جهت مشاوره در زمینه سنوات غیر رسمی نهضت سواد آموزی
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
سنوات غیر رسمی نهضت سواد آموزی یکی از دغدغههای آموزشیارانی است که مطابق با ماده ۱۰۵ قانون مدیریت خدمات کشوری، احتساب سابقه کاری آنان مقدور نیست. بنابراین وزارت آموزش و پرورش برای برطرف کردن مشکلاتی از قبیل فاقد حق بیمه و کسورات بازنشستگی، راهکارهای تازهای را پیشنهاد کرده است. پس با ما و ادامه مقالهی سنوات غیررسمی نهضت سواد آموزی، همراه باشید.
سر فصل ها
محاسبه سنوات غیر رسمی نهضت سواد آموزی
یکی از معضلات آموزشیاران نهضت سواد آموزی، پرداخت حق بیمه و سنوات غیررسمی است. محاسبه سنوات غیر رسمی نهضت سواد آموزی برای افرادی که از تاریخ ۱۳۵۸/۱۰/۰۷ تا تاریخ ۱۳۷۵/۰۱/۰۱ آموزشیار بودهاند، طبق ماده ۸۵ قانون مدیریت، تنها ۹ درصد حقوق مشمول کسور اولین حکم استخدام برای آنان محاسبه میشود. بنابراین مبلغ آن بسیار اندک خواهد بود.
اما برای تضغیف نشدن حقوق معلمان، قانون احتساب سابقه خدمت در نهضت سواد آموزی از سال ۱۳۶۳/۰۸/۰۳ تغییر پیدا کرد. طبق تبصره ۲ و ماده ۸۵ قانون استخدام کشوری، شرایط به این صورت شد که آموزشیار نهضت سواد آموزی مشروط بر اینکه سابقه کاری آن کمتر از یکسال نباشد، حدود ۹٪ از کلیه ارقام، مشمول برداشت کسور بازنشستگی میشود.
اما اگر آموزشیار پس از سال ۱۳۷۵ خدمت کرده باشد؛ بنابر قانون جدید و تصویب شده نهضت سواد آموزی برای تمامی آموزشیاران، بیمه تامین اجتماعی رد میشود. پس در اولین اقدام، به امور اداری مراجعه کنید و درخواست انتقال کسور از تامین اجتماعی به صندوق کشوری را اعلام نمایید.
اگر هم جز افرادی هستید که دوره آموزشیاری شما به قبل از سال ۷۵ و بعد از سال ۷۵ تقسیم میشود؛ با مراجعه به بخش اداری و ارائه مدارک خواسته شده، نوع سنوات شما با ترکیب هر دو قانون نهضت سواد آموزی محاسبه میگردد.
سنوات رسمی نهضت سواد آموزی
محاسبه سنوات رسمی نهضت سواد آموزی با سنوات غیر رسمی نهضت سواد آموزی متفاوت است. لذا تعیین سوابق آموزشیار به عنوان سنوات دولتی دارای شرایطی است که اگر تمام موارد رعایت شود، سنوات آموزشیار نهضت سواد آموزی به صورت رسمی حساب میشود. شخص مذکور باید ابلاغیه و یا گواهینامه رسمی با تایید و مهر وزارت آموزش و پرورش را به صورت کتبی داشته باشد. گواهی نهضت سواد آموزی از اداره کل آموزش و پرورش و همچنین حداقل یک سال خدمت به صورت مطلوب، از شروط اصلی سنوات رسمی نهضت سواد آموزی است.
درخواست کتبی از دبیرخانه به همراه پیوست و پرداخت کسورات بازنشستگی، با تایید رسمی سازمان تامین اجتماعی از دیگر بخشهای ضروری میباشد که برای سنوات رسمی نهضت سواد آموزی واجب است.
جمعبندی:
یکی از جریانات مهم اخیر، سنوات غیر رسمی نهضت سواد آموزی و سنوات رسمی نهضت سواد آموزی است که هر یک طی چهل سال اخیر روند نزولی و صعودی بسیاری را طی کرده است. سنوات غیررسمی نهضت سواد آموزی به قبل از سال ۱۳۷۵ و پس از سال ۱۳۷۵ تقسیم میشود، اما در سنوات رسمی نهضت سواد آموزی همچنان شرایط مهم و ثابتی وجود دارد که تغییر قابل ملاحظه و تازهای در آن دیده نشده است.
ما در این مقاله به موضوع سنوات غیر رسمی نهضت سواد آموزی پرداختهایم تا به سوالات شما پاسخی درست و جامع داده باشیم.
چنانچه پاسخ سوالات خود را از این مطلب دریافت نکردهاید، میتوانید با کارشناسان مجموعه مشاور گروپ با شماره تماس 9099071613 تماس حاصل فرمایید.
سوالات متداول سنوات غیر رسمی نهضت سواد آموزی:
سنوات آموزشیاران نهضت سواد آموزی چند دسته است؟
سنوات آموزشیاران به دو دسته سنوات غیر رسمی نهضت سواد آموزی و سنوات رسمی نهضت سواد آموزی تقسیم میشود.
سنوات آموزشیاران نهضت سواد آموزی چند دسته است؟
سنوات آموزشیاران به دو دسته سنوات غیر رسمی نهضت سواد آموزی و سنوات رسمی نهضت سواد آموزی تقسیم میشود.
قانون احتساب سابقه خدمت در چه تاریخی اصطلاح شده است؟
قانون احتساب سابقه خدمت در نهضت سواد آموزی از سال ۱۳۶۳/۰۸/۰۳ تغییر پیدا کرده است.
در سال ۱۳۷۵ قانون مدیریت چه قانونی را به سنوات غیررسمی نهضت سواد آموزی اضافه کرد؟
بعد از سال ۱۳۷۵ برای تمامی آموزشیاران، طبق قانون بیمه تامین تامین اجتماعی رد میشود.
جهت مشاوره در زمینه سنوات غیر رسمی نهضت سواد آموزی
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل