جهت مشاوره در زمینه شرایط انتقال دانشجویان دختر دانشگاه آزاد ۱۴۰۱ – ۱۴۰۲
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
شرایط انتقال دانشجویان دختر دانشگاه آزاد ۱۴۰۱ – ۱۴۰۲ : معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری از امتیازات مثبت نقل و انتقال دانشجویان دختر به محل سکونت والدین یا همسرشان خبر داد .
به گزارش مشاور گروپ و به نقل از جوان ، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری از امتیازات مثبت نقل و انتقال دانشجویان دختر به محل سکونت والدین یا همسرشان خبر داد .
حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد : ثبت نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۲ آغاز شده و تا ۱۸ تیرماه ادامه دارد .
حجت الاسلام کلانتری افزود : متقاضیان نقل و انتقالات دانشگاه آزاد باید برای ثبت نام به سامانه منادا به نشانی monada.iau.ir مراجعه کرده و ثبت نام خود را کامل کنند .
وی با اشاره به نقل و انتقالات دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی ، گفت : یکی از امتیازات مثبتی که برای نقل و انتقالات دانشجویان دختر در نظر گرفته شده ، این است که دختران دانشجو به محل سکونت والدین یا همسرشان منتقل خواهند شد .
وی افزود : به استثنای دانشجویان رشتههای پزشکی ، داروسازی ، دندان پزشکی و پرستاری که رشته های آنها صرفا در چند واحد وجود دارد ، بقیه دانشجویان دختر به شهر محل زندگی و یا نزدیک ترین واحد به محل زندگیشان منتقل می شوند .
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد : تمامی مراحل و فرآیند رسیدگی به درخواست های نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان از طریق سامانه منادا قابل پیگیری است و متقاضیان از مراجعه حضوری به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی خودداری کنند .
شرایط انتقال دانشجویان دختر دانشگاه آزاد
یکی از بزرگترین دغدغههای هر دانشجو بهویژه دانشجویان دختر در زمان کنکور این است که بتوانند در شهر خود تحصیل کنند و نیازی به مهاجرت به سایر شهرها برای ادامه تحصیل نداشته باشند؛ چراکه طبیعتا درس خواندن در دانشگاه به اندازه کافی استرسزا است، چه برسد به اینکه قرار باشد زندگی دانشجویی و خوابگاهی در شهری جدید را نیز به آن اضافه کرد، در این صورت هم دانشجویان و هم خانوادههایشان از لحاظ روحی و روانی تحتفشار قرار میگیرند، هرچند دانشگاههای کشور راهکار نقلوانتقال را برای این مهم در نظر گرفتهاند، ولی همه دانشجویان این شانس را ندارند که بتوانند از این قانون برای انتقالی گرفتن به شهر خودشان استفاده کنند.
شاید تا چندوقت پیش ادامه تحصیل برای دانشجویانی که نتوانستهاند در زمان کنکور در شهر خود قبول شوند، یک آرزوی دستنیافتنی یا حداقل آرزوی بزرگ محسوب میشد، ولی با رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی که چندسالی است عملیاتی شده، این آرزو حالا دیگر دستیافتنی شده و دانشجویان با خیال راحت و بدوندغدغه در شهرهای محل سکونت خود ادامه تحصیل میدهند. طبق اعلام دانشگاه آزاد اسلامی سامانه ثبتنام نقلوانتقالات دانشجویی برای نیمسال اول ۹۹-۹۸ از ۱۸ خردادماه آغاز میشود و دانشجویان در این تاریخ باید از طریق سامانه منادا به آدرس monada.iau.ir نسبت به ثبتنام خود اقدام کنند.
از کجا شروع کنیم؟
پیش از آنکه این سیستم طراحی شود و دانشجویان از طریق سامانه درخواستهای خود را منظور کنند باید چند باری میان مبدا و مقصد رفت و آمد میکردند تا نتیجه نهایی به آنها اعلام شود، اما از آنجا که تنها به درخواستهایی که از طریق سامانه منادا ارسال شود، رسیدگی خواهد شد دیگر نیازی نیست دانشجو به صورت حضوری مساله را پیگیری کند.
هزینههای بررسی پرونده
اما هزینههای پرداختی توسط دانشجویان، یکی از سوالات مهمی است که همواره دانشجویان با آن سروکار دارند. طبق بخشنامههای موجود در این زمینه، هزینه انتقال دانشجویان در مقاطع کاردانی ۶۰۰ هزارتومان، کارشناسی مبلغ ۹۰۰ هزارتومان، کارشناسیارشد یک میلیون و ۵۰۰ هزارتومان و دکتری حرفهای چهار میلیونتومان است که توسط واحد مبدا در زمان تسویهحساب اخذ میشود. هزینه میهمانی برای هر نیمسال در مقاطع کاردانی ۲۵۰ هزارتومان، کارشناسی مبلغ ۴۰۰ هزارتومان، کارشناسیارشد ۸۰۰ هزارتومان و دکتری حرفهای و تخصصی یک میلیون و ۵۰۰ هزارتومان است که به همراه شهریه ثابت توسط واحد مقصد اخذ و به حساب واحد مبدا واریز میشود.
شرایطی خاص برای دانشجویان دختر
این بند چندسالی است به بخشنامه موجود اضافه شده و مورد استقبال دانشجویان و خانوادهها قرار گرفته است که براساس آن، میهمانی دائم دانشجویان دختر در مقاطع کاردانی و کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) در شهر محل سکونت والدین یا همسر درصورت دارا بودن تمامی شرایط عمومی مندرج در شیوهنامه نقلوانتقالات، دایر بودن رشته متقاضی در واحد مقصد در سال ورودی دانشجو و تایید عدممغایرت محل سکونت و واحد مقصد انتخابی متقاضی امکانپذیر است. مدارک و مستندات موردنیاز متقاضیان شامل ارائه مدارک سکونت والدین یا همسر، تصویر تمامی صفحات شناسنامه و تصویر مدرک دو سال آخر تحصیلی (پیشدانشگاهی و دیپلم) است. هر دانشجو در هر دوره تحصیلی صرفا یکبار مجاز به استفاده از این ماده خواهد بود و انصراف از میهمانی دائم و تغییر مقصد امکانپذیر نیست. همچنین واحدهای مبدا و مقصد براساس محل دو سال آخر تحصیلی دوره متوسطه، مدارک دانشجو را بررسی کرده و موظف به تکمیل فرآیند درخواست هستند و درصورت مغایرت واحد مقصد با محل دو سال آخر تحصیلی، مدارک معتبر محل سکونت مبنای اقدام واحدهای مبدا و مقصد بررسی خواهد شد.
چه افرادی شرایط درخواست دارند؟
نقلوانتقالات دانشجویی دارای شرایطعمومی و اختصاصی است که این قیدها باید مدنظر دانشجویان قرار گیرد. در بخش عمومی موارد زیر باید در نظر گرفته شود:
- منع ادامه تحصیل نداشته باشد.
- حداقل یک نیمسال در واحد مبدا ثبت نام کرده باشد.
- انتقال صرفا برای پذیرفتهشدگان با آزمون امکانپذیر است.
- انتقال و میهمانی دانشجویان خودگردان فقط به واحدهای مجری این دورهها امکانپذیر است.
- انتقال در هر یک از مقاطع تحصیلی در نیمسال آخر تحصیل ممنوع است.
- انتقال و میهمانی در مقطع دکتری تخصصی به غیر از موارد خاص ممنوع است.
- انتقال و میهمانی از واحد الکترونیکی به سایر واحدها ممنوع است.
- انتقال و میهمانی از واحدهای بینالملل تنها به آن واحدها امکانپذیر است.
همچنین بخش اختصاصی که مهمترین بخش آییننامه انتقالی دانشگاه آزاد اسلامی است ۱۶ ماده دارد که ماده ۱۶- که درباره نقلوانتقال دانشجویان دختر است- به آن اضافه شده است. در ۱۵ ماده دیگر مواردی ازجمله ضوابط انتقال یا میهمانی براساس ازدواج و متارکه، ضوابط انتقال یا میهمانی براساس خانواده شاهد و ایثارگران، ضوابط میهمانی دانشجویان باردار، بیمار و معلول، ضابطه میهمانی براساس فوت والدین، همسر و فرزند، ضوابط انتقال یا میهمانی کارکنان و اعضای هیاتعلمی و… لحاظ شده است.
شرایط نقل و انتقالات دانشجویان
- ورود به سامانه منادا و کلیک روی گزینه پذیرفتن شرایطعمومی و تعهدات مرتبط با درخواست نقلوانتقال
- وارد کردن اطلاعات کاربری پس از مشاهده صفحه ثبتنام، کاربری و کلمه عبور به صورت پیشفرض به ترتیب «کد ملی» و «شماره دانشجویی واحد دانشگاهی مبدا» است
- قابل مشاهده بودن مشخصات فردی و اطلاعات آموزشی دانشجو پس از ورود صحیح اطلاعات کاربری
- مراجعه به واحد دانشگاهی مبدا درصورتی که در اطلاعات نمایش دادهشده در سیستم مغایرتی وجود دارد، قبل از ثبت نهایی درخواست
- امکان انتخاب تنها یک ماده از مجموعه ضوابط موجود در آییننامه برای بررسی پرونده براساس آن ماده و بارگذاری مستندات مربوطه
- پرداخت هزینه بررسی مدارک با توجه به مقطع تحصیلی، مطابق جدول هزینه بررسی مدارک
- دریافت شماره پرونده ۱۳ رقمی و کد رهگیری پس از تایید و ثبت نهایی درخواست
ماده الحاقی شرایط انتقال ویژه دانشجویان دختر دانشگاه آزاد
ماده ۱۶ شیوهنامه نقلوانتقالات دانشجویی- ماده الحاقی ویژه دانشجویان دختر
- دارا بودن کلیه شرایط عمومی مندرج در شیوهنامه و همچنین دایر بودن رشته متقاضی در واحد مقصد در سال ورودی دانشجو.
- ارائه مدارک و مستندات ازقبیل مدارک سکونت والدین یا همسر، تصویر کلیه صفحات شناسنامه و تصویر مدرک دو سال آخر تحصیلی.
- هر دانشجو در هر دوره تحصیلی صرفا یکبار مجاز به استفاده از این ماده خواهد بود و انصراف از میهمانی دائم و متغیر مقصد امکانپذیر نیست.
- سنجش واحد مبدا و مقصد با توجه به دو سال آخر دوره متوسطه است، درصورت مغایرت واحد مقصد با محل دو سال آخر تحصیلی، مدارک معتبر محل سکونت بررسی میشود.
- دانشجویان رشتههای پرستاری، مامایی و علوم تغذیه به دلیل محدودیت امکانات بیمارستانی براساس سایر مواد شیوهنامه بررسی میشوند. ۶- تمام شهریه دانشجوی دختر در دوران تحصیل بهحساب واحد مقصد واریز خواهد شد.
منبع : جوان
جهت مشاوره در زمینه شرایط انتقال دانشجویان دختر دانشگاه آزاد ۱۴۰۱ – ۱۴۰۲
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل