جهت مشاوره در زمینه سهمیه آزمون داوری و میانجیگری
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
سهمیه آزمون داوری و میانجیگری موضوع اصلی این مقاله مشاور گروپ است و کلیه متقاضیان دریافت پروانه داوری حرفه ای و دریافت پروانه میانجی گری قوه قضاییه که جزو ایثارگران، کارکنان و اعضای شورای حل اختلاف، داوطلب بومی و یا متاهل دارای فرزند باشند می توانند از شرایط سهمیه آزمون داوری و میانجیگری برخوردار باشند.
به همین دلیل این مقاله را به معرفی انواع سهمیه آزمون داوری و میانجیگری اختصاص دادیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره که آیا شما هم می توانید از سهمیه آزمون میانجی گری و داوری استفاده کنید یا خیر، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
سر فصل ها
- سهمیه آزمون داوری و میانجیگری
- سهمیه ایثارگران آزمون داوری و میانجیگری
- سهمیه اعضا و کارکنان شوراهای حل اختلاف آزمون داوری و میانجیگری
- سهمیه داوطلبان بومی آزمون داوری و میانجیگری
- سهمیه داوطلبان متاهل دارای فرزند آزمون داوری و میانجیگری
- دریافت سهمیه آزمون داوری و میانجیگری
- ✔️شرایط دریافت سهمیه آزمون داوری و میانجیگری چیست؟
- ✔️تاثیر سهمیه آزمون داوری و میانجیگری چقدر است؟
- ✔️سهمیه آزمون داوری و میانجیگری چیست؟
سهمیه آزمون داوری و میانجیگری
همانطور که در مقدمه ذکر شد برای برخی از داوطلبان شرایط ویژه ای در قالب سهمیه آزمون داوری و میانجیگری در نظر گرفته شده است تا به نوعی کمکی در پذیرش این گروه از متقاضیان باشد. ایثارگران، کارکنان و اعضای شورای حل اختلاف، داوطلب بومی و یا متقاضیان متاهل دارای فرزند با لحاظ شرایط خاص نسبت به سایر داوطلبان، می توانند با شروع فرآیند ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری برای دریافت این سهمیه اقدام نمایند.
توجه داشته باشید که استفاده از این سهمیه منوط به ارائه مدارک تایید کننده شرایط داوطلب بوده و در صورتی که این مدارک را نداشته باشید مشمول دریافت سهمیه آزمون داوری و میانجیگری نخواهید بود.
سهمیه ایثارگران آزمون داوری و میانجیگری
سهمیه ایثارگران آزمون داوری و میانجیگری با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و قوه قضاییه برای ایثارگران و وابستگان آن ها در قالب شرایط ویژه ای در نظر گرفته شده است. مطابق با اطلاعات مندرج در دفترچه ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری براساس هماهنگی به عمل آمده با بنیاد شهید، امتیازات زیر لحاظ شده است :
۱. ایثارگران نوع اول کسب ۸۰٪ حد نصاب پذیرش آزمون کتبی
ایثارگران نوع اول |
|
۲. ایثارگران نوع دوم کسب ۹۰٪ حد نصاب پذیرش آزمون کتبی
ایثارگران نوع دوم |
|
توجه داشته باشید که برای دریافت سهمیه آزمون داوری و میانجیگری ایثارگران نیاز تاییدیه مراجعه ذیصلاح می باشد. مراجع تایید مدت حضور داوطلبانه در جبهه ها عبارتند از :
۱. معاونت نیروی انسانی هر یک از رده های نیروهای مسلح در مورد رزمندگان متبوع خود.
۲. معاونت نیروی انسانی سازمان بسیج مستضعفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مورد بسیجیان و نیروهای مردمی اعم از مستخدمین دولت و صاحبان مشاغل و صنوف آزاد و افراد فاقد شغل.
۳. معاونت توسعه منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی در مورد جهادگران.
تذکر مهم: مرحله سوم ثبت نام آزمون داوری و میانجی گری، مربوط به ثبت سهمیه ها و سوابق کاری متقاضیان می باشد. به دلیل ارتباط سامانه hrtc.ir با سامانه بنیاد شهید و امور ایثارگران، اطلاعات ایثارگری داوطلبان دارای ایثارگری نوع اول به صورت خودکار در سامانه ثبت خواهد شد. اما داوطلبان دارای ایثارگری نوع دوم، باید به صورت خوداظهاری شرایط خود را در سامانه ثبت نموده و پس از آزمون، شرایط آنها بررسی خواهد شد.
سهمیه اعضا و کارکنان شوراهای حل اختلاف آزمون داوری و میانجیگری
برای اعضا و کارکنان شوراهای حل اختلاف، امتیازات زیر در قالب سهمیه اعضا و کارکنان شوراهای حل اختلاف آزمون داوری و میانجیگری لحاظ شده است :
۱. دارندگان حداقل ۳۶ ماه سابقه و بیشتر : کسب ۸۰٪ حد نصاب پذیرش آزمون.
۲. دارندگان حداقل ۲۴ ماه سابقه : کسب ۸۵٪ حد نصاب پذیرش آزمون.
۳. دارندگان حداقل ۱۲ ماه سابقه : کسب ۹۰٪ حد نصاب پذیرش آزمون.
سهمیه داوطلبان بومی آزمون داوری و میانجیگری
سهمیه داوطلبان بومی آزمون داوری و میانجیگری به کسانی که متولد یا ساکن با سابقه ده سال سکونت در همان شهرستان باشند تعلق می گیرد، بنابراین به داوطلبان توصیه میشود برای دریافت سهمیه آزمون داوری و میانجیگری، محلهای مربوط به استان بومی خود را در هنگام ثبت نام انتخاب نمایند. شرایط بومی بودن افراد از روش های زیر احراز می گردد:
- شهرستان محل تولد مندرج در شناسنامه داوطلب با شهرستان مورد تقاضا یکی باشد.
تذکر: با توجه به تقسیمات کشوری در سالهای مختلف، در صورت اختلاف یا ابهام در خصوص شهرستان محل تولد، ملاک عمل نظر اداره ثبت احوال استان مربوطه خواهد بود.
- استفاده از اولویت بومی از طریق سکونت به موجب تایید ساکن بودن و حداقل ده سال سکونت با ارائه استشهاد محلی ممهور به مهر نیروی انتظامی (پاسگاه یا کلانتری محل) در شهرستان مورد تقاضا خواهد بود.
تبصره: داشتن گواهی تحصیل در مقاطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی یا دبیرستان در شهرستان محل مورد تقاضا با تایید اداره آموزش و پرورش شهرستان مربوطه می تواند به عنوان قسمتی از ده سال سابقه سکونت به شرط استشهاد محلی مبنی بر تایید ساکن بودن فعلی فرد در شهرستان مورد تقاضا مورد محاسبه قرار گیرد.
تذکر: مبنای شهرستان برای تعیین بومی بودن تقسیمات کشوری در اولین روز ثبت نام برای آزمون داوری و میانجی گری می باشد و نمره مکتسبه داوطلب بومی شهرستانی با ضريب يک و یک دهم(۱/۱) محاسبه و ملاک عمل قرار خواهد گرفت.
سهمیه داوطلبان متاهل دارای فرزند آزمون داوری و میانجیگری
سهمیه داوطلبان متاهل دارای فرزند آزمون داوری و میانجیگری بر اساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، به ازای تاهل و همچنین داشتن فرزند، دو (۲) نمره مجموعاً حداکثر تا ده (۱۰) نمره ، به نمره مکتسبه در آزمون کتبی داوطلبان متاهل و یا دارای فرزند اضافه میشود.
تبصره : اعطای امتیازات سهمیه آزمون داوری و میانجیگری داوطلبان دارای فرزند مشروط به آن است که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه داوطلب یا فرزند ایشان، بالای ۵٫۲ نباشد.
دریافت سهمیه آزمون داوری و میانجیگری
برای دریافت سهیمه آزمون داوری و میانجیگری باید مدارک لازم را در هنگام ثبت نام در سایت ثبت نام آزمون داوری و میانجیگری hrtc.ir بارگذاری کنید زیرا مرحله سوم ثبت نام مربوط به ثبت سهمیه ها و سوابق کاری متقاضیان می باشد.
به دلیل ارتباط سامانه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی hrtc.ir با سامانه بنیاد شهید و امور ایثارگران، اطلاعات ایثارگری داوطلبان دارای ایثارگری نوع اول به صورت خودکار در سامانه ثبت خواهد شد. اما داوطلبان دارای ایثارگری نوع دوم، باید به صورت خوداظهاری شرایط خود را در سامانه ثبت نموده و پس از آزمون، شرایط آنها بررسی خواهد شد.
ما در این مقاله مشاور گروپ به معرفی انواع سهمیه آزمون داوری و میانجیگری، شرایط و نحوه دریافت آن در سامانه آزمون استخدامی جهاد دانشگاهی hrtc.ir پرداختیم، و امیدواریم مطالعه این مطلب برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد. اگر برای شرکت در مراحل بعدی دریافت پروانه داوری و میانجیگری نیاز به راهنمایی های بیشتر داشتید می توانید روی کمک تیم مشاور گروپ حساب باز کنید.
چون برای پیدا کردن جواب سوالات خود در این زمینه باید ساعت ها جستجو کرده تا پاسخ مناسب و جامع خود را دریافت کنید. اما… تصور کنید فرصتی وجود داشته باشد که به واسطه آن بتوانید پاسخ تمام سوالات خود را به صورت یکجا به دست آورید، این یعنی صرفه جویی در زمان و هزینه + کسب نتیجه سریعتر!
به همین منظور قابلیت مشاوره تلفنی مشاور گروپ را فعال کرده ایم تا تمام سوالات شما از طریق مشاوران مجرب و کاربلد پاسخ داده شوند. اگر سوالی دارید که پاسخ آن را در مقاله نیافتید کافیست با ما تماس بگیرید.
همه روزه حتی روزهای تعطیل رسمی هم از ساعت 8 صبح تا 12 آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان هستیم. کافیست تلفن ثابت را برداشته و شماره 9099071613 را شماره گیری نمایید.
پاسخگویی همه روزه از 8 صبح تا 12 شب
تماس از تلفن ثابت
مشاور گروپ
9099071613
اگر به هر دلیلی امکان دسترسی به تلفن ثابت برای شما فراهم نبود نگران نباشید، از منوی سمت چپ سایت مشاور گروپ روی خرید بسته های تماس بزنید. با تکمیل فرم مشاوره و ثبت اطلاعات خود، در اولین فرصت و کمتر از یک ساعت ما با شما تماس خواهیم گرفت.
سوالات متداول
✔️شرایط دریافت سهمیه آزمون داوری و میانجیگری چیست؟
✔️در این مقاله شرایط سهمیه را برای داوطلبان ثبت نام آزمون میانجی گری و داوری به صورت کامل شرح داده ایم.
✔️تاثیر سهمیه آزمون داوری و میانجیگری چقدر است؟
✔️بسته به نوع سهمیه ای که استفاده می کنید تاثیر متفاوتی در نتیجه آزمون شما اعمال می شود. اطلاعات تکمیلی را در همین مقاله مشاور گروپ مطالعه کنید.
✔️سهمیه آزمون داوری و میانجیگری چیست؟
✔️مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه برای برخی از داوطلبان واجد شرایط، فرصت استفاده از سهمیه آزمون داوری و میانجیگری را فراهم کرده است. برای اطلاع از شرایط استفاده و تاثیر آن در نتیجه آزمون مقاله را مطالعه فرمایید.
جهت مشاوره در زمینه سهمیه آزمون داوری و میانجیگری
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
با سلام و عرض ادب من جانباز ی دارم ۱۵ درصد ولی در ثبت نام داوری و میانجیگری جایی پیدا نکردم از آن سهمیه استفاده کنم لطفآ راهنمايي فرمایید
سلام دوست گرامی، به دلیل ارتباط سامانه ثبت نام hrtc ir با سامانه بنیاد شهید و امور ایثارگران، اطلاعات ایثارگری داوطلبان دارای ایثارگری نوع اول (جانبازان، آزادگان، همسر و فرزندان شهدا و …) به صورت خودکار در سامانه ثبت خواهد شد. اما داوطلبان دارای ایثارگری نوع دوم، باید به صورت خوداظهاری مدارک شون رو در مرحله سوم ثبت نام (بارگذاری سوابق کاری و سهمیه ها) در سامانه ثبت کنند. بعد از برگزاری آزمون هم شرایط کلیه کسانیکه از سهمیه استفاده کردند بررسی میشود.