
جهت مشاوره در زمینه توصیههای مهم در انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۳
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
توصیههای مهم در انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد موضوعی میباشد که قصد داریم در این مقالهٔ آموزشی به آن بپردازیم. با ما همراه باشید.
توصیههای مهم در انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد
عزیزانی که برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد اقدام میکنند، میبایست نکات مهمی را در نظر داشته باشند و اگر برای انتخاب رشته، نیاز به مشاور تخصصی دارند، با مشاوران ما بهصورت اینترنتی و تلفنی در تعامل باشند:
- انتخاب رشته، مثل انتخاب هر چیز دیگر، نیازمند صبوری و بردباری است.
- انتخاب رشته، مثل انتخاب هر چیز دیگر، نیازمند اشراف اطلاعاتی و دانستن واقعیتهای موجود است.
- در انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد، از شما انتظار میرود که اطلاعات خیلی خوبی از رشته و گرایشهای انتخابی مدنظر داشته باشید. مثلاً تفاوت بین مهندسی انرژی یا مهندسی ساخت و تولید را بهخوبی درک کرده باشید.
- در انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد، درصورتیکه به بازار کار علاقه زیادی پس از دانشآموختگی دارید، حتماً از دانشآموختگان این رشته و گرایش و فعالان اقتصادی و صنعتی و کسبوکار مرتبط با آن، کسب اطلاع کنید.
داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد بخوانند
- هیچگاه انتخاب رشته را تنها بر یک معیار علاقه شخصی صرف بازار کار، منهای علایق شخصی و آکادمیک، انجام ندهید. همه فاکتورهای شخصی و علاقهمندی و اقتصادی و سبک زندگی خود را در انتخاب رشته لحاظ کنید و برای آن، اولویت در نظر بگیرید.
- فردی که عاشق صنعت نفت و گاز است، تحصیل در گرایشهای نفت و گاز در دانشگاههای جنوب کشور یا شمال کشور یا غرب کشور، تفاوت چندانی نمیکند؛ بنابراین، فاکتور محل زندگی و دانشگاه (اگر خارج از شهرش باشد)، اهمیت مهم ندارد؛ اما برای فردی که اقامت در استان خود برای ادامه تحصیل اولویت اول است، انتخابها بسیار محدود میشود.
- انتخاب رشته را با نظارت مشاوری امین و صاحب اطلاعات در رشته و گرایش موردنظر انجام دهید.
- انتخاب رشته نیز مانند نوشتن بیانیه هدف (SOP) یا رزومه (CV) میبایست بارها تنظیم و ویرایش شود تا به نسخه نهایی دستیابید.
- چینش رشتهها را حتماً بر مبنای علاقهمندی به رشته موردنظر تعیین کنید و بعد بر اساس شانس قبولی. چراکه بارها مشاهدهشده است که داوطلبی فقط بهقصد قبولی، رشتهای را انتخاب و بعد از یکترم، از دانشگاه انصراف میدهد. با این کار، فرصت تحصیل از مابقی دانشجویان را سلب نکنید.
نکات مهم انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد
- حتی اگر از رتبه کسبشده خود در آزمون کارشناسی ارشد ناراضی هستید، بازهم از انتخاب رشته منصرف و دلزده نشده و دقیق انتخاب رشته کنید. شاید بعضی از داوطلبان به دلیل خطا در چینش یا انصراف از انتخاب رشته، این فرصت گرانبهای قبولی در رشتههایی که فکرش هم نمیکنید را به شما بدهند.
- اولویت چینش رشتهها را حتیالمقدور بر اساس شانس قبولی انتخاب نکنید.
- قبل از انتخاب هر رشته، از سهمیه دار بودن یا نبودن آن اطمینان حاصل کنید تا شانس خود را از دست ندهید و فرصت چینش بهتر را به دلیل اولویتبخشی به رشته سهمیه دار به نسبت رشته بدون سهمیه، خراب نکنید.
- امتیازات و نحوه تخصیص معدل به برخی از رشتهها در مرحله انتخاب رشته کارشناسی ارشد را در نظر داشته باشید.
- مطالعه دقیق دفترچه ثبتنام توصیه میشود.
برای آگاهی از جدیدترین تغییرات آزمون مقطع کارشناسی ارشد میتوانید به کانال تلگرامی مشاورگروپ به نشانی ArshadGroup@مراجعه نمایید.
برای آگاهی از جدیدترین اطلاعات مربوط به تمدید مهلت آزمون ارشد به کانال زیر بپیوندید.
جهت مشاوره در زمینه توصیههای مهم در انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۳
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
کدام بخش کارنامه رتبه نهایی می باشد