جهت مشاوره در زمینه معافیت کفالت مادر با داشتن برادر
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
مشاور گروپ برای شما عزیزان در این مقاله در خصوص مواردی همانند: معافیت کفالت مادر با داشتن برادر و شرایط دریافت معافیت کافیت مادر با داشتن برادر را باتوضیحات کامل به اشتراک گذاشته ایم.
کفالت را میتوان اینگونه توضیح داد که اگر فردی در خانواده، توان مراقبت از خود را ندارد اعضای دیگر این مسولیت را قبول میکند. در این شرایط میتوانند مشمول سرپرستی یکی از اعضای خانواده مانند: پدر، مادر، خواهر، برادر، پدربزرگ و مادربزرگ باشد و دارای شرایط گرفتن معافیت کفالت شود و از خدمت سربازی معاف شود.
سر فصل ها
معافیت کفالت مادر با داشتن برادر
معافیت کفالت مادر با داشتن برادر از جمله معافیتهایی است که در صورت داشتن شرایط مورد نظر سازمان نظام وظیفه، میتوانید با استفاده از آن معاف شوید.
در جدول زیررا نامبرده ایم که مبحث اصلی مقاله به معافیت کفالت مادر با داشتن برادر مرتبط میباشد.
انواع معافیت | انواع معافیت کفالت |
|
شرایط دریافت معافیت کفالت مادر با داشتن برادر
شرایط دریافت معافیت کفالت مادر با داشتن برادر به چه صورت امکانپذیر است؟ اگر برادری معافیت کفالت مادر را بگیرد. برادر دوم هم میتواند معاف شود در صورتیکه اگر برادر مشمول که معافیت گرفته است به علت دچارشدن به بیماری، ناتوان بودن در نگهداری مادرش و در قید حیات نبودن برادر، فرد مشمول میتواند معافیت کفالت مادر را دریافت نماید.
مشاور گروپ در خصوص معافیت کفالت مادر به تمامی نکات اشاره کرده ایم. میتوانید برای کسب اطلاعات لازم روی لینک زیر که برای شما اشتراک گذاشته ایم کلیک نمایید.
لینک ورود به صفحه معافیت کفالت مادر کلیک نمایید. |
شرایط دریافت معافیت کفالت مادر با داشتن برادر شامل موارد زیر میباشد که با دقت مطالعه نمایید:
- اگر مادر مشمول توانایی سرپرستی از خود و فرزندش را نداشته باشد، مشمول میتواند با سرپرستی از مادر معافیت کفالت دریافت کند.
- چنانچه از تاریخ طلاق مادر به مدت ۳۰ ماه گذشته باشد به فرد معافیت کفالت دائم تعلق میگیرد. اگر تاریخ طلاق از ۳۰ ماه کمتر باشد معافیت کفالت موقت میگیرد.
- مادر به دلایلی چون از دست دادن همسر و بیماری و یا طلاق نمیتواند هزینه زندگی را بر دوش بکشد و فرد متقاضی به واسطه نگهداری از مادرش معافیت میگیرد.
- تنها مورد قابل پیگیری کفالت مادر فقدان شوهر برای وی میباشد و مشمول باید تنها فرزند پسر بالای ۱۸ سال تمام ایشان باشد.
- فرد به سن مشمولیت سربازی رسیده باشد (18 سال تمام)
- فرد فاقد غیبت باشد.
نکته قابل ذکر اینست که اگر برادر بالای ۱۸ سال دیگری داشته باشید تنها با انتخاب مادر، یکی از فرزندان میتواند معافیت کفالت مادر را بگیرد. |
همراهان عزیز میتوانید در صورت وجود هرگونه سوالاتی در خصوص معافیت کفالت مادر با داشتن برادر یا شرایط معافیت کفالت مادر با داشتن برادر که اطلاعات لازم را کسب نکرده اید میتوانید با کارشناسان مشاور گروپ از طریق شماره تماس 9099071613 تماس گرفته و راهنمایی های لازم را کسب نمایید.
مجموعه مشاور گروپ با توضیحات کامل معافیت کفالت مادر با داشتن برادر را برای شما به اشتراک گذاشته است که اگر سوالی ذهن شما را به خود مشغول کرده و پاسخ آن را در مقاله دریافت نکرده ایدبا استفاده از قابلیت مشاوره تلفنی مشاور گروپ می توانید پاسخ تمام سوالات خود را به صورت یکجا به دست آورید، این یعنی صرفه جویی در زمان، هزینه وکسب نتیجه سریعتر!
پاسخگویی همه روزه از 8 صبح تا 12 شب
☎️ تماس از تلفن ثابت ☎️
مشاور گروپ
9099071613
اگر به هر دلیلی امکان دسترسی به تلفن ثابت برای شما فراهم نبود نگران نباشید، از منوی بالای سایت یا ستون سمت چپ مشاور گروپ روی خرید بسته های تماس بزنید. با تکمیل فرم مشاوره و ثبت اطلاعات خود، در اولین فرصت و کمتر از یک ساعت ما با شما تماس خواهیم گرفت.
سوالات متداول
تفاوت معافیت کفالت دائم با موقت چیست؟
در معافیت کفالت دائم، تاریخ طلاق مادر به مدت ۳۰ ماه گذشته باشد و در مقاله بطور کامل در خصوص معافیت کفالت موقت توضیح داده ایم.
شرایط اقدام به معافیت کفالت مادر با داشتن برادر چگونه است؟
یکی از شروط کفالت مادر، نبود پدر خانواده است که در مقاله شرایط را بطور کامل نامبرده ایم.
جهت مشاوره در زمینه معافیت کفالت مادر با داشتن برادر
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
نه باید بری
با سلام
پدر بنده فوت شدن و ۲ برادر دارم که متاهل هستند
مادرم مریض است و یک خواهر مجرد دارم آیا میتوانم از معافیت کفالت مادر استفاده کنم؟