
جهت مشاوره در زمینه درصدهای لازم برای قبولی مهندسی پلیمر + بازار کار موجود
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
هدف رشته مهندسی صنایع پلیمر تولید کلیه محصولات پلیمری از قبیل لاستیک ، پلاستیک، الاستومر، رزین و سایر مواد مورد نیاز صنعت رشته مهندسی صنایع پلیمر شناخت، طراحی، فرمولاسیون، آنالیز و بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی سه ماده عمده میباشد...
هدف رشته مهندسی صنایع پلیمر تولید کلیه محصولات پلیمری از قبیل لاستیک ، پلاستیک، الاستومر، رزین و سایر مواد مورد نیاز صنعت شته مهندسی صنایع پلیمر شناخت، طراحی، فرمولاسیون، آنالیز و بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی سه ماده عمده میباشد که این مواد عبارتند از : لاستیک ، پلاستیک و کامپوزیت.
آینده شغلی و بازار کار
گمنامی رشته مهندسی پلیمر یکی از مشکلاتی است که بیشتر دانشجویان و فارغالتحصیلان این رشته از آن سخن میگویند. آنها معتقدند که بیشتر مدیران صنایع و شرکتهای دولتی و خصوصی از کارآیی مهندسان پلیمر اطلاعی ندارند.
در بسیاری از شرکتها یک لیسانس شیمی کار یک مهندس پلیمر را انجام میدهد و جالب این است که هر شرکتی که یک مهندس پلیمر استخدام کرده تازه به کارآیی فارغالتحصیلان این رشته پیبرده است چرا که فارغالتحصیلان رشته شیمی طراحی فرمولاسیون را نمیخوانند و تازه بعد از ورود به بازار کار اطلاعاتی را که یک مهندس پلیمر طی 4 سال تحصیل به دست آورده است، با کار و تجربه در صنعت به دست میآورند.
وضعیت نیاز کشور به این رشته در حال حاضر
همه ساله در جهان هزاران تن رنگینه مصنوعی تولید میشود. اگر بخواهیم فقط برای رنگرزی الیاف، به جای رنگینههای مصنوعی از رنگینههای طبیعی استفاده کنیم مساحتی چند برابر کره زمین برای کاشت گیاهان رنگی لازم است.
این نشاندهنده گستردگی بازار کار فارغالتحصیلان مهندسی پلیمر گرایش تکنولوژی و علوم رنگ است که میتوانند در کارخانجات رنگسازی به تولید رنگینههای مصنوعی بپردازند.
از سوی دیگر بازار کار فارغالتحصیلان این رشته تنها شامل کارخانجات ساخت رنگ نمیشود . امروزه صنعت پوششدهی بسیار گسترش یافته است تا جایی که در کنار هر صنعت مادر حتما یک صنعت پوششدهی، حضوری فعال دارد. مثلا در یک اتاق هزاران قطعه است که اکثر آنها پوششدهی شدهاند. از دگمههای یک پیراهن و سگک کفش گرفته تا دستگیره درها.
فارغالتحصیلان مهندسی پلیمر گرایش تکنولوژی و علوم رنگ میتوانند در دو زمینه عمده فعالیت بکنند که یکی از آنها طراحی فرمول و ساخت رنگ و دیگری طراحی فرمول و ساخت پوششهای سطوح میباشد که البته طراحی و ساخت پوششها خود به دو بخش پوششهای صنعتی مثل ضد خوردگی و پوششهای تزیینی یمانند رنگ درها و دیوارها تقسیم میشود.
اما در حال حاضر مواد پلیمری تنها در صنعت خودروسازی مورد استفاده قرار نمیگیرد و در نتیجه موقعیتهای شغلی فارغالتحصیلان رشته مهندسی صنایع پلیمر بسیار گسترده است.
امروزه مواد پلیمری در صنایع مختلف بسیار پراهمیت هستند. برای مثال در صنایع برق، الکترونیک و مخابرات پلیمرهای مصنوعی به عنوان عایقهای الکتریکی جایگاه بسیار مهمی دارند، به گونهای که امروزه اگر پلیمرها نباشند، صنایع برق نمیتواند به اهداف خویش دست یابد.
در صنعت پوشاک نیز پلیمرها در تولید پاپوشها ،تنپوشها و کفپوشها بسیار موثر هستند.در صنایع حمل و نقل زمینی(خودروسازی، قطار و …) ، هوایی ( هواپیما و بالگرد) و دریایی (کشتیها و …) پلیمرها حضوری چشمگیر دارند، و بالاخره در صنایع نظامی ، پزشکی ، کشاورزی و بستهبندی کاربرد مواد پلیمری بسیار گسترده است.
با این که رشته مهندسی پلیمر، رشته نوپایی است اما به سرعت در حال گسترش و توسعه میباشد. چرا که مواد پلیمری آنقدر در زندگی ما نفوذ کردهاند که وقتی صبح از خواب بیدار میشویم با بیشتر اشیایی که برخورد میکنیم، از مواد پلیمری هستند از مسواک یا لوله خمیردندان گرفته تا جلد کتابی که مطالعه میکنیم و یا کفشی که میپوشیم و از خانه خارج میشویم.
بطورکلی میتوان گفت که مهندسی پلیمر جزء معدود رشتههایی است که تمام فارغالتحصیلان آن در مقاطع مختلف، مشغول به کارند. زیاد بودن گرایشهای این رشته از یک طرف و کاربردی بودن و رو به گسترش بودن آن در کشور ما از طرف دیگر، منجر به ایجاد فرصتهای شغلی خوب برای فارغالتحصیلان این رشته شده است.
بر همین اساس فارغالتحصیلان گرایش صنایع پلیمر نیز میتوانند به مشاغل گوناگونی از جمله کارشناسی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، پژوهشگری و در کل فعالیت به عنوان مهندس پلیمر در مراکز دولتی و خصوصی ذیربط، روی آورند. کلیه صنایع بزرگ و کوچک تولید پلیمرها، صنایع تبدیل پلیمر نظیر صنایع لاستیک، پلاستیک، الیاف مصنوعی، رزینسازی، کفشسازی، چسبسازی، کامپوزیتها و کاغذسازی، مراکز تحقیقاتی پلیمرها در دانشگاههای کشور، دفاتر مهندسین مشاور و واحدهای برنامهریزی صنایع تولید پلیمر و وزارتخانه و سازمانهای دولتی از این جملهاند.
نام دانشگاه شهر
دانشگاه تهران تهران
دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران
دانشگاه صنعتی قم قم
دانشگاه لرستان خرم آباد
دانشگاه یاسوج یاسوج
دانشگاه گلستان گرگان
دانشگاه بناب بناب
دانشگاه ارومیه ارومیه
دانشگاه صنعتی سهند تبریز
برای مشاوره حداقل درصد دروس و آخرین رتبه لازم جهت قبولی در رشته مهندسی پلیمر دانشگاه دولتی روزانه در کنکور 98 - 97
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید
پاسخگویی از ۸ صبح تا 12 شب حتی ایام تعطیل
مهندسی پلیمر یکی از رشته های نوین صنعتی است که کاربردهای بسیاری دارد. مهندسی پلیمر به علم شناخت و آنالیز و طراحی و فرمولاسیون و بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی 3 ماده ی بسیار کاربردی لاستیک ، پلاستیک و کامپوزیت می پردازد.
مهندسی پلیمر و کاربردهای زیاد آن را در اطراف خود می توانیم جست و جو کنیم . مثلا تمام رنگ ها ، محصولات لاستیکی و پلاستیکی ، چسب ها ، مواد تفلونی و... همه از فرآورده های صنعتی پلیمر هستند.
هدف رشته مهندسی پلیمر تولید مواد مورد نیاز صنعتی و تولیدی همچون لاستیک ، پلاستیک ، الاستومر و ... می باشد.
جالب است بدانید که پلیمرها در مصارف پزشکی نیز کاربرد دارند . مثلا برای ساخت دندان های مصنوعی و لنزهای چشمی همه از مواد پلیمری استفاده می شود و به دلیل همین گستردگی و کاربردهای فراوان رشته مهندسی پلیمر ، فارغ التحصیلان این رشته می توانند در صنایع مختلفی همچون صنایع پوشاک ، حمل و نقل زمینی ، هوایی و دریایی ، نظامی ، پزشکی و کشاورزی مشغول به کار شوند.
اطلاع و مشاهده نمونه کارنامه های قبولی های رشته مهندسی پلیمر می تواند تاثیر بسیار خوبی بر انتخاب رشته کنکور سراسری 97-98 بگذارد که در ادامه و در سایت مشاور گروپ چندین نمونه از رتبه قبولی های رشته مهندسی پلیمر دانشگاه های سراسری 96 پیش روی شما عزیزان قرار گرفته است.
چنانچه سوالی در زمینه انتخاب رشته کنکور سراسری 97-98 و یا رشته مهندسی پلیمر دارید می توانید از طریق شماره تماس زیر با مشاورین مرکز مشاور گروپ در تماس باشید.
اما علاقمندان به این رشته باید بدانند که جهت رسیدن به موفقیت در کنکور پر رقابت ریاضی و نیز قبولی در رشته ی پر مخاطب مهندسی پلیمر ، تنها تکیه بر درصدها و رتبه های قبولی سال گذشته کفایت نمی کند بلکه جهت تحقق این هدف ، باید در یکسال مطالعه ی کنکوری از برنامه ریزی مطالعاتی حرفه ای و هدفمند شده جهت قبولی در این رشته استفاده کنید به گونه ای که مطمئن باشید برنامه ریزی ها و روش های مطالعه شما درست و در نهایت منجر به قبولی در رشته مهندسی پلیمر بشود.
در اینجا سعی شده است آخرین رتبه قبولی های رشته مهندسی پلیمر در کنکور 96 و در هر سه منطقه خدمت شما عزیزان ارائه شود . همچنین اگر می خواهید سایر رتبه قبولی های رشته های کنکور ریاضی 96 را مشاهده کنید تا آمادگی بیشتری برای انتخاب رشته داشته باشید ، توصیه می کنیم هموراه مطالب سایت مشاور گروپ را دنبال نمایید.
برنامه ریزی کنکور 96 برای کسب حداقل درصد دروس و آخرین رتبه لازم جهت قبولی رشته مهندسی پلیمردانشگاه دولتی کنکور 98 - 97
همچنان توصیه می کنیم برای انجام یک انتخاب رشته ی موفق و مطمئن حتما باید از رتبه قبولی های سال قبل اطلاع کامل و کافی داشته باشید چرا که در انتخاب رشته کنکور ریاضی 97-98 اطلاع از رتبه ، تراز و درصد های قبولی های رشته مهندسی پلیمر در کنکور سال گذشته می تواند بر انتخاب رشته ی شما بسیار موثر و کار آمد باشد.
به همین منظور ما هم در اینجا تعدادی از رتبه قبولی های سراسری و آزاد رشته مهندسی پلیمررا در اختیارتان قرار داده ایم.
رتبه های درج شده در این مقاله همگی مربوط به کارنامه های قبولی هایی است که طبق آمارهای در دسترس ، در کنکور 96 توانسته بودند در رشته مهندسی پلیمر دانشگاه های دولتی پذیرفته شوند.
اما همانطور که در ابتدای این مطلب نیز گفته شد ، نمیتوان و نباید به این رتبه ها و حد نصاب های قبولی در رشته مهندسی پلیمر و برای قبولی در کنکور 97-98 به طور 100 درصد اطمینان و اعتماد کرد چرا که مطمئنا و مثل هر سال عواملی مثل کاهش و یا افزایش ظرفیت قبولی ها ، تغییراتی در رتبه قبولی و انتخاب رشته ی کنکور سراسری 97-98 وجود خواهد داشت اما به شما قول می دهیم که اگر میانگین رتبه ی شما از آنچه که در اینجا گفته شده بهتر بود ، اطمینان یابید که در رشته مهندسی پلیمر کنکور 97-98 قبول می شوید.
و اما برای اطلاع دقیق و مطمئن از اینکه با درصدها و رتبه ترازی که دارید چه رشته ای قبول می شوید و یا چه رتبه ای کسب خواهید کرد ، می توانید از طریق شماره تماس زیر با مشاورین حرفه ای مرکز مشاور گروپ تماس بگیرید.
همچنین مشاورین مرکز مشاور گروپ که تیمی متشکل از دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های علوم پزشکی و مهندسی هستند ، در اینجا آماده اند تا شما عزیزان را با روش های اصولی مطالعه جهت قبولی در رشته مورد علاقه آشنا سازند و مسیر موفقیت خودشان را به شما هم نشان دهند .
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کارنامه و رتبه قبولی رشته مهندسی پلیمر مناطق 1و2و3 کنکور 98 – 97 با مشاوران مرکز مشاور گروپ تماس حاصل نمایید.
شماره تماس از طریق تلفن های ثابت در سراسر کشور
همچنین شما عزیزان می توانید جهت اطلاع از انتخاب رشته کنکور سراسری 97-98 و نیز اطلاع از رتبه قبولی های رشته ی مورد نظر در کنکور سال گذشته ، با مشاورین مرکز مشاور گروپ تماس بگیرید.
حد نصاب درصد دروس برای قبولی در رشته مهندسی پلیمر:
” میانگین 15 درصد عمومی = قبولی در رشته مهندسی پلیمر دانشگاه دولتی روزانه
” میانگین 10 درصد اختصاصی = قبولی در رشته مهندسی پلیمر دانشگاه دانشگاه دولتی روزانه “
حداقل درصد دروس و آخرین رتبه لازم جهت قبولی رشته مهندسی پلیمر دانشگاه دولتی کنکور 96 در منطقه 1
رتبه کشوری :54967
رتبه در منطقه 1 : 23131
شهر محل سکونت : شیراز
رشته محل قبولی روزانه : دانشگاه یاسوج
ادبیات فارسی : 12%
عربی : 7%
دین و زندگی : 24%
زبان انگلیسی : 0%
ریاضی : 8%
فیزیک : 7%
شیمی : 6%
رتبه کشوری :54598
رتبه در منطقه 1 : 23007
شهر محل سکونت : تبریز
رشته محل قبولی روزانه : دانشگاه بناب
ادبیات فارسی : 32%
عربی : 11%
دین و زندگی : 34%
زبان انگلیسی : 17%
ریاضی : 5%
فیزیک : 12%
شیمی : 0%
رتبه کشوری :50706
رتبه در منطقه 1 : 21712
شهر محل سکونت : تبریز
رشته محل قبولی روزانه : دانشگاه بناب
ادبیات فارسی : 38%
عربی : 23%
دین و زندگی : 22%
زبان انگلیسی : 25%
ریاضی : 4%
فیزیک : -1%
شیمی : 6%
رتبه کشوری :50486
رتبه در منطقه 1 : 21639
شهر محل سکونت : تبریز
رشته محل قبولی روزانه : دانشگاه بناب
ادبیات فارسی : 35%
عربی : 10%
دین و زندگی : 42%
زبان انگلیسی : 34%
ریاضی : 0%
فیزیک : 15%
شیمی : 11%
رتبه کشوری :40548
رتبه در منطقه 1 : 18111
شهر محل سکونت : شیراز
رشته محل قبولی روزانه : دانشگاه یاسوج
ادبیات فارسی : 36%
عربی : 7%
دین و زندگی : 32%
زبان انگلیسی : 3%
ریاضی : 7%
فیزیک : 3%
شیمی : 18%
حداقل درصد دروس و آخرین رتبه لازم جهت قبولی رشته مهندسی پلیمر دانشگاه دولتی کنکور 96 در منطقه 2
رتبه کشوری :58085
رتبه در منطقه 2 : 22538
شهر محل سکونت : مراغه
رشته محل قبولی روزانه : دانشگاه بناب
ادبیات فارسی : 14%
عربی : 14%
دین و زندگی : 40%
زبان انگلیسی : 31%
ریاضی : 2%
فیزیک : 9%
شیمی : 5%
رتبه کشوری :51051
رتبه در منطقه 2 : 19640
شهر محل سکونت : همدان
رشته محل قبولی روزانه : دانشگاه بناب
ادبیات فارسی : 20%
عربی : 22%
دین و زندگی : 27%
زبان انگلیسی : 14%
ریاضی : 8%
فیزیک : 5%
شیمی : 3%
رتبه کشوری :48860
رتبه در منطقه 2 : 18732
شهر محل سکونت : آباده
رشته محل قبولی روزانه : دانشگاه یاسوج
ادبیات فارسی : 24%
عربی : 10%
دین و زندگی : 47%
زبان انگلیسی : 52%
ریاضی : 4%
فیزیک : 11%
شیمی : 1%
رتبه کشوری :48800
رتبه در منطقه 2 : 18725
شهر محل سکونت : جلفا
رشته محل قبولی روزانه : دانشگاه بناب
ادبیات فارسی : 24%
عربی : 19%
دین و زندگی : 59%
زبان انگلیسی : 16%
ریاضی : 4%
فیزیک : 2%
شیمی : 8%
رتبه کشوری :41733
رتبه در منطقه 2 : 15838
شهر محل سکونت : بهبهان
رشته محل قبولی روزانه : دانشگاه یاسوج
ادبیات فارسی : 40%
عربی : 27%
دین و زندگی : 70%
زبان انگلیسی : 9%
ریاضی : 0%
فیزیک : 29%
شیمی : 8%
حداقل درصد دروس و آخرین رتبه لازم جهت قبولی رشته مهندسی پلیمر دانشگاه دولتی کنکور 96 در منطقه 3
رتبه کشوری :57438
رتبه در منطقه 3 : 10047
شهر محل سکونت : گرمی
رشته محل قبولی روزانه : دانشگاه بناب
ادبیات فارسی : 23%
عربی : 3%
دین و زندگی : 24%
زبان انگلیسی : 16%
ریاضی : 2%
فیزیک : 8%
شیمی : 9%
رتبه کشوری :55658
رتبه در منطقه 3 : 9615
شهر محل سکونت : فراشبند
رشته محل قبولی روزانه : دانشگاه یاسوج
ادبیات فارسی : 35%
عربی : 22%
دین و زندگی : 18%
زبان انگلیسی : 0%
ریاضی : 5%
فیزیک : 10%
شیمی : 0%
رتبه کشوری :48554
رتبه در منطقه 3 : 7947
شهر محل سکونت : دورود
رشته محل قبولی روزانه : دانشگاه لرستان – خرم آباد
ادبیات فارسی : 20%
عربی : 11%
دین و زندگی : 32%
زبان انگلیسی : 14%
ریاضی : 5%
فیزیک : 3%
شیمی : 14%
رتبه کشوری :46566
رتبه در منطقه 3 : 7489
شهر محل سکونت : سروآباد
رشته محل قبولی روزانه : دانشگاه ارومیه
ادبیات فارسی : 32%
عربی : 8%
دین و زندگی : 32%
زبان انگلیسی : 7%
ریاضی : 5%
فیزیک : 8%
شیمی : 8%
رتبه کشوری :45613
رتبه در منطقه 3 : 7264
شهر محل سکونت : شبستر
رشته محل قبولی روزانه : دانشگاه ارومیه
ادبیات فارسی : 22%
عربی : 11%
دین و زندگی : 38%
زبان انگلیسی : 14%
ریاضی : 7%
فیزیک : 4%
شیمی : 5%
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره کارنامه و رتبه قبولی رشته مهندسی پلیمر دانشگاه دولتی97-98 با مشاوران مشاور گروپ تماس حاصل نمایید.
شماره تماس از طریق تلفن های ثابت در سراسر کشور
جهت مشاوره در زمینه درصدهای لازم برای قبولی مهندسی پلیمر + بازار کار موجود
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل