جهت مشاوره در زمینه سهمیه معلمان عشایری در دانشگاه فرهنگیان و رجایی
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
در این مقاله به بررسی موضوع سهمیه معلمان عشایری در دانشگاه فرهنگیان و رجایی در سال ۱۴۰۲ پرداخته ایم. مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزشوپرورش از اختصاص سهمیه ویژه برای معلمان عشایری در سال ۱۴۰۲ در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی خبر داد. با ما همراه باشید.
محمدرضا سیفی، در نشست با راهبران آموزشی استان کرمانشاه بابیان اینکه هماکنون۲۱۰هزار دانشآموز دختر و پسر در مناطق عشایری کشور مشغول به تحصیل هستند که ۴۷.۳ درصد آنها را دانش آموزان دختر تشکیل میدهند، اظهار کرد: طی سه سال گذشته شاهد افزایش هفتدرصدی تعداد دانشآموزان دختر عشایر کشور بودهایم.
او با تشریح وضعیت مدارس عشایری کشور، افزود: در کشور۶۶۰۰ مدرسه ثابت، سیار و نیمه سیار عشایری با ۱۳۳۰ کلاس درس داریم. همچنین در کشور ۳ هزار مدرسه کانتینری وجود دارد که از این تعداد ۱۳۲۷ مدرسه مربوط به عشایر است.
سیفی گفت: با پیگیریهای انجامشده مقرر شد، سازمان نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس برای سال آینده ۵ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ساخت چشمههای سرویس بهداشتی اختصاص دهد که امیدواریم شاهد تخصیص این اعتبار باشیم و مشکل سرویس بهداشتی این مدارس حل شود.
او افزود: با تلاشهای صورت گرفته امسال توانستیم ۱۷۰ میلیارد ریال بهعنوان سرانه آموزشی به مدارس عشایری کشور تزریق کنیم و امیدواریم تا پایان سال دوباره به همین میزان پرداختی داشته باشیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با سهمیه معلمان عشایری در دانشگاه فرهنگیان و رجایی در سال ۱۴۰۲ می توانید با کارشناسان مجموعه به شماره 9099071613 تماس بگیرید.
بیشتر بخوانید: ماده ۲۸ آموزش و پرورش |
سهمیه معلمان عشایری در دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایری کشور در ادامه بابیان اینکه در کشور ۳ هزار راهبر آموزشی و تربیتی داریم، تصریح کرد: بیشتر این راهبران در استانهای خوزستان، سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی مشغول تعلیم و تربیت دانش آموزان عشایری هستند که احکام شغلی این راهبران آموزشی مشکلاتی دارد که با برنامهریزی و تشکیل جلسات متعدد قرار شده قبل از پایان سال احکام شغلی این راهبران آموزشی تصحیح و بندی تحت عنوان مدیریت ویژه فوقالعاده شغل دریافت کنند.
سیفی افزود: با توجه به اهمیت ویژه آموزش عشایر، سهمیه ویژهای برای معلمان عشایری در سال آینده در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی در نظر گرفته شده است.
او در پایان با دعوت از خیرین برای ورود به حوزه تأمین تجهیزات موردنیاز دانش آموزان گفت: خیرین میتوانند با تهیه مدارس کانکسی و ابزار آموزشی در کیفیتبخشی امر آموزش در مناطق محروم نقش اثرگذاری داشته باشند.
بر اساس قوانین بودجه سنواتی و ضوابط اجرایی، از سال 1384 تاکنون، پرداخت کمکهزینه مهدکودک برای کارمندان زن دستگاههای اجرایی فاقد مهدکودک دولتی (به ازای هر فرزند زیر 6 سال) برقرار گردیده است، لیکن به دلیل عدم رعایت اصل کفایت در تخصیص اعتبارات ردیف هزینهای تحت عنوان ادارات کل آموزشوپرورش استانها، طی سالهای 84 لغایت 1397 این کمکهزینه به ذینفعان پرداختنشده است و موجب طرح دعاوی متعدد و بهتبع آن صدور رأی وحدت رویه در تاریخ 12 دیماه 96 هیئت عمومی دیوان عدالت اداری به موضوع مطالبات کمکهزینه مهدکودک به کارکنان وزارت متبوع شده است که متعاقب آن اقدامات شایسته و در خور توجه از سوی مسئولان ذیربط ازجمله: وزارت آموزشوپرورش، سازمان برنامهوبودجه کشور، دیوان عدالت اداری انجام گردیده و خوشبختانه این اقداماتنتیجهبخش بوده است و سازمان برنامهوبودجه کشور موافقت نمود نسبت به تأمین اعتبار موردنیاز جهت تأدیه مطالبات مذکور اقدام نماید.
جهت مشاوره در زمینه سهمیه معلمان عشایری در دانشگاه فرهنگیان و رجایی
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل