جهت مشاوره در زمینه مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش، بسیاری از فارغ التحصیلان مقطع کاردانی و بالاتر که قصد دارند در دستگاه های اجرایی کشور (آموزش و پرورش، سازمان شیلات، وزارت راه و شهر سازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان دامپزشکی کشور، سازمان اوقاف و امورخیریه) استخدام شوند، اطلاعی از شرایط و ضوابط استخدام در این نهادها ندارند. در ادامه این مطلب قصد داریم اطلاعاتی درباره ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش در اختیارتان قرار دهیم. برای اطلاع بیشتر در خصوص سایر نهادهای استخدامی با مرکز مشاوره تحصیلی مشاور گروپ تماس بگیرید. زمان برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش هرساله نیمه دوم تیرماه می باشد و تمام داوطلبانی که در زمان ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ثبت نام اینترنتی خود را در سایت سازمان سنجش آموزش کشور انجام داده اند، می توانند در این آزمون حضور یابند.
سر فصل ها
- مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۲
- مدارک لازم برای مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش
- مراحل بعد از مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش
- تاثیر نمره مصاحبه در استخدامی آموزش و پرورش
- شرایط قبولی در مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش
- مراحل مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش
- ✔️داوطلبان چند برابر ظرفیت به مصاحبه آموزش و پرورش دعوت میشوند؟
- ✔️امتیازات مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش به چه صورت است؟
- ✔️سایت مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش کدام است؟
مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۲
پس از اعلام نتایج اولیه آزمون استخدامی دستگاه های متمرکز اجرایی، اسامی چند برابر ظرفیت در تاریخ مقرر برای مصاحبه دعوت می شوند. شرط لازم برای دعوت به مصاحبه، کسب حد نصاب لازم در آزمون استخدامی است و آن دسته از شرکت کنندگان آزمون که برای مصاحبه دعوت نشده اند، به معنای عدم پذیرش آن ها می باشد.
هم چنین دعوت شدن به مصاحبه به معنای پذیرش قطعی نیست. در واقع به دست آوردن نمره قبولی شرط لازم برای پذیرش نمی باشد و باید نمره قبولی در مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش را نیز به دست آورد. برای پذیرش در آزمون استخدامی آموزش پرورش 70 درصد نمره آزمون و 30 درصد نمره مصاحبه تاثیرگذار است که مجموع نمرات این دو مرحله تعیین کننده وضعیت قبولی داوطلب می باشد.
دعوت شدگان به مصاحبه باید با مراجعه به سایت آموزش و پرورش استان خود از زمان و مکان دقیق برگزاری مصاحبه و همچنین مدارک لازم، اطلاع یابند و چنانچه دعوت شدگان، برای انجام مراحل مصاحبه در تاریخ تعیین شده حضور نیابند به معنای انصراف قطعی آنها تلقی می شود و پس از گذشتن تاریخ تعیین شده حق اعتراض ندارند.
بیشتر بخوانید: اعلام نتایج آزمون استخدامی اموزش و پرورش |
مدارک لازم برای مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش
مدارم لازم برای مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش، طبق مراحل زیر است:
- فرم اطلات فردی (دعوت شدگان به مصاحبه موظف هستند که فرم اطلاعات فردی را از پرتال دبیرخانه هیات مرکزی گزینش دریافت ننمایند و سپس نسبت به تکمیل اطلاعات فردی و الصاق یک قطعه عکس به آن اقدام کنند.)
- 2 قطعه عکس پرسنلی
- کپی از کلیه صفحات شناسنامه به همرا اصل آن
- کپی کارت ملی به همراه اصل آن
بنابراین ضروری است داوطلب همه مدارک فوق برای مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش را به همراه داشته باشد. در صورت نداشتن مدارک خواسته شده در آزمون استخدامی آموزش و پرورش، به منزله انصراف در نظر گرفته میشود.
مراحل بعد از مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش
پس از اعلام نتایج نهایی و مشخص شدن داوطلبان پذیرفته شده، محل برگزاری دوره یکساله مهارت آموزی آزمون استخدامی آموزش و پرورش توسط دانشگاه هایی که برگراز کننده این دوره ها هستند، مشخص می شود. به این ترتیب پذیرفته شدگان 1 هفته پس از اعلام نتایج نهایی موظف هستند که در محل تعیین شده ثبت نام نمایند و در دوره های پودمانی مهارت آموزی که زیر نظر دانشگاه فرهنگیان می باشد حضور یابند.
بیشتر بخوانید: ثبت نام دانشگاه فرهنگیان |
پس از گذراندن دوره مهارت آموزی از سوی دانشگاه مجری این دوره، آزمون جامع برگزار می شود که برای استخدام شدن در آموزش و پرورش، موفقیت در این آزمون الزامی میباشد:
دوره مهارت آموزی مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش |
بخشی از هزینه خدمات آموزشی و رفاهی دوره مهات آموزی بر عهده داوطلب می باشد. |
اگر پذیرفته شدگان در مصاحبه، در طی برگزاری دوره مهارت آموزی انصراف دهند، به تشخیص وزرات آموزش پرورش ملزم به پرداخت هزینه آزمون، مصاحبه استخدامی و برگزاری دوره می باشد. |
دانشگاه برگزار کننده دوره مهارت آموزی هیچ مسئولیتی در قبال خوابگاه و تغذیه مهارت آموزان ندارد و در صورت وجود امکانات برای ارائه خدمات، فقط با دریافت هزینه امکان پذیر می باشد. |
دوره مهارت آموزی شامل مجموعه ای از دروس تخصصی، تربیتی و کارورزی است که متناسب با نوع رشته پذیرفته شده، برای مهارت آموزان اجرا می شود. |
قبول شدگان نهایی رشته دبیری _ آموزگاری باید با مراجعه به سایت دانشگاه فرهنگیان از شرایط و ضوابط ثبت نام در دوره های کارآموزی اطلاع یابند. |
گذراندن دوره مهارت آموزی شرط لازم برای استخدام در آموزش و پرورش است و جز سنوات خدمتی محسوب نمی شود. |
پذیرفته شدگان نهایی این آزمون باید قبل از ثبت نام در دوره مهارت آموزی، تعهد کتبی خود را مبنی بر 10 سال تعهد خدمت در محلی که آموزش و پرورش تعیین می کند، ارائه دهند. |
عدم ثبت نام داوطلب در دوره مهارت آموزی به منزله انصراف می باشد و در این خصوص حق اعتراض ندارد. |
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش با کارشناسان خبره مشاور گروپ تماس بگیرید.
تاثیر نمره مصاحبه در استخدامی آموزش و پرورش
آموزش و پرورش به عنوان یکی از قویترین و قدیمیترین ارگانهای دولتی برای تامین نیروی انسانی و جذب افراد کارآمد برای شغل شریف معلمی، هر سال آزمون استخدامی خود را در سامانه الکترونیکی سنجش کشور به نشانی sanjesh.org برگزار میکند. یکی از اقدامات مهمی که مجری وزارت آموزش و پرورش؛ یعنی سازمان سنجش برعهده گرفته است، انتشار کارنامه سبز آزمون استخدامی آموزش و پرورش میباشد.
به این ترتیب روند محاسبه آزمون، درصد نمرات و درصد پاسخهای صحیح یا غلط برای داوطلبانی که میخواهند به عنوان آموزگار ابتدایی یا دبیر و هنرآموز مشغول به کار شوند، بسیار مهم است. تاثیر نمره در مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش حدود ۶٠ درصد و تاثیر نمره آزمون کتبی حدود ۴٠ درصد میباشد. بنابراین اهمیت مصاحبه حضوری به عنوان مرحله نهایی آزمون استخدامی، خیلی بیشتر از آزمون کتبی به عنوان مرحله اول است.
شرایط قبولی در مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش
مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش دارای شرایط و مراحلی است که در صورت انجام موارد تخصصی و کسب امتیاز در پاسخ به سوالات، دقت در ارزیابی و پشت سر گذاشتن معاینات بینایی و شنوایی و پرسشهای روانشناسی برای تایید سلامت روان، شانس استخدام در اداره آموزش و پرورش افزایش پیدا میکند. اکنون در ادامه قصد داریم به شرایط قبولی در مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش بپردازیم:
- برخلاف سالهای گذشته، تاثیر نمره مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۶۰ درصد شده است و تاثیر نمره آزمون کتبی در مرحله اول ۴۰ درصد میباشد.
- ارزیابی پذیرفته شدگان در مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش از جنبههای مختلف، توسط تیمی ۳ الی ۵ نفره انجام میشود تا با توجه به شایستگیهای هر فرد امتیازات لحاظ شود.
- کمترین امتیازاتی که داوطلب باید در دروس عمومی به دست بیاورد: ۹۵
- کمترین امتیازاتی که داوطلب باید در دروس تخصصی به دست بیاورد: ۴٠
- کمترین امتیازاتی که داوطلب باید در دروس اختصاصی به دست بیاورد: ۷٠
مراحل مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش
مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش دارای مراحل و شرایطی است که در عنوانهای قبلی به صورت مختصر و مفید، توضیح دادیم. داوطلبان پس از پذیرش در مصاحبه حضوری، میبایست مدارک خود را بارگذاری کنند و آن دسته از مدارکی که لازم است به صورت فیزیکی در محل مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش ببرند، جمع آوری کنند. اما جدا از مدارک لازم برای ورود به آزمون حضوری، داوطلب باید مراحلی را برای استخدام شدن در اداره آموزش و پرورش طی کند که در ادامه قصد داریم به هر یک اشاره کوتاهی داشته باشیم:
مراحل مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش |
ارزیابی سلامت جسمی و سلامت روانی یکی از آن مواردی است که توسط پزشکان معتبر انجام من میشود. |
اطلاعات فردی داوطلب مثل نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، تعداد اعضای خانواده و تحصیلات و غیره از او پرسیده میشود. |
یکی دیگر از مراحل مهم مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش، سوالات اعتقادی و مذهبی است که فرد باید به آنان پاسخ دهد. |
قبول شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش که به مرحله نهایی یعنی مصاحبه راه یافتند، بایستی به پرسشهای سیاسی و مذهبی مثل نماز و روزه و خمس و زکات پاسخ دهند تا امتیاز این مرحله از آزمون استخدامی را کسب کنند. |
در مرحله آخر داوطلب از لحاظ تخصصی و رشته شغلی که برای تدریس انتخاب کرده، ارزیابی و سنجیده شود. پس از طی کردن کلیه مراحل ذکر شده، متقاضی مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش، بایستی متتظر اعلام نتایج آزمون از سایت سنجش sanjesh.org باشد. |
اگر سوالی درباره جزییات موضوع مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش دارید، میتوانید با مشاوره از پشتیبانان مجرب مشاور گروپ به شماره 9099071613 ارتباط برقرار کنید. هر روز هفته حتی در ایام تعطیل از سراسر کشور با تلفن ثابت بدون نیاز به پیش شماره از ساعت 8 صبح الی 12 شب با شماره 9099071613 تماس حاصل فرمایید. |
سوالات متداول مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش:
✔️داوطلبان چند برابر ظرفیت به مصاحبه آموزش و پرورش دعوت میشوند؟
معمولا داوطلبان ۳ الی ۵ برابر ظرفیت مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش دعوت میشوند.
✔️امتیازات مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش به چه صورت است؟
همانطور که گفتیم مصاحبه آزمون استخدامی شرایط و مراحلی دارد که در مجموع شامل ۶۰ درصد از کل معدل میشود.
✔️سایت مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش کدام است؟
سایت مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش، سنجش کشور به نشانی sanjesh.org است.
جهت مشاوره در زمینه مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل