آورد. هر کدام از این بخش ها شامل موارد مختلفی است و امتیازهای مختلفی دارد که لازم است پیش از حضور در جلسه مصاحبه درباره آنها تحقیق کرده یا از مشاوران تحصیلی کمک بگیرید.
تجربه مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد
با مراجعه به سایت دانشگاه ها و مطالعه پروفایل اساتید، موضوعات مورد علاقه و مقاله های پذیرفته شده آنان (به ویژه مقالات جدید) را مورد بررسی قرار دهید.
به خاطر داشته باشید که داشتن انگیزه، کلید اصلی موفقیت در مصاحبه دکتری می باشد.
صرفاً قبولی در مرحله اول این آزمون نمی تواند دلیل مناسبی برای ادامه تحصیل شما درمقطع دکتری باشد.
دانشگاه آزاد امکان ادامه تحصیل در مقطع دکتری بدون کنکور را نیز در سال ۱۴۰۲ صرفا با مصاحبه فراهم کرده است.
نکته بسیار مهم در مورد مصاحبه این است که:
شما توانایی عوض کردن عقیده اساتید را دارید و این امر میسر نمی شود مگر در صورتی که:
شما علاقه مندی و پیگیر بودن خود را نشان دهید و در پاسخ به سؤالات صادق باشید.
می توانید یک پرونده مختصر از اطلاعات مقاطع مختلف تحصیلیتان، سوابق کاری و توانایی های خود تهیه کنید تا در صورت لزوم ارائه نمایید.
به همراه داشتن توصیه نامه علمی که از طرف استاد راهنمای پایان نامه کارشناسی ارشدتان نوشته شده و در پاکت سر بسته ای قرار داده شده است می تواند کمک بسیار زیادی به شما کند.
در جلسه مصاحبه به ندرت پیش می آید که از شما سؤال درسی پرسیده شود.
اما همان طور که اشاره شده باید روی پایان نامه خود تسلط داشته باشید.
مصاحبه دکتری چگونه است؟
با توجه به اینکه بسیاری از مقالات و کتاب های مرجع به زبان انگلیسی نوشته می شوند و شما برای پیشبرد پایان نامه خود باید از آنها استفاده کنید.
تسلط به زبان انگلیسی حائز اهمیت خواهد بود.
در صورتی که در یکی از آزمون های مورد قبول دانشگاه ها موفق به کسب مدرک زبان شده اید حتماً مدرک خود را به همراه داشته باشید.
در غیر این صورت حتی اگر در درس زبان ضعیف هستید می توانید خود را در یادگیری آن مشتاق نشان دهید.
به عنوان مثال در صورتی که به کلاس زبان می روید حتماً به آن اشاره کنید.
ممکن است از شما خواسته شود که به زبان انگلیسی مختصری در مورد خود توضیح دهید.
لازم است قبل از انجام مصاحبه در مورد این مسئله هم فکر کنید.
توجه داشته باشید که برای یک استاد خیلی مهم است که:
دانشجوی دکتری به صورت تمام وقت روی پایان نامه خود کار کند و اشتغال به کار می تواند تأثیر منفی بر روی نظر اساتید داشته باشد.
البته در صورتی که کار فعلی شما در زمینه ای غیر از تدریس است.
داشتن سابقه تدریس، نوشتن و یا ترجمه کتاب و از این قبیل کارهای تحصیلی می تواند به روند مصاحبه شما کمک کند.
می توانید قبل از انجام مصاحبه با مراجعه به دانشگاه ها و صحبت با بعضی اساتید نظر آنها را در مورد خود جویا شوید.
در مورد انتخاب اساتید بیشتر به توانایی آنها توجه کنید.
حتی اگر فکر می کنید استادی در یک دانشگاه که از نظر رتبه بندی علمی پایین تر از دانشگاه دیگری است، بیشتر می تواند به شما کمک کند و در طول تحصیل همراه شما باشد حتماً او را انتخاب کنید.
سؤالات مصاحبه دکتری
یکی از سؤالاتی که حتماً مطرح می شود، تأمین هزینه تحصیل شما خواهد بود.
آیا خودتان سر کار می روید؟
شخص یا اشخاص دیگری هزینه زندگی شما را تأمین می کنند؟ (به عنوان مثال پدر و مادر و یا همسر)
هر یک از افراد احتمالاً در دانشگاه های دیگر نیز برای انجام مصاحبه دعوت شده است.
ممکن است از شما پرسیده شود که بین دانشگاه x و دانشگاه y کدامیک را ترجیح می دهید و به چه دلیل؟
در صورتیکه سؤالی از شما پرسیده شود که جواب آن را نمی دانید، صادقانه بگویید که در حال حاضر حضور ذهن ندارم.
به خاطر داشته باشید که اساتید در صورت شنیدن دروغ و یا اغراق، ذهنیت منفی پیدا می کنند.
برای بهره گیری از مشاوره مصاحبه دکتری و افزایش شانس موفقیت خود، می توانید با مشاوران تحصیلی ما تماس بگیرید.
کافیست با این شماره ها با مرکز ما تماس بگیرید، مشاوران مجرب و متخصص “مشاور گروپ” شما را به بهترین شکل ممکن در زمینه های مطرح شده یاری خواهند داد و تا انتهای مسیر در کنارتان می مانند.
9099071613
در صورت اشغال بودن خطوط، چندین بار شماره گیری را تکرار کنید.
با مجوز رسمی و دارای مشاوران با تجربه و متخصص.
- انتخاب رشته دکتری سال ۱۴۰۲ از چه تاریخی شروع می شود؟
- دفترچه راهنمای انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۲، چه زمانی منتشر می شود؟
- شهریه دانشگاه آزاد در دوره دکتری تقریبا چقدر است؟
- آیا مدرک دانشگاه پیام نور برای دوره دکتری معتبر است؟
- آیا بعد از فارغ التحصیلی می توان وارد بازار کار شد؟
- شهریه دانشگاه ها در نوبت شبانه چقدر است؟
- در انتخاب رشته دکتری، چطور انتخاب کنم تا شانس قبولی بالاتری داشته باشم؟
با مرکز مشاور گروپ تماس بگیرید …
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت، از منوی بالای سایت یا ستون سمت چپ مشاور گروپ روی خرید بسته های تماس بزنید. با تکمیل فرم مشاوره و ثبت اطلاعات خود، در اولین فرصت و کمتر از یک ساعت ما با شما تماس خواهیم گرفت.
سوالات متداول
✔️هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد چیست؟
✔️از کلیه پذیرفته شدگان اولیه آزمون دکتری که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی را دارند برای تعیین و انتخاب کد رشته محل در سامانه، هزینه ای تحت عنوان هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد دریافت می شود.
✔️زمان پرداخت هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد کی است؟
✔️کلیه داوطلبان پیش از شروع مرحله ثبت کد رشته محل های مورد علاقه خود برای اخذ پذیرش دکتری دانشگاه آزاد باید هزینه انتخاب رشته را به صورت اینترنتی پرداخت نمایند. برای اطلاع از زمان دقیق به متن مقاله مراجعه فرمایید.
✔️چطوری هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد را پرداخت کنم؟
✔️راهنمای جامع و نحوه پرداخت هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد را در این مقاله مشاور گروپ بخوانید.
جهت مشاوره در زمینه هزینه انتخاب رشته دکتری آزاد ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل