جهت مشاوره در زمینه تمدید مجدد انتخاب رشته دکتری 98 – 99
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
تمدید مجدد انتخاب رشته دکتری 98 – 99 : مشاورعالی سازمان سنجش گفت: با توجه به تمدید دوباره مهلت انتخاب رشته در آزمون ورودی دوره دکتری Ph.D نیمه متمرکز سال ۹۸ داوطلبان مجاز تا ساعت ۲۴ فردا ۸ اردیبهشت فرصت انتخاب رشته دارند.
سر فصل ها
- فردا آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری 98
- شرایط پذیرش دکتری بدون آزمون در دانشگاه آزاد
- شرایط پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد 98
- شهریه دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد 98
- هزینه ثبت نام دکتری بدون آزمون آزاد 98
- بدون کدگیری و فقط از تلفن ثابت شماره گیری نمایید
- نحوه عضویت در سایت سازمان سنجش
- نحوه ثبت درخواست در سایت سازمان سنجش
فردا آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری 98
تمدید مجدد انتخاب رشته دکتری 98 – 99 : به گزارش مشاور گروپ و به نقل از مهر، حسین توکلی اظهار داشت: به منظور فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون ورودی دوره دکتری نیمهمتمرکز (Ph.D) سال ۱۳۹۸ که تا تاریخ ۳ اردیبهشت ۹۸ برای انتخاب رشته اقدام نکردهاند ترتیبی اتخاذ شد که متقاضیان بتوانند تا پایان روز یکشنبه ۸ اردیبهشت ۹۸ نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.تمدید مجدد انتخاب رشته دکتری 98 – 99 /
تمدید مجدد انتخاب رشته دکتری 98 – 99 : وی گفت: با اعلام اصلاحات سری دوم دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون ورودی دکتری (Ph.D) نیمهمتمرکز سال ۱۳۹۸، مهلت انتخاب رشته در این آزمون برای داوطلبان مجاز برای بار دوم تمدید شد.
تمدید مجدد انتخاب رشته دکتری 98 – 99 : توکلی ادامه داد: از تعداد ۱۶۳ هزار و ۳۲۱ داوطلب حاضر در جلسه آزمون تعداد ۱۵۰ هزار و ۵۳۵ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند که تا صبح امروز شنبه ۷ اردیبهشت تعداد ۱۰۰ هزار و ۱۶۴ نفر معادل ۶۶.۵ درصد داوطلبان مجاز، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته خود اقدام کردهاند.
تمدید مجدد انتخاب رشته دکتری 98 – 99 :مشاور عالی سازمان سنجش خاطرنشان کرد: تمامی متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی و مندرجات اطلاعیه ۳ اردیبهشت و اطلاعیه ۵ اردیبهشت به پایگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش به نشانی: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت کدرشته محلهای انتخابی در آزمون مذکور اقدام کنند.
تمدید مجدد انتخاب رشته دکتری 98 – 99 :وی گفت: آن دسته از داوطلبانی که قبلاً نسبت به انتخاب کدرشته محلهای تحصیلی اقدام کردهاند، میتوانند در صورت تمایل تا تاریخ یکشنبه ۸ اردیبهشت ۹۸ نسبت به مشاهده و یا ویرایش کدرشته محلهای انتخابی خود اقدام کنند.
توکلی خاطرنشان کرد: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته و علاقه مند به انتخاب رشتههای دانشگاه آزاد اسلامی هستند، لازم است به سایت دانشگاه آزاد مراجعه و بر اساس اطلاعیههای موجود در آن سایت نسبت به انتخاب کد رشته اقدام کنند.
تمدید مجدد انتخاب رشته دکتری 98 – 99 :وی تأکید کرد: اسامی معرفی شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم (مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و …) همراه با برنامه زمانی مراجعه به دانشگاههای مجری دوره دکتری در هفته آخر اردیبهشت ماه ۹۸ از طریق سایت سازمان سنجش منتشر خواهد شد.
تمدید مجدد انتخاب رشته دکتری 98 – 99 : مشاور عالی سازمان سنجش یادآور شد: ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیر انتفاعی به جز دانشگاه آزاد اسلامی حدود ۱۴ هزار نفر است و نتیجه نهایی پذیرش در این دوره در نیمه اول شهریورماه ۹۸ اعلام خواهد شد.
آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال ۹۸ در دورههای روزانه و شبانه دانشگاهها، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی، پردیسهای خودگردان دانشگاهها جمعه سوم اسفند ۹۷ در ۷ گروه و ۲۴۵ کدرشته امتحانی، ۵۸ شهرستان و ۱۰۴ حوزه امتحانی برگزار شد.
تمدید مجدد انتخاب رشته دکتری 98 – 99 : در آزمون ورودی دوره دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۹۸ تعداد ۱۹۶ هزار و ۶۴۹ نفر ثبت نام کردند. از این میان، تعداد ۱۷۷ هزار و ۵۷۹ نفر کارت شرکت در آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال ۹۸ را دریافت کردند. در نهایت تعداد ۱۶۳ هزار و ۳۲۱ داوطلب در جلسه آزمون حاضر شدند.
تمدید مجدد انتخاب رشته دکتری 98 – 99 : از تعداد ۱۶۳ هزار و ۳۲۱ داوطلب حاضر در جلسه آزمون تعداد ۱۵۰ هزار و ۵۳۵ نفر مجاز به انتخاب رشته شدهاند. داوطلبانی که بر اساس مندرجات کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشتههای تحصیلی شدهاند میتوانند حداکثر ۵۰ کدرشته محل در صورت وجود انتخاب کنند.
پذیرش دانشجو در دوره بدون آزمون مقطع دکتری ، منوط به کسب حداقل 70 امتیاز از فعالیت های آموزشی ، پژوهشی و مصاحبه مطابق جداول ارائه شده در این مقاله می باشد.
شرایط پذیرش دکتری بدون آزمون در دانشگاه آزاد
دانشگاه آزاد در مقطع دکتری به دو صورت با آزمون و بدون آزمون دانشجو می پذیرد. این پذیرش فرصت بسیار مناسبی برای دانشجویانی است که موفق به شرکت در آزمون دکتری و کسب حدنصاب نمره در آزمون دکتری نشده اند.
داشتن حـداقل میـانگین نمـرات 18 در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته. برای رشته های علوم انسانی (به استثنای رشته های حسابداری و مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی).داشتن حداقل میانگین نمرات 17 برای دیگر رشته ها (از جملـه رشـته هـای حسابداری و مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی).
دارا بودن حداقل میانگین 17 جهـت فـارغ التحصـیلان مقطع کارشناسی ارشد پیوسته و دکتری حرفه ای یا عمومی. متقاضیان دوره بدون آزمـون می بایست فاقـد دروس معادلسازی شده باشند .متقاضیان براسـاس مقررات آموزشی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته می بایست حداکثر در 6 نیمسال فارغ التحصیل شده و حداقل نمره پایان نامـه آن ها 18.50 باشد.
توجه داشته باشید که رشته فارغ التحصـیلی در مقطـع کارشناسی ارشد می بایست با رشته انتخابی در مقطع دکتری تخصصی متجانس و همنام باشد.
تهیه و ارائه نسخه از فایل مقالات و تولیدات علمـی چـاپ شـده در مجـلات ISI یـا مجلات علمی پژوهشی فارسی زبان و غیر فارسی زبان داخلی یا خارجی یا ISC.
شرایط پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد 98
علامندان به پذیرش بدون آزمون دکتری دانشگاه آزاد ( استعداد درخشان ) در مقطع دکتری می بایست دارای شرایط خاصی باشند که در ادامه به شرح آن می پردازیم :
1. شرط معدل : برای گروه های آزمایشی مختلف حداقل نمره معدل تعریف شده است . حداقل معدل کلیه متقاضیان دکتری بدون کنکور دانشگاه آزاد در گروه آزمایشی دامپزشکی 17 ، علوم انسانی 18.5 و سایر گروه های آزمایشی 17.5 می باشد .
2. نمره پایان نامه : حداقل نمره پایان نامه داوطلبان ممتاز متقاضی در هر گروه آزمایشی باید 18.5 باشد .
3. همنام بودن رشته فارغ التحصیلی : رشته ای که متقاضی در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شده باید همنام و متجانس با نام رشته انتخابی در مقطع دکتری باشد .
4. دارا بودن مدارک در زمان مصاحبه : داوطلبانی که فرم ثبت نام دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد را تکمیل کردند ، در صورت کسب حدنصاب لازم برای دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد ، باید فایل مقالات ، تولیدات علمی و … را در روز مصاحبه همراه خود داشته باشند .
5. تعداد نیمسال های تحصیلی ارشد : متقاضیان باید حداکثر طی 6 ترم ( بدون احتساب ترم تابستان ) درس خود را در مقطع کارشناسی ارشد به اتمام رسانده باشند .
6. عدم وجود دروس معادل سازی شده : آن دسته از داوطلبانی که دروس معادل سازی شده داشته باشند نمیتوانند از این طریق برای تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه آزاد اقدام کنند .
شهریه دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد 98
دانشگاه آزاد اسلامی یکی از بزرگترین مراکز آموزشی در ایران می باشد . این دانشگاه هر سال از طریق کنکور و بدون کنکور ( مخصوص افرادی با سوابق تحصیلی ممتاز ) در مقطع دکتری اقدام به پذیرش دانشجو می نماید . تحصیل در دانشگاه آزاد با پرداخت شهریه همراه است . شهریه دکتری دانشگاه آزاد 98 شامل دو بخش شهریه ثابت و شهریه متغیر می باشد . شهریه ثابت بر اساس نیمسال ورودی هر دانشجو تعیین می شود و تا پایان اتمام دوره تحصیل وی در سنوات مجاز بدون افزایش خواهد بود اما شهریه متغیر بدین گونه محاسبه می شود که قبل از پذیرش دانشجویان مبلغ شهریه متغیر به ازای واحد متغیر نظری و واحد متغیر عملی اعلام می شود و در طول دوره تحصیل دانشجو افزایش می یابد . شهریه یک ترم تحصیلی بر اساس تعداد واحد هایی که هر دانشجو در ترم تحصیلی اخذ کرده به همراه شهریه ثابت محاسبه می شود . لازم به ذکر است که شهریه دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد هیچ تفاوتی با شهریه دکتری دانشگاه آزاد با آزمون دکتری ندارد و تنها تفاوت آن دو در شرکت در جلسه آزمون کتبی می باشد . در حال حاضر هیچ اطلاعیه مبنی بر میزان شهریه دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد 98 منتشر نشده است
هزینه ثبت نام دکتری بدون آزمون آزاد 98
داوطلبان این دوره لازم است در زمان ثبت نام از مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شده باشند و با پرداخت مبلغ 920000 ریال نسبت به ثبت نام و تکمیل فرم ثبت نام اینترنتی برای دوره بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) اقدام نمایند.
تذکر 1: متقاضیان شرکت در دوره دکتری تخصصی بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) باید رشته ای متجانس و همنام با رشته فارغ التحصیلی دوره کارشناسی ارشد خود را در مجموعه انتخاب نمایند و در زمان ثبت نام از مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شده باشند.
تذکر 2: داوطلبان دوره دکتری تخصصی بدون آزمون 98 دانشگاه آزاد (ویژه استعدادهای درخشان) لازم است اصل مدرک فارغ التحصیلی و تصویر آن را در زمان دعوت به مصاحبه همراه داشته باشند. همچنین همراه داشتن اصل شناسنامه یا کارت ملی نیز در زمان دعوت به مصاحبه الزامی است.
تذکر 3: با توجه به این که اطلاعات فارغ التحصیلی متقاضیان دکتری بدون آزمون آزاد (ویژه استعدادهای درخشان) شامل: رشته فارغ التحصیلی، معدل و نمره پایان نامه از شرایط اصلی در این دوره است، لذا ارائه اطلاعات نادرست توسط شخص داوطلب، تخلف محسوب گردیده و مطابق قانون با فرد متخلف برخورد خواهد شد.
تذکر 4: داوطلبان پذیرش بدون آزمون(ویژه استعدادهای درخشان) در دوره دکتری تخصصی که مشمول خدمت وظیفه عمومی می باشند بایستی شرایط اشاره شده در مورد مشمولان وظیفه عمومی مندرج در دفترچه راهنما «جدول شماره 2» را عیناً دارا باشند.
تذکر 5: فایل تصویر داوطلب میبایست با اسکن از عکس 3×4 یا 6×4 باشد که در سال جاری تهیه شده است، با توجه به این که تصویر فوق به منظور احراز هویت داوطلب در مراحل مصاحبه و ثبت نام مورد استفاده قرار میگیرد، لذا تبعات ناشی از مغایرت تصویر به عهده شخص داوطلب خواهد بود.
تذکر 6: داوطلب لازم است نسخه ای از ریزنمرات دوره کارشناسی ارشد که معدل کل دوره و نمره پایان نامه (یا نتیجه ارزیابی توصیفی) در آن قید شده و به تأیید دانشگاه محل تحصیل رسیده باشد را در قالب یک فایل با فرمت jpg آماده و در زمان ثبت نام مطابق دستورالعمل مندرج در سامانه بارگزاری نماید.
سامانه مشاوره تحصیلی “مشاور گروپ”
مشاوره دهنده تخصصی سؤالات شما
برای تماس با مشاوران ما با این شماره ها
تنها با یک تماس با مرکز “مشاور گروپ”
پاسخ سؤالات خود را در کمترین زمان ممکن دریافت خواهید کرد…
در صورت اشغال بودن خطوط، چندین بار شماره گیری را تکرار کنید.
با مجوز رسمی و دارای مشاوران با تجربه و متخصص.
بدون کدگیری و فقط از تلفن ثابت شماره گیری نمایید
سازمان سنجش آموزش کشور در ابتدا با هدف تعیین نحوه گزینش دانشجویان برای ورود به دانشگاه ها تاسیس و بعد از آن با هدف گزینش دانشجو برای آزمون های مختلف کنکور سراسری ، کارشناسی ارشد ، کاردانی به کارشناسی ، کاردانی فنی و حرفه ای ، جامع علمی کاربردی ، دکتری تخصصی ، پیام نور ، آزمون های بین الملل ، استعداد درخشان ، آزمون tolimo و سایر آزمون های استخدامی کشور به کار خود ادامه داد .
متقاضیان با توجه به نوع نیاز خود وارد این سایت می شوند و در صورتی که نتواند پاسخ سوال مورد نظر خود را بیابد ، می تواند با ثبت سوال به صورت درخواست در قسمت سیستم پاسخگویی ، منتظر پاسخ کارشناسان این سازمان باشند . در این مقاله نحوه عضویت و ثبت درخواست از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور را برای علاقه مندان شرح می دهیم .
نحوه عضویت در سایت سازمان سنجش
هر داوطلب ثبت درخواست در سیستم پاسخگویی باید قبل از ثبت کردن درخواست خود ، در سایت سنجش عضو باشد . اگر قصد ثبت درخواست در سامانه پاسخگویی سازمان سنجش را دارید باید بعد از ورود به سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org از منوی سمت چپ قسمت (( ورود به سیستم پاسخگویی )) را انتخاب کنید . ( قسمت مقابل فلش قرمز رنگ ) .
بعد از ورود به صفحه بعدی ، روی دکمه (( عضویت در سایت )) کلیک نمایید . ( عبارت مقابل فلش زرد رنگ )
سپس به صفحه (( عضویت در سایت )) هدایت می شوید .
در این صفحه ورود تمامی اطلاعات الزامی می باشد و نکته بسیار مهم این است که باید در قسمت پست الکترونیکی ، ایمیلی را وارد کنید که به آن دسترسی دارید چون برای دریافت نام کاربری و رمز عبور الزامیست . بعد از ثبت اطلاعات و انتخاب گزینه (( تائید )) ، به ایمیلی که در حین ثبت نام وارد کردید ، پیامی حاوی نام کاربری و رمز عبور ارسال می شود که با داشتن آن می توانید وارد سایت سنجش شده و درخواست خود را ثبت کنید .
نحوه ثبت درخواست در سایت سازمان سنجش
بعد از عضویت باید مجددا از منوی سمت چپ به قسمت (( ورود به سیستم پاسخگویی )) بروید . ( قسمت مقابل فلش قرمز رنگ )
بعد از ورود به قسمت سیستم پاسخگویی به صفحه زیر هدایت می شوید .
همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید ، می توانید در بین سوالات متداولی که در سایت موجود است به دنبال پاسخ سوال خود بگردید . ابتدا باید نوع آزمون را انتخاب نمایید . ( فلش قرمز رنگ ) و در بین سوالات ظاهر شده در صفحه ( فلش آبی رنگ ) ، به دنبال جواب سوال خود بگردید . در صورتی که جواب سوال خود را نیافتید ، با انتخاب گزینه (( ورود به سیستم )) ( فلش صورتی رنگ ) وارد پنل کاربری خود در سایت سازمان سنجش شوید تا سوال خود را از کارشناسان بپرسید . باید از ایمیل خود نام کاربری و رمز عبوری که توسط سازمان سنجش برای شما ارسال شده ، در این قسمت وارد کنید . ( همانند تصویر زیر )
در تصویر زیر پنل کاربری را مشاهده می کنید که باید نوع آزمونی که در ارتباط با آن سوال دارید را انتخاب کنید ( فلش قهوه ای رنگ ) و دکمه جستجو را بزنید .
حال به صفحه زیر هدایت می شوید . در این صفحه انواع درخواست هایی که ممکن است برای این آزمون مدنظر باشد و برای داوطلبان مورد سوال قرار بگیرد ، به صورت پیش فرض در نظر گرفته شده است . برای مثال در تصویر زیر آزمون کنکور سراسری در سال 97 را مشاهده می کنید . همانطور که مشخص است ، عنوان درخواستی به اسم (( دریافت شماره پرونده یا داوطلبی )) فعال است . شماره پرونده و شماره داوطلبی به متقاضیان آزمون های مختلف سازمان سنجش در حین ثبت نام تعلق می گیرد و داشتن آن ها در مراحل مختلف هر آزمون مانند دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ، مشاهده نتایج اولیه ، مشاهده نتایج نهایی ، وارد کردن لینک سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی برای کنکور سراسری و … الزامی است . بنابر این در بازه های زمانی ذکر شده برای هر مرحله ، این لینک فعال خواهد شد . اگر شما قصد دریافت (( دریافت شماره پرونده یا داوطلبی )) را دارید تنها با انتخاب عنوان ذکر شده ، می توانید شماره پرونده و یا شماره داوطلبی خود را ببینید ( فلش قرمز رنگ ) . اما اگر سوال یا درخواست شما در بین عناوین مختلف نبود ، باید روی عنوان (( عمومی )) کلیک کنید و سوال یا درخواست خود را از کارشناسان سازمان سنجش بپرسید . ( فلش بنفش رنگ )
اگر گزینه درخواست عمومی را انتخاب کنید ، وارد صفحه ارسال درخواست خواهید شد . ( همانند تصویر زیر ) .
بعد از تکمیل فرم اطلاعات بالا و انتخاب دکمه (( تائید )) ، پرسش شما در سایت سازمان سنجش ثبت شده و در اسرع وقت توسط کارشناسان بررسی خواهد شد .
عنوان درخواست هایی که ثبت می کنید به سه رنگ مختلف آبی ، زرد و سبز در سامانه هستند . رنگ آبی به معنای (( در صـف بررسی )) ، رنگ زرد به معنای (( بررسی توسط کارشناسان )) و رنگ سبز به معنی (( پاسخ داده شده )) می باشد . وقتی رنگ درخواست شما آبی شد یعنی هنوز درخواست و سوال شما توسط کارشناسان مشاهده نشده است ، وقتی رنگ درخواست شما زرد شد یعنی درخواست شما توسط کارشناسان مشاهده شده ولی هنوز به آن پاسخی نداده اند و در نهایت رنگ سبز به معنی این است که به سوال و یا درخواست شما پاسخ داده شده و می توانید با کلیک بر روی عنوان درخواست خود ، جواب درخواست خود را مشاهده کنید .
مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی مشاور گروپ آماده اند تا از طریق خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی هر گونه سوال یا درخواست شما متقاضیان را در سامانه پاسخگویی سازمان سنجش ثبت کنند .
جهت مشاوره در زمینه تمدید مجدد انتخاب رشته دکتری 98 – 99
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل